Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Lukimi én is gondoltam kenuval jövök, de aztán Bali bég csábítóbb volt, de ha tudtam volna,
    hogy azzal jössz, lehet meggondoltam volna magam.;)

Na én is sétálok, nézegetek egyet, lejárom az ebédet, hogy még tudjak
    enni újabb adagot.:)

2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

3. nyific

Én meg úgy elpilledtem, hogy elaludtam itt.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Te huncfut összekötötted volna a kellemest a hasznossal?!xDxD

5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Hogy kipihenjük az ebédet teszünk egy sétát a Kiskunsági Nemzeti parkban.
    A fürgébbek sétálhatnak, a többiek lóháton, vagy csacsifogattal jöhetnek.
    Az állatok is érdeklődve figyelik a kiránduló csapatot.
    Látnivaló van bőven:
    árvalányhaj
    sziki vadvirágokkal teli rét
    szürke marha
    gyurgyalag
    Rackó rokonai
    Mangalica szőkítés előtt
    és a kicsit sem huncut hucul

Gyönyörű képek a " pusztáról".

http://archivum.magyarhirlap.hu/sit...13/08/13/hortobagy_-_foto_-_hnpi_archivum.jpg

http://www.farmlator.hu/wp-content/uploads/hortlamsoorriet.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...ita9uwu7yR1cco-Tqfdyl6JDX6t7Ui8OjZGlHOAwcEkTA

A túra után néptáncbemutatók várják az érdeklődőket.
    Majd kiáztatjuk magunkat, hogy jobban bírjuk az esti dinom-dánomot.

Utoljára szerkesztett: 12.10.14
  6. nyific

7. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Egy kis összefoglaló :), kellemes délutánt Mindenkinek!

8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Nincs Hortobágy délibáb nélkül.
    Itt olvasható részletes leírás a jelenségről.

Zsémbes-banya, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  9. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, látom már nagy a vidámság!:)
    Siettem utánatok ahogy csak tudtam. Egy lukát a hídnak megtaláltam.:D
    Míg elveszett voltam főztem egy bogrács gulyást nektek.:)
    Arra az esetre ha valakinek ennyi táj jellegű finomság mellett az a "perverz" ötlete támad, hogy aranygaluskát enne, na arra az esetre hoztam ezt.
    Elég viszontagságos utam volt, de töretlen jókedvvel tettem meg. Közben gajdoltam, hogy "Esik eső szép csendesen csepereg, Rózsa Sándor a csárdában kesereg......" Csak két járőr állított meg, de belenéztek elszánt tekintetembe, közben elhadartam, hogy engem várnak itt, és elengedtek, sőt egy darabon még felvezetést is kaptam.;)xD
    Mivel így már nem kellett semmi bonyodalomtól tartanom, elolvastam a Kilenclyukú híd ismertetőjét.

georga06, terika01, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  11. gyongyvergazda

Szép lettél Zsémbikém :)! A bográcsgulyást nagyon szépen köszönjük, a galuskának már semmi hely nem maradt a pocakomban... :eek:, de beraktam a zsebembe ;):)!
    A felvezetésedet egy csöppet nem értem, mert nem látom :music:...

Nagyon tetszik ez a betyárdal:

Utoljára szerkesztett: 12.10.14
    Zsémbes-banya, georga06, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Jaj, jaj. Alig tudok mozogni. Ettem hortobágyi húsos palacsintát, alföldi gulyást, kapros túrós lepényt, grillázstortát.
    Nem bírtam ki hogy ne egyek, annyira finom volt minden. Na meg a látnivalók. Gyönyörűek a képek.
    De itt vannak az italok is a délutáni programok mellé.
    http://www.perfectcask.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/barack.jpg

Hogy mindenkinek elég legyen
    http://arsdental.hu/IMAGES/kornyezet/borkostolas.jpg
    ha valaki szereti a sört
    http://kuponwebshop.hu/photos/17/170_0.jpg

van egy kis üdítő is ha valaki nem iszik alkoholt vagy gyerek
    http://www.kecskemetihir.hu/file/images/static/26. hét/4277469b04e1b55fd686a6f17db1b925d040a585.jpg

13. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Halló, halló kedves hallgatóim!
    Itt a Jutus rádió!

