Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem tudod, hogy csak segíteni akartam. :)

terika01, iboly54, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D Nekem is van helyzetjelentésem! 4. terület kitisztítása kész, és a krumplis tészta is kész.;)
    A vasalással is készen vagyok!:p De eddig még csak 17 olyan bigyuszt adtam be, és a takarítással se vagyok kész, pedig
    nagyon ráférne már a lakásra. o_O A tündérházikó jobban néz ki!:oops:
    Növények elültetve, krumplis tészta finom, holnap folytatás következik!:sleepy:

klakli67, HéricsBáró, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Te felturbóztad magad? Vagy mi? :p
    Ide is jöhetsz vasalni. :p

HéricsBáró, terika01, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Mire gondolsz?
    Á, messze vagy! Egy vasalásért nem éri meg átmenni! :) Persze, ha meghívnál egy jó kis ebédre...:p

HéricsBáró, terika01, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én most újra átgondolom az egész eventet.... és más taktikát választok...
    mert a 100 fadísznek meg kell lenni.:music:
    A gombaerdővel hadilábon állok, mert előtte dobáltam be a trutyiszörnyet a mocsári
    gazdakörbe, és így sajna kevésnek bizonyulnak.. lidércfény dettó.
    Már annyi lidérfényfám van... hogy csak:p

Adruka98, klakli67, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Tudom. De tényleg úgy emlékszem,hogy más posztja alá írtam. Nem értem. Amióta először szóltatok,azóta figyelek.

klakli67, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Semmi gond, persze. Ilyen előfordul.
    És mi az a más taktika?

*misi66*, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  8. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Nos,olyan lassan haladok,hogy öreganyám a járó kerettel gyorsabb. :D :D

9. nyific

Sziasztok!:)
    Én most a két házikót fejlesztettem a 4. szintre... megvan.
    Ezek után nyomatom a méregcseppet a másik két területért,... vagy a gazdakörit csinálom tovább.
    A két 4-es szintű házikó ad napi 18 tündérfadíszt.
    És még az érésgyorsítókról nem is beszéltem......

Utoljára szerkesztett: 27.10.17
    Adruka98, klakli67, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    bocs, ide nem szoktam írni, de egy helyzetjelentést engedjetek meg:
    a 4. terület éjjel 1-re lett meg (úgy jött ki az ültetés, fennmaradtam). Az 1. házikó 4., a második 2. szintű. 33 bigyó beadva a 100-ból. Természetesen nekem minden kell, úgy gondoltam, hogy a területeket fejlesztem ki, mert azokon lehet termelni tovább, utána a gazdaköri. A 440-ből van 132 gaz, 3 ó múlva érik a kövi. Nekem utána a fák kellenek, mert a titoknapon csak 1 félét kaptam. Meg a rémhosszú kaktuszt, garantáltba. Meg még egyet, utána. A horror-kertben egy dologra koncentrálok, ahhoz termelek, ha az megvan, akkor lépek. Gondolkozom, h. gazdaköri kell-e előbb a jutalmaival, vagy a 2 recept (a 3. már megvan).

klakli67, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  11. Farmerzsolt1970

Én nem töröm magam. Csinálgatom,csinálgatom,aztán jutok,ameddig jutok. :)

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hozok egy kis kávét, jobban menjen a munka :p

Nálam is 4 terület kiváltva :) két házikó fullra fejlesztve. Gazdakörben csak az 1-3 feladat kész, de már a felhősor kiváltásához csak 52 valami kell :p fele kész;)
    Most azon gondolkozok, hogy lecserélem a földeket 1x1-ről 2x2 -re, 1x2-re és a maradék helyre 1x1-t teszek. Nem biztos hogy jó, de kipróbálom. Ti milyen földet használtok?

mimi, Farmerzsolt1970, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én végig amennyit csak lehet 2x2-őt, úgy látom a csevegőben is mindenki így csinálja. Után ami fér 1x2 és végül 1x1 kockák. Így trágya is alig fogyott mert ugye a 2x2-re sokkal kevesebb kell és a növény így is úgyis ugyanannyi csatni híján.

mimi, Farmerzsolt1970, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  14. nyific

Ibolyom! Én osztom Imi véleményét.... teljesen mindegy milyen nagyságú földterületet
    raksz ki, mivel nem hat a növényre semmilyen bónusz.:sleepy:

Adruka98, klakli67, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszi Imike! Előbb is gondolhattam volna rá, de mindegy, már átpakoltam a földeket és a megerősítéssel már így is marad:)

Hozom a legújabb infót....
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventkalendárium-2017-november.15680/

mimi, Farmerzsolt1970, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Hűha, így hat rád a krumplistésztao_O:D?

Nálam még mindig csak három terület van, és a második házikó sincs teljesen kész. Viszont 21 izét beadtam, megvan az első kitehetőm, micsoda boldogság:D A gombaerdőm sem lett kész, mert igaz, hogy szupiztam a macskákat, csak nem voltam itthon, nem tudtam leszedni:p:D
    Ibolyom nem semmi eventnaptárt hoztál, úgy látom, nem aprózták el:eek:

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  17. nyific

A gombaerdő II-ről én is lemaradtam...trutyiszörnyem még 20 hiányzott,..
    meg most szelektíven olvastam... azt hittem tovább tart nyitva a horroros terület.:)
    Persze nem történt semmi... majd meglesz legközelebb... más bajom ne legyen, csak ez.;)
    A két fullra fejlesztett házikó meg termel tündérmesében... lehet nem is kell a 5.terület,
    megyek megnézem a gazdakörit....... és csinálom azt.
    A novemberi eventekből meg válogatok majd.... ennyi az egész, és már vége is novembernek.:)

Adruka98, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Negyedóra múlva nyitva az ötödik kert is!:D És már kész 26 beadás! De, hogy kész
    lesz-e az event? Na abban nem vagyok biztos!:oops: Talán hétvégén bele tudok húzni!8)
    Akkor ezek szerint novemberben két olyan nap lesz amikor nincs event???:eek:
    Igen Erika! Ez mágikus krumplis tészta!;):D

Ui.: meg van a harmadik házikó!:music:

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Küldhetnél belőle nekem is, én még mindig ugyanúgy állok:D.
    Én csak egy napot látok, mikor nem lesz event:D, de még az a jó, hogy nem kötelező csinálni, nálam biztos lesz, ami kimarad, és van ami biztos, hogy nem marad ki;):D
    Ezt olvastátok?: A Halloweeni tündérmese event kedden nem 14:00 óráig tart, hanem 22.00 óráig.
    Erről az eventről lemondtam, a hétvégén sem lesz több időm, családi program lesz, így szinte kizárt, hogy kedd estig kész leszek.
    Arra is gondoltam, hogy hagyom az eventet, és megcsinálom a gazdakörit a fákért, és a kitevőkért. Ezt még nem döntöttem el.

Adruka98, Kergekacsa, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ricsi, nem biztos,hogy kell az 5. terület is. De te tudod hogy haladsz. Én nem váltom azt ki. Inkább majd fejlesztem a házikókat. :)

Kergekacsa, *misi66*, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.