Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Zsoltikám! Akkor az még nincs rendben..... majd elmondod mit mondott a Doki.:)

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is kíváncsi vagyok rá.

3. nyific

Ibollyal mi lehet?? tegnap se volt, és ma sem... remélem nincs baj.:sleepy:

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Gizusom! Nem vesztem el és baj sincs.....nem volt időm jönni kuncogni, mert a vendégekkel kuncogtam;) ma délután mentek haza, persze gyorsan nekiálltam az ilyenkor szokásos dolgoknak...takarítás, mosás.
    Olyan boldogságban volt részünk ebben a pár napban :inlove: annyi szeretet kaptam, hogy felejtette velem az elmulasztott találkozót, pedig nagyon szerettem volna ott lenni. Nem volt szívem itt hagyni őket, hiszen nagyon ritkán tudunk találkozni. Ez a kis csöppség...májusban találkoztunk utoljára....nem felejtett el:p sokat játszottam vele, a két kis csajszi meg már kezdett féltékeny lenni, ők is pont most igényelték a nagyobb törődéstxD persze ők sem voltak elhanyagolva, csak velük másként kell játszani, de most ők is átmentek kicsibexD szóval nagyon jó volt velük lenni, sokat ettünk és nevettünk, sétáltunk.... szerencsére csodaszép idő volt délutánonként.
    Néha benéztem ide is, olvastalak benneteket, de írni nem volt időm.
    Mimikém! A szombat nagyon szép emlék marad nekünk. Még sosem láttam anyósomat ilyen boldognak:inlove: 32-en voltunk, a legkisebb dédunoka 1 hónapos is ott volt. Igazi meglepetést sikerült okozni sok megható jelenettel. Ahhoz képest, hogy 90 éves, olyan az észjárása mint egy 60-65 évesnek. Még nagyon fitt, egészségesebb mint én :) este 9-ig tartott a "buli" még táncolt is párat:inlove:
    Remélem velünk marad még pár évet:)
    Valaki hozhatna kis beszámolót a taliról...... Mimikém, Te biztos mindent tudsz:inlove:

Event.... hát az most jól kimaradozottxD még közel 100 kő hiányzik, nem tudom meglesz-e, de nem is lényeges.

Györgyikém! Nagyon elhúzódik a gyógyulásod :( sajnos ezek a masszőrök valóban különbözően dolgoznak, nálam még a csomókat sem vette észre, hiába mondtam hol van. Amikor fizetősbe mentem, mindjárt más volt a hozzáállása :(
    Képzeld, amióta rendszeresen tornázom ( naponta) még a gerincem is jobban működik, sokkal többet bírok fizikailag. Sokszor túlzásba is viszem a tennivalókat, pedig tudom hogy nem szabad, csak mikor az ember lánya könnyebben tud tenni ezt-azt, mindjárt azt hiszi mindent lehet a végtelenségig :)
    Zsoltikám! örömmel olvastam, hogy jobb már a lábad, azért még sokat nem szabad fickándozni :p szóval csak óvatosan.:)

Dokink is megérkezett, csak nem hozott semmi beszámolót :(

Az enyém viszont jó hosszúra nyúlott, bocsi érte;)

ljanika6, Kergekacsa, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

Ibolyom! Jó, hogy előkerültél... és semmi baj nincs.
    Örülök, hogy jól sikerült a szülinap is... és jól érezted magad.
    Jóéjt!:)

6. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. 16-án megyek vissza a dokihoz. A véleménye az,hogy felejtsem el a rövid szárú cipőket,és keressek másik másodállást,mert a bokámnak a jelenlegi nem felel meg. Már sokkal jobb,csak ez a szúró fájdalom,amikor lépek,ezt úgy kihagynám. Mindenképpen jelzem hogy mi a helyzet? . :)

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, jó reggel Mindenkinek!
    Tegnap elfelejtettem bejönni a farmomra:( Reggel bolt után bevittem a létrámat az utcai szobába, hogy megtapasztaljam elérem-e mindkét kezemmel a függönyt:D. Nem szerettem volna papára bízni a mosás utáni felrakást. Megpucoltam az ablakokat, szóval aztán kisebb pihenőkkel ugyan,de kitakarítottam azt a szobát rendesen. Tavaly karácsonykor csináltam utoljára nagytakarítást, kivéve az alsó szintet(azt is mással csináltattam a betegségem miatt), ettől függetlenül nagyobb piszokra számítottam, de még a szekrénysor teteje sem volt őrületesen poros. Úgy látszik nagyon sokat jelent, hogy az ablakok rendesen zárnak és nem engedik be a sok port. Jövő héten megcsinálom a másik nagyszobát (nappali), arra külön rá kell hangolódnom:oops:. Lehordani a konyhába az összes poharat, csentrest a szekrényből, elmosva visszapakolni, átfényezni a szekrénysort, a bőr ülőgarnitúrát... Nekünk még az a nagyméretű hagyományos hátuljú tévénk van, Samsung, a szerelők szerint még mindig ezek a legjobbak, rajta egy nagy állványon, kimozgatni mindent a helyéről, a rengeteg zsinór, ami a házimozit összeköti a tv-vel.......nagyon macerás, ezért is ódzkodom tőle minden alkalommal. De ha rendbe teszem és a rendszeres porszívózás és törölgetés mellett kibír fél évet egy újabb nagytakarításig. Hogy edzésbe és mozgásba tartsam a vállam, ma megpucolom a fönti 3 ablakot, + erkélyajtót.

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Sziasztok!

Igaz a reggelivel elkéstem, de a kávé mindig jókor jön :p
    Szép napot kívánok! :)

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot Kuckósok! Nagyon jó idő van, csak borult. Még nem esik, azt csak délutánra ígérik.
    Ne számíts rá, hogy megváltozol. :D:D [​IMG] Te már ilyen precíz, rendes maradsz. Remek csajszi vagy.