Csodálatos város ez Civis Város!
    A Nagy templom, az Arany Bika, a parkok, és a Nagy Erdő! Ebben az országban mennyi szépség van!
    Remélem rajtunk kívűl mások is kedvet kapnak egy kirándulás erejéig, hogy ellátogassanak erre az országrészre is.
    A társaságot a Nagy erőben azonnal megtaláltuk, mert a sok pruszlikos, fehér gatyás már messziről mindekinek feltűnt.

A hangulat már nagyon emelkedett volt, pedig még csak 1 kupica itókán voltunk túl amit Breki prezentált!
    Olajos, selymes ízével, máris immunisak lettünk a repkedő baciktól.

Az őszi táj, pazar látványa, színpopás sárgás-piros-bordós, zöld színekben popázó fák ragyognak az őszi napsütésben. Egy -egy kóbór felhő van csak az égen, de szerintem az is csak eltévedtek a Kárpátok felöl.

Kpe kicsit elkésett, mert a Bika elé nem lengetett piros bugyellárist, így szegény bika csak forgott kőrbe-kőrbe.

A seprűnyélen érkezők is lájtosan landoltak, bár egy fűzfa a vízparton szomorú könnyket ejtett amikor Kergekacsa a tetején landolt.

Én még ennyi tátott száju nézőt nem láttam! Köztünk engem és a stábot is beleértve!

A Ködszínházi bemutató emlékezetes csodás élmény volt. Színes villogás, repkedő, változó, villozó színek és füst egysége művészi látvány volt. A virág, és absztrak minták változatos látványa felejthetetlen élmény volt. Köszönjük a bemutatót!

A modern világ kelléke csipogott a vendéglátók zsebébe, ami azt jelentette, hogy ideje a "lovak" közé csapni, mert a Hortobágyon már kész az ebéd, és várnak a bemutatók, madarak, állatok, szamarak, betyárok.

Útközben találkoztunk Rozikával, Elzemarival, és a többiekkel is akik lekésték a lovasfogatot és a
    "Hathuszas" vonatot.

Amíg kiérünk a pusztára lejátszúk a hajnali riportunkat.

Zsémbes-banya, georga06, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  14. gyongyvergazda

Judit, Erika, Breki annyi szép képet hoztatok egyre jobban kívánkozom, hogy megnézzem élőben is .
    No, ha a fennvaló is úgy akarja, talán jövőben :).

Inni Franciska :eek:o_O;)xD? A betyár csapon iszik :)!

Zsémbes-banya, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hú, de jót aludtam. Valaki csak felébresztett ez a Brekusz gyerek a!
    Ha, már így esett megyek és megnézem Nagyivánnál a pusztán a darvakat. Az idén van a legnagyobb populáció jelen a tónál és a szokottnál előbb értek ide:) Jól érzik most magukat, sok volt a csapadék nyáron, több a víz és sok a kaja:)
    Gyertek Ti is gyönyörű madarak.

16. galfranciska

galfranciska Rutinos

Ott a hordó csapra van vervexDxDxDxD

17. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Na én jól el késtem.
    De megtaláltalak benneteket,mert messze hallik a kuncogás meg a tere fere.
    Sütöttem nektek pogácsát[​IMG] természetesen medvehagymásat,mivel a Mecsek mellett lakom
    sokat szedtem.Gondoltam a sok páleszt föl szívja.Ma ilyent főztem gondoltam ebből is hozok.Ha most nem, jó lesz a tábortüznél.
    Most is ott találkozunk este???? [​IMG]

Zsémbes-banya, georga06, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  18. gyongyvergazda

http://knp.nemzetipark.gov.hu/_user/browser/Image/hirek5/GRU_Esti_beh__z__s.JPG

Köszönöm Judit, hogy szóltál, ez gyönyörű :) és jó hangos xD!

19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ezt a verset én is nagyon szeretem, de az én szívem a hegyeké ;) Életem egyik legcsodásabb és egyben egyik legnagyobb viharát a Bakonyban éltem át egy kocsiban ülve. Fantasztikus volt ;)

Te jó ég, micsoda kínálat, még elolvasni is sok volt ;) Ha mindenből csak egy kis kóstolót eszünk, akkor is elgurulunk, még ha nem is hegyen, hanem az Alföldön vagyunk :pxDxD

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.