Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia Hajnal13! Nem is értem hogy lehet egy néven több embernek is regizni.:music:
    Ezt ellenőrizni kellene a rendszernek.
    Reméljük megoldódik a problémád.... én szorítok Neked.:)

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ibolyám remélem "csak" valami kisebb bajt szedett össze a párod. Arról ne beszéljünk milyen egy ffi ha beteg, szerencsére az enyém nem sokat betegeskedik, de minden éjjel felébredek arra, mikor félálomba fordulás közben hallom: jajj de fáj.....
    Jövő héten megint mehetünk temetésre....:( A t...m tele van már ezzel a sok rossz hírrel.... Unokahugom 52 éves volt....:cry: Gerincműtéte volt, fertőzést kapott, agyhártyagyulladás... közelebbit nem tudok. Sajnos én nagyon korán 14 évesen elkerültem otthonról és utána sem sokat jártunk haza. Csak a 90-es évektől, mikor már volt jogsim nekem is, utána jártam sűrűbben haza, de akkor is jórészt csak a szülőkhöz. Így aztán csak szinte lakodalomban, vagy temetésen találkoztunk unokatestvérekkel. Az anyai ágon nincs is semmi gond, ott tartjuk a kapcsolatot telefonon is, de az apai ág az úgy lemorzsolódott, nem kerestük egymást (ez oda-vissza így van sajnos). De erről nem mi gyerekek tehetünk leginkább, ez már apukám húgától indult, (vagy ki tudja, lehet hogy méginkább nagyanyámtól) mi jóval szerényebb körülmények között éltünk, mit ők és az öccséék. Pedig dolgoztak az én szüleim is nem keveset:( Csak valahogy ők olyan kirekesztettek voltak apai részről. Szegény anyukám mesélte míg élt, hogy lehettem olyan 2 éves, kibiciglizett apai nagyanyámékhoz a tanyára velem. Apu húgának a lánya (unokanővérem, ott laktak ők is a tanyán) kért cukrot nagyanyámtól, ő kapott, én nem, pedig kértem én is. Persze sírtam, anyukám megfogta a kezem és hazamentünk, majd elvitt a boltba és vett nekem cukrot. Hogy milyet nem mondta, vagy csak nem emlékszem már rá, de szerintem akkoriban (60-as évek legeleje) még igencsak kockacukor volt, esetleg savanyú cukor, később volt már stolverk és társai.
    Na most megint elkalandoztam egy kicsit.....

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia drága Iboly !
    óh Te szegényke - sajnálom, hogy újabb betegség.... Mielőbbi gyógyulást a Férjednek, Neked pedig kitartást a problémák, gondok kezelésében. Ez a nyár nagyon sok betegséget hozott ám - ilyenkor is meg lehet fázni, különösen a klímás autókban, hideg ital elfogyasztásával, dinnye is okozhat problémákat az egészségünkben. Gyógyulást mielőbb !
    Biztosan sikerül a felhőt is megszerezned, aratsz-vetsz - s meglásd sikerülni fog !
    Sok-sok elfoglaltságom van, ezért csak időnként tudok jönni Hozzátok, de sokat gondolok Rátok.

*misi66*, Gio, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  4. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ibolya! Hasonló problémákkal küzdött az én párom is, és egy idős bácsi ajánlotta neki a kisvirágú füzikét. Gyógyszertárban is lehet kapni, és már nem csak tea formájába van hanem tablettába. A mostani betegségében már lehet,hogy nem használ de hogy később se jöjjön elő, érdemes szedni. Én már sokkal jobban bízom a természetes dolgokban.Csak azért bátorkodtam javasolni, mert mi már megjártuk poklok poklát.
    Szép napot Mindenkinek!
    (Ha felröpire lesz szükséged, csak küldj egy levélkét)

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  5. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

szia nyific
    igen ellenőriznie kellene :( de sajna nem tette:sleepy: de lesz névváltoztatás is ha válaszolnak :)

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Mimi!
    Köszönjük szépen!
    A szomszédolással várjunk kérlek szépen a névváltoztatásig. Én indítottam tegnap egy felkérést, de minő meglepő, az sem nálad landolt!?
    Ott láttam a 2.szint pirosban villogását.
    Nagyon szívesen segítelek ez természetes, ahogy az is hogy figyelek Rád!
    Kedves topik lakók!
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást, az ápolóknak sok türelmet, kitarást.
    Mindenkinek sok felröpit, jó bónuszokat a keréken. További kellemes szép nyári napot!

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ibolyom a párodnak jobbulást kívánok, neked meg türelmet hozzá, remélem mielőbb meggyógyul.
    Gizus mázlista vagy, hamar meglesz az evented.
    A kezdeti malőr után egész jól állok.

titjungne, Andi11, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

De milyen jó.... a Bahán már ma meg is lesz a gaz....a farmos még nem egészen...
    olyan jó, hogy hamar letudom ezt az eventet.:)
    Jó lenne ilyen Neked is, meg mindenkinek, azt hiszem.:p Nekem nem is tudom mikor
    volt ilyen.... talán nem is volt.:music:

9. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

már nem lepődök meg semmin :) türelmesen várom még mindig a support üzenetét:)

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Türelem szép új nevet terem! ;)Gondolkodtál, milyet választasz? :)

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  11. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

nem igazán gondolkodtam rajta:) nem is tudom mi lennék szívesen:D:D:D

*misi66*, kukac42, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Én a hajnal- t meghagynám mindenképp. Előtte, vagy utánna valami/mik, vagy itt is ott is?
    Péntek lévén vége a munkának, sajnálom de félő, hogy hétfőig nem érkezik majd válasz! Azért ha lehet kísérdd figyelemmel az email-jeid!

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szióka! Egyetértek. Valószínűleg Hétfőn lesz ebből már csak valami. Valami egyedi jelet tennék a helyébe a név elé, vagy utána, mint ahogy a tiéd is van. :)

14. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

mindenképpen meghagyom:)ma egész nap az emailjeimen lógtam hátha....:):sleepy:

*misi66*, Gio, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia Drága!
    Sajnos előfordulhat, ha viszont "farmeramás játékos" a support ügyintézője, akkor akár lehet hamarabb is! ;)
    A jeleket is át kell gondolni, volt olyan, hogy nem tudtam a "jel" miatt belépni.:) Szerintem a hajnal nagyon illik hozzá, maga a szó is gyönyörű.:)

16. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

ez is nagyon jó ötlet:)

Andi11, *misi66*, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mindenképp olyat,ami nagyon egyedi,hogy többé ne forduljon elő ez a szomorú eset. :)
    Akkor is kell valami egyedi bele. :) Punk Tum. :p;)

*misi66*, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

na most feladtátok a leckét:DxD

Andi11, *misi66*, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Ez nem is lehet kérdés! - természetesen.
    Ahol két keresztanya is forgolódik körülötted ott semmi jóra ne számíts!
    Gondold át a *hajnal*, _hajnal_, .hajnalom*, ~hajnal~ (-hajnal-)
    Van választék, a számmal is kombinálhatod.;)

*misi66*, Gio, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  20. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

jók ezek :) mit szóltok a sakurahajnala névhez?:) magyarul cseresznyevirág hajnala:) nagyon rossz?:)xD

Fatther, *misi66*, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.