Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok. Most tévedtem haza, és azonnal a farmomra vezetett az utam ...
    Röppenőm:
    [​IMG] Elégedett vagyok, nektek mennyi lett? :)

Cyra65, galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem igazi recipe ez, mert én olyan érzésre szoktam sütni. A tésztát a kezemmel érzem na jó lesz már. A többit szaglálódom, kóstolgatom, szóval csak olyan jön módra:)
    Papa most alszik végre, de már közöltem legközelebb akkor szóljon, ha haldoklik biztosan:)

eszter.77, nyific, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  3. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szerbusztok ;):)!

Na ezt én most nagyon hallkan elmesélem, mert, ha a kedves párom megtudja, hogy kipletyóztam, többet nem enged ide ;)xD.
    Persze, ő is haldoklott;)xD, pont ,ahogy veszem észre, Mindenki párja, ura ;):). Hűlés, persze, annál nagyobb baj biztos nem, szerencsére, de annál komolyabban kellett venni ;). Gőzölés, levegőpárásítás, izzasztás, kalapkúra, forró mézes tea, aztán meleg mézes tej, aztán ez meg az, tudjátok ;), előkészítve a gyógyszer egy nagy barna üvegcsében, jó nagy darabok,a megszokottnál egy kicsit gömbölyübbek éééééés díszesebbek.
    A párom szedegeti ügyesen: reggel, délben, este, nyel nagyokat... Harmadik este, az egyik szemet cérnástól húzza ki :eek:o_O:cry:xD.
    Képzeljétek, az elszakadt elefántcsontból készült nyakláncom gyöngyszemeit szedegette be :eek:o_OxD. Szó nélkül :) és meg is gyógyultxD. Persze a végén sikítva kacagott mindenki xD.

Magdusnéne, eszter.77, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  4. kukac42

Bakker:) Kiköptem a vizet:) Én most dobtam egy hátast:)

Santi nekem 127 lett a röpim, ha jól emlékszem:)

eszter.77, Cyra65, nyurgaponty és 3 más kedveli ezt.
  5. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Az is jó kukac, nekem még eddig soha nem adott ilyen sokat!! Nagyon meglepődtem!!! Eddig mindig 100 alatt adott ..
    Jól kezdődik az event, még nem néztem fel a piacra!!!!! Most megnézem mi folyik ott, remélem, hogy nem fogok agyvérzést kapni, szurkoljatok!!

*NO COMMENT*
    Ez rettentően kétségbeejtő! :(
    Semmi ajánlat nincs kint ... event végéig ez lesz egyébként ??
    Van valakinek valami tippje? Kezdek tenyésztésbe ? Vagy várjam meg a hétvégét .. ?
    Ki mit tanácsol, hétvégére le fog menni az ára a tenyészállatoknak ? Egyáltalán lesznek ajánlatok hétvégére?

6. gyongyvergazda

Judit, kitartást Neked, tudom milyen ;):)!
    Én elmagyaráztam Neki, hogy az üvegcsén írja, hogy 1000-es C vitamin, azt vegye el, de efölött valahogy elsiklott ;)xD.

162 ecet.

eszter.77, Cyra65, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  7. georga06

georga06 Fórum hercege

Hat ezen en visitva kacagok!!! xDxDxD Meg a konnyeim is kijottek, annyira tuti volt. De a lenyeg, hogy hatasos volt a gyogyszer.:D

eszter.77, Cyra65, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  8. gyongyvergazda

Szerbusz Györgyi!

Csodálatos helyen laksz , már a multkor akartam mondani, aztán belefelejtkeztem :music:. És roppant divatos és fiatal vagyxD!
    A hétvégi tortád meg szó nélkül hagyott :). Megint annyi finomságot sütöttetek, hoztatok, hogy megkivántam az édeset :eek::).
    Judit kalácsot sütött, a tegnap este epres tortát hozott Kata, meg diósat Judit, ma reggel Gizus egy csodálatos csokis sütit, nyámi:). Megyek gyorsan sütök valamit, amíg érik a habanero ;):)!

