Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A látvány becsapós, az akció még nem kezdődött el.

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Már vásároltam is! Pörgetem is!
    Most már nincs bent az akció de amit vettem az igen.

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ma 15:00 órára várjuk az akció kezdetét.:)

Tavirózsa, kukac42, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  4. breki072

Nálam előbb kezdődött a parti, most pihenek az akciósztárok és visszatérnek du
    :DxDxDxD

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

gyongyvergazda, terika01, nyific és 3 más kedveli ezt.
  6. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Megerkeztem en is! ;)

Mindenkinek gratula az event befejezesehez es a TOP-ban induloknak HAJRA!!!

Visszaolvasgattam. Lattam az uj "rucikat", nagyon szepek lettek, Gyorgyi kakasozott (huuuu, de regen pucoltam/bontottam baromfit), jo is a hazai.
    Kukackam sajnalom, hogy meg mindig nem lehettek nyugodtan a "kedves" uj lakok miatt. 3 het alatt mar egyedul is at epitek egy egesz lakast. Borzaszto, hogy egyesek nincsenek tekitettel a tobbi lakora. Az ilyen vegyen kulonallo hazat, aztan epitgetheti at kedve szerint, na, de egy panelban-.-
    Gizus a balcsin minden evszakban jo lenni. En nagyon szerettem legalabb is.
    Franciska a karacsonyi vasar biztosan nagyon fog tetszeni az unokadnak, hat meg a maminak az unoka orome ;)
    Kergekacsa nagyon jo, hogy neha az ember elmegy szinhazba. En is imadtam, de a parom nem egy szinhazba jaro es igy hosszu-husszu evek ota nem voltam egy jo kis eloadason. Azelott evente megvettem a berletet es amikor tehettem elmentem.

Most mar csak moziba megyek/megyunk. Bar volt nehany rendezveny amire itt is elmentunk mar. A Military Tattoo-ra Edinburgh-ba, Andre Rieu koncertre Glasgow-ba, jovore szeretnenk elmenni a Lord of the dance-re Edinburgh-be.

Penteken elmentunk a karacsonyi vasarra Edibe, nagyon tetszett, felultunk az orias kerekre is.
    Par kepecske rola: http://kepfeltoltes.hu/view/141125/WP_20141121_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/141125/WP_20141121_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/141125/WP_20141121_006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/141125/WP_20141121_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg es ez az http://kepfeltoltes.hu/view/141125/WP_20141121_011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg amire meg fel akarok ulni majd a lanyommal, mert a parom ezeket a magasba porgo akarmiket nem szereti. En meg mint egy gyerek, imadom. :)

Tegnap delelott vasarolgatni voltunk, aztan delutan szulinapoztunk. Tegnap volt a lanyom 20 eves. Csinaltam egy tortat neki. Habos , konnyu, keves piskotaval. Csokis, vanilias, megyes es tejszines is egyben. Nagyon finomra sikeredett. A torta kulsoleg http://kepfeltoltes.hu/view/141125/DSCN8826_www.kepfeltoltes.hu_.jpg es a belseje http://kepfeltoltes.hu/view/141125/DSCN8828_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az eventtel vegeztem vasarnap es most mar a party porire varok majd csak. Reggel sikerult vennem mar csomagot, de amint lattam/olvastam majd csak delutan kezdodik az akcio valojaban. Addig megfozok es elvegzem a meg hatralevo dolgaimat.

Mindenkinek kellemes napot kivanok! Katalinoknak, Kataknak nagyon boldog nevnapot kivanok!
    Kukacka neked meg nemi nyugalmat vegre. Azt nem is irom le mit kivanok a barkacsolos lakonak ;).

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Nagyon jók a képek. Biztosan jól éreztétek magatokat. A lánykádnak Boldog Születésnapot Kívánok. Ez nagyon jeles évszám;)
    Gyönyörű a torta. Nagyon remélem én is, hogy jól fogjuk magunkat érezni. Kicsit messze van kb. 300 km, de nagyon jó társaság lesz. Maszek busszal megyünk a régi kollégáim is jönnek. Már sokszor voltam velük kirándulni.
    Nagyon szeretem (-ném ) a körhintát én is de a súlyom nem hiszem, hogy rá való. Képzeld el, hogy mindenféle szerelőt hínának mert nem megy a hinta há, mér nem megy? mert Franciska rajta ülxDxDxDxD:D:D

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyi, nagyon szépek a képek:) Az a torta meg! Szivesen átrágnám magam rajt kerszteb-hosszba mindenfelé:)

Franciska vígasztaljon ez a kis történet:

