Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Most éppen küzd a nap a felhővel, de mára javasolták az esernyőt. :)
    Györgyinek meg [​IMG]. Reggelire meg ez lesz. :D:D
    Ma én se arattam le, de bizseregnek az ujjaim nagyon. Nem megy nekem a délutáni aratás. Ráadásul három napba telt, mire a paszuly visszaállt a "normális" időmre, most megint kezdhetek kihagyni egy napot. Na ilyenekért szoktam event előtt is learatni. Az ajándékot is majdnem elküldtem, de visszafogtam a billentyűket. :)
    Nagyon kedves kávét hoztál, köszi.
    Micsoda finomság! A piacon veszem a tojást, de néha bizony a lengyel tojás szebb mint a többi. Még rossz is volt egy csak tojást (kiírt egy bizonyos helyről) áruló kofánál.
    Szeretek főzni, de magamért nem fogok napi szinten odaállni. Ráadásul egy adagot képtelen vagyok. :D

hangyácska77, iboly54, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Jancsika aranyos vagy... hogy hoztál nekünk kávét.:p
    Mindenki a helyén van???... indul az event.... mindjárt.
    Na nálunk meg most csöngetnek... vajon ki lehet az??.Na megyek.:music:

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kibírtam. :D nem volt könnyű. Felröppenő 196 + a sziget. Azt elfelejtettem megnézni. Utána mindent taroltam a bölényen és a raktárházakon kívül. Még a mamutokat is. Gyorsan letermelem a gazt, aztán jöhetnek az ivókürtök. Ahogy jönnek, úgy készülnek a levesek. Most ez a taktika. :music:

ricsi908, Gio, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

239 ivókürt, most indítottam a gazokat. Most mindenhol termelek, ilyenkor ki szoktam használnia csatni hatását, majd ha lejár, visszapakolok. Addigra úgyis meglesznek a gazok, 4 csatnit tettem a rekeszbe. Gyúrás megvolt, még mindig nagyon fájt. Jövő csütörtökön kell mennem, addig próbálok itthon is egy kicsit tornázni a bal karommal, csak az a baj, hogy egymaga nem megy oda, ahova kellene, sőt még ha a másikkal besegítek neki, akkor sem. Ha már arra jártam a LIDL felé, beszaladtam, képzeljétek kaptam bocskorszíjjat, és volt égetett cukor, diódarabokkal. A mai napig imádom gyerekkorom óta. Búcsúban szoktam venni a szülővárosomban (most is lesz15.-én), Orsikámmal megyünk majd, s ilyenkor kb 2 kg cukorkával jövök haza. Csak az a baj, hogy nem tartható el egy évig.... nem áll el.... tőlünk.....kb 2 hét és elfogyxD
    Reggel kozmetikushoz vagyok beírva, azután elmegyek a postára is, van pár csekkem befizetni való, de leginkább a KFB a legfontosabb, a többi ráérne, de ha már megyek, mindegy mennyit viszek magammal. Hiába várnám meg a fizetési határidőt, akkor sem lesz több pénzem, mint holnap.
    Mimikém a tojással, hússal úgy vagyok, hogy jobb a hazai, az itthoni, mert tudom, hogy nem betegek a jószágaim, így a hús és a tojás is egészséges. Ebben a hónapban venni akartam még legalább egy 10 tyúkot, (a múltkor csak ez a 6 jutott, mert nem volt felíratva) de ahonnan szoktam, most az a szállító nem hoz. A szerbektől hozta volna be az 1 éves tojókat, de betegek a tyúkok, így nem kockáztat ő sem.
    Az eventet Mimihez hasonlóan csinálom majd én is.

ricsi908, hangyácska77, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szegény pestieknek nincs sok választásuk. ;):D

Azokat a cukrokat én is nagyon szerettem. Ha hozzájutnék, nálam se maradna sokáig. :)

6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Elkezdtem én is az eventet, nálam mamutok maradnak, nem szeretnék kifogyni a stupertrágyából, lehet, hogy kell a jövő hónapban nagyobb mennyiség:music::D. Az első tíz magot learattam csatni nélkül, csodálkoztam, hogy 70 mag jött a 90 helyett, mikor eszembe jutott a csatni. Pedig azt hittem, hogy megettem. Biztos csak akartam. A múltkor a sztrágya gyorsítókat felejtettem el. Lehet, hogy nem való nekem már az eventezés?xD:p
    Györgyi kitartás, jó lesz az, én már csak fél csillagokat látok, de még mindig fáj, és mozogni sem akar (szintén a bal vállam) , pedig muszáj lesz.
    Te Zsolti! Én nem dohányzom, de annyit emlegeted, még a végén rászokom:D

7. nyific

A csöngető csak a Szomszédasszony volt..... egy süti receptért jött,...
    szerencsére most sietett......;)
    Az ivókürtök számától nem vagyok elájulva... hogy mi lesz,... majd egy-két nap múlva kiderül.
    Erika nem vagy egyedül... én meg lányos zavaromban.... a gesztenyés felhőt nem szedtem le...
    . eszembe jutott, miután a magok már a földben voltak... na így kicsivel többet vártam.:)

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Hogy vagytok? Telihold van. Na nem a farmon, hanem igazán. És én nézegetni szeretem, de rossz napokat okoz. De azért kávé és reggeli kerüljön az asztalra! Kandalló már meleget ont.
    Pont mint én. De legalább a sütiket ettem volna meg! van elég belőlük. Ma meg megint nem a keréknél kezdtem, naná hogy utána kipörgettem a 100 %-ost. De csak három órára. A növények meg ugye több mint négy órát érnek. :mad:

9. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Ez az event,ez nem egyszerű. De ez tetszik. :)

