Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek,és még egyszer B.U.É.K. Most keltem. Mindjárt 2 éjszakás műszakkal nyitottam az évet. :D
    Holnap meg vissza reggelre. :)

Adruka98, mimi, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  2. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

sziasztok. szép estét nektek. :)

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Még egyszer BUÉK ! ez az év majd jobb, és boldogann lesz, mint az előző volt.;)
    Mimivel most már nem tudom én sem mi lehet..... már meg kellett volna gyógyulnia.
    Remélem nem lett virusból.. valami nagyobb baj.
    Ibolyom jól tetted, hogy pihentél.... Rád fért már.
    Zsoltikám még alig kezdődött el az új esztendő... Te már rögtön agyon dolgozod magad. :)
    Na megyek megnézem a macsektündéreket kikeltek-e már......xD

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Gizusom! :)
    Végre jól kipihentem magam, még ma sem csináltam sok mindent, csak a legszükségesebbeket xD
    Nem tudom mi lehet Mimivel :oops: a leveleimre sem válaszolt:( komolyan aggódom érte.

Ti hogy álltok a területnöveléssel :music: nekem még 2 terület nincs kiváltva, olyan sok macsek és gömböcske kell, hogy nem tudom mikor tudok ennyit letermelni o_O

terika01, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek :)
    Az ünnepek jól teltek,csak túl gyorsan :D Most megint várhatunk 1 évet :)
    Én is elkezdtem az eventet,a pajtám majdnem ki is ürült :D
    A teleholdas területen a legnagyobb örömre lett pár új fám,titokfából.:p
    Ti hogy haladtok?:)
    Mindenkinek kellemes estét,pihenést,és eredményes eventet kívánok!

Utoljára szerkesztett: 2.1.18
    terika01, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Szia! Köszönjük szépen, Neked is és családodnak is Boldog Új Évet :)
    De jó hogy mondod az új fákat, elfelejtettem őket kipakolni, pedig van 24 db titkosom.

terika01, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

Nekem az utsó nincs kiváltva a IV. rengeteg macsektündért kér.... azzal elleszek
    egy darabig én is. Szupitáppal nem etetem őket, még mit nem..

Mimi tegnap üzente, hogy carul van.... WC.... ágy..... szegényem... ma még nem üzent.
    Szerintem nagyon elkaphatta ez a fránya virus... de most már kifele kellene mennie belőle...
    Reméljük holnap talán már jelentkezik.o_O
    Köszönjük szépen, Nektek is Boldog Újévet kívánunk! :)

8. iboly54

9. nyific

Na persze.... még a kávéról is mondjunk le??? na ne.... azt már nem... az mindig jól jön.
    Ibolyom én akkor is megiszom, ha nem tudok majd elaludni tőle.:p
    Nekem van igazolásom a távollétről... fodrásznál voltam.... kaptam róla igazolást.;)
    Holnap event..... pedig már örültem, hogy nem kell rombolni, mert nem lesz eventgaz...
    hát tévedtem.:eek: Hiuz... meg cukor... akármi...jaj nekem...xD

Utoljára szerkesztett: 3.1.18
  10. iboly54

Szia Gizusom! :)

De jó, hogy benéztél, hol lehetnek a többiek :music: ugye csak ellenőrzésen voltál a fog dokinál?
    A kuckós dokink teljesen eltűnt, szomszédom volt és már jó ideje elhagyott:oops: abba hagyta a játékot v csak szünetelteti, nem tudom nem szólt semmit:eek: el sem köszönt :(
    Nem jelentkezett neked sem Mimi:music: mi lehet vele, már sok napja nem jött :oops:
    Gizusom! Én is azt hittem nem kell majd területet bontani, de muszáj lesz, ha megakarom csinálni. Már csak azt kell eldöntenem a felhő kell-e, vagy csak gyorsan az ólak :music: kellene pajtát is töltögetni, de nem nagyon adnak rá időt:( vásárolni meg nem akarok, minden nagyon drága:oops:

terika01, Kergekacsa, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

Ibolyom nem jól írtam... fodrinál voltam.... :)
    Én sem tudom mi van Dokival..... itt soknak megvan a telcsiszáma...:music:

Mimi nekem sem válaszolt ma... viszont kb. egy órája zöld volt a lámpája a farmon....
    tehát ott volt vagy Ő... vagy... ?
    Na az event meg,,,, nekem sem tetszik ez a rontom-bontom...nagyon nem..
    Nekem is kell a hiuz persze, ezt tudják fönt is... meg a terményes is.... a felhőt meg,
    mit tudom én.... menetközben kiderül..... vagy beborul.;) Pajtatöltést csinálni így nem lehet.