Még fiatal asszony koromban történt a dolog. Albérletben laktunk egy kis szoba semmi egyébb. Budi az udvaron, víz a kerti kútról. Akkor már 2 kislányom is volt. Egyik 2 éves a másik meg 1 éves. Volt egy igen nagy méretű rózsaszín fürdőkádjuk, jó erős műanyagból, abban fürdettem Őket. Mi meg a férjemmel a lavórban. Akkor olyan 48 kg lehettem össz-vissz és nagyon rám jött, hogy úgy szeretnék én kádban csak egy picit elfeküdni, picit fürdeni. Gondoltam egy nagyot és a lányok kiskádjában szépen elnyúltam, a lábaim kilógtak ugyan, de olyan jó érzés volt mégis.
    Egy idő után jól elgémberedtem, a víz is kezdett kihülni, ki akartam szálni! Aha, csak éppen nem tudtam. Én úgy beleszorultam abba a nyavalyás kiskádba, hogy a férjem fűrésszel vágta le rólam:)
    Hiába húzott, tolt, próbálta letörni a kád szélét nem sikerült.
    Így esett meg a csúfság, hogy vékonyka létemre egy kádba szorultam:)

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Háááááááát (bár ezzel nem illik mondatot kezdeni, de itt ez a legkifejezőbb!), nem is tudom, hogy Kukackánk örülne-e az általad kívánt nyugalomnak!?????xD:p;)xD
    Judit!:)
    :D:D:D

Kergekacsa, terika01, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  10. galfranciska

galfranciska Rutinos

Nagyon aranyos kis történet:). Most már csak arra vigyázok, hogy több ne legyek egészségem megmaradjon. Úgy is én vagyok a puha mami és nem akarok csalódást okozni a picikéimnekxDxD

11. breki072

Nálam eddig a12 órai főnyeremény a virágok voltak, nagyon intenzíven jönnek.Egyet már az újból sikerült :Dhun vannak a tenyészállatkáim viszont :sleepy:

12. georga06

georga06 Fórum hercege

Ezen majd bep....tamxDxDxDxD akar a kukacos bio alman ;)
    Johetsz nyugodtan meg a fel torta meg van, de ragni nem nagyon kell, olyan igazan lagy, kremes a belseje csak vekonyka piskota van alul-felul es nem tul edes. Ebbol en is ettem egy szeletket tegnap ;)pedig nem igazan szeretem a tortakat, de ez eteti magat.

Nagyon szepen koszonom a neveben is!
    Ezek a korhintak mar nem olyanok, mint a regiek. Elarulom, hogy en sem vagyok egy "sulytalan" tipus;)

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    A délelőttöm eltelt némi mérgelődéssel egybekötve. Juditkám eszembe is jutottál. A történet a következő: városunkban és a környékben igen számottevő beruházások folynak. M-43 többek között. Ugy esett hogy az egyik darab földünkből 8 méter szélességet elvettek (béreltek), amin üzemi utat létesítettek.Ezen hordták az anyagot az autópályához. Vállalták, hogy a munka végeztével rekultiválják (út felszedve, termőföld visszahordva). Amit oda visszahordtak humusz gyanánt, az minden, csak nem termőföld>:(
    Tele apró kaviccsal, sárgafölddel, de kerítésdarab is volt benne, 10 kg-os betontörmelék, rongyos törölgetőruha, féltéglák, fenyércirokrizómákkal megtűzdelve. Kértük a teljes odahordott föld cseréjét, mire az okostojás szakhatóságú nő azt mondta, hogy nem kell azt kicserélni, csak 2x föl kell szántani és a nem odavaló dolgokat kiszedni belőle. Erre én rávágtam, hogy akkor már jobb lenne ha dughagymarostával átrostálnák, mert akkor legalább csak a tényleg apró kavicsok maradnának benne, amik a hagymarakók térdét nem nyomnák annyira! A másik okostojás kivitelező azt mondta hogy majd januárban szántják föl:wuerg: Januárban és a gyenge fagyokon csak akkor szoktunk szántani, ha ősszel a csapadék miatt nem tudtunk. Mivel vagyunk vagy 10-en érintettek az ügyben, igy nem vettük át a rekultiválást, de már földbérletet nem fizetnek és azt a 8 méter széles földet 80 m hosszan nem tudjuk használni sem:wuerg: Folyik a huza-vona. Úgy működik ez hogy kibérelnek valahol egy depót, az összes folyó beruházásból kitermelt földet odahordják, aztán ahová kell visznek belőle. Abba aztán minden van>:(

galfranciska, terika01, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Milyen sokan vagytok itt, biztos Ti is végeztetek az eventtel.:)
    Georgea szép élmény lehetett ez a karácsonyi vásár. Megszemléltem a képeket. Jók!
    A torták gyönyörűek, igazán. A Lányodnak Sok Boldogságot kívánok!:)
    Brekinek Kukacnak szorítok nagyon a TOP-hoz, remélem ezt is beszámítják majd.:)

A Katalinoknak Boldog Névnapot!

