Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Csak beköszönök jó éjszakát kívánni, itthon van a kislányom:D, és nincs időm a farmra:D, de nem baj, ilyenkor sosem sajnálom. Pedig milyen finomságokról maradtam le, mennyi csülök, és mennyi torta. Zsémbi pitéjéből maradt egy kicsi, azt megkóstoltam. Két ólat vettem, lett egy sünöm, az jó, még nem volt, a másik meg az elmaradhatatlan narancs ló. Már jó ideje nem veszek csak egy-két ólat, aztán a békánál kivételt tettem, de hiába, úgyhogy visszatértem a két darabhoz, aztán lesz majd cserenap.
    Akkor neked lesz dolgod mostanában, kitartás.

georga06, Cyra65 és kukac42 kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

és válaszokat akar!!mert ha nem kap ............

georga06, Cyra65, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ne húzd fel magad várjuk ki a végét!

eszter.77, georga06 és terika01 kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Bocsánat a Györgyi és Judit keveréséért. Szerintem mindkettő szép név, nagy hiba nem lett belőle!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat kívánok nektek, és vidám holnapot!:)

georga06, terika01, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Mire ideértem már sokan aludni tértek. Ma valahogy nem jött össze a net... igen lassú volt, mint a csiga:wuerg::wuerg::wuerg:
    Estére rájöttem, feltörték a wi-fi kódját, sőt azt is kiderítettem kicsoda>:(>:(. Cyra, ha elkérhetném kölcsön azt a poroltót:p:p:p Igaz most jól kitótam vele, wi-fi lekapcs, és kanóccal csatlakoztam, na ezt próbájjjja meg lenyúlni:D:D A titokólból lett egy pocok és egy béka:):), kiraktam a következőket

georga06, Cyra65, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Akkor legalább már Te tudod, hogy ki tolt ki veled, de mit szóljak én akinek lenyúlták a farmját csak úgy simán és kicsontozva kaptam vissza?
    Soha nem fogom megtudni, hogy ki volt.
    Magyarázatként: Volt (van) egy jól működő 86. szinten lévő farmom. Tele mindenféle terménnyel és csillaggal. Amikor visszajött a csillag mindössze 14, növények a gombától felfelé 0 darabot mutattak. A fatermések az aranylevél kivételével teljesen lenullázva jött vissza.
    Tenyészállataim így jöttek vissza: 1 szalontai sertés és 1 denevér... slussz..:(

Roppant jó ötlet a tyúkbeles megoldás..:)
    Remélem megbeszéled az illetővel a dolgot...:) ;)
    Mondjuk nem lakhat túl messze..

Jó éjt Neked és Mindenkinek...:)

georga06, Cyra65, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép reggelt kivánok!
    Breki, tegnap jól feltartottalak, nézd el nekem, de néha jó egy kicsit elbeszélgetni.

georga06, terika01, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Dehogy tartottál fel,ahogy írtad beszélgetni jó!:D
    Hm hm, hiba a mátrixban, kéne egy alapos átnézés a hiba kiszűrésére mielőtt alkotunk!!-.- orákulum hallod :) mit tennél? vagy már a válasz megvan csak rajtad áll megteszed :)

Utoljára szerkesztett: 30.11.14
    georga06, Cyra65, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Sziasztok:)
    Zsémbike, ne kérj már bocsánatot, nincs miért:)
    A neveket én is folyton keverem, csak pontosítottam! Tudod, ha csülökről van szó, jobb ha az ember nem bízza a véletlenre:)

Judit van egy program, amivel meghatározhatod ki kapcsolódhat a Wifidhez. Jelszót meg nem adod ki senkinek és ennyi:)

Nagyon sajnálom a történteket. Ennyi legyen az öröme az egész életében annak, aki ezt tette!

eszter.77, georga06, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  10. Kergekacsa

Szia!
    Tudom ki volt, de a közvetlen szomszéddal nem szeret veszekedni az ember lányaxDxD. Na ha az én farmomat így lenulláznák lehet, hogy :cry::cry::cry::cry:
    Juditom, ha a szomszéd gyerek számítástechnikát tanul, ott szép lehetsz, de okos nem:D:D

11. kukac42

Ha letiltod, hogy simán csatlakozhasson hiába tanul bármit, jelszó nélkül mehet a pékbe. Feltörni is hiába töri, mert ha van jelszava akkor is Tőled kér engedélyt a rendszer előtte:)
    Szóval lehetsz Te okos is, mint ahogy vagy is szerintem!

eszter.77, georga06, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  12. Kergekacsa

A kicsi farmomon lett egy kakas, 2 gólya és egy narancs röfi. Ha tudnám, akkor most úgy ráznám a csípőmet, mint Judit, de én csak ezt tudom [​IMG]

georga06, Cyra65, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Judit /Kergekacsa/ hogy Veled mik történnek, húú milyen érzés lehetett mikor beléptél és megláttad a farmod csupaszon,
    biztos kellett innod egy pohár vizet.
    Micsoda barbárság, mi haszna ebből az illetőnek, ne félj megbünteti ezért az élet.

