Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Barátosném csak nyugi, tudom nem könnyű a dolog, és bánt Téged,
    te mindent megpróbálsz, széllel szemben nem lehet.:sleepy:

Rózsa nagyon szép helyen éltek, naná hogy sétáltok sokat a gyerkőcökkel.:)
    És micsoda levegő! Fújhatnál erre egy kicsit, ebbe a szmogba.:sleepy:

Adruka98, gyongyvergazda, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Breki, kora reggel rumos kávé? De jó volt.
    Kukacka Judit, az anyai vigasztalás a legjobb, ha fáj valami, aztán a többit megoldják. Csak akkor lehet tanácsot, vagy segítséget adni, ha kérik. Ha nem, akkor marad a simogatás, meg a "gyógypuszi".
    Kergekacsa Judit, én is így vagyok, ma már egyedül vagyok, nem kell főzni, maradt tegnapról, de slussz nem lesz. Annyi finomságot hoztok, hogy már a látvány is elég.
    Most van idő sok minden másra, amit terveztem. Imádom, ha itthon van a lányom, de mikor visszamegy, mire mindent visszapakolok a helyére, meg rendet rakok.....
    Georga, gyönyörű helyen laksz, a kiskutya is nagyon aranyos. Azt én is meg tudnám szokni, hogy mindennap a tengerparton sétálok. Fantasztikus lehet.

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nem akartalak megbántani, ne haragudj, ezt arra értettem, hogy a héten a kukába belerúgtál, s a lábad bánta, előtte a papa főnökével volt valami gond, azelőtt Te lettél beteg és kórházba kerültél:oops:
    A lányok.... Tudom, hisz az idén nekem is fájt már a fejem meg a lelkem mindkettő miatt. Mostmár kicsit könnyebb, mert látom a nagyobbikon, hogy talán már nem bánkódik annyira. Igaz sokat eljár itthonról barátokkal, akik szintén próbálják kizökkenteni a múltból, ami nincs is még olyan messze. A kicsiéknél rendeződtek a problémák hál istennek.

gyongyvergazda, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyikém:)
    Dehogy bántottál meg:)
    Tudod egy kukába rúgás, némi kis huza-vona a főnökséggel és a betegség az nem történés nekem!
    Olyan mindennapos dolog, fel sem veszem már:)
    A gyerekek, az más tészta, azt meg Neked pont nem kell elmondanom mennyire tud fájni:(
    Tudod, amikor az ember tehetetlen és nem tud segíteni!
    Majd megoldódik idővel ez is, tudom, de attól még most cefetül tud fájni.
    Néha azon csodálkozom, hogy tudunk mi ennyire egy cipőben járni, pedig milyen messze lakunk egymástól!
    Már mondtam Neked olyan, mintha rokonok lennénk!

5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép délutánt! Sok - sok horroros növényt!:)

Ez mindenkinek, mindenhová, ahol elkél egy kis plusz napsugár!:)

Kértem a Napot neked.
    Azt mondták,
    Ezt nem lehet!
    Akkor csak egy sugarát,
    Hogy szívedet fonja át.
    Ígérték, ezt megkapom,
    Ablakodon bedobom.

gyongyvergazda, kukac42, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Igen sajnos volt már részem benne. Tiszta szivemből kívánom hogy mihamarabb oldódjon meg ez is:)
    Valahol nekem is az az érzésem sokszor mintha testvérek lennénk hasonló gondokkal, amiket a sors ránk osztott.
    Zsémbike! ez a versike nagyon ott van:)

7. nyific

Juditom nem tudom mit mondjak,:sleepy: valahogy majd csak megoldódik.
    Te ennél többet nem tudsz tenni.:sleepy:

Zsémbikém Te meg nem ismersz meg odaát? a lányom írt Neked, és
    az ottani nevem nem mondd semmit.?:sleepy: És a logóm? Na jól nézünk ki.

