Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Olvastam én is a tippet, kicsit tátva maradt a szám:sleepy:, tavaly 100-al kevesebb volt az alja, bár minden évben emelkedik. Mindenképp az első 1000 a cél, de hogy indulok-e, az majd akkor derül ki.
    Mielőtt elmegyek dolgozni, hozok nektek reggeleit
    http://media.babaszoba.hu/cikkek/main/57/9557/kontinentalisreggeli510.jpg

klakli67, Andi11, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt. Végre süt a nap. De olyan hideg van,hogy jöttem már az eszkimók. :D :D
    Az eventtel semeddig sem jutok,és mindjárt vége. A feléig nem jutottam el. De hát ez van.
    Este annyira fáradt voltam,hogy csak fel kukk,és utána szpatty. Ma éjszakára megyek. Jó lesz. Hó végi zárás,A havi,állomási forgalom összeszámlálása,saját forgalom kiszámítása,majd ezt jelentés formájában,felküldeni a központi diszpécsernek. Utálom,ha én zárom a hónapot.

klakli67, Andi11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Gizusnak is. ;)
    Köszi a reggelit, kávét. Épp csak a széléről merítettem a kávéból, mert nem koszolhatom a ruhámat, [​IMG] ráugrok a tű végére.
    A Top-hoz én szegény vagyok. Főleg most, hogy a vadasparkok mind ki vannak váltva, még tenyészállat se sok van. De jó is ez így. Majd a kispadról szurkolok. :)

Az eventhez a most ültetett kell még, meg a tündeházikókat egyszer leszedni mikor hazajövök és kész.
    Szomszédaimat kérem, ne küldjenek több [​IMG] . :)

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
    Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt! :)

Mennyi finomság van itt az asztalon ....kávé....reggeli :inlove: köszönöm szépen :)
    Zsolti! Vannak olyan férfiak, akiket kilehetne üldözni a világból adminisztrációs munkákkal, pedig ez is munkánk része. Az jó, hogy éjszaka csinálod, nem zavar senki :)
    Erika! Hasonlóan gondolkozom a TOP-ról, tavaly indultam, beértem, de nem tudom az idén is lesz-e kedvem pajtát ürítgetni :p lehet csak csp-t gyűjtögetek:p

Vidám, szép napot kívánok! :)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Köszi a kávét...meg a többit is. :p
    De jó, itt ma minden csupa derű... vége a tündérmesének... térjünk vissza a szürke..
    na nem is mondom hová...
    Mimikém! szépen felöltöztél, ahogy kell.... vigyázz, mikor felülsz a tű végére, mert az szúr.:music:
    TOP téma.... Tavaly melyik is volt?? Ibolyom én ott voltam??
    Mindegy az idén nem leszek ott. Itt leszek.;)
    Tündérekkel én végeztem... a házikót... majd leszedem de nekem zoknit ad, meg TP.t CSp-.t
    meg KK-t. Ólat?? nekem ?.. na azt nem ad.:)

titjungne, klakli67, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Szia Iboly. Nos az én munkám,főleg adminisztráció,állomási ügyelet,meg jegy eladás. Mindent be kell naplózni. Óránként állomást bejárni,és naplózni. Mindenről pontos dokumentációt kell készíteni. Műszak végére,rendesen zsong a fejem. Az tény,hogy éjszakás műszak könnyebb. Este negyed 7-től,zárásig,pörög,aztán nyugi van. Olyankor kell az adminisztrációt,és a takarítást megejteni.

titjungne, klakli67, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  7. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

sziasztok, szép napot nektek. :)
    fő a csülök pöri, gyertek enni. ;) :D

titjungne, klakli67, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

Szia! Oké megyünk.....:p de hová is??;)
    Láttátok már?? gyümi piac... Mega TP nap:oops:

9. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

Biharnagybajom, a Sárrét szívébe. :)

klakli67, Andi11, -Erika31- és 6 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Zsolti! Akkor nem olyan uncsi a munkád, jó jó....sokat kell körmölni is, meg rendet csinálni. Az a legjobb ha nincs rendkívüli esemény, mert akkor még jegyzőkönyv is kell, sőt egyéb intézkedéseket is meg kell ejteni :)
    Gizusom! Te is voltál tavaly TOP-os, közel azonos helyen végeztünk, én az 1396. helyen álltam záráskor és az 108.978 milla volt :)
    Remélem jól emlékszem, ezeket jegyeztem fől. Valahol biztos meglehet nézni a régi listát.
    Még nem olvastam a gyümi piacot, de mindjárt rápillantok, nem akarnám elherdálni a pajtakészletemet. A mega TP nap sem vonz már, főleg, ha már új áron kínálják a FA-t.

Tama! Az a csülök pöri nagyon fincsa lehet, én lecsós csirkemellet főztem, tarhonyával.

Kergekacsa, ricsi908, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Miért? Volt aki ólat kapott?
    A tűre vigyáztam, de mire észrevettem, már kész is volt. :D
    Felhő kész, de majd csak reggeli aratással szedem le. Nagyon büszke voltam rátok tavaly a TOP-on, de én ha lenne is annyi a pajtában, akkor is sajnálnám odaadni. Ha lesz valami értelmes dolog a piacra, akkor kereskedek kicsit. ;)

Karfiol levest ettem, meg a maradék paradicsomos káposztát fasírttal. Nem igazán illik össze, de így sikerült. Holnap viszont tejbegrízre vágyom. :D

Kergekacsa, ricsi908, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  12. Farmerzsolt1970

Iboly. Annyira nem. Eseményem még nem volt. Kivéve,amikor még járművezető voltam. De ez hosszú történet. Nem is igazán vágyom eseményre. Inkább legyenek állat sokan,és pörögjek,mint hogy esemény legyen.
    Viszont el köszönök. Megyek készülődni. Ing vasalás,kaja készítés,zuhany...stb. Aztán nyomás melózni. Holnap reggel leszek. Sziasztok.

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  13. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Csak bekukucsáltam egy picikét:) Mindenkinek legyen csodás napja,sziasztok :)

14. iboly54

Kaptam a tündércicáktól 1 macskatündér házikót és 1 sötétlő szentjani ólat :inlove:

15. nyific

Nekem sincs olyan szerencsém, hogy ólakat, vagy fát kapjak a tündérektől....
    Mégegyszer lekapom őket és kész.
    A csülök pöri... jól jönne,... de a Sárrét közepére... mire odaérnénk..
    már nem is lennénk éhesek, vagy elfogyna a pöri.:p
    Mega TP..... én már nem veszek semmit.:sleepy:

16. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

annyi lett, hogy 3 napig biztos enni fogjuk. :D pedig 10-en vagyunk rá. :D

titjungne, klakli67, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

10-en? Akkor te hány üsttel csináltál?:);)

Kergekacsa, nyific, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  18. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

Én csak egy nagy csülköt főztem meg. :) olyan 250 kg-os disznó csülkéről van szó. :D

titjungne, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Gizusom ott voltál bizony tavaly Te is, de arra nem emlékszem hányadik voltál, de a tavalyelőttin is ott voltunk. Megnéztem a 2016-os 1000 alját, 282 mill volt.
    Az eventet kihúzom a végéig:D, 7-kor érik be a házikó, akkor leszek kész. Még aratok is egyszer, és két kitehetőt is ki tudok szedni. Ezt kicentiztem:D

titjungne, Kergekacsa, nyific és 4 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áh, értem. Disznóölés volt? :)

iboly54, Kergekacsa, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.