Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét nektek. Iboly. Nem ismerted ezt a poént? :D
    Az eventtel én is jól haladtam,ahhoz képest,hogy nem nagyon voltam aktív. Holnap megint meló,hajnali keléssel,holnap után meg éjjel.
    Mára el is búcsúzom. Aludjatok jól. Jó éjt mindenkinek.
    Sziasztok.

terika01, Kergekacsa, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elpörgettem 15 bónuszt, sokszor kínálták a termény- és tp-bónuszt, de a hülye nyíl egyszer sem állt meg ott. Ettől függetlenül reggel kész lesz az event. A sárga virágból lehet, hogy még egyszer kell ültessek, de a majom kertje reggel készen lesz. ;)
    Köszi, hogy drukkoltatok értem! :inlove:

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Örülök Mimikém! Látom odatetted magad.:)
    Ki tudhatja, hogy most mikor jön, és milyen event??
    A szüretit elrakták... más lesz helyette, de mikor?? mit csinálunk??
    Teljesen el vagyok veszve.:music:

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia!

Az eventnaptár és a fórum naptár is javítva.
    Mostantól a módosított dátumokat tartalmazza.
    (november 1-től módosítva van már!)

A legközelebbi esemény a neonosodás újabb fejezete lesz. :) (sziget)

Eventkalendárium novemberre

Novemberi naptár

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mimikém! Minden elismerésem a tiéd....nagyon ügyes voltál....tudtam, hogy megcsinálod:inlove:
    Gizusom! Nem tudsz elveszni...mamarygen máris itt termett kivezetni téged a tanácstalanságból :inlove: köszönjük szépen :)
    Most csak nézek ki a fejemből, azt sem tudom mi változott, a neonos, a szüreti és a cseresznyés eddig is itt volt, a többire meg nem is emlékszem mi volt eredetbenxD ha jól látom egy ideig nem kell kapálni, és ha netán a szüretin sem kellene.....hú micsoda álom:p
    Úgy hogy csak nyugodtan tervezd be a TOP-ra a programodat ;) mi sem maradhatunk ki :music: majd meglátjuk mit kínálnak a pajtánkért cserébe:p

Kergekacsa, Tavirózsa, Gio és 7 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Szaladok, randim van a tűvel, majd jövök.
    Jelentem, a krokodil már az enyém. :) Két óra múlva a fácán is az enyém lesz. [​IMG]

Szerk.:
    Na még mindig kell egy kör gaz, drukkoljatok nekem!

Utoljára szerkesztett: 7.11.17
    Kergekacsa, Tavirózsa, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok! :)
    mamarygen! Köszönöm szépen, most már elhiszem.:)

Ha neonosodunk, akkor viszont nem bújkálhatunk tovább, mert mindenhol megtalálnak.
    Mimikém! Én úgy drukkolok, hogy csak na! Mindkét kezem szorítom, ahogy csak bírom.;)
    Ibolyom, ha nem kell kapálni... annak én is örülnék nagyon.... de nem hiszem, hogy annyi szabadidőt hagynának nekünk.:music:

8. iboly54

Sziasztok!

Mimikém! Szorítottam nagyon, hogy meglegyen az a fácán is .....de már biztosan ott ül valamelyik erdőd közepén;)

Gizusom! Csak reménykedjünk és dugjuk el a kapánkat, ha nincs látótérben, akkor talán nem fogják ránk erőltetni:music:
    Nagyon várom már a neonost a bahára, jó lenne, ha mindjárt kettőt kapnánk fajtánként:p nem vagyok nagyon telhetetlen:music::p csak ne kelljen sok szupi kaja, ha végig csináljuk.
    Kiváltottam a teliholdason mindkét területet, most ha megint megnyitják 3 napra :inlove: akkor lehet feltöltögetni a készletet, jól kifogyott minden :eek:
    Hozok egy kis délutáni frissítőt, ha már a reggelihez nem volt időm;)

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gangon olvasgattam, nem kapunk kettőt a hírek szerint. :(

Nekem meg nem sikerült a fácán. [​IMG] Bennem van a hiba, nem tudok számolni. A tegnapi hibám ütött vissza. Csatni nélkül kezdtem reggel. De.... több is veszett Mohácsnál. :(

10. nyific

Jaj Mimikém sajnálom. :sleepy: Majd legközelebb biztos sikerül majd.
    Úgy szorítottam pedig.... hogy most borogatom a kezem... hogy kiszoruljon.;)
    ?ég elmenni sem mertem addig... csak szorítottam... most elmegyünk... a nagy lóra
    ülünk a férjemmel, mert az gyorsabban tud vágtázni....estefelé itthon is leszünk. :)
    Ibolyom most megiszom a frissítőt, és ettől új erőre kapok. Köszi.:p

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy ilyen nehézséget álltál ki értem. :inlove:

12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D Sikerült megcsinálnom végig az eventet! Lett fácán, lett kroki! Erre hogy járok?
    A talányosakból semmi értelmes nem jön csak eeeegy..... krokiiiiii! -.- Na puff neki! Ezért hajtottam annyira
    zöld páncélosra!xD Na, de most már van kettő! Hátha cserenapon kapok érte egy fél fogpiszkálót!:p
    És most egy kis felajánlás!
    Mimike! Hogy ha szeretnéd akkor nagyon szívesen elküldöm neked a fácánom! Komolyan mondom!:)
    Cserenapkor rád sózom örömmel!;)

