Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Breki nem szamár, csak már igen türelmetlenül várja őket.
    Szeretne szamaragolni.;)xDxD

Cyra65, kukac42, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

iiiááááá iá iá :Dna egész jól megy mire ide érnek szót értek velük íááíáíáíáíá íá íá xDxDxD

Cyra65, kukac42, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Nemááá... Breki nyelvet tanulsz???xDxDxD

Cyra65, kukac42, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ne bántsuk Brekit, Ő az egyedüli köztünk, aki kakaska.:)
    Én annyira nem szeretem a barna bakot, minek kell annyi.:eek:
    Ilyet kitalálni, na ehhez kell ihlet.:)

-Erika31-, titjungne, Andi11 és 11 más kedveli ezt.
  5. breki072

ián xDxD hoppá milyen jól megy már xDxDxD

eszter.77, Cyra65, nyurgaponty és 2 más kedveli ezt.
  6. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok Mindenkinek!

Brekikém gratulálok a szintlépésedhez.

Aztán "nyelvpótlékot" is fogsz kapni?:p:DxD

eszter.77, Cyra65, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  7. Kergekacsa

Persze, hogy kapxDxDxD, jár neki egy kis pótlék ;););)[​IMG]

8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia!

nyelvpótlék vagy sütipótlék?xDxD

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot Kuncogók!
    Zengjen az a kuckó a vidám kacajtól.:)

kukac42, georga06 és galfranciska kedveli ezt.
  10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést itt is mindenkinek! :)

eszter.77, kukac42, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. breki072

eszter.77, Cyra65, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  12. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt Breki , jó reggelt Mindenki :)!
    Nemcsak finomat, hanem szépet is szerviroztál ;):)!
    Aratni nem arattam, de Rackónál megkaptam a 15%-os, félórás tpbónuszt :eek::cry:!
    Jobb lett volna, ha először a megiszom a kávédat :music::)...

http://www.biatorbagyifotoklub.hu/i...schafer_andras/schafer_andras_oszi_reggel.jpg
    http://varoskomm.blog.hu/media/image/reggeli.jpg

eszter.77, Cyra65, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

eszter.77, Cyra65, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo reggelt mindenkinek!

VEGRE ide ertem! Az elmult 2 nap eleg porgos volt szamomra, de hoztam nektek valamit. http://kepfeltoltes.hu/view/141007/DSCN8818_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Tegnap keszitettem, aztan gyors leszallitani, na meg a napi teendoket megcsinalni, hat lotas futas volt az egesz, orultem, hogy le tudtam aratni meg lefekves elott, persze jo par oras kesessel. >:(
    Meg nem volt idom visszaolvasni mindent, sot a Tiroli kirandulasrol is lemaradtam>:( Meg azt sem tudtam megnezni, hogy zajlott, de biztosan jol ereztek magukat akik ott voltak. :music:

Azt viszont lattam, hogy itt is tervbe van egy hetvegi kirandulas a Hortobagyra. Oda mar en is eljutok, tettem rola. ;)
    Bereltem egy jarmuvet http://www.ingenesist.com/wp-content/uploads/2010/11/gulfstream5.jpg ezzel hamar odaerek, esetleg valakit utkozben fel kellene venni, akkor szoljon. Az Alfoldon ugyis eleg nagy hely van, nem lesz problema a parkolassal. ;)Csak nehogy sok birka felszalljon amig en nem vagyok rajt, mert van itt is eleg, nem akarom keverni oket.:)

Judit, ha valami feladat lenne szamomra akkor szivesen elvegeznem vagy kaja, pia esetleg?
    Nepviselet kell vagy inkabb esoallo ruha?
    Felen eleg taknyos ido van tegnap ota.:(

Utoljára szerkesztett: 7.10.14
  15. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok Mindenkinek.
    Borzasztó hideg van. Fúj a szél, lóg az eső lába, nekem meg mennem kell ellenőrzésre orvoshoz:(. Nem vagyok beteg csak évente egy kicsit megvizsgálgatnak.
    Talán egy kis forró tea segít [​IMG]
    Sikerült egy kicsit piacoznom. A szalontait vissza kell majd vennem mert egy kicsit drágán tettem ki így nem fogják elvinni.
    meg van a III. kincses szigetem is.
    Kukac merre van?
    Györgyi nagyon szép a torta, biztos örült a kis tulajdonos:)