12. iboly54

Sziasztok! :)

Örömhírt hozok.....Mimi jelentkezett :inlove: Mindenkinek üzeni, hogy holnap jön és itt álljon glédában mindenki, ne hiányozzon senki;) kicsit jobban van, de majd Ő mesél :)
    Látom ma még senki nem nézett be :( :eek: remélem nem vagytok betegek :music:

Reggel a nagy sietségben learattam :oops: siettem a dokihoz gyógyszert íratni, érdekes módon kibökte, hogy nem vagyok rendben, duzzadt a szemem. Kicsit rendetlenkedik a vesém, írt rá gyógyszert, de minden más okés:) a gyógyszer kúra végére írt egy labor beutalót is, biztos ami biztos.

13. nyific

Én is örülök, mert üzent Mimi..... nemsokára majd jön... még kicsit kúrálni kell magát.:)
    Ibolyom jó lesz, ha megnézik minden rendben van-e nálad... az a biztos.
    A hiúzok nálam kint vannak mind a négy , megetettem őket.... most érnek....... 100% terménybónusz
    is bekacsintott hozzám. ;)

14. iboly54

Gizusom! Mostanában gyakran rádkacsint a szerencse :) gratulálok, ügyes vagy:)
    A hiúzok nálam is már kint vannak, szuper eleséggel is elláttam őket ;)

terika01, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy megnézted. :)

terika01, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Barátnőm volt a farmon, csak és kizárólag vetett, aratott 12 órásat. Így lemaradtam a rémkertről is, pajtában vannak a titkosak.
    Ma csak olvasok, csak épp lejelentkezek, de még nem maradok soká.
    Még nagyon hamar fáradok, talán reggel már jobb lesz.

Szeretlek Benneteket!

terika01, ljanika6, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Mimi drága jobbulást, gyógyulj meg hamar!
    Elkezdtem az eventet, most tudtam kirakni a hiúzokat, kaptak szuperkaját, este már aratom őket:D éjszakára is azt kapnak, mert táp nincs:D Gizus szerencsés vagy! Így hamar meglesz az event:D
    Lett egy zsiráfom:D igaz, hogy a farmárudából, de lett végre:D

18. nyific

Örülök, hogy itt vagytok..... Mimikém mindennap jobb lesz.. és teljesen
    meggyógyulsz hamar. :)
    Erikám Te is elvoltál tűnve..... azt hittem elvitt a szisza....;)
    Na ez a csalán... még jó, hobgy csak egy területet bontottam... én ezt sokat ugyan nem ültetek,
    én is adtam szupit a hiúzoknak, had örüljenek... ezt kapnak majd a cukorgyárosok is, lesz
    itt öröm,... ajjajja....xD
    A zsiráfhoz gratulálok! Mindegy honnan, a lényeg... hogy van.;)

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

A helyzetem még csak annyi, hogy vetettem, de valami hiúzokat emlegettek, ahhoz még olvasni kell, de már nem ma. Örülök, hogy köztetek lehetek.
    (És most kiderül, mennyire tudtam mamarygen utasítását követni.)

És sikerült!!! :) Most már csak kikeletre változtatok.

terika01, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Drága Mimi! Ha kicsit is, de legalább benéztél, mi is nagyon szeretünk és alig várjuk, hogy visszatérj teljesen meggyógyulva :inlove:
    Ezért a fincsi csalánért cserébe kapunk hiúzokat, a hiúzokért cukorkagyárakat, a cukorkagyárakban nyalókákat és a legvégén a felhősort.
    Ebből a csalánból én most szívesen főznék kis teát:p
    Lehet én csak a fontosabb dolgokat szedem ki, aztán termelek kis eleséget a hiúzkáimnak, utána pedig pajtatöltögetés lesz:music:

terika01, ljanika6, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.