Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió!
    Igen, ez aztán a pofátlanság. Szerintem. :eek::)

Utoljára szerkesztett: 22.10.17
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Egy fikarcnyit sem értünk egyet de nem magyarázom, egyet megemlítek: egyáltalán nem használom soha a keresőt mert nem úgy megyek oda, hogy kell 1 xxl eperfa, nyóc lapulevél 3 koponyaköcsög, hanem bizonyos kategóriába állok bele és szeretném azokból látni a nekem megfelelő ajánlatot. De amikor a 60. ajánló is koponyaköcsögért akar rózsa terményest, elmegy a kedvem és otthagyom az egészet. (megjegyzem, nincs rózsa terményesem csak illusztráció)

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hasonlóan cserélnék én is, de mióta ilyen ramaty, ugyanígy járok.
    A zsír-hoz adsz egy linket? Azt én is szerettem játszani.
    Jó, hogy jöttél és megosztod a gondolataidat. Ezért vannak a Kuckóban azok, akik inkább ajándékozni szeretnek, mint pórul járni. Még le se írtam jóformán, mi hiányzik, máris landolt a farmon. :inlove:

Gizus! Gondolom, nem maradtatok a kertben. Ma már igazi október van. Ahhoz képest nincs is hideg. ;)

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nem Mimikém hazakocsiztunk gyorsan.... Tahi ide vagy oda.... a nyaraló, azért nyaraló.
    Szomorú már az idő kint.... a fák szépek,... a zöld szín különböző árnyalátában pompáznak.
    A bölény megtalált???? vagyis odatalált?? lehet az ajtóban várt Rád. :p

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nem volt ma időm jönni, anyukámnál voltunk, vittem neki a hókiflit, boldogság volt......most értem haza.
    Látom mindenki egyetért velem a cserenapok elkopott varázsában, én már be sem nézek oda, nincs értelme. Nevetséges az egész, ahogy Imike is írta..... komolytalan ajánlatokkal. Ha meg felteszek valami érdemleges csereajánlatot, nem kell senkinek.
    De még egyszer kihangsúlyozom, nagyon szívesen adok ajándékba bármit, amiből nekem legalább 2 van, csak kérni kell;)
    Nekem csak 1 rózsa terményesem van, még Dokitól kaptam:inlove: lehet rosszul gondolkozom, de nem éri meg kitenni, sokat eszik a drága állatokból, foglalja a helyet.....stb, inkább megveszek 1-1 db-t a piacon mikor kedvező a kínálat.
    Gizusom! Nem a területet szereztem meg, csak a kitehető gombaerdőt váltottam ki:p a terület birtoklása nem jön össze most, majd legközelebb talán. :music:

6. nyific

Nekem sikerült az egyik gazdakörivel.... a g.erdő első részét felszabadítani. :p
    Legközelebb jön a második.:)

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Végre megetettem az összes cicust:D hű de untam már, azt hittem nem érek a végére, soha többé ilyen eventet. Nem volt nehéz, nem is kellett hozzá sok minden, mégsem szerettem. Kiváltottam az egyik gombaerdő részt, a cicusoshoz kell még 41 db, az már nem lesz meg, hiába szupizom őket. Majd legközelebb. Igazatok van a léghajóval, de én még mindig szeretek böngészni, mindig találok valamit, amit nekem megéri leszedni:D

*misi66*, Kergekacsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én nem vagyok nagy csereberélős! Mivel még kicsi farmer vagyok ezért nem is nagyon van
    olyasmim ami másoknak kellene!:oops: Így a léghajós eszmefuttatásokhoz nem nagyon tudok
    hozzászólni! De mivel csordaszellem van, nos... teljesen igazatok van! :D

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én azt hiányolom, hogy a kisebb farmosok nem írnak, mit szeretnének. Pedig tudnánk küldeni nekik, hiszen a vonatra se tudunk felrakni azokból szinte semmit. Én most a csibéimnek küldtem néhány cuccot. Az legalább örömmel töltött el.

10. nyific

Tényleg , én is küldtem két csibémnek pár dolgot..... olyan jó érzés volt,
    ahogy örültek neki, és köszönték.:)
    Most meg éppen egyik kedves szomszédom lepett meg..... majd leestem a székről....
    nagyon köszönöm Neki.:)

11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Mondjuk tényleg vannak fura dolgok a csereberébe! Amit most kaptunk az eventben Fejvesztett kutatás
    a neve. 850 tp-s kitehető. Na azért cserébe kérnek bölényt meg krokit! Nem vagyok szakértő,
    de szerintem ezek nincsenek arányban egymással!:oops:

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Ilyen későn már rég ébredtem. Éjjel áramkimaradás volt, az óra villogására fel is ébredtem mindannyiszor és úgy látszott, az én forgolódásom indítja be az óra villogását. :D:D
    Ki se dugom az orrom ma, igazi őszi eső. A fele falevelet már le is verte.
    A reggelin már túl vagytok biztos, majd ebédet hozok. A kandallóban is ég a tűz. ;)

*misi66*, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek. Hogy haladtok. Én,most hogy már dolgozom,le lassultam. De azért csinálom. Továbbra is a macsekost.

Kergekacsa, ljanika6, nyific és még 1 ember kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok!:)
    A mai nap borús, és sírósra sikeredett...... esik......
    olyan szomorkás.:oops:
    Jó most a jó meleg kuckóban.... a mai nap pihenős.... a rémes is sikeredett...
    a plusz terület amit szereztem.... még a fele sem a gombaerdő területének.
    Most aztán már annyifele kell menni, hogy..... de sokan örülnek mindig az új + területnek.
    Persze így sokkal többet kell gürizni a farmon.:cry:

*misi66*, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Pocsék idő van. Én meg nem sokára ledőlök,mert ma éjszakás vagyok. Nem tudom hogy fel nézek e még,de ha nem tudok,akkor holnap ugyan itt mindenkivel. Sziasztok. :)

ljanika6 és Kergekacsa kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én inkább a kócos fűzfát váltottam ki és a harmadik macsekot. De nem merek elmenni a géptől, mert az utolsó percekben kell aratni és hosszút vetni. Drukkoljatok! ;)

iboly54, ljanika6, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :D
    Megy a drukk! És köszönöm az ajándékot!:)
    A macseklak meg van, de sajna egy területet sem sikerült kiváltani. :( Hiányzik még hozzá a komplett utolsó
    feladat.:cry: Rengeteg macsekot kell beadni, annyim meg nincs. Még nincs, de lesz! ;)

iboly54, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  18. nyific

Hát tényleg sokat... én is éppen kész lettem vele.
    Van 3 macskatündérólam..... és két borzongató fűzfám.:)
    Bizony rá kellett segíteni... hogy meglegyen.... mindenféle finomsággal.:p

iboly54, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Az jó sok macstündeól!:eek: Én örültem, h ez az egy összejött!:music: Majd lassan összekuporgatom
    a 66 macsekot! Csak lenne többet nyitva a teliholdas!:(

iboly54, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Engem meg 1 etetés választott el a macskatündérlaktól. Na így jártam. :(

iboly54, ljanika6, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.