Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nekem elegem van ezekből a csalánokból....... áldozok egy kis szupit...
    nem termelek csalánt.... visszarendezem a farmot,... és nem is kérek több felröpit.
    Örülök, hogy Mimi is benézett... most már mindennap jobb lesz, és kikecmereg ebből
    a csúnya betegségből.:)
    Jóéjt!

2. nyific

Nem is köszönök... mert nincs kinek...
    magamban beszélek....de azért hátha idetéved valamelyikőtök....
    elmondom az event kész,... felhő aktiválva-.:)

3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ügyes vagy Gizus! Közelítek én is az event végéhez, de még nincs meg, most hétvége lesz, behozom a lemaradást:D Én termelem a csalánt, mert az event után is kell valamivel etetni a hiúzokat, most nem keverek tápot, mert utána sokkal kevesebb cucc kell hozzá, és ha visszapakolok, ezért már nem bontok farmot.
    Nem vitt el a cica:D, csak megromlott a viszony a farmom és köztem:D kicsit elhidegültünk egymástól (inkább én tőle):D Nem tudom miért, de valahogy sokszor belépni sem volt kedvem, a biztos pont a reggeli aratás volt, a többi vagy volt, vagy nem.

4. nyific

Erika! csalánt még én is termelek, de a hiúzok most alszanak...
    majd, ha kevesebbet esznek, akkor esetleg előjöhetnek.....
    Én feláldoztam egy kis szupitápot... ezért vagyok már kész, és a csalán meg marad
    majd későbbre.:)
    A többiekkel nem tudom mi van... még csak be sem néztek.:eek:

Adruka98, Dalma-dalmata1212, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gizusom! Én többször is benéztem, de nem volt senki akivel tudtam volna beszélgetni. Utoljára 5 körül voltam itt, aztán meg nem volt időm, vacsit csináltam ( halat sütöttem), majd mosogatás, zuhanyozás.
    Mégis csak végigcsináltad az eventet, én nem végeztem még, de igyekszem nagyon:p
    Mimikénk nem jött mégsem, lehet Ő is csak benézegetett, :music: mint én és nem volt senki itt, így nem is írt semmit.
    Talán majd holnap jön.
    Erika! Sajnos többen is vagyunk így, hogy csak naponta 1 v 2 esetben lépünk be a farmra, pedig én nem szeretném kihagyni a kuckó látogatását, de a többiek nem igen jövögetnek beszélgetni. :(

Most meg elindulok alukálni, jó éjszakát ! :)

*misi66*, ljanika6, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  6. nyific

Ibolyom én is így voltam..... aztán csak rászedtem magam, hogy írok Nektek. :)
    Event kész, de egy kis szupitáppal ment ilyen gyorsan.... de nem szeressem az időre
    ültetést...... inkább áldoztam kicsit.....;)

7. iboly54

*misi66*, mimi, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

9. nyific

Sziasztok!:)
    Én ma siettem... az összes kávét belafatyoltam... a szendvicseket is megkóstoltam,
    leettem a tetejéről a finomságokat, amit nem bírtam megenni.:p
    Minden finom volt...... jöhet majd az ebéd utáni desszert is.;)
    Nyereményólakat én teljesen elelejtettem... na majd kirakom őket, ha lesz hely, most
    éppen nincs szabad.:) Olyan jó, hogy befejeztem az eventet..... így hétvégén nem kell időre kapálnom.:music:
    Fő a kelkáposztafőzelék....sütök hozzá pár fasírozottat.. és kész az ebéd. :p

10. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kösz az ötletet, kimentem a konyhába gyorsan én is főztem kelkáposztafőzeléket, fasírozott volt a mélyhűtőben.
    Slussz-t hozott a szomszédasszony xDxD
    Még egy adag hiúzt kell leszednem és kész.

11. iboly54

Megint beleugrottam az ólválogatásba:oops: pedig megfogadtam az előzőnél, hogy többet soha. Na ehhez kellett volna tartani magamat, de nem tudtam megállni xD elpazaroltam 330 FA-t és nem kaptam újakat, sőt a régiekből duplázotto_O
    Nekem is még egyszer kell leszednem a hiúzokat és akkor kész vagyok az eventtel. Még holnap rakok egy kör csalánt, hogy tudjak majd tápot keverné és visszarendezek mindent.

