Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Mimikém a kávé jó volt, köszi.:p
    Te már ilyen korán útra készen... csak nem learattál:music:
    Gyümi adtam el én is..... a fontos dolgot megvettem.... a szupit ki kell venni, mert
    az is megszűnik, meg az aratókat is kiszedik a kínálatból év végén.
    Én is megyek.... szépítkezni.:)

terika01, iboly54, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Én most a farmpengő cuccra álltam rá. Már 149 van. :)

terika01, iboly54, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gizus! Szép lettél, ugye?
    Holnap utazom, de még a KIsfiam nem hívott vissza, hogy nekik a péntek vagy a szombat jó. :(
    Mindegy, a csokitortát elkészítem, legfeljebb otthagyom az unokatesómnál és érte mennek. :(
    Találtam valamit.

Utoljára szerkesztett: 2.11.17
    terika01, iboly54, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Régen jártam errefelé....... Délelőtt akartam olvasni és írni is, de kihajitott a játék. Meg aztán kedvem is szegte az előző event, nem is lett meg a felhőm sem. A mostaniba is belekezdtem, de minek? Na majd látom.
    Remélem mindenki jól van:)
    Mimikém én már nagyon régóta ezzel a technikával vágom/szelem a piskótát ( fehér cérna többszörösen összehajtva és megsodorva). Hétvégén vidéken temetőztünk, nagyon hideg volt és esett az eső is. Tegnap már kimondottan szép őszi idő volt a temetőzésre. Tegnap is voltunk vidéken is, de ez már közelebb volt mint a hétvégi. Alkonyodott mikor elindultunk haza a temetőből, nagyon szép volt a sok égő mécsessel. Ma végre már el lett rakva a fokhagymánk. Papa kiment traktorral boronálni, behányt az első hajtás a traktorunkon. Kint kellett hagyni a földben szétszedve, holnap javítják, ha meglesz az alkatrész hozzá. A héten műszakiztattam az autómat is. Simán átment, de ma reggel úgy indult alattam, mint egy bakkecske! Hiába nyomtam a gázt, nem akart menni, majdnem leállt alattam. Kb 3 hete csinálja azt, hogy elindítom és a garázsból kifelé tolatásnál félúton leáll alattam. Ma is ezt csinálta, de aztán elindul, csak mint aki nem kap üzemanyagot, nem akar menni. El kell vigyem szerelőhöz valamikor, míg nagyobb baja nem lesz, vagy ott nem hagy valahol. A búzáink is el vannak vetve, kellene még egy kis jó idő rájuk (meg ránk is).
    A vállam még mindig nem az igazi, hetente járok sportmasszőrhöz. Alakul, de még nem a régi.
    Vettem 10 jércét, szépen tojnak, 9-10 tojást minden nap beszedek alóluk. Vettem melléjük egy kopasz nyakú kakast is, nagyon aranyosak, öröm rájuk nézni.:)
    Na nézem a növényeimet, hátha beszedhetem már őket.

terika01, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

Györgyikém! Hát Te sem unatkozol... az biztos.
    Én is belevágtam az eventbe... a felröpi elég gyérek... különösen a Bahásak.
    Hogy lesz ebből felhő!:music:
    Ráadásul még pakolászni is kellett.... nem tudom érdemes volt-e belekezdeni.:sleepy:

terika01, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  6. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Szép vers,gratulálok,ügyes vagy :)

terika01, iboly54, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  7. nyific

Jóestét! Sehol senki.... csa a csönd... egyedül....ja és most már én is itt vagyok.:)
    Kivel beszélgessek??? Elmondtam volna Nektek, hogy ma fodrásznál voltam...
    és semmi különösebb nem történt... csak a frizurám lett szebb.;)
    Mimike sem hagyott egy kis csokitortát, pedig milyen jó lenne, mert most mindet
    én ehetném meg.:p Húh! de jó is lenne.:)

terika01, mimi, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Csak szeretnéd egyedül megenni, én is szeressem a csokitortát:p:p:inlove:

9. nyific

Persze ! Csokitortára már rögtön van jelentkező.:p
    Judit már megérezte a csoki illatát, igaz?? Finom is az , nagyon.

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Szép hétvégét! :)

https://kephost.com/images/2017/11/04/kavezas1.jpg és

https://kephost.com/images/2017/11/04/reggeli-3.jpg

Kicsit begyújtottam, hogy jó meleg legyen mire leültök reggelizni :)

Nem volt kedvem jönni tegnap, 2 napja fáj a fejem, nem tudom mitől, a gyógyszer sem használ :(

A két kicsi is itt volt a héten, a Lara még ma is.:inlove: nem sokat tudtam velük játszani, de elvoltak kettesben is :)
    Eventet elkezdtem, nem biztos, hogy a végére érek, de nem is aggódok miatta. A gyümölcsösből csak annyit adtam be, amennyi csoda bigyó volt.
    Nekem is kellene menni fodrászhoz, de mindig halogatom.
    Ma nem lesz zsúfolt a napom, talán jut idő kicsit pihenni délután :music:
    Rakott kelt csinálok ebédre és tojásos levest ( a párom kérése, én nem szeresse)
    Mimikém! Nagyon Boldog szülinapot kívánok a Kisfiadnak :)