Iboly, a kávét köszi, ahogy hazabotorkáltam a boltból, rögtön meg is ittam egy csészével. ;)

A botorkálás: vettem tavasszal egy nagyon! kényelmes zárt cipőt, még csinos is. Aztán vártam vele az őszt. Közben a jobb nagylábujjam még jobban meszesedett, és nem ott akar meghajolni lépés közben, ahol a cipő. És mindenhol - egyébként - tökéletes a csuka. Így értem haza: [​IMG] A kedvem azért töretlen - már cipő nélkül. :D:D

Kergekacsa, Tavirózsa, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Itt is be van borulva,mint állat. És még hideg is van. Ez az utálom korszak. Ősz,Tél,Tavasz,mehetne a fenébe. Jó forró nyár. Na,az az igazi. :)

ljanika6, Kergekacsa, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hess Zsolti! :)
    Nekem a nyár lehetne 25°-os, a többi jó úgy ahogy van. :p

ljanika6, Kergekacsa, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:)
    A kávé mindig jól jön.... finom. :p
    Én most gyűjtöm az erőt..... megyek tornázni..... muszáj magam megmozgatni..
    Remélem a gyógytornász is meg lesz elégedve a produkciómmal. ;)
    Nálunk sincs valami nagy napsütés... de nem is nagyon borús az idő...remélem legalább
    délután még nem fog esni az eső.:music: Egyedül az esőt nem szeretem.... ja,
    és a 40 fok meleget sem. Hogy nekem mennyi bajom vanxD

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Detto! :D:p

14. Farmerzsolt1970

Drága Mimi. Régen volt már a nyár csak 25 fokos. Sokan nem hiszik el,pedig tény,hogy sajnos nem véletlenül ilyen forró a nyár. Éghajlat változás van,és sajnos a kérkedők,nagyon valóságosnak fogják megélni 20-25 év múlva a vég,vége előtt. Nagyon szeretem a tudományos tv csatornákat,és az összes éghajlat kutató kongatja a vészharangot. Eddig 3 centit emelkedett a tenger szint,a golfáramlat,meg lassult kicsit. Ez okozza a szélsőséges forróságot,ami 30-50 év múlva,ha ez így folytatódik,sajnos világ katasztrófát fog okozni. De egyébként a 25-30 fokkal én is kiegyeznék.

ljanika6, Kergekacsa, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. iboly54

Gizusom! Meddig kell tornára járnod:music: mondjuk nem árt egy kis mozgás:p hogy ne recsegjen-ropogjon minden porcikánk. Csak olyan nehéz nekiállni, mindig felül akar kerekedni a lustaságxD nem hagyom ám;)
    Most meg úgy döntöttem, hogy csatlakozom a kisebbik lányom csoportjához. Ő másodállásban olyan oktató féle és lesz egy nap hetente, mikor ilyen idősebbeket is fog tornáztatni, ne erre én is beneveztem, talán nem fognak kinevetnixD
    Nekem most szerencsém volt az idővel, minden ágyneműt és egyebeket sikerült kimosni tegnap és ma, délután vasalás lesz. Hogy ezt mennyire nem szeretem, leginkább azért mert egy helyben állni a legrosszabb. Próbáltam már tánclépésekkel tarkítani, de valahogy nem jött össze vele a vasalásxD

ljanika6, *misi66*, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is nézem ezeket a csatornákat, szeretem is, tanulok is sokat belőlük. De nem vagyok hajlandó pánikolni.
    Megteszem, ami tőlem telik. Vigyázok vízre, hőre, szemétre stb.
    Ülve nem próbáltad? :p
    Az meg ne izgasson, ki miért nevet. Legyen ez az ő problémája! ;)

hangyácska77, terika01, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  17. Farmerzsolt1970

Tudod mi a baj Mimi? Mi kis emberek,megteszünk mindent,amit tudunk. A nagyok meg bele****. Ez itt a baj. Pánikolni én sem vagyok hajlandó,csak sajnálom az unokákat,akik pont benne lesznek a közepébe. No de félre bú. Egy kis sörös szösszenet : CSINOS NŐK JELENLÉTÉBEN ARRA ÉRZÜNK KÉSZTETÉST,HOGY MEGHÍVJUK ŐKET EGY SÖRRE. CSÚNYA NŐK JELENLÉTÉBEN PEDIG ARRA,HOGY SÖRT VEDELJÜNK"/Ed O'Neil/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.10.17
    terika01, ljanika6, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  18. nyific

A gyógytorna nekem jár! ;) Egyébként nekem a Doki írja fel... most majd egy héten csak egyszer megyek...
    otthon is csinálom, már megtanultam..... Sajnos muszáj... ha nem akarom, hogy fájjon.:sleepy:
    Most egy kicsit ideges lettem,.... hallom a Hiradóban, hogy a Krisztina téri ált. iskolában régi bombát találtak..
    képzeljétek, oda járt a lányom iskolába.... még belegondolni sem jó... mi van, ha....:oops:
    Zsolti! Olyan, hogy csúnya nő.... nincs... esetleg kevés sör.xD
    Egyébként Úriember... nem kiabál.!

terika01, mimi, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Nyific. Tökéletesen igazad van. Sajnos,rengeteg II világháborús bombát,lőszert...stb rejt még a föld. Ez még sokáig eltart,mire mindet megtalálják. Az hogy eddig nem történt baj,Isteni szerencse.

terika01, iboly54, hangyácska77 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Már mindenki alszik..... menjünk mi is alukálni. :)
    Holnap találkozunk. Jóéjt!

terika01, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.