Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia:)
    Van egy pár öltözetem, néha elhatározom, hogy minden héten másikat veszek fel, és így az összes régi és új sorra kerül majd, de ezt még eddig nem tudtam megvalósítani.:)

Franciska
    ne haragudj, olyan jót derültem a megfejtéseden, hogy kimaradt a lényeg a hozzászólásomból. Picidnek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!:)
    Gyöngy
    csúnya gyöngy nincs, csak drágagyöngy, értékes gyöngy és Gyöngy gyöngy.:)

georga06, galfranciska, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  2. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Talán még igazgyöngy :)...

Jó éjt Mindenkinek :):inlove::)!

georga06, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Na ez nem jutott eszembe, de kimondtad az igazat!:) Álmodj szépeket!:)

georga06, Kergekacsa, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na vége a bulinak, látom Rózsa farmneve milyen fennforgást okozott itt.

Nagyon jó nevet választottál hallod-e. Ezt megjegyezni, nem semmi.
    Én botorkálok itt a városban alig találom a kivezető utat ebben a sötétben.:)

Adruka98, georga06, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Sokáig kerestem én is, aztán találtam egy utat, igaz nem éppen a kivezetőt, hanem az ágyamba vezetőt.
    Jó éjszakát, szép álmokat kuncogók!:)
    Ébredjetek holnap frissen, pihenten, és zengjen a ház a hangos kacajtól!:)

georga06, Kergekacsa, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  6. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

georga06, galfranciska, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Judit jót vigyorogtam a megfejtéseden! Komolyan mondom van ott képzelet nálad bőven:) Nekem eszembe sem jutott ilyen frappáns megoldás egyből a googleba mentem!
    Nem semmi vagy, az már biztos:)
    Franciska mami bölcsödét sem hallottam még, de nagyon tetszik. Olyan igazi szeretet van benne:)
    Rózsa gyere ma is ám! Zsémbike úgy szép, ahogy van a folyton változó bannerjeivel:)
    Nem tudom Nini merre lehet, de Georga és Györgyikém sem volt tegnap!
    Remélem ma már látjuk Őket is!
    Erika sem írt és Cyra is már nagyon régen volt.
    Brekuszom a hóhányó, csak be hellózott mégis:)

8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

9. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Szép jó reggelt mindenkinek!!!Igaz korán keltem,de most jutottam ide,hogy köszöntselek benneteket!!Szép napot kivánok!!!

georga06, terika01, gyongyvergazda és 4 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Beköszönök én is, mert fő az ebédem és nem szeretném ha kozmáék ide látogatnánakxD. Majd jövök és olvasok, közben meg jókat kuncogok.

georga06, terika01, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  11. kukac42

Hú, de jó:)
    Végre megvagytok:)
    Györgyikém , ha nem írsz nincs olyan jó napom. Ha csak ennyire van időd, már az is jó, az ember tudja minden rendben van, nincs baj, csak sok a dolgod!
    Mondjuk, ha nem sok akkor csinálsz magadnak dolgot, mert nem bírsz meló nélkül meglenni, pedig pihenned is kéne néha!
    A kávét köszönjük nagyon finom volt:)
    Éva is csak beugrott kicsinykét, már jó ez a nap:)
    Brekuszom meg a játszóházban van ma, ha jól emlékszem!
    Vagy nem?
    Na ezt már nem tudom biztosra:)

eszter.77, georga06, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok,
    bekopogoktatok, mert nem tudom megállni, hogy egy pillantást ne vessek erre a tüskés útmenti, legelőkön fellelhető virágra.Rózsa igazából ámulok, hogy vajon miképpen találtál rá, mert azért gondolom, nem a minden napi virágaid közé tartozik.
    Száritott formájában már láttam virágdiszként is funkcionálni.[​IMG]Igazán gratulálok ehhez a névválasztáshoz.
    Felétek már minusz nyolcfok van?Brr én még remélem, hogy itt, ahol én élek még sokára lesz ilyen hűvös a reggel.Napközben azért remélem még Ti is napfürdőztök egy kicsit, mert juj de sokára lesz még a virágdiszbe öltözött Tavasz.

Legyen nagyon szép a napotok, és a mosoly a szájszegletben, mindenkinek jót tesz![​IMG]
    Kukac, ha a bannerodat nézem, máris megjelenik a mosoly nálam.Nagyon jó, akármennyit is nézem...

georga06, terika01, gyebi55 és 4 más kedveli ezt.
  13. hejakutmacsonya

Szia kedves Marika!
    Bárhol is vagy, mindig szeretem olvasni soraidat :)!

