Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Kint iszonyat idő van.... most jöttem haza kb. fél órája.... hát... majdnem vettem
    még egy esernyőt.... pedig nem volt sok gyaloglás...
    Nem szeretem ezt az időt.... sőt ! utálom!
    Mindegy itthon vagyunk... nagyon finom. ;)
    Elmentünk, hogy veszek magamnak egy cipőt..... mert a tavalyi... régi már..
    Erre mit vettünk ?? egy pulóvert... de az is jó lesz.:)
    Jancsika! a pihenőidő is letelik egyszer... nem tarthat semmi örökké.:)
    Jó lesz az a kis meló... meglátod.;)

Adruka98, titjungne, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A pulcsi ebben az időben remek . (Brrrrrr vacogó barifej) Az esőt nem szeretem , főleg amikor minden locs pocs :cry:
    Csak furi , hogy ilyen hamar letelt az egy hét , főleg hogy mindjárt karácsony megint :eek:

titjungne, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Itt nálunk tegnap este óta folyamatosan esik :wuerg::wuerg::wuerg: víz mindenütt.
    Jöttem haza a munkából és csak néztem, szeptember vége van és sokan már csizmában, télikabátban, mit
    vesznek fel majd a télen:oops::oops:.

Egy jó pulcsit nekem is kellene keresgélni valamelyik boltban:D:D

Zsolti hogy van a lábad, javult már valamennyit?

titjungne, ljanika6, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

Na akkor mi kezet foghatunk..... én nagyon-nagyon nem szeretem.:sleepy:
    Ibolyommal mi lehet...:music:ebben az időben... felújítás. Bakker, ez nagyon rosszul alakult.

Adruka98, titjungne, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Aloha Nyific

Én velem az a baj , hogy a havat szeretem , a szépségét látni , nézni ahogy esik , csodálni a fehérségét , hógolyózni mással , hóembert építeni , havat lapátolni :inlove:
    Csak ne volna olyan , de olyan nagyon hideg :D Kiegyeznék egy jó kis szobahőmérsékleten levővel is :p

Festeni ebben az időben ? (hűha tekintető barifej) és o_O meg ez :oops:ja meg ez is :cry:

ursa11, ljanika6, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép csodás estét mindenkinek. :) Javulgat a lábam. De ez a doki szerint,minimum 2 hét. :( És még az idő is pocsék. :(
    Megnéztem a macis videót,és csak annyit tudok hozzászólni,hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :D :D :D :D Ez már fájt. :D :D
    Nyugodalmas jó éjt mindenkinek. Aludjatok jól. Tessék jól betakarózni,mert gyün a sarkvidéki cunami. :D Lesz kici hideg. :D

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Gizusom! Ne is mond.... ha jól láttam, egész héten eső :oops: a falfestés elkészült, a korlátok festése és a járólapozás + a falak alsó részének a kirakása még vissza van:eek: a héten már biztos nem lesz készo_O
    Ki a fene gondolta, hogy szeptember közepén ilyen randa idő lesz:music: most már nem is idegeskedek miatta, majd elkészül valamikorxD Ti sem szedtétek le az almát, remélem a minősége nem romlik a fán:music:
    Jancsika! Ugye milyen jó, hogy nem festő v burkoló lettél xD mennyit kellene pihenned az időjárás miatt, télen meg nincs mit csinálniuk. Mennyivel egyszerűbb a süteményeket gyártani a jó meleg sütiműhelyben:p
    Mit szóltok az eventhez:music: nekem tetszik, bár nem nagy eresztés a felhősor hozama, de legalább szórakoztató.... csak ne kellene annyit kapálni. A fakanál meg nem is tudom minek kell.
    A barkács akció részemről kimarad, pedig nem ártana növelni a készletet bizonyos fajtákból.
    Zsolti! Remélem javulgatsz és betartod a doki utasítását. Gondolom halálra unod magad, az a legrosszabb ha nem csinálhatjuk azt amit szeretnénk. Csak kitartás és meglesz a gyümölcse, mehetsz hamar dolgozni:p

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

Ibolyom! Nem irigyellek most.... de ez a meló a héten nem lesz meg.
    Nálunk sem az almaszedés... egész hétre esőt mond,.:mad:
    Már a talaj is olyan puha, átázott lehet.....minket is ez foglalkoztat most.
    De remélem az almának nem lesz baja, de hogy sok le fog hullani ... az biztos.
    Majd azok mennek a cefrébe...
    Az eventről meg .... nem mondok véleményt... de pakolászni utálok.... nekem az rémálom.:oops:
    Zsoltikám... a lábad gyógyulgat... mivel kényszerpihenőben vagy, így arccal az event felé-.;)
    Gyógyulj meg mielőbb!:)

Adruka98, titjungne, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Bármilyen furi , de van hasonlóság . A sütiknél a hibákat habbal , míg a festők festékkel takarják el :p

Habár a majter meg a beton nem ehető :DDe a mézeskalácsház igen :inlove: De azt még nem csináltam :cry:

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Kedves Kuncogók!
    Jöttem, hogy emlékeztesselek Benneteket az őszi találkozóra. Tudjátok, október 1-én 12 órakor a Fanyűvőben. Lesznek izgalmas meglepi vendégek... de psssszt! (Tulajdonképpen csak ezért került vasárnapra a tali.)
    Ma van a jelentkezési határidő!
    A felhívás linkjét megtaláljátok az aláírásomban. Bözse megint nagyot alkotott! :D