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jó itt lenni, kicsit megbékél az ember lelke!
    Köszönöm!

eszter.77, breki072, nyific és 5 más kedveli ezt.
  9. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Én ebbe nagyon bele sem merek gondolni :(. Azt mondanám egyelőre könnyű dolgom van, mert a lányaim boldogságáért per pillanat csak a párom meg én vagyunk felelősek... Rajtunk múlik, mennyire boldog gyerekkort tudunk nekik biztosítani... De később :oops:? Majd mikor sok más egyéb is belép az egyenletbe :eek:... na akkor majd ? Fogalmam sincs mi lesz akkor :(. Az tény, hogy a gyerekeink betegsége, botladozása, boldogtalansága nekünk sokkal jobban fáj, mint nekik...:oops:
    Megmaradok tyúkanyónak, még akkor is, mikor már ők is azok lesznek... ennyit tehetek!:):inlove::)

Legyen egészségetek! Tudjatok sokáig tyúkanyók lenni:)!

Zsémbike a verset nagyon szépen köszönjük:)!
    Legyen mindig napocskád!

nyific, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Ne haragudj, végül is aztán felkértem szomszédnak, mert éreztem a pozitív kisugárzását. Csak tudod kellemetlen nekem, hogy nagyon ritkán megyek, és állandóan bepirosodok. Itt sok a munka, arra már nem nagyon jut energiám.:)

Kergekacsa, terika01, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Tudod a mondás: kis gyerek kis baj, nagy gyerek nagy baj.. sosem éreztem, csak miután elértem az 50. szülinapomat.... Felnőttek, nemigazán szólhatsz bele az életükbe, csak támogathatod a saját gyerekedet a döntéseiben....Ennyi...

georga06, breki072, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Olvasgattalak benneteket, hát bizony elég komoly témák merültek fel. Sajnos én is átmentem hasonlókon a nagyobbik lányommal. De tényleg úgy van az, hogy fáj az embernek de beleszólni nem lehet csak biztosítani szeretetünkről bárhogy döntsön is. Hisz a gyerekünk.:)
    Eventke lassan de biztosan megy. Csak a szigetemmel vagyok bajban mert már olyanokat kér amihez már aranybanán szükséges így megint lassan megy.:(

Adruka98, kukac42, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  13. nyific

Zsémbi már hogy haragudnék ? , Rád? Ne beszélj butaságokat, csak vicc volt, hogy rágyere a lényegre.:)
    Nálunk ma csönd van, az unokám benézett kicsit, mesélt a suliról, evett, ivott,
    gépezett:) aztán ment haza. Hiába már elég nagy lány. No jó, még ált. iskolás.:)

Adruka98, kukac42, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kedveseim :)breki örökre breki marad,nem lesz kis királyfi :)
    Nektek [​IMG]

kukac42, galfranciska, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  15. nyific

Breki végre, hogy Téged is látni lehet. Azt hittem már elvitt a szisza.:)

Mivel a nap vége van, ideje lefeküdni, és pihizni, mert a nap rémséges.en telt.:)
    Jóéjt Nektek.

Adruka98, kukac42, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Soha ne mond, hogy soha! Előtted még nagyon hosszú út áll!!!!
    Elköszönök mára én is, jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot! Legyen hangos a kuckó a vidám kacagástól!:)

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem is mondom e szavakat de a tények azok tények

terika01, kukac42, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  18. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

19. galfranciska

galfranciska Rutinos

20. nyific

Jóreggelt Kuncogók! Na én már kicsit bosszankodtam is, nem értem nálatok is így van? hogy a TP bónusz táblánál,
    a tegnapi időt is egy órával kevesebbnek számolja.>:(

Ma nyugodtan végzem a dolgom, majd jövök farmozni,. és akkor látom lejárt a táblám. hát megnéztem a telefonomban
    az időt, hát amit 10-kor küldtem el, azt ma már 9-kor elvették.
    Persze csak magamra lehetek mérges, mert erre nem gondoltam.:sleepy:
    Hát indult a szép vasárnapom.

Adruka98, georga06, breki072 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.