Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém! a lényeg, hogy jó nagy.......;) Tartsd a kezed továbbra is ott, ahol eddig volt.:)
    Kész az őszibari dzsemem... gyönyörű sampion barackot kaptam, jó kásás... isteni lett a lekim.:p
    Egy ici-picit elfáradtam....de majd kialszom.

titjungne, Adruka98, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Egyfolytában kapkodom a fejem....ennyi újdonság láttán :(
    Ennyi AB -t elkölteni:music: azt sem tudom mi legyen a fontossági sorrend, talán a fóka medence legyen az első:music:
    Mimikém! Ügyes voltál, na ;) nekem a 2szeri 132 fordulóban 8 mamut volt a legmagasabb. Talán a hétvégén lesz jobb is:music: nem nagyon érdemes reménykedni:p
    Gizusom! Nem irigyellek a lekvárfőzésérto_O nekem is kijutott az idei befőzésbőlxD de legalább tele van minden finomsággal a kamra:p

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Ha megtehetném, ezentúl kihagynám a matricákat az eventismertetőkből. :cry:
    Hiányozni fogsz.... Nem tudom, hogy ezt olvasod-e egyáltalán. :(

Minden jót Neked! Vigyázz az egészségedre és a jókedvedre!:inlove:

4. jojan60

jojan60 Aktív író

Szia Mindenki !!
    Bár nem sokat vagyok, holnap elrepülök, csak októbertől leszek.. :) Jó Játékot Mindenkinek !!
    doki

bündihugi, Kergekacsa, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  5. iboly54

Sziasztok! Jó reggelt! :)
    Szia Doki! Remélem csak pihenni mész :music: ha igen..... érezd jól magad, s ha visszajöttél.... gyere beszélgetni :inlove:

[​IMG] és a reggelit sem hagyjuk ki;)
    http://petofilive.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/12/2017/03/német.png

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Köszi Iboly a kávét is, reggelit is. Megyek dagasztani, boltba is kell menjek. Majd jövök.
    Kedves jó szomszédom! Utazz jól, remélem pihenő idő jön. Érezd jól magadat! A világnak melyik tájára repülsz? Ha visszaérsz, remélem mesélsz majd élményeidről. [​IMG]

Az egész matrica-dolog érdektelen, szeretném mindig kihagyni, de nem lehet. Nem is tudom, mikor néztem meg utoljára a mappát.

Kiraktam a fókákat, aztán rájöttem, inkább a pajtában várják meg, amíg beérik a táphoz való.
    A titkosakból lett még egy zsiráf, igazán jó volt hozzám most a rendszer. (Persze az összes többi hajítófát se ér. ;))
    Kiváltottam az újabb füvészkertet, hogy legyen helye az új fáknak, közben észrevettem, hogy az amherstia majdnem egészen elfogyott. Nem is tudom, mihez kell, nem vettem észre a hiányát. :(

7. nyific

Sziasztok!:) A reggeliért köszönet jár....:pmindig finom.
    Ki mit főz ma??? és sikerült-e megszerezni a felhőt....
    Én a pirosas elefántot kitettem.... jól néz ki, és jól is érzi magát.:)
    A fóka még marad,.. mert nincs ennivalója.....de nem rohanunk sehová....
    csak szépen... lassan.
    Nálunk ma az ebéd, tökfőzelék, sült oldalassal....éééééés, őszibari lesz a slussz.
    Doki! Érezd jól magad!... és kipihenten gyere haza, és ide is. :)

titjungne, Adruka98, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Gizusom Te leskelődtél ? xD:p Nálunk is ugyanaz az ebéd lesz....csak nem lesz slusszxD

Nekem is tegnap meglett a felhő, cukik az elefántok:) még adok el pár ormányost, hogy másnak is sikerüljön megcsinálni az eventet;)
    Ha mindent kiakarunk váltani a szentélyben, az 331 AB-ba fáj:oops: csak a fóka és tápok hozzávalói 118 AB. Nem veszek banánt, ha vészhelyzet lesz, akkor bedobom a FP-ket:)
    Olvastátok a szinteket...xD