Gyertek minél többen!!! Nagyon jó lesz, meglátjátok! :music:
    Márti mama

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt, napot!
    Kávé? Bent terítek, remélem már bemelegedett a kuckó. Ki szereti a tejeskávét Zamatból? Én nagyon.
    Barátnőm fia burkoló. (Nagyon jó burkoló!) Egész évben van munkája, mert ha nem kültéri, akkor beltérit vállal a főnökük. Azért szokott panaszkodni, ha a hátát égeti a nap. ;)

Annyi gazdaköri munka van, megint lehet, hogy kihagyok. Még töröm a fejem. Délelőtt dokihoz kell mennem, bogyó-iratásra (meg a labort elemzi :(), délután kenyérsütés. Ebéd van még tegnapról.

Gizus! Úúúúgy szeretnék veled találkozni! Ugye eljössz a Fanyűvőbe?

Utoljára szerkesztett: 20.9.17
    ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ninett Drága! Boldog Szülinapot kívánok!

Utoljára szerkesztett: 20.9.17
    ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, kellemes napot mindenkinek, ebben a nyár végi zimankóban! Lefagy a lábam.... Tegnap kicsit megmozgattam magam, összesöpörtem a diófa alját (volt mit összeszedegetni még a dió érése előtt), majd bevetettem magam a túkudvarba:wuerg: Mivel levágattam az összes tyúkomat (2 maradt kint, akik meglógnak mindíg a kés elől, ezek már nem csinálhatnak óriási kupit), gondoltam összegereblyézem és összesöpröm azt a rengeteg szemetet (többnyire törmelékféle, amit nem tudom hogyan kerültek oda, de tény, hogy a tyúkok kapirgálása révén kerültek a felszínre, mivel nincs kirakva téglával sem és nincs lebetonozva sem, hogy a tyúkok kapargálhassanak). De hová tegyem?..... Pár perc után meglett a megoldás is... A szennyvíz aknánk még nincs betemetve, holott ez kötelező, mivel rácsatlakoztunk a vezetékes szennyvízre, így oda már nem folyik semmi. A törmelékes szemetet pedig nem lehet a kukába sem rakni, mert ha nehéznek találják a kukások, nemes egyszerűséggel otthagyják a kukát, nem ürítik ki! Éjjelre volt egy kis esőnk is, így látható is a gyönyörűen felsepert tyúk udvar. Meglett a tegnapi munkám eredménye... De kifáradtam.

Ninikém!
    Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked, erőben, egészségben, szeretetben!

ljanika6, iboly54, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek. :) Jelentem,gyógyulgatok,de a közlekedésemmel,a csiga verseny első helyezettje vagyok. :D Szoba-fürdő,6 perc. :D Ugyan ennyi vissza. :D De azért már pozitívum,hogy bátrabban tudok lépni. :D

Adruka98, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok!:)

Ninettkém! Szeretettel kívánok Neked Boldog Szülinapot!:)

Adruka98, ljanika6, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Fénykép? Mindenki mondhassssa, hogyx söpört. :D :D
    Na most ne kapkodd el. Nehogy rosszabb legyen. :)

Nem nagyon vagyok lelkes az eventtel kapcsolatban. Ma elfáradtam. A dokinál (időpontra mentem!!) másfél órát vártam. Persze, kért a dr-nő elnézést. Utána lekvárfőzés, ebéd, közben dagasztás. Beszaladtam hozzátok, örülök, hogy Györgyit is látom.

Ninett, itt is kívánok neked boldog szülinapot!

ljanika6, iboly54, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  17. nyific

Mimikém dettó! Én sem vagyok elragadtatva... elkezdtem..... de pannik nélkül..
    a szakácsöltözék hogy lesz meg:music:
    Akinek van kb 30 pannija... annak már majdnem megvan a felröpije... vagy meg is van.
    Holnap meglátom, mert csak két területen ültetek.... a tölgyes marad ugy ahogy van,.
    Egyszer majd találkozunk, biztos.;)

Adruka98, ljanika6, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Drága! Nagyon szépen köszönöm. :):inlove:
    Györgyikén, neked is nagyon köszönöm a köszöntést. :):inlove:
    Köszönöm Gizusom. :):inlove:
    Mimi, neked is nagyon köszönöm. Édesek vagytok mind. :):inlove:

19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ninett nagyon boldog szülinapot kívánok még jó sokat, jó egészségben http://gallery.site.hu/d/16931647-1/Boldog_Szuletesnapot.gif
    Eventet elkezdtem, de szintén csak két területen, esz, ami lesz. Valahogy mostanában nem hoznak lázba az eventek, de majd biztos elmúlik, ha nem, akkor legfeljebb minden másodikat csinálom meg:D

ljanika6, szöszi50, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Mimikém a képfeltöltéssel mostanság nincs kedvem bajlódni, amióta ez a gépem van nagyon macerás... A régivel pár kattintással hoztam, ezzel meg külön másolás a képek közül stb... irtózom tőle....
    Eventet most indítottam, de nem nagyon mozgatja meg a fantáziámat... lesz ami lesz alapon csinálgatom én is. Legalább a bahán az új növényeket szaporítgatom, bár fél nap az érésidejük.... ezzel tudnak a halálba kergetni.....

ljanika6, iboly54, Ninett79 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.