Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

2. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt :D!
    Esküszöm pont most akartam kérdezni, hogy vajon merre leledzel :D!
    Nem láttalak a tegnap, s ha nem tévedek még azelőtt sem :eek:. Feltűnik ám az ilyesmi :eek:;):)!

Köszi a kávét!
    Már nem is vagyok durcás a hangulatos reggeliddel ;)!

georga06, terika01, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Kávé juhé:) Köszönjük szépen, nagyon jó volt:)
    Zsémbi én tényleg Balibégeztem, bevallom.
    Gizusom, nem vagyok én hiszékeny egyáltalán, csak másképp nézem az embereket. Mindig az az első, hogy megkérdezem magamtól, ha olyan helyzetben lennél, mint Ő, akkor mit tennél?
    Elhiheted a válaszom legtöbbször az, hogy nem tennék másképp. Hiszem, hogy mindenkinek joga van a saját hibáit elkövetni, de nincs joga a másikat elitélni. No igen és most itt nem a bűnözőkre gondoltam, Rájuk a törvények vonatkoznak és azok foganosítása nem az én tisztem.
    Szóval nem naív és hiszékeny vagyok, hanem empatikus és ez nekem sokkal szimpatikusabb megközelítés:)
    Sas1 pedig mindig velem van, azt meg érzem én itt, belül:)

eszter.77, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Csókolom!:)
    Kukacka Néni a Brekike merre jár? Ha nem rózsahimlős és jó volt, kijöhet egy picit játszani? Sapkát, sálat is veszünk, és csak egy rövid időre, nehogy baj legyen.:) Izé..., nem a sapkát sálat vesszük fel rövid időre, hanem, hogy csak egy picit futkosnánk az udvaron, meg hintáznánk, és ha szabad még csúszdáznánk is.:):D

georga06, terika01, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  5. kukac42

Rendben van Zsémbike menjetek csak játszani, de aztán vigyázzatok ám! Csúzdázni is lehet, de csakis gugolva, mert a gatya sokba kerül:)

eszter.77, georga06, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Hüpp, hüpp! Úgy én nem tudok, mert lesem.:( Mindig csak úgy tudok, hogy leülök.:( Majd a Brekinek azért mondom, hogy úgy csinálja.:)
    Picit elmegyek dolgozóst játszani.:)

Köszönöm Labovitinek a kép linkre cserélését. Meggyőződésem volt, hogy 550 x 300-as lehet a megengedett képméret. Abba belefért volna.:)

georga06, terika01, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Visszaállítottam a képet az eredeti formájára, mivel a fórum szabályzata az Általad megjelölt értéket említi.
    Az 500X300 px. a fórum felépítésében olvasható (azt vettem figyelembe): https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-22104

georga06, galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Bocsáss meg Laboviti, nem azért írtam, csak nem voltam biztos a dologban. Igyekszem most már inkább linkeket berakni, de az kis copfos annyira aranyos volt, hogy nem bírtam ki és sutty, odatettem. Köszönöm és szép napot Neked!:)

georga06, terika01, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  9. Laboviti

Nincs semmi probléma. :)
    Sajnos a két adat nem egyforma, ezért történt a félreértés.
    A kép önmagában többet érő.:)

georga06, terika01, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  10. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szia!
    Az aláírásodban ezek a karácsonyi maffinok is hatalmasan aranyosakxDxD
    Itt a napköziben mutattam a kolléganőnek, nem csodálkoznék, ha jövő héten már hozná a kész prototípust:D:D:music: bemutatásra.

georga06, terika01, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Juditom rendben empatikus vagy, rendben. nagyon is.:)
    Én sem tartom magam rossz embernek, de valószinű, hogy soha nem kerülök olyan helyzetbe,
    az én hibámból, hogy magyarázkodnom kellene.
    Tehát nem kreálok ilyen helyzeteket. És ennyi.:)
    Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezért, vagy csak úgy, sok barátom van itt is,
    és a valós életben is.:)