Utoljára szerkesztett: 4.11.17
    terika01, mimi, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ibolyom amit nem szeretsz, az biztos nem hizlal xDxD
    A magyar mézeskalács háznál talán még a kerítés is kolbászból van.
    Na és a csokitorta :p, ide éreztem az illatát:D;)

12. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép napot nektek. Végre van elég időm farmozni. Nyomom is rendesen. :)

13. nyific

Ma mindenki megérdemli a kis pihenést... nem lehet mindig hajtani....
    Eventtel hogy állunk??? vége felé bandukolunk, igaz??;)
    Nem is tudtam hogy Mimi fiának van a szülinapja.
    Én is minden jót kívánok Neki!:)

14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gizusom! Haladunk szépen :) én még nem adtam be semmit, majd ha már meglesz az összes növény. Nem vagyok valami jó passzban, meg ráérek vele, a felröppenők még igen gyérek, remélem nem kell 0 perceznem, igaz már régóta nem kellett, valahogy mindig összejött a végére.
    Remélem nem tévedtem, de azt gondoltam Mimi a fiának viszi a tortát. Nagyon jól nézett ki, biztos isteni finom volt...nyammi :)

15. nyific

Ibolyom haladunk, haladunk.... nekem még hiányzik 100 db sárgalevél-.
    A gazok kész vannak, majd most aratok még... majd holnap beadogatom.:sleepy:
    Nekem a vörös levelek megvannak már... csak sárga hiányzik, szerintem holnap estig csak meglesz
    az is.:music:

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :D Baktatok én is lassacskán az eventtel! 86 beadásom van eddig!:D
    De, hogy az jó-e vagy nem-e azt nem tudom. o_O Azt hiszem jól haladok, talán meglátom a végét!:)
    Ma csak egy kis egyszerű ebédet rittyentettem össze: héjában főtt krumpli meg sült husi, csalamádéval.
    Szóval nem vittem túlzásba a főzőcskét. Olyan jó, kellemes őszi idő volt ma, h kiültem a kertbe egy jó
    könyvel meg egy nagy pohár teával, és olvasgattam. Közben madárcsicsergés és rovar zümmögés volt
    a zene! Nagyszerű kikapcsolódás volt!:inlove:

Gio, terika01, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Végre itthon vagyok. Nagyon jól éreztem magam, de itthon azért jobb.
    Unokatestvéremék elhalmoztak minden jóval, utána a fiaméktól is csak örömös dolgokat kaptam. Azt mondták, nagyon finom a torta. ;) Végigvezetett a "birtokon" a fiam, a 11 kecsét név szerint bemutatta. :D Az unokámtól begyűjtöttem csomó puszit, jó kedvű volt nagyon. :inlove: Az a bizonyos telefon is elért, amit vártam a fiamtól, csak késett kicsit.

Györgyikém, végre a ti gazdaságotokról is lehet hallani. Biztos rengeteg a munka, így már annak is örülünk a Kuckóban, ha benézel. :)

Csokitortát majd csinálok nektek külön, mert ez bizony Kecskeméten maradt. :) Az apropója meg kivételesen névnapi volt, az unokám névnapjára. Lehet, hogy félreérthető voltam, elnézést kérek. Azért szülinapi ünneplés is volt, teljesen váratlanul, mert ők meg kihasználták hogy ott vagyok és ők köszöntöttek engem. :D:D Pedig még soká lesz az én ünnepem.

Nálam is volt a fodrász, mielőtt elmentem, csak nem mutatom az unokámnak, milyen boszis vagyok, ha megnő a hajam. ;)

Az eventet elkezdtem, aztán jutok amíg jutok. Le is fogok szedni mindent délután, mert újra be kell állítanom a cuccaimat a 12 órás aratásra. Közben meg az event is - talán - kész lesz.

iboly54, Gio, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép vasárnapot ebben a vacak időben. Köd van, és hideg, grrrrr....:D
    Reggeli finomság:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...e8K48w0JpAg38x8xywU95EO8j6S2VErmD_fCTh-1PFpL8
    Mimi is megérkezett:) De jó, hogy ilyen jól sikerült a kirándulás, hiába a gyerekekkel mindig jó együtt lenni. Hogy az unokákkal milyen, azt még nem tudom, de remélem én is meg tudom majd.
    Event majdnem kész, a fácánom már megvan, pár sárga levél kell még, és meglesz a másik fele is, de ültettem egy terület habanerot, minden jóval megszórva, nemsokára megérik, remélem abból meglesz, és végre visszapakolhatok. Ez az örökös ki-be, le-föl pakolgatás...:wuerg: nem szeretem:D

iboly54, Gio, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek. Nálatok is ilyen cudar hideg van?

iboly54, terika01, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Sziasztok!
    Elég szép idő van... süt a nap.. de meleg azért nincs.:)
    Event nálam is megvan... még 20 sárgalevélre várok, este ,meglesz.. és ende.
    Visszapakolásztam mindent a helyére.:music:
    Mimikém örülök, hogy jól érezted magad.....a fiadéknál.. a birtokon.
    Unokádnak névnapjára sok puszi.:)

Tavirózsa, iboly54, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.