Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is alig tudtam belépni, fél óráig vacakoltam mire megjavult, mostanában mi történt,
    sűrűn van ez a nem tudok belépni, mert error van.

Breki Te aztán nem vacakolsz, pikk-pakk kész.:)

Hát a barátosném? Ő sem laca- fa.....ik.;)
    Remélem én is utól érem magam, de mostanában sok volt a fennforgás.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo reggelt!

Latom mindenkinek nagyon jol halad az event! Juditnak meg plane! ;)
    Nekem meg a 6. arany, gyemant es a 7. van hatra, de hetvegere (szerintem holnap estig) kesz leszek vele. A felropik nagyon jol jonnek, foleg a mamutok miatt a tisztason, pedig a kupam meg nem fullos es Pannim sincs.

Gizus az jo, hir, hogy a parod szive jo, nincs vele problema. A kivizsgalasokra meg sajna szukseg van, hogy kideritsetek mi okozza a problemat.

Gyorgyi meg mennyi szurit kell kapnod es mire? Eleg jol be tudod osztani az idodet, ide-oda menni, meg meg a haztartast is rendezed.

Judit attol, hogy valakinek van valamilyen szenvedelye, attol nem lesz rossz ember. Sot, szemelyesen nem ismerlek, de szerintem, te egy nagyon jolelku, segitokesz, egyutterzo, kedves es vidam ember vagy ;) (ennyi jutott az eszembe hirtelenjeben).
    Az, hogy en nem cigizek, nem iszom, nem pasizok, nem kartyazok meg nekem is van szenvedelyem, a kirandulas, utazgatas, sutes :);) (na meg parom szerint a lakas atalakitas, felujitas :)). Na meg a keseru csoki ;)(hogy ne maradjon ki ez sem), de nem vihetem tulzasba, mert konnyen meglatszik am rajtam. A kilok, hamar feljonnek ram (a ruhak meg kevesbe;)), aztan az istenert sem akarnak lemenni, nagyon ragaszkodoak :) ugy vettem eszre (legalabbis nalam).

Zsembi ne ma, hogy te elobb erje a Hortobagyra, mint mink. Elhappolod elolunk a betyarokat ;). Csak gyere szepen vasarnap majd egyutt becserkesszuk az osszes betyart a kornyeken. Aztan, ha Rozsa Sandor, Zold Marci vagy Angyal Bandi az utunkba kerul, akkor megmutatjuk nekik, hogy mink is vagyunk olyan betyarosak am ;):).

Adruka98, terika01, nyific és 4 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

No én nem iszom, nem dohányzom, nem pasizok, de játszom mint ti és csajozok xDxDxDxDés imádom a tortát :D
    Szamarak még nem érkeztek meg :p
    Lett 1 repülős nyuszikám. beraktam ismét na nem visszajött a varázs nyuszika:Dmost ismét bent,hármas vegyes köret xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Elhappolni nem gondolnám, de a Sándorra erősen hajtok, már a pólómon is rajta van.
    Eszembe jutott, hogy volt a családban egyszer a kisfiú, aki imádta a Rózsa Sándort nézni. Nagyon pici volt még amikor a sorozat ment. Egyszer megállt előttem és közölte, hogy "Uista eeeetem, pu de ocsmán!" Ez volt a Juliska lelköm, hí be csúf!".:D
    Megnéztem az időjárás előrejelzést, az már biztosnak látszik, hogy nem kell fényes nappal énekelnünk a Deres már határt....:)
    Jó kilátások, mert szeretném a tábortüzet körbetáncolni a fiúkkal!:)
    Megyek vissza a valóságba, mert munka van.:)

Brekikém!
    Eddig is nagy megnyugvással gondoltam arra, hogy biztosan csajozol, most teljes békesség szállt rám!:p;)xD
    Ez a hazárdirozás viszont....ejnye, ejnye, csak aztán összességében legyél ám nekem nyereséges, mert jön Kukackánk a lapogatóval!:D
    Jujj! Tényleg mennem kell!:)

6. georga06

georga06 Fórum hercege

Zsembi az a polo tenyleg tuti lesz hetvegere, igy a betyarok latjak is ki a te valasztottad :)A mult honapban neztem a Rozsa Sandor filmet, hat az Oszter Sanyi inkabb a csillagszemu juhasz lehetne ;) Meg en is kisgyerek voltam amikor jatszottak a tv-ben, de a film zenejet, eneket nagyon megjegyeztem, ma is barmikor megnezem, mert szerettem en a regi filmeket. Sot gyujtom, "vadaszom" a regi-regebbi magyar filmeket, mesejatekokat, ifjusagi filmeket, rajzfilmeket, babfilmeket. Az egigero fu egy nagy kedvencem " Csak az a szep zold gyep, az fog hianyozni".