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 7 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Gizusom:)
    A nyakam merném rá tenni, hogy Te sosem vétesz nagyot. Picit, meg mindnyájan követünk el, de nem is kell ezt magyaráznom, hisz ismerlek:)
    Én így kedvellek, ahogy vagy és ne is változz meg soha!
    Sas1 csak 1 van!
    Én meg hálás vagyok, mert ismerlek:)

-Erika31-, eszter.77, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Szia!
    Örülök, hogy ötleteket meríthettek a bannereimből.:) Különleges száraztészták is jó kiindulási pontok lehetnek, egy-egy dísz készítéséhez. (Masnis tésztából angyalka varázsolható.)

georga06, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok kuckólakók!

Látom már néhányan készen is vagytok az eventtel, én még ültetek, a jutával nem is lesz baj, de az ólakat minél hamarabb ki kell raknom.
    Hoztam ám nektek nyalánkságokat, csak hogy ne éhezzetek minden órában:p:
    http://kepfeltoltes.hu/141204/finoms_gok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141204/s.dinny_s_www.kepfeltoltes.hu_.gif
    http://kepfeltoltes.hu/141204/Mikul_s_keksz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

...és a nevetés sem hiányozhat:xD
    http://kepfeltoltes.hu/141204/11778191343_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

georga06, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Barátosném, no azért én sem vagyok hibátlan, de mindenkivel megtalálom a hangot.
    Hálás vagyok minden kedves szóért.:) Hálás vagyok, hogy itt vagy nekem, meg a többi gazda.
    Ha itt lennél most úgy megölelnélek, de úgy... vagy mint az unokám mondta kb. 4 éves korában:
    Széttárta a karját, Gizimama én úgy szeretlek mint egy ház! /Magyarul olyan nagyon./:)

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 7 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Hol vannak a többiek?
    Hiányoztok ám!
    Tessék jönni. Györgyikék, Judit, Terika, Cicus , Brekuszom, meg mindenki!

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv néktek! Az rendben van,hogy mehetek játszani Zsémbikével csak legközelebb szóljatok azé nekem is! Hol lennék kukackám meló meló meló

georga06, gyongyvergazda, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  18. nyific

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 6 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Jönnék én, de úgy elárasztottak munkával, hogy a fórumozás rovására ment https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...3aYB0zYjGqj2yRrvR0q2DMAq7yr__CzKitGruSFhJx3wa Mire hazaértem, már nem volt kedvem a gépet még látni se, csak arattam, olvastam, de írni már nem volt energiám. De nem panaszkodok ám, mert szeretem csinálni, sőt még a főnökömet is szeretem, nagyon rendes csaj.
    Látom van aki már kész van az eventtel, nekem még kell ültetnem, mert két területen csinálom, de holnap így is kész lesz.
    Gizus jó vacsit hoztál, ízlett.
    Kukacka nálatok csönd van már?
    Franciska nektek nagyon jó utat, és a beszámolót várjuk (na meg a csokit)

georga06, gyongyvergazda, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mostanában nem sok időm van. Ovi, suli, munkakeresés, áhhh. Visszaolvasni sincs időm most, remélem mindenki jól van. :)
    Ahogy tudok jövök, ha tetszik, ha nem :p;). Az ovit már lassan megszokjuk, de még a mai napig sír, hogy anyához akar hazajönni, vagy éppen apához. :) De még csak 2 hete járunk, remélem megszokja majd. Mindig azt kérdezi, hogy miért nem maradok ott az oviban. És minden reggel hiszti van,hogy nem akar menni, pedig hogy várta. :) Igyekszem visszakapcsolódni hozzátok, és visszaolvasni, mert jelenleg senkiről semmit nem tudok, holnap visszaolvasok, hűűűh lesz mit. :) Puszi, később leszek :)

georga06, terika01, gyongyvergazda és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.