Igazad van, nem tartozik a szokványos virágaim közé, bár ha egyet-ketőt ültetnék a dáliáim közé, biztos nem taposná le a kutya ;)!Nagyon impozáns növény , igazi túlélő. Nem szereti sem ember, sem állat, csak az igazán icike picikék, amelyek az öblében élnek :). Én szeretem. Együtt a bábakaláccsal. A mi mezeinken, legelőinken nagyon gyakori mindkettő.:)A következő nevem biztosan az lesz, ha netalán arra vetemednék, hogy készítsek még egy farmot :eek:o_OxD.
    A kutyánknak a vize már rég, hogy befagy , ilyenkor már ajánlatos éjszakára becsukni az ablakot ;):). Megszoktuk már, hogy hűvősebb van, télen minusz 15-20 fokban is képes vagyok havat lapátolni rövid újjuban és egy báránybőr mellényben;). Mondják is a szomszédok: Na most már tényleg hideg van, mert Rózsa felvette a mellényét ;)xD...

Mindenkinek szép délutánt, irány a dolgozó!

georga06, -elzemari-, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Mindenkinek szep jo napot!

Ide ertem, hogy bekoszonjek, aztan mar mehetek is a dolgomra.
    Mamit hazaengedtek a korhazbol es az elmult ket napban segitettem nekik kicsit, de matol mar kaptak segitseget, amolyan apolot neha-neha napkozben.

Nekialltam fozocskezni (nekik is viszunk at idonkent) aztan sutok egy zserbot. Szoval lesz slussz is.:)
    Addig is eszegessetek ebbol, mig en elkeszitem http://blogol.hu/pikz/margit2/zser.jpg
    Estefele talan mar hozok en is talan, ha futja az erombol a fenykepezeshez. Bar amikor ratok gondolok, akkor szinte erore kapok. Nagyon szeretem ezt a kis tarsasagot:inlove:
    Gizus nagyon koszonom az almas pite receptet, nagyon izlett mindenkinek, mind el fogyott az utolso morzsaig ;), habar voltunk hozza 9-en, ugyhogy szinte keves is volt, pedig masfel adagot csinaltam belole.
    Rozsa uj nevet is meg kell szoknom meg, kicsit fura volt az elejen, de majd par nap es megszokom.
    Zsembi ruhatara meg paratlan, de nagyon szeretem mindegyiket.

Meg nem volt idom mindent visszaolvasni, de talan estefele mar nyugi lesz.
    Fozes, sutes utan elo a varrogeppel aztan nekiallok az osszegyujtott varrni valonak.

Serenykedjetek vagy pihenjetek, toltsetek kellemesen a napot!

-elzemari-, terika01, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  15. hejakutmacsonya

Szerbusz kedves Györgyi!:)

Édeanyád hogy van?
    Várunk vissza zserbóval vagy anélkül ;)! Csak gyere!
    Húúúúú, hogy hiányoztáááál ! Be jóóó, hogy itt vagy :)!
    Aztán kérünk szépen ebédet;)! Slusszot, hozott Georga, én meg hozom a jóétvágyamat ;)xD!

Gizusom lemaradt a reggeli kávéról, a délutánira hátha megjön :)!
    Hogy telt kedves a Károly napi estétek?

georga06, terika01, gyebi55 és 3 más kedveli ezt.
  16. galfranciska

galfranciska Rutinos

Gyöngyvér te igazi igazgyöngy vagy.
    Köszönöm egyébként Dodókám jobban van ma már ment abba az igazi bölcsibe. A mamibölcsi elnevezés még a nyáron jött mert amikor szünet volt én vigyáztam rá kb 1,5 hónapig.
    Itt nagyon szép idő van olyan 18 fok körül és süt a nap. Nem igazán tudtam kihasználni mert reggel elég erős hőemelkedéssel keltem. Nem fájt semmim csak lázas voltam. Betoltam egy pár lázcsillapítót meg forróitalport és most már jól vagyok. Majd kíváncsi leszek estére hogy leszek, de csalánba nem üt a ménkű.

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Hát ezen hülyére röhögtem az agyam, papa kérdi is hogy elgurult a gyógyszerem?

Ebéd:http://grocceni.com/kep/lecsosszelet.jpg

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
    eszter.77, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukac42

Franciska azért, csak vigyázz a lázzal, az sosem jelent jót!
    Tessék méregetni a hőt és irány a doki bácsi, ha visszatér.

Jó van, má rájöttem, igen nem nem ma még nem van:)

eszter.77, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! De jó, hogy hiányoztam valakinek.:)
    Jól telt a Károly-napi buli, ettünk, ittunk, és nagyot dumcsiztunk.
    És pezsgőztem is, bizony, pedig én voltam a sofőr. Na jó, nem adtak csak alkoholmenteset, de finya volt.:p
    Georga örülök, hogy ízlett a pite, és ugye nem is olyan macerás. Megnézem mi a slussz.:)
    Franciska csak vigyázz azzal a hőemelkedéssel, nehogy estére felmenjen.

A délutáni kávét köszi, megkóstoltam.:)

Adruka98, georga06, gyongyvergazda és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.