Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Drágák vagytok, majd megmondom neki. ;)

Belevágtam az eventbe, mert amit megnyerek vele, az már jó. Valami titokfa már ment, meg is nézem, ki is rakom. Jó lenne begyűjteni a zsiráfot is.

A bal oldalon 21 van kész, a jobb oldalon 31. A zöld sáv pont 50-en áll.

Nem fáztam, de csak azért, mert "őtözködtem rétegesen". :D

Tavirózsa, iboly54, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Itt si süt a nap,de nagyon hideg van. Szerintem. Én nagyon fázós vagyok.

ljanika6, mimi, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :D Kb. egy óra múlva, ha a Farmerama istenei is úgy akarják lesz krokim!:D
    29 sárga levél kell hozzá! A felhő dél óta üzemel, úgyhogy már csak a fácánért kell
    küzdenem picit!:)

Jó kis event volt ez!

Ültettünk, locsoltunk, arattunk
    Fácánt és ritka krokit kaptunk!
    Nehézkes volt az előző event,
    de ez bizony sokkal jobban ment!

Kaptunk sok pengőt és pontot,
    A Kuckó morálon az event nem rontott!
    A felhő se rossz, adja jutalmat
    A gazda ilyenkor nagy kedvel arat!

Sok-sok ilyen kell nekünk
    hogy lelkesek legyünk.
    Készülünk szurkolva
    Nagy kedvvel a TOP-ra!!!

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ricsikém jó a versed ismét.... az a kis s.levél meg meglesz.:)
    Az event nálam 100%-ban kész, és már rend is van mindenhol.
    Szomszikáimnak köszönöm a sok felröpit, már nem kérek többet.:)

5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm! :)
    Persze meglesz. Már csak 25 perc és szedem a bahát. Igaz event növény van benne, de az fog
    adni annyit! Éééés akkor jöhet a kroki!:D

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)

Mimikém! Örülök, hogy rendben hazaérkeztél :) csak hajts rá erre az eventre, nagyon megérős és akár még a végére is érhetsz. Nekem is már reggel meglett, mindkét oldalát végig vittem. Végre lett fácánom is :)
    Ricsikém! Megint jó kis verset "fabrikáltál", nekem nagyon tetszik amiket alkotsz, ügyi vagy :)

Én is mindenhol visszapakoltam a fákat, de most hagytam vetőföldet is, nem haladok a gazdakörikkel anélkül. Rengeteg kell ezekből a közel 20 órásokból :( venni meg..... elképesztő árak vannak a piacon, szerintem ez már a TOP-ra emelkedett ekkorát:music: aki piacozni fog a TOP-hoz, hatalmasat kaszálhat, feltéve, ha van mit bedobni a standokra:p

7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm a dicséretet! Örülök, hogy tetszik!:)

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó kis vers. :)
    Örülök, hogy belevágtam, mert megy ez, már a kecske a felét megcsinálta, a majom meg már 46. szinten van. A zöld csík elhagyta a 70-t, talán a még 40 óra elég lesz.
    Fák, ólak már készülnek, meglátjuk mi lesz belőle.

Aludjatok jól!

9. nyific

Mimikém hajrá! Megy ez, csak csinálni kell.:)
    Ricsikém Neked gratula jár! Ügyes vagy. Látod sikerült.;)
    Ibolyom és nekünk is gratula jár,...... ó annyira nem volt ez nehéz....
    csak megijedtünk a bahás felröpik számától, de meg lehetett csinálni simán.
    Jóéjt Nektek!:)

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Nálunk ma nagy esemény történt. :) A törpikémnek kiesett az első foga. :) Látnotok kellett volna azt a pillanatot, hogy örült. :) Gyorsan be is tette a párnája alá. :)
    Nekem meg még ma ezáltal fogtündért kell játszanom. :) Már elaludt, lassan jövök én. :D
    Eventet illetően, felhő megvan, fácánra hajtok még. :)

11. iboly54

Ninett drága! Ez valóban nagy esemény.....az első fogica elvesztése :inlove: nagy öröm még nálunk is, pedig már nem picikék, csak kicsik;)
    Próbáld meg begyűjteni a fácán ólat, mert a titkosból nem biztos, hogy meglesz......nekem 1 vakond és 1 szarvaskifutó lett :(

Jó éjszakát Mindenkinek! :)

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Visszajöttem dicsekedni. A két bahás titok már nem titok, egy zsiráf és egy rózsa elefánt. [​IMG]
    A fákból lett egy mangrove, a többi olyan, ami már van elég, a farmon meg végre egy szomorú fűz, ezeknek szintén nagyon örülök. :)
    Kivételesen el tudnék korán aludni, de nem lehet ha be akarom fejezni. ;)

Ninett, ezek a kedves dolgok, hogy fogtündér lehetsz. (Naná hogy a fejemben előjött a filmbéli képe... :D)