Hogy újságot is mondjak, végre lett egy békám, egy igazi brekim.:)
    Lett piros ólfejlesztés, galamb , róka üldöz engem, a többi semmi extra,
    Még mindig nincs farkas, és még két ól amit szeretnék.
    Nem tudom vegyek-e még mert idáig sokat vettem. De annyira szeretnék egy farkast!:oops:

Adruka98, georga06, klakli67 és 5 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia és sziasztok, szép délutánt Mindenkinek !

A jelszóval védett wi-fi az igazi megoldás. Kicsi az esély, hogy feltörjék....

Itt, a keleti végen randa felhős az ég. (tudom, mondták előre) a levegő sem annyira hideg, de kellemetlen szél lengedez és ettől olyan rossz az embernek a közérzete. A vederben éppen csak pillézik a víz, kint az udvaron.

Elfelejtettem bemutatkozni : Koppi vagyok a Tiszántúliak csoportjából. Erre jártam és benéztem Hozzátok.
    De viszketett az ujjam és hozzászóltam..
    Remélem jöhetek ide vissza még és remélem továbbá, hogy senki köreit nem zavarom. Ha ennek az ellenkezője lenne, szóljatok és veszem a kalapom, odébb állok...:)

15. Kergekacsa

Szia!
    Nem az én farmom pucolták le, hanem Koppi-ét, én is csak sajnálni tudtam:(:(
    Mi az a 2 ól ami hiányzik? Hátha nekem több is van (3 farmon gazdálkodok, garázdálkodok???) és előbb-utóbb csak lesz csere nap:music::music:

Kedves Koppi üdvözlünk itt nálunk, láttam Kukackának (Judit) hoztál csülköt én is csentem belőle;););) Nem vagyok nagyon kíváncsi:D:D:D illetve dehogynem, esetleg egy keresztnevet ha mondanál:D:D

16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát Őt is sajnálom, mert ez borzasztó lehet.
    Aranyos vagy, de Neked is kellenek azok az állatok, nem szeretném, ha Nálad hiányoznának.
    egyébként kakas az egyik, a sün a másik, igaz kakast Barátosnémtól kapok majd,
    reménykedtem, hogy most lesz, a sün már tényleg jöhetne egy legalább.
    De még utoljára vettem öt ólat, és reménykedem. Hátha most a szerencse mellém áll.:)
    Kopi gyere bátran, itt mindenkit szivesen látunk, ez egy kedves társaság.:)

Adruka98, georga06, klakli67 és 3 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Vendégem vagy egy sünirexDxD

18. Koppi

Klassz a bannered...Tetszik..:)
    Olyan csajos és fiatalos..:)
    Hol a süni? (Nekem eddig ilyen állatkákhoz nem volt szerencsém)
    Anno mielőtt a Hármaskám eltünt lett titokólból egy breki. Szerencsére megúszta a dúlást és most vidáman brekeg az Erdei Tisztáson...:)
    Ám olyan hívságokkal mint gólya és társai csak a való világban találkoztam. Itt nem.
    1 galambom van a Koppin, tanodám is csak akkor lett amikor a BP szétosztotta a maradékot..:)

Maximum fát vettem eddig FA-ért ..Titokólat nem.
    Inkább a bérlést preferálom..., mert 3 farmon kissé sok lenne kézzel vetni és aratni..:)

19. Kergekacsa

A bannerom az Devike munkáját dicséri, én csak kiválasztottam, mert nagyon tetszett és elkértem tőle.
    Én azért el-el csábulok egy-két titokól erejéig, eddig lett egy breki, egy pocok és egy narancs röfi, na vettem még kettőt, most az van kint. A kis farmon mi lett azt leírtam, most pedig elplattyogok és megnézem a 3. farmot, hátha... :p:p:p

20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép délutánt!:)
    Remélem nálatok jobb az idő mint errefelé, mert nekem már most fel kellett kapcsolnom a villanyt, nem láttam a billentyűzetet.
    Gizus
    farkas nélkül is viszonylag jól jártál. Nekem osztott megint pockot (12), sárga birkanyírót és narancs lovat:D:D:D Tegnap kaptam két narancs kecskét, valamit és valamit még, csak a két gólya volt elfogadható, de abból is volt már három. Tényleg Brekit fogom üldözni az erdőben, mert többet nem áldozok az akcióra.8)
    Kicsikacsa
    mond már, hogy mi lett a másik farmodon, mert görcsöt kapnak az ujjaim! Nem tudom sokáig ökölben tartani őket.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.