Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Húh de megy a munka, én is megpróbálom párral, hátha szerencsém lesz, és ugrik egy jó nagyot.
    Csak nehogy átugorjon a kerítésen, és futhatok utána. Szamár az van sok, mindenhol ha jól körülnézek.:)

Kukackám, Breki nagyon ügyesek vagytok.

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Háát.. aki jó szerveren van, azon nem csodálkozom hogy készen van az eventtel....xD

galfranciska, terika01, Ninett79 és 3 más kedveli ezt.
  3. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

galfranciska, kukac42, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

produceri levél kóddal

galfranciska, kukac42, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  6. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Köszönöm Marika, nagyon aranyos vagy :)!
    A Mozzilával meg tudtam nézni :)!
    Olvastam a bécsi kirándulásodat, nagyon élvezetesen mesélsz úti élményeidről és nagyon dokumentáltan ! Gratulálok!

Ami a mosolyt illeti... Tökéletesen egyetértek azzal, amit írtál a nyugisoknál... Valamelyik nap épp a férjem irodájában voltam, vidám hangulat , mosolyog mindenki. Bejön az ügyfél és mindenki azonnal felveszi a búvalbélelt pléh...arcot... Ezek a lányok miért nem mosolyognak? Döbbenten tettem fel a kérdést. Eddig mindenki mosolygott! Hát azért, mert ÉN mosolyogtam amikor bementem. Azóta próbáljuk Őket nagyon óvatosan tanítani újra mosolyogni ... Megdícsérjük, ha látjuk a mosolyt az arcukon, még akkor is, ha lehet ,hogy nem is volt ott... Elmesélünk Nekik olyan történeteket, ahol mosolyogni láttuk az embereket... Mosolygós babaképeket mutatunk nekik, teszünk fel a számítógép háttérképeként....stb. S ami a legfontosabb, MI is mosolygunk!

Mégegyszer köszönöm a linket :)!

Utoljára szerkesztett: 16.10.14
    galfranciska, kukac42, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  7. georga06

georga06 Fórum hercege

Visszatalaltam :) es mit olvasok, hogy vannak akik mar le is tudtak az ideiglenest. Nagy gratula az ugyes tenyesztoknek, en meg nem alltam neki, csak most ertem ide a gephez. Aztan elolvastam a produceri hirlevelet, az ajandekkodot, megtudtam, hogy holnap delutan kezdodik a BOOM, na de addig egy-ket tenyesztessel beprobalkozok en is, bar nem szokott szerencsem lenni ilyenkor, boom-kor jobban megy, de proba szerencse ;)
    Tartogattam par gazdakorit szerszamkeszlettel most gyors kivaltom oket, hatha nem kell XXXL-t vennem, hogy csinalhassam a fazekakat. :):p

kukac42, gyongyvergazda, nyific és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Rózsa,
    Nagyon szivesen tettem, és örülök, hogy eljutottál az Ema csodálatos szalonjába, ahol a szebbnél szebb kreációk között tudsz válogatni.Sőőőt még egyedi kéréseket is teljesit a tulajdonos.
    A mosoly, az igen érdekes tulajdonság.Én nagyon szeretem alkalmazni, ám nem mindig érek le vele sikereket.Néha a városban találkozom fiatalokkal, akik egy ölelés erejéig megállitják az embert.Ez nem mosolyra készetet?De igen és jó is, ha az ember nem lógatja folyton az orrát, hiszen amit nem tud megoldani, az úgy is marad, de ha egy mososllyal lehet rajta segiteni, ennél olcsóbb örömforrás nincs is.
    A kirándulásomat olvastad.Nagyon szeretek menni és felfedezni, és élményeket gyűjteni.Jól esik másokkal is megosztani,hogy milyen élményanyaggal lettem gazdagabb.Sokat irtam, mert általában havonta egyszer egy nagyobb útra elmegyek, sajnos most már csak márciusban legközelebb, de addig is kisebbeket a télen is itt a városban megejtek.

