Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Gizus születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, hosszú életet kívánok Neked

2. georga06

georga06 Fórum hercege

En valasztottam nehany szep karacsonyfadiszt, koszonom szepen. A Mozart csokit nem szeretem, de a kekszekbol kostoltam, nagyon finom volt.
    Szep a "kisunokad" Franciska :)
    Latom nagyon jol ereztetek magatokat es megannyi elmennyel ertetek haza. Orulok, hogy jol sikerult a kirandulas es az ido is megfelelo volt.

Adruka98, kukac42 és terika01 kedveli ezt.
  3. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Sajnos elég gyorsan kellett jelentkeznek mert időközben vendégek jelentkeztek be.
    Sikerült mindenkit visszaolvasni.
    Gizuska születésnapodra szeretnék jó egészséget boldogságot kívánok még nagyon-nagyon sokáig
    http://www.oszthatod.eu/wp-content/uploads/magyar-torta21.jpg
    A Miklósoknak Boldog névnapot. Gumnak http://www.kepeslap.com/images/27559/nevnap62.jpg
    Miklósnak: http://www.photographicassignments....ds/2012/07/Chocolate-Box-Cake-with-Ribbon.jpg
    Nálunk is járt a Mikulás. Olyan meglepetés volt mert tényleg senki nem tudott róla. Szombat este a nagylányom meg a férjem szövetkeztek és kerítettek mikulásruhát és a Papa beöltözött. Mikor mindenki összejött a gyerekeknél akkor még meg is kérdeztük, hogy hol a Papa, én meg úgy gondoltam, hogy átöltözik mivel a pincében volt. Egyszer aztán zörgött az ablak, komolyan még mi felnőttek is úgy meglepődtünk mert fogalmunk sem volt, hogy ki az. A gyerekek nagyon örültek de sajnos kicsi Lillácskámnál eltörött a mécses addig amíg az ajándékát meg nem kapta.
    Remélem a Mozart csokik elegendő lesz mindenkinek.
    Juditkám ez már kimeríti a zaklatás fogalmát. Nem próbálkoztatok az önkormányzatnál, hogy hassanak oda egy kicsit az új lakóra.
    A csőtörés már csak hab a tortán gondolom.
    Na megyek aratni mert még van egy kicsi az eventből

4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Franciska kösz a rengeteg csokit, ebből aztán válogathatunk. Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás, de hogy is sikerülhetett volna másképp? Nagyon szép az unokád, jó lehetett látni az örömét. Na meg a többiekét is, mikor jött a mikulás.
    Úgy látszik így karácsony előtt sűrűsödnek a hétvégék, kevesebb idő jut a fórumra. Györgyi nagyon régen volt, remélem minden rendben vele.

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nagyon jól sikerült a buli. Még ide sem tudtam belógni, mert egész du. lefoglaltak.:)
    Ettünk ittunk, pezsgőztünk. Szóval klasszul éreztük magunkat.
    Franciska, Juditka köszönöm a jókívánságokat Nektek is.
    Franciska vettem a csokiból egy kuglit, imádom!
    DE édesek vagytok, ahogy iszogattok ketten. Na és a Mikulásnap is jól sikerült.:)
    Biztos azért elfáradtál Te is.:) Én is megyek alludni, jóéjt mindenkinek!

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 9 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Nagyon szép napsütésre ébredhetek valahol :D nálunk esik xDxD
    Hétfő mivel is kel kezdeni a napot
    http://blog.atrium.hu/wp-content/uploads/2008/12/hot-iced-raspberry-coffee.jpg
    Havasi koncert telt háznál hatalmas síkkert aratott.Zenéje a látvánnyal ötvözve szenzációs! Radics Gigi hangjára ámulatból tombolásba ment át közönség. Kézis lányainkat jó volna a döntőbe látni vagy érem közelben mert mennék tombolni nekik :D

7. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Jó reggelt kedves kuncogók :)!

Mennyi minden történt :eek:!
    Gizuskám, minden elképzelhető és elképzelhetetlen jót kívánok neked, talán még belefér az időbe :music::)!
    http://tortyodmamy.sme.sk/sites/tortyodmamy.sk/files/images/old/2/4/5/DSCN6897.jpg
    Franciska, üdv újra itthon és köszönöm a csokiiiiiit :D! Az utitársnőd gyönyörű, biztos remekül éreztétek magatokat, látszik a képeken... Engem valószínű egy hétig sem tudnának onnan kicibálni :D!
    Georga kedves, hoztam neked Mikulást, talán ez egy picikét feleleveníti a régmúlt Mikulásaidat :).
    Gumnak Boldog névnapot :)!
    Erika köszönjük szépen a sok Mikulást, én tuti jó voltam :D! Nem kell nekem az a rusnya bácsi o_O:eek:!
    Kukucs Judit Neked is köszönjök a Mikulás ajándékaidat, a pelusos babáid nagyon cukik :) és nagyon nagyon jó a téli rucid!
    Breki Isteni volt ez a mentás kávé, a buliba meg én is jelentkezem;)!
    Szép napot Nektek :inlove::)!
    Györgyi kedves , ezt neked hoztam:)!