-Erika31-, eszter.77, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Tegnap el voltam az ügyintézésekkel foglalva, a Földhivatal elcseszett egy bejegyzést , nem írta rá a birtokösszevonás szót földcserénkre, és az Apeh már rögtön megtalált illetékügyileg, de intézi más helyettem a dolgot. Így ma csak szurira kell mennem. Nálunk is nagyon lóg az eső lába, pedig papa kiment szántani a fokhagyma alá a földet, ebben a hónapban el kellene raknunk.
    Györgyi a torta szépre sikerült, biztosan olyan finom is, mint amilyen szép:)

eszter.77, Cyra65, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  17. georga06

georga06 Fórum hercege

Visszaolvastam a sok-sok hozzaszolast es latom senki nem unatkozott sem a hetvegen, sem hetfon, sot az egesz het be van tablazva sokunknak. ;) Igy jo, zajlik az elet. Na, de majd a hetvegi kirandulason kipihenjuk magunkat, jokat kuncogunk, csevereszunk es persze eszunk, iszunk, vigadunk :);)

Gratula mindenkinek a titokfakhoz, Brekinek meg a szintlepeshez es sok sikert a kovetkezohoz. :) Barcsak mar en is ott tartanak :( Na, de majd egyszer ...:p

Franciska
    , mielobbi gyogyulast a parodnak!

Judit,
    a kalacs nagyon jol nezett ki. Egy recit kuldhetnel nekem, mert a diosat nalunk is nagyon szeretik.

Nagyon jo, hogy gondoskodtatok reggelirol meg kaverol, mert nekem meg csak most jutott eszembe, hogy ma meg reggelit sem ettem es mar itt az ebedido.

Varom az eventet kemenyen. Egy par tehenet kell tenyesztenem majd, de este hosszu eresuvel ultettem be a farmot es nincs helyem tenyeszteni.
    Mindenkinek sok sikert hozza!!!:)
    Sietek vegezni az eventtel hetvegere, hogy a kirandulas alatt mar ne legyen ra gondom. ;)

18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Minden nagyon finom volt, köszi.
    Breki én nem látni, csak hallani az az eset, hogy szintlépés forgott fenn Nálad.
    Nagy gratula Neked. Hiába, aki ugye ügyes annak megy.:)

Jutalom sem maradhat el.[​IMG]
    Csak remélni tudom, hogy Breki szereted ezt.:p
    Györgyikém én tenyészgettem is, de végül sikerült megvennem pár tenyészállatot.
    Remélem a gazok meglesznek, sajna most megyek el, és csak 5 körül jövök. Majd belehúzok.:)

-Erika31-, titjungne, Andi11 és 10 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Itt vagyok már. Piacoztam sikerült 7 millát még összakalapálni tikokból, meg bakokból és tarka marhákból:)
    Éppen ápolónőt játszom. Papa elrontotta a gyomrát és éppen a halálán van. Takarjam be, de még se. Most fázik, most melege van. Nyissam ki az ablakot, ne inkább csukjam be! Most szomjas, de teát kér. Nem mégse teát inkább vizet. Ne mégse víz, jó lesz a tea is. Aztán éhes, de ezt kívánná, aztán mégsem inkább azt, jajj még se nem kérek semmit!

Még van olyan 2 kérése és rázárom a szoba ajtót és majd kijöhet egyszer:)
    A ruha az nem előírásos, de kint leszünk sokat a szabadban, sportos viselet jobban menne:) A kaja, piát ha elvállalod az nagyon jó lenne:)

Hát ezt csak úgy a hasamra ütve!
    De a tészta az a sima kalács tészta. A dió töltelék meg 5 evőkanál cukrot felfőztem 1dl vízben. Szirupot főztem belőle. Rá a darált dióra, bele a mazsola, reszelt citromhéj, őrölt fahéj és jól összekevertem.
    Ennyi volt:)

eszter.77, Cyra65, nyurgaponty és 3 más kedveli ezt.
  20. georga06

georga06 Fórum hercege

Ajjaj, latom Judit, neked sem konnyu ;)
    Nalunk, hogy ha csak egy kicsit is elkapja valami, mar haldoklik a parom. Minden nap abban remenykedek, hogy nem lesz semmi "baja", mire hazaer, mert nala egy kisebb karcolas is egy muteti heggel feler ;), marmint akkora jelentoseggel bir, a fajdalom meg egyszeruen elviselhetetlen. Lefekszik olyankor es nem csak engem ugraltat, hanem meg a nagylanyunkat is. Persze mi meg nevetunk kozben nagyokat, de azert kiszolgaljuk :D

Koszi a recit! En is meg fogom probalni a tolteleket igy.

Akkor a vasarnapi kirandulasra felkeszulok sok-sok etelel es itallal. Na meg hamuba sult pogacsakkal, mert azert megiscsak kirandulas.;):)

-Erika31-, Andi11, eszter.77 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.