Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Mimi
    Oké , jó :p Én már feltaláltam , szóval mibe tudnám tárolni ? :D Gyorsan hamar a választ :inlove::wuerg::cry:
    Aloha egyetlen és legszebb Tündérke
    Köszönöm szépen :inlove:

*misi66*, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Boldog Misi névnapot Misinek! :D
    És ugyanakkor boldog szülinapot Báró úrnak!:D Jó bulit, szórakozást, ereszd el a hajamozást!

Kuckó oldalát kirúgni
    Egy jó nagyot mulatni
    Eszem-iszom, dínom-dánom
    Megy a buli hét határon!

Az ünnepeltek tortát kapnak
    És ajándék tapasztalatpontokat!
    Zenétől hangos a Kuckó és a fészer
    Így mulat egy igazi farmer!

*misi66*, ljanika6, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Megkezdődött a fűtés nálunk. Örülök, hogy nem hamarabb. Jövőre a közös képviselő előbbre akarja szerződni. :(
    Jó buli volt, jó hogy te is el tudtál jönni. :D Olyan helyes versikéket írsz.
    Azért rendes kis társaság, a bulira összejön.

Gizus, sikerült az almát leszedni? [​IMG] Vagy hagytál még a fán?

Visszajöttem, mert látom, Györgyi is megjelent. Szia! Jó lesz a vállad, csak türelem, a masszírozás nagyon jó.

Utoljára szerkesztett: 30.9.17
    *misi66*, ljanika6, nyific és 6 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap csak egy gyors névnapi köszöntésre futotta, bocsánat. Mentségemre legyen mondva, siettem a masszőrhöz akihez Orsikám is jár gyúratni. Jól el is keveredtem a saját városomban, pedig nem ismeretlen utcában lakik, de nagyon régen jártam arra, így 1 utcával arrébb kerestem a házat. Majd telefon a lánykámnak és rájöttem, nem jó helyen járok, de így is időben odaértem. Na lányok, ha valamelyőtök volt már igazi gyúráson..... csillagokat láttam és szűköltem a fájdalomtól. Teljesen be van "állva" az egész vállam, lapockám, nyaktól lefelé, tele csomókkal, amiket nem sikerült teljesen eloszlatnia egyetlen alkalommal, így még mennem kell hozzá. Csak úgy ropogtak a csigolyáim, szinte mind el volt mozdulva a helyéről valamelyest. Még elektromos akkupunktúrát is kaptam a csomókba (ne kérdezzétek mi az, kellemetlen szurkálások sokasága). Gyulladásom nincs már a masszőr szerint. Elmondása szerint azért "állt be" ennyire a vállam, mert a gyulladt izület fájdalmassága miatt nem mozgattam, kíméltem, és ennek már másfél hónapja, így összecsomósodtak és letapadtak az izmok és az inak. Tudom hogy jó lesz a kezelések után, mert 2-3 éve a másik vállam is ilyen volt. Csak hiába jártam hosszasan a fürdőbe maszírozásra, mikor kihez kerültem, nem mindenkinek egyformán "jó" a keze. Megaztán az egy munkahely, sok a maszírozós és sokan úgy vannak vele, hogy csak elteljen a nap, kevés a lelkiismeretes maszírozós. Ez a fiatalember pedig vállalkozásban csinálja, érdeke hogy jól dolgozzon..... Jövő hét csütörtökre tudott csak időpontot adni, annyian járnak hozzá (sportolók, öregasszonyok, mint én). Hasonlóan jó képességű mint a csontkovácsnak nevezett bácsi, akihez járok, csak fiatalabb kivitelben. Most reggel úgy érzem magam, mint akit tegnap jól elvertek, de tudom, hogy ezzel jár, cseppet sem csodálkozom rajta. Most megyek, valami gyors ebédet összekészítek.
    Keresztfiam hívott az előbb: megszületett az éjjel a kislányuk:inlove:

Utoljára szerkesztett: 30.9.17
    *misi66*, ljanika6, nyific és 7 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Kávécska,cigicske,mert ugyi,anélkül nem megy a nap. :) Utólagosan is boldogat,az érintetteknek. :) Még sok-sok ilyet. :)

ljanika6, nyific, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép hétvégét Kuncogók!:inlove::D Györgyi én ismerem az érzést, volt benne részem többször, és hétfőtől megint lesz:cry::D Már előre erősítem magam, hogy nem lesz az olyan rossz, közben tudom, hogy: de az olyan rossz lesz:D de csak először, aztán egyre jobb, és szépen helyre jön, annyira, hogy kifejezetten jól esik a masszázs, csak hát addig el kell jutni. Mikor először voltam,utána nem tudtam a széken hátradőlni két napig, viszont ami addig nem mozgott hónapok óta, az pár hét alatt rendbe jött, remélem most is így lesz. Biztos Neked is jót tesz majd.
    Megnéztem az event naptárt, unatkozni nem kell jövő hónapban sem:D Bár nálam lesz pihenő, a Bingó teljesen kimarad, lehet, hogy a tenyésztés is, pedig a neon ólakat nagyon szeretem, de a cserenapra hazaérek.