Szerk.:
    Kinyitom a Kuckót, be is gyújtok.
    [​IMG] Hozom a kávét. :)

Nem ettem meg aratás előtt a csatnit. [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 6.11.17
    ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Szép jó reggelt!:D
    Tessék a finom kávé!
    https://szallashelyek-utazas.info/wp-content/uploads/2013/08/Hotel-Europa-reggeli.jpg
    Ez pedig a reggeli! Itt is van kávé, de csak óvatosan vele, mert ennyitől két órán át egy irányba
    cigánykerekeztek!;):p
    Ma reggelre meg lett a fácán is meg a kroki is, úgyhogy kész vagyok! Lehet pihenni. Vagyis csak
    lehetne, mert délután dolgozok!:( Szabadságon lettem volna, de visszavonták!-.-
    Gratula az első fog kipottyhoz!:D Szegény anyum mesélte, h nagy csinnadrattát rendeztem mikor
    nekem kiesett!:) Örültem neki, de már nem emlékszem rá!
    Neked meg biztos jól állt a fogtündér szerep Nini, hiszen amúgy is gyakorlott tündér vagy!:inlove:

Kergekacsa, terika01, mimi és 5 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Jóóóó reggelt! :)

De jó meleg van idebenn :inlove: finom kávé....reggeli :inlove: nagyon szépen köszönöm nektek. Mivel Mimi kávéjával kezdtem, Ricsiével folytattam, így már biztosan pörgős napom lesz :p
    Mimikém! Micsoda gyünyörűséges óljaid lettek, gratula hozzá......rózsa elefánt.... nahát:) nekem sajna csupa tűzifa és egyéb porosodni való került a pajtába.
    Ricsikém! Nagyon ügyes voltál! Szép munka! :) Ilyen teljesítmény után, nyugodtan mehetsz dolgozni :p talán majd máskor lehetsz szabin és akkor pont összeklappol a farmos teendőkkel ;)
    Nálunk esik az eső, a felhők alapján kitart egész nap. Igaz nem készülök sehová, de jobb a közérzetem, ha kicsit süt a napocska.
    Most zártam be az ablakokat, jól kihűlt a lakás, szóval hideg is van :(

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot nektek. Ricsikém. Nem cigánykerék. Ezt már nem szabad. Etnikai fordulat a mai neve. :D :D :D
    Én nem nagyon toltam az eventet. Csinálgattam,de nem vittem túlzásba. Főleg,hogy meló mellett nem nagyon megy.

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!:)
    Örülök, hogy majdnem mindenkinek sikerült az event, igazán meg lehetett csinálni
    még majdnem fél kézzel is.:)
    A titkosakból nekem is csak régi ólak lettek, semmi különös. Nem tudom mi kell
    ahhoz, hogy valakinek olyan szerencséje legyen, mint Miminek.:music:
    Gratula Mimikém, most örülhetsz.;)

Kergekacsa, Tavirózsa, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  17. iboly54

xDxDxD
    Nekem is csak azért sikerült ilyen hamar befejezni, mert az első nap kipörgettem egy 200%-os terménybónuszt 12 órára. Gondolhatod, hogy maxra kihasználtam ;) e nélkül még most is kapálgatnék:p
    Ha nyerünk ilyen titkos ólakat v fákat, sosem jön ki belőle az amit szeretnék :eek: Mimi biztos jól megszeretgette az egeret, hogy ilyen szépen nyitotta ki a titkosát;)

Kergekacsa, Tavirózsa, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Van-e hangja a kidőlő fának, ha nem hallja senki?:D

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon rám fért már egy kis szerencse, 7 éve sajnálom, hogy azt a farmot adtam vissza, amin nagyobb szerencsém volt. :D De nem bízom el magam. Jön a neonozás, majd visszavesz a lendületemből a rendszer. :D
    Bökés megvolt, elintéztem amit kellett, most megyek pihenőbe. Még az is lehet, hogy kész leszek az eventtel, pedig csak szombat este későn szaporítottam fel az eventnövényt.

16,34-kor - jelentem - a felhő kész. [​IMG] Azért még a fácánra nagyon fáj a fogam, meglátom az esti aratáskor mire lesz elég a növény. De még holnap kettőig akár kész is lehet. :)
    (Zárójelben: azért ha cserélhetők lesznek ezek az ólak, már korántsem lesz akkora keletje. Persze azért nem egy almafáért kelnének el.)

Utoljára szerkesztett: 6.11.17
    Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Mimikém! Ügyes vagy! megvan a felhőd.... még egy kicsit kell gazt termelned,
    de, ha ügyes leszel,... akkor meglesz.:)
    Pörgess Te is egy kis bónuszt,... hátha sikerül neked is.

terika01, Kergekacsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.