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Felújítás még mindig folyamatban, viszont jó hír pénteken állítólag befejezik:)
    Gum nevében köszönöm a képeket, jó kívánságokat.
    Györgyikém nekem is nagyon hiányzol!!!!
    Utoljára hagytam ezt:

Drága barátosném Gizusom!
    Úgy tudom ma van a jeles nap:) Gondolom már leírtad magadban milyen egy randa disznó vagyok, hogy eszembe se jutsz, de vártam a mai napra!
    Születésnapod alkalmából kívánok Neked mindent , amit csak el tudsz képzelni!
    Örömet, boldogságot, egészséget, hosszú életet, gazdagságot, szerető családot, sok barátot!
    Ezt Neked hoztam!

Köszönöm, hogy ismerhetlek:)

Utoljára szerkesztett: 8.12.14
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon el voltam havazva, elnézést, de csak lopva néztem egy-egy kicsit be ide. Péntek du-tól disznóvágásban voltunk, tegnap már itthon főztem a családnak, mostam stb, ami elmaradt dolgom, meg kellett csinálnom. Nem utolsó sorban úgy elfáradtam hogy tegnap délután már csak tv-t nézni volt erőm, azt is ledőlve. Kell pár nap hogy kiheverjem ezt a fáradtságot, úgy érzem évről-évre nehezemre esik. Az eventet is csak ezen a farmon tudtam megcsinálni. djsolyára hiányzik még pár mikuláscsomag, hogy a felhősora meglegyen, de azt sem tudom teljesen készre befejezni.
    Franciskát nem irígylem, illetve igen, de a látvány miatt. Mi egyszer voltunk Bécsben de engem az út nagyon kikészített. Juditkám majdcsak befejezik már a felújítást, karácsonyra békesség lesz a házban. Gizusnak boldog születésnapot kívánok! Györgyi megint alkotott gyönyörű tortákat. Rózsám által hozott képek szívmelengetőek.:)
    Jaj és a Miklósokról majdnem el is feledkeztem, isten éltesse őket is, erőben egészségben:) És persze Ferenc se túl régen volt Juditkám, adj egy puszit helyettem a papának!:)

Zsémbes-banya, terika01, nyific és 4 más kedveli ezt.
  10. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot .
    Egy szülinapi köszöntés akart lenni ,de sajnos nem enged hozni.
    Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked.

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A képfeltöltés előtt a hozzászólás "szövege után", ne felejts el entert, vagy szóközt kattintani.

12. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szervusz Györgyikém, nagyon örülök, hogy látlak :).
    Csodálatos a téli öltözeted, mindig rajta felejtem a szemem egy jó darabig :).

Nem csoda, hogy fáradt vagy, rengeteg a futnivalód... s gyanítom, hogy a karácsonyi előkészületek is rád hárulnak majd... én az idei angyalkától egy takarítóbrigádot kértem ajándékba, aztán az más tál tészta, hogy meg is kapom-e ;):)
    Vigyázz magadra, várunk mindig egy kis kukucsálásra :).

13. terika01

Sziasztok! Hű de nagy a csönd. Mindenki fut a dolga után, meg készül a karácsonyra csak én nem. Még. Aztán majd mindent egyszerre akarok, és nem érek a végére (legalábbis azt hiszem).
    Azért remélem, hogy nincs semmi baj, és csak azért nem vagytok, mert sok a dolog.

14. nyific

Drága Barátosném Juditom! Köszönöm szépen ezt a szép üzenetet,
    nem is tudom megérdemlem-e.
    Örülök, és jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen igaz, jó embernek a barátja lehetek.
    Meg azt is köszönöm, hogy mindig ott vagy, ha kellesz, és segítesz.:)
    Vége a pityergésnek, mert ma annyi üzenetet kaptam, hogy elgondolkodtam,
    valóban ennyi kedves ember kedvel engem.? Aztán ma ezek voltak a boldogsághormon.
    A kedves videód láttán táncra perdültem, de lelassítottam a videót, hogy bírjam szusszal.
    Rózsa, Györgyi, Évi köszönöm szépen a jókívánságokat.:)

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 8 más kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!:)
    Gizusnak nagyon boldog születésnapot kívánok!:)
    Gumnak utólag is nagyon boldog névnapot!:)
    Aki fáradt annak energiát, akinek szomorúsága van annak sok apró örömöt, mindnyájatoknak türelmet, hogy a h.....e szövegemet elviseljétek!:p;)xD

titjungne, galfranciska, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Mindent végig olvastam, ma nagyon el voltam foglalva a napköziben, még holnap is nehéz lesz:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:, de utána talán már könnyebb egy fokkal.
    Mindenkinek szép jó éjszakát.

Adruka98, Zsémbes-banya, klakli67 és 8 más kedveli ezt.
  17. nyific

Zsémbikém! Köszönöm Neked.:)
    Judit Te sokat dolgozol. Reméljük nem tart sokáig ez a rohanás.:)
    Alvás jön. Jóéjt Nektek!

Adruka98, -Erika31-, titjungne és 8 más kedveli ezt.
  18. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Köszönöm ,de általában sikerülni szokott.
    Jó éjt ,szép álmokat.

19. terika01

breki072, galfranciska, nyific és 4 más kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ittam a kávéból kicsit, köszönjük szépen:)
    Györgyikém holnap majd nagyon erősen gondolok Rád:) Holnap töltjük a hurkát, kolbászt:)
    Addig-addig kerestem, míg sikerült egy hurkatöltőt venni, így már semmi nem áll közém és a házi hurka közé:)
    A hozzávalókért kora hajnalban megyek egy közeli faluba és utána itthon lesz a hajrá:)
    Majd hozok kóstolót:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.