Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Még válaszolni nekem azért a bagolyra. :) Én meg ma egész nap csak aludnék, nem tudom mi van, nem szoktam ilyen lenni. :)Utána felőlem megeheted :D Jó éjt kedves, szép álmokat :)Én is megyek, szép álmokat kuncogó barátaim :)

Utoljára szerkesztett: 14.10.14
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

4. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Látom kaját már kaptál, én hoztam egy kis nasit [​IMG]
    Nem venném a lelkemre, ha a mai sok játék után éhen maradnálxDxD

5. breki072

sütiiiiiiiiiiii:Dmehetek alukálni :)

6. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Mindenkinek jó éjszakát[​IMG]

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én szokás szerint megint lemaradtam a nagy beszélgetésről. Akkor jó éjt Nektek:)

8. breki072

[​IMG]Jó reggelt! Holnap megérkeznek :D
    Míg ti is megérkeztek addig megeszegetem a kis pizza szelet reggelimet, lehörpintem a fekete kávémat mindezt a napi sajtó olvasása mellett

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
    greenfields, galfranciska, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

10. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo reggelt!

Tegnap nagyon elmaradtam az irasban, de mikor megjott Renzo nekialltam (eletemben eloszor) vele jatszikalni. Aztan annyira belemelegedtem, hogy a parom megirigyelt (most itthon van szabin) es o is jatszani kezdett, persze nem volt baj, mert legalabb gyultek a zsetonok. :) O a muszklisnal volt jo, otosevel gyujtogette a sarga korongokat, nekem a kalozos jott be, 3x 200-at bezsebeltem, na meg parszor 40 is volt. A vakondosnal 565 volt a rekordom, az fole nem tudtam menni :( Szoval estere meg lett a sarkanytojas es ma reggelre a pirozsonglor. Aztan vegeztem is Renzoval, majd legkozelebb megint egy tojas lesz a cel ;)

Na, de a sok orom kozben tudtuk meg, hogy a "nagyi" rosszul lett, aztan ma kora reggel jott at a "papi", hogy be kell menniuk a korhazba, mert meg roszabbul van sajna. Ma reggel mar meg volt a siras :cry::cry::cry:
    Igazabol nem a nagymama, hanem amikor kikoltoztunk akkor ismertuk meg ezt az idos (80-on feluliek) skot hazaspart (szembeszomszedok), aztan egyre szorosabb baratsag lett belole, a gyerekeikkel is (ok mar fenottek, csaladdal), unokakkal is. Karacsony, szulinapok egyutt unnepeltuk/unnepeljuk es mindig segitettunk, ha szukseguk volt ra vagy figyeltunk rajuk. A lanyom 18. szulinapjan ugy mutatkoztak be a Niki baratnoinek, hogy ok a skot nagyszulok. Hat ez nagy megtiszteltetes volt szamunkra, hogy ok mondtak, hogy a csaladhoz tartozunk szinte es ezt ereztuk is. Most pedig megint :cry:, ha arra gondolok, hogy vajon milyen hirrel jonnek haza a korhazbol.
    Bocsi, hogy igy leirtam nektek, de most semmi masra nem tudok gondolni, nagyon el vagyok kenodve :cry::(

Legyen szep napotok.

Gizus
    remelem nalatok minden rendben, marmint a tegnapi vizsgalat utan.
    Zsembi az uj rucid nagyon aranyos ;)

11. breki072

12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Györgyikém a tegnapi nap volt ez nem az én napom nap.
    Hát a dokinál sincs minden rendben. A nyaki csigolyákkal van baj, kaptunk
    nyakmerevítőt, meg fizioterápiát, mert ez okozhatja a szédülést.
    Itt már a kornak is szerepe van, a férjem kicsit el van keseredve, de reménykedünk, hogy jobb lesz.
    A nap csúcspontja volt, alig értünk haza, ebéd, majd fél ötkor beállított egy váratlan rokon vendég, és
    ott ült majdnem kilencig. Ráadásul hölgy és szóval kellett tartanunk.
    Engem meg már a frász kerülgetett. Így hát sokat nem tudtam Renzózni sem.
    Ma is útra kell kelnem, de majd minden a helyére kerül megint, remélem.:)

13. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Sziasztok lányok.

Nem tudtam jönni, mert az internetem rendetlenkedett.
    Még most sem a legtökéletesebb, de már fen tudok jönni és írni nektek.

Gizikém, remélem mára már megnyugodtak a "kedélyek"
    Azt a fránya nyakmerevítőt pedig lassan le is veheti majd.
    De most megyek kertészkedni.

Erzsi

14. kukac42

Sziasztok:)
    Nem valami jó hírekkel jöttetek, de reméljük mindenhol, minden jóra fordul!
    Rózsa merre van? Nem láttam tegnap:(
    Brekuszom nagyon tetszenek a szamarak, remélem boom is lesz majd:)

15. breki072

Irány az arany csacsi, de hun vannak már!!! Mire ide érnek má nem is köllenek :p

16. kukac42

Holnap kezdődik nem? Vagy elnéztem valamit? A szupertáp akció meg mától, vagy ott is elnéztem valamit?

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Holnap 14 órától várjuk a csacsikat.:)

galfranciska, nyific, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Szia!
    Köszönöm:)
    Brekuszom, most rám hozta kicsit a frászt:) Te gyerek egyszer elnadrágollak:)

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mert már akkora lázban ég a csacsiktól :D;)
    Gizikém, ne aggódj, minden oké lesz. Ami kell, az kell, ez is csak a gyógyulását szolgálja. :)

Vizililiom60, galfranciska és georga06 kedveli ezt.
  20. kukac42

Én is szeretem a tenyésztős eventeket! Még jó, hogy öszvér nincs a kitenyészthető csacsik közt:)

galfranciska, terika01, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.