Kergekacsa, mimi, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok!:)
    Zsolti örülök, hogy tetszik Neked ez az event......nekem csak az tetszik majd, amit kiszedek a kínálatból.;)
    Aratni-vetni nem nagyon szeretek..... és farmot bontani sem.:music:
    Mimikém! Figyelnünk kell...engem is megzavart a szomszédasszony, ezzel... a sütirecepttel...
    én meg pörgetek... mandragórát... CSP-t, meg valami tavaszi kitűzőt.... meg ilyeneket:oops:
    Még hogy terménybónusz... na azt nem.
    Mimikém most láttam meg a finya kávét, és a reggelit........ milyen kedves Tőled.:p

11. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok!
    Mimi köszi a kávét reggelit :)itt kellemesen süt a napocska.
    Farmot bontani én sem szeretek, ez van, viszont terménybónuszt sikerült pörgetnem, két aratásra való idővel.
    Fiamhoz megyek vendégségbe hétvégén.
    Kellemes hétvégét mindenkinek! ;)

12. nyific

Ezt nem hiszem el... mindenki pörget valamilyen bónuszt....akkor én miért nem?:oops:
    Misikém! érezd jól magad a fiaddal.!:)

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Gizusom ne siránkozz, én sem pörgetek bónuszosokat:( Azt az 1 órást meg minek, miután már le is arattam:eek: bezzeg a mandragóra és társai jönnek, de minek, alig használom már a mesterségek völgyét is..... Na meg ne is beszéljünk az alap terményesekről...... Már party pörit sem veszek. Abban is van rengeteg gané dolog, ami szerintem nem oda való már. Nem várok el mindig extra jó dolgot, de azért a sárga cuccosokat nem igazán szeretem kipörgetni és nem is hívnám party dolognak....
    Nálunk reggelre volt egy kevés kis eső, az ablakaimnak megint annyi:cry: De juszt sem pucolom újra őket. Én mindig így járok... Ha az első nagy teraszomat felmosom, esik utána az eső, ha ablakot pucolok, eső lesz....
    Mimikém a teliholddal elég rossz éjszakám volt, szerencsére borús volt az ég, így nem világított ezerrel be a hálószoba ablakon. Valami sötétítő dolgon el kell gondolkozzak. A régi ablakaimon reluxa volt, mert az emeleten nem tudnám hogyan lemosni kívülről a redőnyöket, (mondjuk már a lábazati szinten sem, 80 cm+ a belmagasság) most sem kértem redőnyt. Majd körülnézek a neten, mi lenne számomra az ideális sötétítési lehetőség. A reluxákat is mindíg leszedtem és a kádban megmostam őket, úgy tettem vissza. A sötétítő függönyt a gép kimossa, de vasalni kell, ráadásul 1 sorosak a függönykarnisaim. Lehet hogy mégis a függönynél maradok, legfeljebb sínes függönytartót rakatok a plafonra, azt szépen el is lehet takarni. Külső szigetelés elmarad az idén.... Elment az ára egy darab földre, aminek a megvétele nem volt bekalkulálva az idénre, de így alakult. Az is érték, igaz, de másra szerettem volna azt a pénzt költeni....
    7 tojást hoztam ma be a 8 tyúkom alól:inlove: Megyek, megnézem Ingridet, még 1x sem sikerült elsőre a céltábla közepébe hajítania a baltát>:(Buta liba!

Kergekacsa, *misi66*, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  14. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Arattam, pörgettem, és... terménybónusz 24 órára, már nem is bántam, hogy aratás után pörgettem, 24 órában aratok még háromszor:D
    Gizus nekem a Party adta a 24 órást, mert szerettem volna a Kerberoszt, minden más megvan a felhőre, és lett is egy. Örülök, mert kevés pörim volt, és jó ideje nem veszek (azt sem). Jó lenne még egy (vagy több) a farmra, de majd oda is lesz, de a felhőt beüzemeltem:D persze jött a szokásos kacat is.
    Pakolni nagyon nem szeretek, de ezt az eventet egyrészt szeretem,na nem ültetni, hanem Ingriddel játszani, másrészt a boltban jó dolgok vannak, illetve már van, ami csak volt:D

Kergekacsa, *misi66*, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Nekem nem adott terménybónuszt, meg más bónuszt sem... van viszont Kerberosz,
    és sárga tojástojóm is.;)
    Felhőt be is üzemeltem.....
    Erika gratulálok, a gazzal hamar kész leszel..... Van aki már délben kész volt..... na ezért
    emelik mindig a lécet,., mert van aki egy nap után... már ott topog.. kész vagyok!:music:

16. nyific

Mamarygen! Nagyon sajnálom, hogy félreértettelek, igazán.
    Ne haragudj rám, és bocsáss meg...... tudod én is nőből vagyok,... össze-vissza irogatok..
    azt sem tudom mit akarok,... de azt nagyon.:)
    Légyszi, mondd, hogy nem haragszol rám!..... Kérlek!
    Az előző posztomat töröltem.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Töröltem minden mai megnyilvánulásomat, ahogy megígértem.

Eddig sem haragudtam.

Szórakoztató játékot kívánok, élvezetes beszélgetést mellé itt topicban is.

titjungne, Kergekacsa, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  18. nyific

Köszönöm,....és azért néha nyilvánulj meg itt nálunk! :)

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ő vigyáz ránk, így jó nekünk. :)
    Kipörgettem a terménybónuszt+ megvan a party felhőre való is. Így az a felhő lezárva. :)Ez a nap jó volt, Fortuna mellém állt, de már kellett is nagyon. :)

Kergekacsa, iboly54, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  20. nyific

Ninettkém! Te is ügyes vagy,.... most nekem a simából lett egy + 1 növénybónuszom.
    Most fogok majd aratni.... lehet ültetek még egy kicsit szupival.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.