Kivánok, további szép estét Mindenkinek!!

kukac42, terika01, nyific és 3 más kedveli ezt.
  9. georga06

georga06 Fórum hercege

Valoban, a mosoly egy nagyon ertekes dolog. Nalunk szinte mindennapos dolog, hogy egymasra mosolyognak, koszonnek vadidegen emberek. Az elejen meg furcsa volt, de jol esett, most mar en is mosolygok, koszonok, ha kutyasetaltatas vagy seta, kirandulas kozben emberekkel talalkozom. Nekem is jol esik es ugyerzem, hogy szamukra is. Egy kedves szo, egy-egy mosoly szinte alap mindenhol (bank, vendeglatas, kereskedelem, stb)

Andi11, Dalma-dalmata1212, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Georga,
    tudod, itt nálunk, és főleg vidéken, amikor a kiskertemben vagyok, ott még ma is az emberek köszöntik egymást, amikor az utcán összetalálkozunk.Nem is ismerjük egymást és mégis, egy jónapot is jól tud esni az embernek.Azt gondolom, hogy ez olyan kölcsönös tisztelet féle, ami szerencsére még megmaradt...
    A mosoly értéke:Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.
    Legyen szép az estéd!!

11. nyific

De jó olvasni, amit írtok Rózsa, Marika.:) Nagyon jó, én sem szeretem a búval-bélelt embereket.
    Sokkal több mindent el lehet érni az embereknél egy mosollyal, mint komoly arccal,
    sajnos nagyon sokan nem tudnak mosolyogni, pedig az nem kerül semmibe.:)
    Én most már várom az ikreket, majd akkor folytatom, úgy könnyebb lesz.:)

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

no néé már, máris van szépfülüje, ez szép. :) ;) Én leálltam mára, majd holnap 5-kor folyt. köv. :)

kukac42, gyongyvergazda, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Látom van akinek már kész a gazdakörije:D. Nem bírtam ki, beraktam 2 kört 20 házikóba, de nem ugrott, csak pár teherhordót adott:p. Következő kör majd holnap boom-kor. Volt még barkácsom a méhecskésbe, vártam vele a szamarakat, az összesből egy vasat (vagy mit) adott:(. Aztán vettem kettő XXXL-t is, abban 2 volt. Most vagy várok, vagy veszek még. De legalább ecsetem van bőven:wuerg:

Andi11, Dalma-dalmata1212, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Marika, sajna, ahol mi laktunk, anno, azon a reszen nemhogy mosolyt, koszonest nem kapott az ember idegentol, de sokszor meg ismerostol sem. Sot volt olyan, hogy meg az utcaban lakotol sem. Most meg, ha haza latogatunk, szinte az ismeros emberek vissza sem koszonnek, csak neznek, mint az a bizonyos allat az uj kapura. Arrol, hogy hivatalos helyre bemegy az ember vagy egy aruhazban, boltban mit tapasztalunk jobb, ha nem is beszelek es sajnos nem csak mi vagyunk igy, hanem az otthon elo csaladtagok is ezt tapasztaljak. Anno a jo szomszedok szamithattak egymasra, most meg mar nincs szomszedsag csak erdek. Felenk sajnos ez a helyzet :( Viszont annak orulok, ha vannak olyan helyek, ahol a kolcsonos tisztelet szamit. :)

15. breki072

Jó jó de mennyi ;):)
    és megvan :)

georga06, kukac42, nyific és 2 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

azt látom, a fenébe hogy csinálod??? Megyek korrepetálni hozzád :) Amúgy gratula :) Mára elköszönök, jó éjt kedveseim :)

georga06, terika01, gyongyvergazda és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

Nekem is elég volt mára, most küldök Nektek egy nagy-nagy mosolyt.:):)

Még ezt megosztom Veletek.
    Lett egy csacsikovácsom! Juj de örülök.:)

18. breki072

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjszakát, szép álmokat Kuncogók!:)
    Ébredjetek vidáman és teljen meg kuncogással a kuckó!:)

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sajnos ezekről a jó kis esti beszélgetésekről lemaradok mindig, mert Papa ilyenkor ér haza. Kora reggel megy és csak ilyenkor látom, tudok Vele beszélgetni.
    Azért élvezettel olvasgatom az írásaitok:)
    Én egy kisvárosban lakom, és bíza itt sem divat már, még a köszönés sem. Én azért megoldom, mert a liftben, ha valaki beszáll mellém mindig köszönök. Illetve férfiaknak előre nem, de akkor meg várok a köszönésre és ha nem jön, vagy nem köszönnek vissza mindig elmondom hangosan:
    Ne fáradjon a visszaköszönéssel, majd én megteszem maga helyett és köszönök magamnak jó hangosan:)
    Hatni szokott a dolog:)

Senki, georga06, terika01 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.