*misi66*, Ninett79, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon nem jól vagyok. Reggel felugrott a vérnyomásom 172-re, és sajnos alig kapok levegőt. Nem volt kedvem jönni. Most is csak azért, hogy tudósítsak, a FB-ra sincs kedvem/erőm.
    És nem találok egy orvost, aki eljönne, megvizsgálna és a fejemben rendet rakna... :( Hétfőig türelemmel kell lennem.
    Nektek azért szép estét, jó éjt!

*misi66*, Ninett79, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

Ólválogatás.... hát Ibolyom sajnálom, hogy így jártál..... én nem válogatok semmit,
    annyi a felesleges ól már.... hogy nem kell több.
    Erika nálunk a slussz.. most mézeskalács volt...mert még maradt szerencsére elég sokat
    sikerült sütnöm.:p
    Mimikém! Te tényleg nem lehetsz jól.... de miért nem hívod ki az ügyeletet....
    ilyen virus után... nehogy valami szövődmény legyen....jobb lenne, ha látna egy Doki.:eek:

14. iboly54

Mimikém! Nagyon sajnálom, hogy nem javulsz :oops: most meg még a vérnyomásod is:eek: elképesztő hogy ilyen orvosi ellátás van Pesten, azt hittem ilyen csak nálunk kisebb városokban fordul elő. De úgy látom ott még rosszabb a helyzet és a legrosszabb ebben az áldatlan állapotban, hogy egyedül vagy. :cry: csak ne legyen nagyobb baj:(

*misi66*, Ninett79, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  15. nyific

Én is aggódom Mimiért.... nem tudom látta-e orvos egyáltalán...
    nem tudni mi volt az a virus, amit elkapott.
    Remélem nincs egyedül... valaki csak van Vele.... ha a családból nem is... de barátnők...
    sajnos az orvosi ellátásról jobb, ha nem is beszélünk.:sleepy:

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beesek én is! :)
    Látom Mimikénk nincs jól! :( Ejnye. Az a legrosszabb,ha még egyedül is van, és nincs senki mellette. Reméljük nem így van. :(
    Nekem sincs jó hírem. Apum megint nem akar enni semmit, valószínűleg az epéje vacakol ismét, mert ott görcsölget neki. :( Igaz,most az ünnepek alatt elengedte magát, evett mindent, amit nem szabad. Remélem pár nap és vége lesz, elmúlik neki.
    Így vagy hozzá szaladok, vagy haza. Orvoshoz nem akar menni,mint mindig, már kiakaszt. :(

*misi66*, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sziasztok!:) Bekukk.... sehol senki, mindenki pihen.
    Ninettkém Apukád rendbe fog jönni....lehet, hogy kicsit túlette magát a sok finomságból.
    Kicsit koplalnia kéne..... teázni.... nem zsírosakat enni, pár nap és nem lesz semmi baja.:)

18. Ninett79

Gizusom, így van, nincs is étvágya, de a teát legalább issza. :) Remélem mielőbb rendbejön.

Utoljára szerkesztett: 7.1.18
  19. nyific

Biztos rendbe jön, szerintem még egy-két nap és jól lesz.
    Látod ide jutott a a Kuckó.....nem tudom miért,... sok játékos abbahagyta
    a játékot... már, ha lehet játéknak nevezni azt, ami most itt van, vagy nagyon
    visszavett a farmozásból.:oops:
    Részemről sajnálom... de bevallom én sem csinálom már olyan kedvvel, mint régebben.
    Nagyon ide akarnak láncolni minket.... és a pénz sem kevés, amit itt költeni kellene.:sleepy:
    Aki most kezdi... az meg hamar megunja, abbahagyja, mert ezt egyszerre megemészteni
    egy kezdőnek, nem egyszerű.
    Nekem összesen 3 olyan szomszédom van, aki a kezdetektől szomszédom, a többiek szépen
    lassan abbahagyták a játékot.
    Emlékszel még Cicusra?? Ő is, szomszédok voltunk, és szép lassan elment... azt írta ez az
    iram neki nem megy... család, stb....és nem Ő az egyedüli.
    Na most mindent kiírtam magamból, ideje aludni menni. :)

20. Ninett79

Gizusom, igen tudom... Ez van. Nekem sincs kedvem már feljönni, ma is csak 4 után jöttem, pedig jöhettem volna hamarabb is...
    Veletek mizu? Minden oké? :)

ricsi908, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.