Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Végre itthon. Neki is esek a termelésnek,mert le vagyok maradva. :)

iboly54, mimi, nyific és még 1 ember kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Lehet ketten megyünk.... majd holnap kiderül ki csatlakouik hozzánk.
    Ma nem is a Dokinál voltunk,.... én kevertem össze a programokat.
    Ma egy kis bulizás volt a barátainknál. Igaz délutáni lett volna, de estébe nyúlt....
    viszont nagyon jóra sikeredett.:)

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Mennyivel jobb program. :D

Szürkeség van. Meg meleg a Kuckóban. [​IMG]

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)

Mimikém! Köszönöm, hogy begyújtottad a kandallót, barátságos meleg van idebenn :inlove: gyorsan hozom a terítéket......

http://imagestore1.blogger.hu/25_14724_206474_f930fe162a18e1bea4cdeaba85c0ef02_36d175_301.jpg

https://hotelmakar.hu/wp-content/uploads/2016/09/breakfast.jpg

Jelentem én is megyek veletek kántálni ;) csak időben szóljatok, mikor indulunk, hogy időben ideérjek a kuckóba:p

Én már betuszkoltam a bahásokat a kéglibe, nem akartak nagyon szót fogadni, de majd a kezdeti nehézséget áthidalva megjön a kedvük....remélem xD
    1317 db maja maszkom van, csak tudnám miért nem teszik piacképessé :music:

Utoljára szerkesztett: 9.11.17
    Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Piacképes a maja maszk. A reggeli meg finom volt, köszi. Itthon kecsketúrót ettem kicsit megpaprikázva, nagyon finom volt. Lusta voltam köríteni, így az egyszerűbbet ettem. ;)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  6. nyific

Sziasztok!:)
    Én kipihentem a tegnapi bulizást.... no meg az esti sötétben vezetést.
    Ha elmegyünk a barátaink egyikéhez,... hazafelé biztos nekem kell vezetnem, mert a fiúk
    megkóstolják a finom italokat.... nem sokat,.. de a rendőröknek a kevés sem tetszik.;)
    Itt most nagyon jó meleg van, finom reggeli.... köszi.:p
    Iboly , akkor Te is jössz velünk... megyünk szombaton Györgyiékhez kántálni... lehet még jelentkezni.;)
    Én majd torna után fogom a szerelemházat megtölteni, addig csak várjanak... ismerkedni is kell.:)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Pénteken elég zsúfolt lesz a délután:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-és-baby-boom-akció.15732/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/telihold-event-és-gombaerdőhöz-új-feladat.15738/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-és-kereskedelem-event.15733/

Én is beküldtem a lámpás házba a háromféle állatot, de előbb lesznek készen. Remélem nem kattintok félálombam a cumira. Hiába a pénteki boom, biztos nem tudok addig várni. :)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én nem látom a termékek között, pedig átlapoztam többször is, még szemüveget is tettem.:p A te piacodon tényleg lehet kapni:music:
    Valszeg én sem tudom kivárni a boom-t, este felé megnézem mit sikerült összehozni.
    Gizusom! Naná, hogy megyek, imádom a disznótoros dolgokat, csinálni már nem annyira. Amikor még mi is vágtunk disznót évente, inkább a főzést vállaltam be, meg a töltögetéseknél segítettem. De a zsír kisütése is mindig az én reszortom volt:oops:
    Az egész disznóölésbe a legjobb mikor már minden kész és leülnek a frissen készített finomságokhoz.....finom orjaleves, máj, húsos káposzta, és a sültek ...hurka-kolbász :inlove: nagyon ellehet fáradni estére, már nem nekünk való meló ez.

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem is tudom, hogy kérjek elnézést. Egymás mellett van a pajtában a forró csokival, összetévesztettem a két barna terméket. :D Ebből is sok van, mindig kapom, viszont az arany rekeszbe az állat-segítőket teszek inkább. Még írni is akartam, hogy most raktam ki a standomra. :(

10. nyific

Már én is majdnem elhittem.... de nálam nincs a piacon maja-maszk.... barna-barna,
    ez igaz, csak nem ugyanaz. ;)
    Én még várok a a boomra......... pedig már nagyon ugrálnak a ház körül az állatkák.
    Mondtam nekik türelem, mindennek eljön az ideje.:)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én kész vagyok az eventtel. :) Inkább a pénzszerzésre koncentrálok. ;) A boomot meg az egyik gazdaköri leküzdésére próbálom kihasználni. Minden tenyésztős gazdakörim a 8-9. szinten van egy kivétellel.

12. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek.
    Én most nem foglalkozom az eventtel. A termelésre koncentrálok. Néhány feladatot is megoldok,de inkább csak termelek.

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  13. nyific

Én megvárom a boom-ot... beraktam egy pár állatkát a házikóba,.. had élvezkedjenek,
    lehet, kapnak egy teljes napot.
    Mi lesz itt?? lehet ugrándoznak majd örömükben.;)
    Mimikém Te nagyon sietsz... nem birsz magaddal. Ilyen sok szupid van??
    Zsolt Te miért nem csinálod az eventet? Nem is kell vele foglalkoznod, nyugodtan termelgethetsz.,
    ehhez nem kell terület. :)

Utoljára szerkesztett: 9.11.17
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D Olyan kellemes kis őszi idő volt ma! Imádom a borongós, ködölős időt!:inlove:
    Tudom, h sokan nem szeretik, de én nagyon szeretek ilyenkor mászkálni, rácsodálkozni
    a gyönyörű levelekre, hallgatni ahogy a köd lepereg a fákról. :)
    Mimike! Nem kérek semmit cserébe! Egy igazi lovag mindig segít egy bajba jutott hölgyön! És cserébe
    nem vár semmit! :D

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ezt már bizonyítottad, kedves fickó vagy. :)
    Mára nyugodt napot terveztem, sikerült betartani. Most van baj, befejeztem a könyvet, amit olvastam, ilyenkor jönnek elő a "kéne valamit alkotni" ötletek. Porszívózhatnék, de nálunk 7 után nem díjazzák. :)

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Új könyvet kell kezdeni! :) Nekem van még vagy 40 oldal, de már itt van a két folytatása. :D
    Az egyiket ma hoztam el. 5000 forint volt, de könyvre nem sajnálok pénzt!
    Imádok olvasni!:inlove:

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hova sietek én drága?
    Még el se kezdtem az eventet. Majd boom-kor. :) Ippeg elég lesz a szupitápom ami van. :(

18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szerintem Mimire gondolt!:D Mimi, Nini! Olyan egyforma a hangzása!;)

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is úgy gondolom. :)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Összekavarós becenevetek van!:oops:

titjungne, Kergekacsa, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.