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Erika én is ebben bízom, hogy mindig1-1 kicsivel jobb és könnyebb lesz a mozgás. Nagyon kellene már ablakokat pucolnom, függönyöket mosnom, de nem bírom felemelni a bal kezem, anélkül pedig eléggé nehézkes lenne a függönyfelrakás. Ilyenkor irígylem a szomszéd nénit, a 75 éves párja rakja fel helyette a függönyöket, mossa le kívülről a redőnyt. Na az én párom még a partvist sem fogta meg életében. Azt sem tudja, mi az a házi munka:( Szerintem még a mosógépet sem tudná elindítani, mint ahogyan kikapcsolni sem tudja, csak kinyitja az ajtaját, azt hiszi azzal rendben is van. De nem is kell, megcsinálom én, hiszen azért vagyok, csak ne fájjon semmim. Krumpli paprikás lesz az ebéd, kolbásszal, tarhonyával. Tegnap délelőtt sütöttem hókiflit, nagyon finom omlós lett és az is maradt még mára is. A neten találtam a receptet.:)

8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!

Este van, este van
    Kuckó lakók nyugalomban!?
    Na ez most plagizálás gyanús vers kezdet, úgyhogy nem folytatom!:D
    Szombat este van és gondolom mindenki bulizik!:music:Bezzeg én ilyenkor is kapálok, vetek. :p
    Jövő hét elején meg kirándulok! Megyek szép fővárosunkba továbbképzésre! A munkahely küldött, de
    többet nem mondhatok, mert szigorúan bizalmas!8):D Annyira titkos, h még én se tudok semmit!-.-
    Még azt se, h hol fogok tentikélni hétfő este!:sleepy:
    2002-ben voltam utoljára Budapesten amikor katona voltam. Úgyhogy érdekes lesz mire odatalálok
    a helyszínre. Már megnézegettem a gugli térképen, hogy merre kell tömegközlekednem! :)
    Remélem nem tévedek el, mert bolyonghatok abba a nagy városba! :oops:

Köszönöm a dicséretet! Igyekeztem jó versikét kreálni a nevezetes napra!:D
    Én meg a kis figuráidat imádom! Ez az almaszedős eszméletlen jó!xD Bár nálam még mindig az viszi
    a prímet amelyik örül! Akárhányszor látom mindig megnevetett!:D

ljanika6, *misi66*, nyific és 7 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Sziasztok kuckó lakók. Mindenkinek nyugodalmas,jó éjszakát kívánok. Aludjatok jól. :)

ljanika6, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

A hókifli az egyik kedvencem. :) Kéne valami olyan doboz, amiből sosem fogy el. ;)

ljanika6, *misi66*, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  11. Farmerzsolt1970

Sziasztok kuckó társak. :) Szép jó reggelt mindenkinek. Nálatok is volt köd reggel? Mert itt volt. Nem nagy,de volt.

ljanika6, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Hétágra süt, de azért ma már érezhető, hogy kicsit melegebben kell öltözni.

ljanika6, *misi66*, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép napot Mindenkinek !!
    Pénteken Hazaértünk, egy kis Tunéziai pihiről.. 14 nap, de már jöttünk volna , Mindketten.. :)

Fatther, ljanika6, *misi66* és 13 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Doki örülök, hogy előkerültél!:)Némi kis beszámolót kapunk majd? Tudom hogy nem kenyered a dicsekvés, a kérkedés de szerintem mindenkit érdekel hogy legalább jól éreztétek-e Magatokat. A két hét az kicsit hosszú idő idegenben, én lehet már harmadnap indultam volna hazafelé:D Pedig kicsinyke országunkban is annyi minden van amit szeretnék megnézni, de már induláskor enne a penész, hogy mikor érünk haza:D Elkelne egy varázsköpeny, amivel pillanatok alatt ott teremnék, ahol szeretnék lenni.

Kergekacsa, terika01, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Végre a hétvégén ragyogó idő volt,... sikerült befejezni az almaszüretet.
    Rekord almatermésünk lett az idén... a pince dugig van... és még pálinkának való
    is lett sok.:p
    Hoztam egy kis kóstolót a golden almánkból is..... nagyon fincsi. :)
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=ad682d33b50fe2cb34770a11b332ff50&oe=5A4CD43A
    Doki! jó látni Téged is,.... remélem jól sikerült a pihenésetek. :)

titjungne, Kergekacsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Igazán nem panaszkodhatunk az időjárásra, az van, aminek lennie kell. Kicsit csípős reggel, aztán verőfény. :)
    [​IMG] Gyertek, ez a gép nagyon finom kávét főz, bárki alá tarthatja a poharát.
    A reggeli is tálalva. :)

Gizus, gratulálok az almákhoz, igazán nagyszerű, hogy befejezhettétek. Iboly vajon hogy ünnepelt?
    Én is várom Doki beszámolóját.

Elszámoltam a rózsákat, most még várnom kell, hogy két-háromszáz hiányt pótolhassak. Aztán mászhatok a paszulyra. De legalább addigra felmelegszik az idő. ;)

Kergekacsa, Tavirózsa, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  17. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  18. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Ma megyek vissza a dokihoz. Már egész jó a lábam.A boka rögzítőt viszont még sokáig kell hordanom. :(

ljanika6, Kergekacsa, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Misikém vidd nyugodtan... van utánpótlás... ismét tele a rekesz...
    fogyasszátok csak! Tudod itt más is szereti a golden almát.......:p
    Mimikém! Hát nem is mondod, hogy sikerült a bulizás??? jól éreztétek magatokat???
    Semmi beszámoló??
    Zsoltikám! Lassan meggyógyult a lábad... mehetsz újra dolgozni..... majd a Doki megmondja.:)

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  20. Farmerzsolt1970

Sajnos,elég sűrűn fáj,ahogy lépek. :( Mintha tűvel szurkálnák. Kb úgy minden 3. lépésnél.

ljanika6, Kergekacsa, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.