Hoztam valamit....https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meglepetés-ajándék-minden-gazdának.15516/

Utoljára szerkesztett: 14.9.17
    nyific, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus, Iboly finomat főztetek. Na, én kiváltottam mindent, aztán láttam, hogy a fókámat nincs mivel etessem. Visszaballagtak a pajtába, és éhesen várnak a kajára, mert szupertápot nem kapnak, az biztos. Annyi újdonság van, nem győzöm olvasni, nemhogy követni. Ibolyom én is hasonlóan tettem, kitereltem pár elefántot a piacra, de szintén csak azért, hogy másnak is legyen:music::D
    Jól megcsappant az aranybanán készlet, de van a pengősboltban még, csak a pengő is megcsappant:D.
    Doki érezd jól magad, aztán ha visszajössz,akkor meséld el, hogy hol jártál.

Adruka98, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Régen jártam Felétek, igaz nagyon nem is hiányoztam senkinek.....
    El voltam havazva.... Szilvalekvár kifőzve, tyúkudvar kitakarítva, üres... Igaz maradt 2 öreg tyúkom, valahogy mindig megússzák a kés élét... Az egyik kotlós(csibék nélkül annak nem jó a húsa, majd ha elkotlott levágom), a másik meg kiszökött, ahogy hordtuk ki a futóra a jószágokat. Most nem én kopasztottam, találtam egy jó helyet (és olcsót, ennyi pénzért nem hordom a vizet sem, nem cipekszem, amennyiért megkopasztották őket). Reggel kivittem őket a faluba, délben mehettem 36 megkopasztott jószágért. Mentek a fagyiba. Meguntam, hogy nem tojtak, ha tojtak, megették a tojást maguk alól. Elfogyott a türelmem irányukba. Lecserélem az állományt, keresek újakat a helyükre, mert nagyon nagy a csend kint. A vállam azóta sem jött még helyre, beszedtem egy doboz gyógyszert, de semmi változás, jövő héten intézem a szurit...
    Mimikém utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked és Marikának is!:)

nyific, mimi, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  11. terika01

Györgyi dehogynem hiányzol! Hiányzol Te is, és a többiek is, akik elmaradtak:(

nyific, *misi66*, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Itt van a láthatatlan dolgok TOP 10 listája :D
    • 1.)
    • 2.)
    • 3.)
    • 4.)
    • 5.)
    • 6.)
    • 7.)
    • 8.)
    • 9.)
    • 10.)
    Szia Kukac
    Ez egy kicsit váratlanul ért :eek:
    De , ha jobban belegondolok , most bebábozódsz , és egy gyönyörű pillangóként térsz vissza közénk ? :inlove:

BackOffice, nyific, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Jó reggelt! :)
    Ma már igazi őszi idő van....hűvös a reggel :( hozom a forró kávét ;)
    http://hu.pixword.net/image-HOT_908.jpg és itt a reggeli is :(
    Lassan be kell gyújtani a kandallót a kuckóban, nehogy megfázzunk:p

Ma nem főzök semmit, van maradék. Boltba menés és részvétel a felújításban...festésben, ez lesz a mai program.

Legyen vidám napotok! :)

Kergekacsa, nyific, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot!
    Köszi Iboly a gondoskodásodat!
    Köszönöm a kívánságaidat! Azért most morcos lettem, hogy ilyet írsz, hogy nem hiányzol. Irgum-burgum! :D :D
    Főleg, miután pesti "lányként" mondtam, hogy mindig érdekel, amit írsz. :p:p
    Majd mutass képet, ha már megvan az új állomány.

Felhő már első nap kész, elefántok jól érzik magukat a vízesések alatt, tetszenek nagyon. Fókák kaptak enni, próbálok minden új növényből legalább egy kicsit termelni, hogy ne legyen hiány, ha kell. Ám az elefánt miatt a táphoz valót is meg kell oldanom.

Vásárlás a mai program, ezért már megfőztem a makarónit, sajtos makaróni lesz és tojás leves (vagy tárkonyos krumpli, még meglátom, délben mihez lesz kedvem).