Akkor ezek szerint jo idonk lesz a kirandulason. Akkor ugy koll oltoznom, mert koffert azert nem viszek magammal. Eleg lesz a sok etelt-italt elvinni (csak le ne zuhanjon a gep), jut eszembe, a pilota elol el kell dugnom a jo kis hazai szilvoriumot, mert meg a vegen oda sem erek majd. ;):)

terika01, Tavirózsa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  7. breki072

Poldi bácsi :D kedvencem, na és ez én vagyok Lópici Gáspár az utca hírmondója.... :D nagyon szeretem őket :)

8. georga06

georga06 Fórum hercege

Igazad van Breki! Bagamerit es tarsait sem lehet kihagyni. ;):)

terika01, galfranciska, nyific és 3 más kedveli ezt.
  9. breki072

Hányszor de hányszor megnéztem, egyszerűen felejthetetlenek! Megyek is mozizni :)

terika01, galfranciska, nyific és 2 más kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na és ehhez mit szóltok?
    Az egyik kedvenc részletem a Katyiból:

eszter.77, nyurgaponty, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Na, ez nagyon tetszik! xD A regi kedvenc szineszeim:music: . Csortos, Kabos, Latabar testverek, Tolnay Klari es meg sorolhatnam:)
    Ez is egy nagy kedvencem, de a 20 eves lanyomnak is. :);)

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ezen hülére nevettem magamxD De ugye Te nem így szoktál padlót sikálni?xD
    Ez pedig Mészáros Ági, Voith Ági anyukája, nagyon szép színésznő volt.:) Ment egy bagoly druszám.
    Nekem ez a nagy kedvencem:

13. breki072

A büdös banyája xDxDxDxDxD

georga06, terika01, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem Györgyikém, pedig nálam is csúszik:)

eszter.77, nyurgaponty, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  15. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok Kuncogók? Hogy vagytok, mi újság, hogy telt a napotok? Nekem fárasztó, lehangolt volt .. holnap már Péntek, és itt a hétvége .. jövőhéten viszont szombaton munkanap!!!! -.--.--.-
    A játék meg hol működik .. hol nem .. láttam, hogy meghosszabbították az eventet .. szerintem ez így helyes .. de mostanában nagyon sűrűn vannak ilyen hibák .. >:(
    Eventtel nem tudom, hogy állok .. mert most tudtam belépni ... ti hogy haladtok ?

georga06, terika01, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

3 óra óta próbálkozom a belépéssel, nem tudom hogy sikerült most.
    Egyébként is pocsék rossz kedvű napom van.
    Az égig érő fű, hát az nekem is a kedvencem. Csak az a szép ződ gyep, az fog nekem ....
    Imádtam ezt a filmet, nemrégiben megnéztem.

17. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ez az event nem lesz az enyém. Reggel nem tudtam belépni:cry::cry:, elmentem értekezni jó messzire:wuerg::wuerg::wuerg:, hazaértem, megint nem lehetett belépni:cry::cry:. Nagy nehezen sikerült. Bearattam, mondok a pici farmot is learatom, már megint nem lehet belépni:cry::cry::cry:. Ha most a melóból hazamegyek és megint nem tudok belépni, akkor mi lesz velem nélkületek :cry::cry::cry: fogok.

nyurgaponty, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is csak most tudtam belépni. :( 1 nap hosszabítás van emiatt. xD

19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nah megnézem magamnak azt az égig érő füvet:)

georga06, terika01, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sikerült, kész az event ?? Hát, tiszta szívemből gratulálok, és nagyon ügyes vagy!! :)

Lehet, hogy figyelmetlen voltam .. beavattok?? :) Mi ez a hétvégi kiruccanás a Hortobágyra? :) :inlove:
    Szóljatok rám!!!!! Elfelejtettem!
    Mindenki az én vendégem!!
    [​IMG] [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.