Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Utolsó kör flittermák érik és kész is az eventke.
    Kávéból ittam picikét,köszönjük szépen.
    Most el, dolog van:)

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma boldogan indult a nap, ugyanis kipörgettem a boldog liliomot. Végreee. El se hiszem :) Kávéból ittam én is köszönöm, most jobbra el, később re. :)

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Csókolom, csókolooooom!:D
    Megjöttem, ha vártatok, ha nem!:p Na de most aztán ki ne ebrudaljatok ám!:)
    Látom Nini is előkerült és Cicus is benézett.
    Nini kislányának mielőbbi pöttymentességet, és talán a legjobb lenne ha a másik gyerkőc is most esne túl a bajon!:)
    Csuda kajákat hoztatok. Kukackám kosara második próbálkozásra is jó lenne. Szívesen elropogtatnék belőle egy fonatot.:)
    György pedig megint olyan tortát mutatott, hogy jaj!:eek:;):pxD
    Mindent nem tudtam visszaolvasni, bocsánat.:(
    Így egyben a puszi, apró, de sok!:)

gyongyvergazda, georga06, gyebi55 és 5 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Szia Zsémbikém. :( A nagylányom már oviba túl lett rajta, most a kicsi is túllesz rajta még ovi előtt. Talán jobb is így. Csak semmit nem aludtam egész éjszaka, mert le kellett fogni a csajost,hogy ne vakarja el . :)

georga06, gyebi55, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Piszok kellemetlen lehet. Nekem nem volt semmilyen gyerekbetegségem, de azt az égő, viszkető érzést el tudom képzelni, és Ő még azért elég picike. Nagyobb korban is nehéz lehet megérteni, hogy nem szabad vakargatni, hát még egy ovi előtt állónak, akármilyen okos "nagylány" is. Lassan majd kifele jöttök az egészből, talán hamarosan megpihenhetsz egy picit.:)

georga06, gyebi55, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  6. kukac42

Gratulálok Ninikém:)
    Akkor most hajrá az aranyszamár legyen a következő!
    Még mindig tudom ajánlani lefekvés előtt a hűsítő, viszketést csökkentő szódabikarbónás leöblítést és a meszelő kenőcsöt!

eszter.77, georga06, gyebi55 és 4 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ninikém! Látom sok tanácsot kaptál itt viszketés csökkentésére. Lehet a patikában kapni antivakarint, amit mi szúnyogcsípésre szoktunk használni. Megpróbálhatnád azt is, hátha segít.
    Lehet én is beáldozom az aranyszamaramat a gazdaköribe, a BHTP miatt. Még azért gondolkodom.:)

Adruka98, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

A szódabikarbónát a fürdővízbe teszem neki, amúgy meg valami gélt kaptunk rá, ez kifejezetten erre van. Bárányhimlőre. :) Amúgy köszi a szódabikarbónás tippet. :)
    Zsémbikém nappal nem vakarja hál'Isten, de éjszaka álmából arra kel fel,hogy viszket és olyankor vakarná ám, ha hagynám. ;)xD

georga06, gyebi55, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Kész vagyok az eventtel. Megy a felhő, bezsebeltem az első BTP-ket róla:)

eszter.77, Kergekacsa, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Hűű de gyors voltál Mamikám. :) Gratula. Én még most vagyok a 3.-on ha összejön a felröppenőm. :( De 89 van csak. Ez édes kevés, és utána lévőbe mégtöbb kell. Áh, nem lesz az meg :(

Utoljára szerkesztett: 9.11.14
  11. galfranciska

galfranciska Rutinos

Igen én is így vagyok de még néha próbálkozom:(
    Köszönöm szépen, hogy felajánlottad és elfogadom mert már eldöntöttem ezt fogom megsütni.:)

Ma csak most tudtam jönni mert egész álló nap fáj a fejem. Már három csillapítót vettem be. Jön a melegfront.:(

georga06, terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok!
    Kukacka, ez aztán a gyorsaság, minden elismerésem a Tiéd, hogy már készre állitottad a zászlót...Gratulálok[​IMG]

Franciska, jobbulást kivánok!!

13. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok! :)

Bekukkantok én is egy pillanatra. :)
    Evetkével alakulok, már csak az utolsó ablakba kell némi felröpi, meg a 8 órás gaz, a többi kész. Ez is meg lesz, amire kell.
    Tegnap disznót vágtunk, elment a napom, de legalább megtelt a fagyasztó. És ma nagyon finom volt az ebéd, a friss húsokból. ;)
    Ma délután meg szülinapot ünnepeltünk, nagyobbik keresztlánykám lett 10. éves. Az első dupla szám, ahogy ő mondta. :)

Túl sokat nem tudtam visszaolvasni, de kaptál elég tippet. ;) Azért érdekes, ahogy változik minden pár év alatt.
    Egy-két éve mi is túlestünk ezen, akkor a Hexachlorophenes hintőport ajánlották, mondván a rázókeverék kiment a divatból. Szerintem mindegy, mit használsz, mindenképp viszketni fog időnként. És gyerektől, szervezettől függ, hogy mi használ rá.
    Érdemes több dolgot kipróbálni, de csak túl kell esni rajt. Ez egy ilyen nyavalya. :)
    Amikor nálunk a gyerekek megfertőzték egymást a családban (egyik kicsi volt, a másik pici), a legkisebb keresztlányom 7 hónapos volt, 35 fokos kánikulában júniusban. Iszonyúan sajnáltuk.
    Kukackám, gratulálok! :) Ügyes vagy, mint mindig. A felhő miatt csinálgatom én is.
    És még nem adtam fel teljesen. ;):)

Tavirózsa, Kergekacsa, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Szia Cicus, de jó,hogy írtál. Igen a rázókeverék már talán nem is kapható. Az a jó,hogy nem lázasodott be egyáltalán. Lassan túlleszünk rajta, végül is oviba úgyis elkapta volna, így már védett lesz. :) Keresztlánykádnak boldog szülinapot. Kóstolót nem hoztál nekünk a röfiből??? ;):)

15. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Hamar túl lesztek rajt, majd meglátod! Jobb ez most, mint később.
    Ami a kóstolót illeti, most csak ennyire futotta:

A kolbász a füstölőben, a sonka a sózóban. Disznósajt a hűtőben. :)
    Ma finom húsleves volt, és rántott karaj krumplipürével, meg friss pecsenye.

Kukackám, csülök nincs, de ezt csak halkan mondom. :)
    Györgyikém meg mondja majd biztos, hogy ezek a mai fiatalok... De ez már csak így van rendjén. :p;)xD

Georga tortája tegnap tutira kapós lett volna. Franciskának jobbulást!
    És puszi mindenkinek! :)

Tavirózsa, gyebi55, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ez hirtelen elég is lesz. :p;)

LiliFarm2014, Tavirózsa, gyebi55 és 3 más kedveli ezt.
  17. galfranciska

galfranciska Rutinos

Hála Istennek a 4. fejfájás csillapító már hatott. Most már jól vagyok.
    Cicus! hogy csinálok a jövő héten csülök nélkül csülkös bablevest xDxDxD?
    Most ültettem szegfűt mert kevés a felröpim.
    Mindenkinek jó eventezést.

Tavirózsa, gyebi55, nyific és 3 más kedveli ezt.
  18. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Gratulálok!!!Igazán ügyi vagy,én még szenvedek egy kicsit vele.De majd lesz valahogyan.

[​IMG]Még egy kis esti torna,és el vonulok pihikézni.Jó éjszakát kívánok mindenkinek!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.14
    terika01, Tavirózsa, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Szia! Vigyázz mert ismétled önmagad. Vondd össze őket. :)

20. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

[​IMG]A mai nap nekem vége,irány az ágy,mert fáradt vagyok nagyon.Gondolom nem egyedül vagyok ezzel.Szép estét,kellemes pihenést!!!

terika01, Tavirózsa, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.