Találtam egy egyszerű recipét lángosnak, be is gyúrtam ½ adagot, majd ez lesz a vacsora:
    50 dkg liszt, 3 dl kefír, 2 db tojás, 2 dkg élesztő, só.
    A hozzávalókat jól összedolgozzuk és legalább három órára, de inkább egy éjszakára hűtőbe tesszük nagy tálba, mert duplájára nő.
    Olajos kézzel kb tyúktojásnyit veszünk ki belőle, húzogatva lángost formálunk és forró olajban kisütjük. Csak annyit sütünk, ami frissen elfogy, a többit visszatesszük a hűtőbe. Egy hétig is eláll, de hamarabb elfogy...
    Képzeljétek, tegnap a gyönyörű (de tényleg) kenyeremet korán próbáltam kifordítani a formából és jóóól összenyomtam. [​IMG] De az íze olyan finom, hogy a nyomott rész is el fog fogyni.

Szerk.:
    Mielőtt elindultam vásárolni, beállított a barátnőm egy szatyor besztercei szilvával. :) Holnapra van dolgom.

Gizus! Gondoltam rád a piacon. :inlove: Ma "nagy kört" jártam be, el is fáradtam rendesen. Teljesen felháborít, hogy a 30-40 éves szerkentyűim elromlanak. :D:D Nagyon jó konzervnyitóm volt, hát nem elkopott a fogaskereke? Az eltört kenyérsütő jénaim helyett is kaptam másikat, a turciba is benéztem, és hát az igazi piac. Mikor már a fülemen is lógott szatyor, a gyógyszertárba is betámolyogtam, most nem győzöm pihentetni a lábam. Pedig délután az irodán munka van. Na nem baj, majd utána kipihenem magam.

Utoljára szerkesztett: 15.9.17
    iboly54, Kergekacsa, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok Kuckólakók!:)
    Még jó, hogy többesszámban tudom írni.... nem sok a mozgolódás itt.:sleepy:
    Nálunk holnap almaszedegetés lesz... tegnap intéztem egy pár rekeszt., mert selejteztünk is,
    kellett egy pár darab.
    Az OBI-ban aranyárban adják... így kénytelen voltam a piacon szerezni... Nem volt könnyű, de
    végre sikerült...pont ott volt az egyik boltban a Főnök Úr.:)
    Addig dumáltam Neki, hogy szerintem megunta, és lett 10 db szép müa. rekeszünk.;)
    Remélem az eső holnap még nem esik.:)
    Ibolyom a forró kávé jól esett.... annyira meleg nincs..... egy lángost is bedobnék....ha
    sütne valaki...;) dobjon meg eggyel.!:p

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 8 más kedveli ezt.
  16. terika01

Parancsolj:D Sajtot, tejfölt tegyél rá, ha úgy szereted
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...ewEP4pw3UeZUoKPvjOvwvblR01tORxWFYIOAwHrylB-tA
    Vagy inkább hozok olyant is:D https://static.marquardmedia.hu/data/cikk/122/122918.775x400.jpg
    Nagyon szeretem én is, de csak simán, minden nélkül, és már nagyon ritkán eszem, de néha azért elcsábulok:D

17. nyific

Erika nagyon köszönöm.....én a sajtos-tejfölöst szeretem..... sajna,... de egy kis foghagyma is jöhet
    rá még.:p
    Most a közelmúltban, egyszer-kétszer elcsábultunk a piacon.... nagyon finoman csinálják,
    csak az a baj, hogy én egyet nem bírok egyszerre megenni.... de baj az nincs, mert a férjem
    besegít.;)

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 10 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Sziasztok
    Tudja valaki arra a választ , hogy mosás után hova tűnnek a fél pár zoknik ? :music:

*misi66*, ursa11, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Hozzám kerülnek. :D:DxD

*misi66*, ursa11, Tavirózsa és 13 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Szia BackOffice
    Ööööö .... izé......oké . :eek:De miért csak egyet viszel el mindig ?:D

*misi66*, ursa11, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.