Adruka98, zorcso, klakli67 és 8 más kedveli ezt.
  15. breki072

Szia barátosném! Amit ígérnek az elején na azt várhatod, hogy úgy is legyen! -.--.- ezt nekik

galfranciska, terika01, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Amikor olyan guszta, hogy a nyálam folyik két oldalt, mint egy masztifnak:)

Györgyikém!
    Nem is találok szavakat! Hogy nem szégyellik a pofájukat? Ne hagyjátok magatokat semmiképpen!

Franciska nem kilóra mérjük az embereket! Akik szeretnek azok a lelkedért szeretnek és nem másért!
    Egyébként én is puha mami vagyok:)
    Vékony, mint egy nádszál, csak kötegelve:)

Barátosném, még mindig nem döntöttem, hogy indulok-e:) Vacillálok még. Egyelőre a bio almám adogatom befele abból rengeteg van és nem sajnálom.

Egy 200db-ost vettem, de többet nem is veszek. A főnyeremény minden pörgetésnél egyik virág volt. A mostaniból sikerült 8db-t kipörgetnem. A régiekből is lett egy rahedli, ennyi elég is. Sajna se ninja méh, se rózsaszin struccászati, se a 200% TP nem jelent meg egyszer sem. Virág meg ennyi bőven elég:)

Zsémbi meg lemaradt a mindenit!
    Holnap jöhetnél oszt jól lezsémbölnéd Őket kora reggel:)
    Vá, de szép is lenne:)

eszter.77, zorcso, gyongyvergazda és 7 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jaj úgy elvoltam a magam bajával elfelejtettem megdícsérni druszám tortáját. Jah és azok a forgók? nah én bele nem ülnék semmi pízért. Már lánykoromban is kidobtam a taccsot még fent a hintán.
    Egyébként meg a kerékről annyit, sok a megnyert virág, de a rózsa struccTsz nincs benne, és csak sikerült néhány sima tojástojót, angóranyírót, pulykalábast, tehenészetet, stb. begyűjtenem>:(

......................

Nem ide való rész törlése./-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.11.14
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Georga a lányodnak sok boldogságot kívánok! A tortád ismét fantasztikus lett, biztosan nagyon finom. Szépek a képek, én nagyon szeretem a karácsonyi vásárt, a különleges, ünnepi hangulatával.
    Franciska, a bécsi is biztosan nagyon tettszik majd az unokádnak.
    Kukac imádom olvasni a történeteidet, mármint nem a felújítóst, mert az nagyon bosszantó. Nem tudom milyen mesterember lehet, hogy ennyi idő alatt nem ért a végére a felújításnak. A bio almáidat meg dobálgasd csak, mindig annyit, hogy ki ne essél:D
    Györgyi ne hagyjátok magatokat, ha egyszer nektek van igazatok.
    Én is vettem egy csomag pörgetést, nagyon jól adta a virágokat, lett mindegyikből több is. Adott persze tojástojót, meg tehenészetet is, de pár tenyészállatot is, kicsit pótolja amit bedobáltam, de csak kicsit. Összességében jókat adott.
    Breki, Kukacka megy a szorítás.

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
  19. galfranciska

galfranciska Rutinos

Ki kerekkerekeztem magam. Az első 25 nem hozott valami sokat. Néhány szupi táp, meg szupi trágya stb. A maradék néggyel viszont arattam. Szilaj bika, virágos srtucc és a két virág diszkórózsa és a boldog liliom. A másik kettő már meg volt.
    Még megvárom, hogy néhány csicsókám kikeljen kb. 1. óra és meg van a 6. is. A 7. ből a tenyészállatok meg vannak csak a csicsóka kell és kész vagyok az enyémmel is meg a lányoméval is.
    Aztán megyek csucsukálni. Reggel korán kell kelnem.

gyongyvergazda, breki072, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én kipörgettem egy diszkóvirágot, meg egy boldog liliomot, de nem találom sehol.
    Adott egy csomó jó dolgokat is, rengeteg pünkösdi csokrot.

Adruka98, zorcso, klakli67 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.