Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Az a helyzet, hogy az almaszüretet nem akarta az időjárás... és esett.
    Tehát majd a hétvége felé, és hétvégén leszedjük, ha nem szól közbe senki.:)
    Mimikém! nem tudom ... szőke vagy?xD
    Mi akkor mondjuk ezt a szólás-mondás féleséget, ha a téma részünkről nem érdemel több szót.
    Pld. A szomszédasszony a nagy kertjét kicsi ásóval ássa.... jesszus! adtam neki egy nagy ásót...,
    mert megsajnáltam.
    Jön a barátnőm és mondja: szegény szomszédod egy kicsi ásóval ássa a kertjét, mikor lesz kész:music:
    Na erre én elmeséltem, hogy ne idegesíts!.... én adtam neki nagy ásót.... na jó. mondom én:
    Ennyit a lepkékről.
    xDxD
    Ibolyom ez nagyon-nagy munka....járólapozás??? azt meg hol csináljátok? a teraszon??
    Nem irigyellek.

2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azért azzal a járólapozást megvárhattad volna, poros dolog az. Annak örülök, hogy a festés kész. :)
    Csak vigyázz a lábadra továbbra is, hamarabb gyógyulsz. :)

Iboly, lepkét értem :D:D

Mai: délelőtt eléggé lassú voltam, aztán megembereltem magam. Üvegben/dunsztban csücsül a szilvalekvár. 2-re fogtechnikus (azt mondta, meg tudja javítani a régi rugalmas fogamat, csupa olcsó ötlettel állt elő, szeretem az ilyet), közben vettem még szilvát, borsót. A borsó olyan szép volt és cukor, hogy csudás levest főztem, tehát a leves-program változott. :) A szilva főtt valamennyit, majd holnap még főzöm. Ebbe kell egy kis cukrot tegyek, talán nem volt elég érett. Az előző adagba nem tettem, kíváncsi vagyok, hogy bírja majd. :)
    Kész lettem a mai feladatokkal a kedvenc műsor előtt, szeretem nézni a Felújít-lak c. sorozatot, jó ötletek vannak benne. (Még mindig nem szoktam meg, hogy már nem vagyok a régi, hogy nem tudom létrehozni, amit eltervezek. :()

Most fekve-tévézés és alvás.

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha ti unatkoztok , micsináltok ?:cry:

Én ezt szoktam :p

Kergekacsa, terika01, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, aki unatkozik holnap jöhet hozzám dolgozni az igazi kinti farmomon, 800 négyzetmézer, tavi halastó takarítás , sziklakert 30 négyzetméter, rózsakertek !!! Kapálni kell ,jöttök????:p:p:p:p:p:p Fa metszések, láncos fűrész jöhet !! Nem árt néhány gereblye sem. ;);););););)

Kergekacsa, terika01, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Kuckó lakók. Mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. :) Sziasztok. :)

Kergekacsa, terika01, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Aloha Fenyvesi1010
    Nem , nem unatkozok .:D Dehogyis . Most éppen edzek xD

és be is kell vásárolni még :p

Na , mentem is a dolgomra gyorsan :p

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

:music::music::music:Szia HéricsBáró, amíg edzel, pontosan okés lesz holnapra, de ne a macskát küldd már , jöhetsz te is gályázni hozzám.xDxDxDxD Nálam a kutyák forognak, segíteni nem akarnak, csak enni. :p:p:p

9. HéricsBáró

Mennék én , de most foglaltam el királyi helyem :inlove:

De azt se tom , merre és hol laksz ? :eek:o_O:cry:

10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Gyere Te hozzánk almát szedni,... csak a két kezecskéd, ... ja és még létrát
    is kapsz.:) Milyen az ajánlat.?;)
    Jancsika a vicceiddel.. kifárasztasz. xD

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mindig is tudtuk,hogy fárasztó Jancsika. :p ;) De hogy ennyire??? xD

Utoljára szerkesztett: 18.9.17
  12. Fenyvesi1010

8)8)8)8)8)8)8)
    Hahó HéricsBáró, a kapálás nálam megy fehér ingben és nyakkendőben, de végül is jól mutatsz így is a kerti halastó közepén. Na persze a klaviatúrával együtt, a géppel együtt, csak nehogy eláztassa a szökőkút. xDxDxDxDxD A szemüveged be is ázhat, hát hogy akarsz így segíteni? :p:p:p:p:p Na de sebaj, a királyi helyed a halastó kellős közepére lesz tervezve8)8)8)

13. HéricsBáró

Tényleg nem érek rá , mert az északi sarkra kell mennem filmet forgatni , a medvék titkos életéről . :cry:
    Egyenlőre evvel a videóval tudok szolgállni. :p

14. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. :)

klakli67, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép..jó reggelt!

kávé.. szervírozva :p reggeli az asztalon ;) Zsolti már begyújtott.....jó meleg van :p
    Viszont esik az eső, a munka megint áll :oops: Gizusom meg nem szedi az almát :eek: sajnos péntekig ez lesz, így aztán a terasz a héten sem lesz kész. :( Már arra gondoltam, valami nagy fóliát kellene kifeszíteni és alatta lehetne dolgozni xD
    A jövő hétvégén meg jönnek a gyerekek Szolnokról 4 napra, addigra muszáj elkészülni mindennel.
    1-re beterveztem egy kirándulást, remélem meglesz az is, a vendégek addig önellátók lesznek:music:

Utoljára szerkesztett: 19.9.17
    ljanika6, *misi66*, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Sziasztok
    Dörzsöljétek be a macskát nejlon szatyorral és össze fogja szedni a polisztirolgyöngyöt :D

Semmi baja nem lesz a macskának , de az a tekintet nem sok jót ígér.xD

ljanika6, *misi66*, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Iboly, kávét köszönöm, ebéd után meg is ittam egyet, fini volt.
    Báró úr, inkább mesélj, mint képekkel töltsd a posztodat. Szeretjük a VV-ban történteket elmesélve. :p

Nem vesztem el, csak ÖTYE volt és ebédvendég, barátnőmmel akartunk vásárolni, aztán ebéd után nem volt kedvünk elindulni. Elfáradtam. Kiszolgáltam, kávét főztem.
    Az ebéd fenomenális lett, régen sikerült ilyen finomra. Kaptam tegnap a piacon friss, üde cukorborsót, leves lett belőle, utána meg rakott kel. A desszert már nem is fért. Gesztenye habbal - bent maradt a hűtőben. :)

Eventet elkezdem, de nem biztos, hogy végigviszem. A felhő perece nem vonz. :)

ljanika6, *misi66*, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Aloha Mimi
    Letelt az egy hét szabim , és holnap már mennem kell dolgozni:eek:o_O :sleepy::oops::(:wuerg::cry:

ljanika6, terika01, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Úgy tudtam, szeretsz dolgozni. ;)

ljanika6, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Még ki is kell pihennem a pihenés fáradalmait xDEz zavar a legjobban :p:cry:

ljanika6, terika01, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.