Gio, Kergekacsa, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Ez az event nekem nem sikerült annyira jól. Na de ezt csak akkor lehet csinálni,ha van elég időd. Nekem nem volt annyi. Sebaj. Több is veszett Mohácsnál. Majd a következő. :)

Gio, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  14. nyific

Megjöttem én is. Olyan sötét van odakint, hogy csak.....
    Én az uton nem láttam semmit...mondtam is a férjemnek, hogy én nem látom
    az utat...... erre Ő azt mondta,.. nem baj csibikém, az a fontos, hogy én látom.:)
    Erre meg is nyugodtam... én nem szeretek sötétben országuton vezetni.... teljesen
    elvakít a szembejövő autók lámpája. Szerencsére a férjemet nem.:p

15. iboly54

Mimikém! Nagyon sajnálom azt a fácánt, pedig már láttam ott ülni a kertedben :( Ne aggódj, ha most lehet cserélni, már nem fognak kérni érte toronyórát, legfeljebb nyakláncot:music:

Gizusom! Jó hogy nem Te vezettél...ilyen sötétben én is félek autózni, pedig én csak az anyós ülésen csücsülök. Mifelénk rengeteg vad van és árgus szemekkel figyelem az utat, de ha jön valami szembe, pár másodpercig nem látok semmit :( érdekes a párom is jól látja, a fény nem zavarja. Viszont figyelembe veszi az én félelmemet, ezért a veszélyesebb területen lassabban megy :inlove: egyszer elütöttünk egy kis őzet a város szélében,/zsigulink volt akkor/ soha többé nem szeretném átélni azt a borzalmat:oops: + a biztosító sem fizetett egy vasat sem.

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Van itt valaki? Szép napot! Hozok utánpótlást, én alig látok ki a fejemből. 3 órát sikerült aludnom, de a szuri miatt muszáj volt felkelnem.
    Ricsi, igazán gáláns fickó vagy, köszönöm szépen. Küldök helyette .... mit küldjek? Szerecsendió fád van? Bölényed van? Á ez így nem jó hogy én találgatok, írd meg. ;)
    Őt is elvakítja, de az ő szeme hamar "átlát" rajta. Ezt mondta egyszer egy rally-s haver. Mindenkinek vakfolt van egy tizedmásodpercig.
    Az anyósülésen sokkal "félelmetesebb". Teljesen mást látok ott, mint mikor még volt autóm és én vezettem. Istenem.... régi szép idők!

terika01, Gio, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Húúú de üres a kuckó:( Az eventet sikerült befejeznem, de zsiráfom nem lett a titkosból. 1 kroki és egy jelentéktelen valami amire nem is emlékszem. Erősen gondolkodom a bahás neonoson, hogy nem csinálom meg. Van 2 vagy 3 rózsa pandaólam, vagy 7 rózsa tevém és 3 rózsa makim. Nem kell a neonja. Minek? Tele vagyunk már minden vacakkal. A cserenap is eltelt úgy, hogy csak a léghajón cseréltem pár dolgot, amit értelmesnek láttam. A fák jó részének már a nevét sem tudom az újaknak. Kezdek ráunni erre a játékra, már csak megszokásból lépek be, egész nap máshol lógok. Ma például birsalma befőttet tettem el, jól össze is daraboltam a hüvelyk ujjamat, hogy lesz így mosogatás a hétvégi disznóvágáson? Ráadásul amit vágni akartunk 2 napja megbetegedett(orbáncos lett) így másikat kell vágjunk. Az a baj hogy azóta lábra sem állt és enni sem evett szegény poca. Doki bácsi 2 nap is beoltotta, de nem jön ki az ólból, csak fekszik. Papa jár be hozzá locsolóval itatni.:( Pedig már ott van 2 mázsa körül.....

terika01, Gio, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Györgyi! Örülök, hogy bejöttél.
    Szegény kocának pszichoszomatikus betegsége van biztos, megérezte, hogy vége az életének. :D:D:D:D

Csodás kaját tanultam a NAgyfiamtól:
    Hasábra vágva szalonna, mikor kisült a zsírja, rá hagyma szeletben, kis dinsztelés után hasábra vágott cékla, só, bors, és jól átsül. Ha céklát külön sok zsírban megsütjük és utána keverjük össze a hagymával-szalonnával, még jobb.

terika01, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok!:)
    Ma nálunk kerékgumi csere volt mindkét autón.
    szerencsére van egy ürge, aki idejön... lecseréli a nyárit télire.... 1 óra alatt kész is volt,
    nyári gumik a helyükön a garázsban.:)
    Olyan felszerelt kis mikrobusza van, hogy... nagyon jó. Így nem kellett ki-be rakosgatni, szállítani
    a gumikat.....
    Estefelé megint útra kelünk.... de ma Doki látogatás lesz.... remélem túl rosszakat nem mond.:music:
    Mimikém Te mindig tanulsz valami újat.
    Most olvasom Györgyikém..... disznótor lesz??... kántálók mehetnek?.. össze kéne fogni a kuckósokkal,
    és menni kántálni.:p

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Benne vagyok. :D

terika01, Tavirózsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.