Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Na mire hazaértem mindenki megy alukálni. Gyorsan visszaolvastam. Franciska jó ötletet adott, a héten én is főzök egy kis csülkös bablevest.
    Gizus (Nyific) remélem elmúlt a rosszkedved és nem a szülinap miatt bánkódsz.
    Judit nagy-nagy gratula és még Te panaszkodtál a nehéz indulás miattxDxD

georga06, terika01, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

No igen, mert elmondhatom nekem nem 60 ezer TP-t kellett beadnom, hanem 79970-t:)
    Nehezített event vót:)

eszter.77, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Azért elég hamar megugrottad a lécetxDxDxD:music: Rózsa a kisebbik farmján úgy halad, mintha kergetnék, minden nap szintet lép, van hogy kétszer is.
    Én ma szert tettem egy tündéri kis keresztlányra, azért kellett elutaznom. Most pedig rájöttem hogy holnap már munka:wuerg::wuerg::wuerg:
    ettől enyhe sokkot kaptamxDxD Mindenkinek jó éjszakát!

terika01, georga06, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na látod, látod, még itt is kivételeznek Veled, nem lehet egy szavad sem.xD
    Nagyon gyorsan ledaráltad, ez igen.!
    Most lesz egy kis szabadidőd.:)
    Judit /másik/ nem, de már visszatért a szokásos hangulatom.
    A Szülinap jól sikerült, minden kaja finya volt, és azt hiszem sokat is ettem.:p

Ninett kislánya reméljük hamar átesik ezen a himlőn,
    nagyon rossz lehet a kicsinek ez az állandó viszketés, még felnőttnek is.
    Lehet én is elbúcsúzom, még van itt egy kis dolgom, remélem holnap de. befejezem az eventet,
    mert du. lóra ülök, dolgom van.:)

Adruka98, terika01, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  5. kukac42

Megyek én is aludni!
    Jó éjt:)

eszter.77, nyific, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  6. galfranciska

galfranciska Rutinos

Adruka98, nyific, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Event kész! Most meg el! Nini olvastalak válasz este megy majd. Vigyázzatok magatokra pusz!

nyific, galfranciska, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Adruka98, breki072, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Sziasztok:)
    Mennyi kávé:) Jó is, mert nagyon morcos vagyok. Alattunk felújítanak egy hétig reggel 8-tól este 6-ig megy a falbontás és egyéb zajos műveletek. Már fáj a fejem. Remélem hamarabb kész lesznek vele, mert ez borzasztó:(
    Köszönjük a kávékat:)

eszter.77, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  10. galfranciska

galfranciska Rutinos

Köszönöm szépen, megnéztem és nagyon tetszik és biztos, hogy finom.

georga06, breki072, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok! Idekeveredtem én is végre.
    Én most fogok aratni még egyet, és befejeztem az eventet.
    A felröpikből 25 hiányzik, de az is meglesz biztos.:)

Juditom, megértelek, mert a fúrás hangja a legborzasztóbb,
    próbáld meg bedugni füled, habár teljesen az sem szünteti meg a zajt, de talán tompítja egy kicsit.
    A tegnapi szülinap jól sikerült, már megint túl sokat ettem.:p
    Elhagyott az önfegyelmem, hogy csak módjával!, mert jóból is megárt a sok!:)
    Georgea ittam a kávéból, remélem tényleg jó napom lesz ma, mert még most fogok csak útra kelni.

Adruka98, georga06, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Barátosném a talpamon érzem, ahogy rezeg a panel:)
    Na, akkor még jó is, hogy a babgulyást nem vettétek észre és az ablakban maradt:)
    Nem tudtál volna enni mást, ha azt is eszel:)

eszter.77, gyebi55, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

Hát akkor én valamit nagyon rosszul csinálok, a felröpiből még csak 156 db van

gyebi55, georga06, nyific és 5 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Az egyáltalán nem biztos!
    Sok függ attól milyen szinten vannak a kupáid, van-e élő legendád, a tölgyön a rúnák ki vannak-e váltva, van-e Páncál Pannid és milyen szerveren vagy!
    Éjszakára ha tudsz, ültess komforba szupertrágyával valami hosszú érésűt és azzal megdobhatod a röpik számát.

eszter.77, georga06, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ideértem én is, ma ablakokat puceváltam, már alig láttam ki az utca felőli oldalon rajtuk. Készen lett a csatorna, az útburkolat, erre fel a szembe lévő oldalon fölmarták munkagépekkel a járdát, új burkolatot kap a szemközti oldal. Csak azt nem értem mért kell annak 40 cm-es alapot ásni:oops: így aztán megint csupa por minden kívül:wuerg: Nekem a felröpikből hiányzik még 127 db, most hagymát meg mogyorót ültettem, a szigetre kávét, a tölgyesre kitettem az ólakat. Remélem holnap készen leszek a feladattal én is. Aki készen van már vele, azoknak nagy gratula! Ma ilyet sütöttünk:[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
    gyebi55, georga06, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Reggel én is kész lettem. :) Jó ez a felhősor, és most a fáim meg ólak sem lettek rosszak. Az egyik ólam piros csacsim lett:D. Érdekes, a múltkoriból meg piros csacsikovács lett az egyik.
    Györgyi ezek a kiflik nagyon szépen néznek ki, biztos nagyon finom is. Csak ámulok és bámulok, hogy mik kerülnek ki a kezeitek alól.
    Georga a te tortád ismét fantasztikus lett, örülök, hogy megosztod velünk a látványt.
    Kukacka kitartás, bár ilyenkor elég nehéz elviselni a szomszédot.
    Ninett kislányod jobban van?
    Gizus a sokat ettem az úgy szokott lenni, hogy az ember nem tervezi előre, csak úgy jön, és már csak akkor veszi észre, mikor már késő:D

gyebi55, georga06, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sziaszto! Sajna későn értem haza, most pakolászok, na ez a nem szeressem meló.
    De hála az event kész. Felhő beindítva du.
    Erika a szerveren is sok múlik, már mint a beállításon, ez tuti.
    Ha agaz kész, hosszúérésűt ültess, nekem ugyan végig, csak eventnövény volt, és mégis már többletem is volt.

Barátosném, dehogy van az ablakban, hát eltettem, nagyon jó lesz az szűkebb napokra.:)

Adruka98, gyebi55, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hűű Györgyikém, ez nagyon jól néz ki. Mostanában én is ilyenet eszek, mindet meg bírnám enni. Sajtos, sajtkrémes nyami :)

cintia1130, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  19. Kergekacsa

Sziasztok!
    Györgyi ez nagyon finomnak néz ki.
    Juditom én is átéltem a nyáron a szomszédnál lévő felújítást. Ráadásul kifogtam, mivel pont itthon voltam szabadságon>:(>:(
    Szuper 1 hét volt.

georga06, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Nem is értem mi bajotok van a fúrással,kopácsolással e hangoknál nincs is szebb :pxDxDxDxD
    Tenyészünk má!!
    Kávét a sarokba kérném :D

georga06, kukac42, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.