Utoljára szerkesztett: 7.10.14
    eszter.77, Cyra65, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  9. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

ÓÓÓ Kuncogók! Ezt figyeljétek: :)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Hát Rózsám nem semmi a párodxD De remélem ki is jöttek azok a gyöngyök:wuerg:
    Reggelire lehet lángost sütök, mert már mindenki kedvet kapott a sütéshez itten. Többet nem merek bevállalni, holnap megint ketté szakad a napom a fürdővel:eek: De a jövő héten, vagy hétvégén sütök egy kelt ostoros rétest.

eszter.77, georga06, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kukac párodnak gyógyulást, neked meg kitartást, és elég türelmet:D. Rózsa írjál még!Ezen behaltamxD.

eszter.77, georga06, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  12. gyongyvergazda

Mikor észrevette s nagy lógó orral magyarázta nekem, hogy én mit szedettem be vele, szó szerint pukkadoztam, nem akartam szembekacagni, szegény beteget ugyebár kellet vigasztalni ;)xD, de a végén robbantunk mind a ketten xD.
    Úgy, hogy tudományosan és kísérlettel alátámasztva tudjuk igazolni, hogy igenis a placebó gyógyít;)xD.
    No, azért jelen esetben egy kicsit drágára sikeredett a placebó ;)xD.

Gyorsan meg kellett nézzem a neten, hogy mit is akarsz sütni :)? Majd kérem szépen a recetáját ;):). A netes receptekkel sokszor úgy járok, hogy ehetetlen lesz, ezért inkább az igazi tapasztalatra hagyatkoznék ;):).

Ez lesz az:)?

Utoljára szerkesztett: 7.10.14
    eszter.77, georga06, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Csak szólok a malomban a csípősszószt időben kezdjétek keverni. A 40db ami kell éppen 90 óra alatt keverődik ki, ha nincs turbómalom. Turbóval is 45 óra!
    Turbóval és rúnával meg 40 óra:)
    SZóval minél előbb neki kell kezdeni:)

eszter.77, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Igen, így néz ki finom laza a tésztája és langyosan a legfinomabb:)Majd megnézem a netes recipét, egyezik-e az enyémmel.
    Bedagasztottam a lángost, ****** éhes lettem hirtelenjében:wuerg:

eszter.77, georga06, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  15. gyongyvergazda

Judit jobban van-e a párod ?

eszter.77, georga06, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok Kuncogók!

Hú nagyon sokat olvastam, látom elemetekben vagytok, még csak most tudtam elvetni a kezdő magokat, nekem 157 ecet gyűlt össze, én komfortozam fokhagymát minden jóval megszórva, és elég jól adta a felröpiket.
    Nahát ezen nagyon jót nevettem, de kicsit drága placebo volt az a placebo?xDxD
    Szia, szerintem rakj borogatást a fejedre, én is azt teszem, nekem hiányzik 23 magyar tarka, és Barna bak meg nincs is, először a kecskéknél kerestem, mondom ha bak, akkor kecske, utána esett le, hogy a nyúl hímjét is baknak nevezikxD
    A piacra bekukkantva azt hittem rosszul látok, ilyen horri-bilis árakat, azért kicsit túlzásba estek az eladók, én biztos nem veszek, hanem kitenyésztem őket.....hoppá, hiszen szupitápom kb 5 db van:cry:!
    Most aztán hogy lesz ez az event megcsinálva, nem is tudom:oops:

eszter.77, terika01, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  17. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok!!! Hogy bírjátok az event kezdést? Nekem fől az agyvizem .. most számoljak, gondolkozzak mindent csináljak egyszerre!!
    >:(>:(
    Most ki kellet tenyésztenem azokat az állatokat amiket a feladat kér .. mert nem győzném csp-vel azt a horror árat ami a piacon van ... most aratom a második adag paprikát ... most olvastam nemrég, hogy a malomra is oda kell ügyelni .. mert 4 NAP mire megkeveri azt a csípős szószt ... de akkor se hagyom magam, muszáj ezt az eventet megcsinálnunk! Nyugi .. :cry::cry: xD
    Ti szeretitek az ilyen típusú zenéket ? Én imádom! Kérlek titeket halgassátok meg, nekem tetszik:
    :)

kukac42, Cyra65 és galfranciska kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Meghallgattam a zenét, nagyon szép a spanyol nyelv és a zene sem rossz, nekem más a zenei ízlésem;)!
    Most pedig, hoztam egy kis olvasnivalót, ha már Hortobágyról is szó esett az elmúlt napokban:p
    http://www.nimrod-mohacs.hu/content/leghíresebb-betyárok-áttekintése

19. kukac42

Ebédre jobban lett aztán hirtelen visszaesett ápolom!
    Oszt még egy ilyen és leápolom!

20. gyongyvergazda

Hihetetlen mennyire egyformán gondolkodunk xD!
    A tegnap már végigolvastam ugyanezt :)!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.