Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Amit aztán a galádul leselkedő főnök legalább 2 Márkával díjazott volna!:D
    További szép napot nektek, megyek főzni.:)

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na, ja!
    Vagy a két markával:) Gatya hátul megfog , és lendület kifelé:)

Filia62, eszter.77, gyongyvergazda és 3 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ebéd kész, már csak a levest kell leszűrnöm és a husit kirántanom, de nem akarom túl korán, ne meredjen ki. Én oroszból érettségiztem, de azóta (37 éve) egy orosz szót nem hallottam és az én számat sem hagyta el egyetlen egyszer sem. Ezért nem is maradt meg bennem szinte semmi. Németet 4 évig tanultam szakközépben. 2 oszt. félévkor új tanárt kaptunk, negyedikbe majdnem megbuktam németből. Előtte 5-ös voltam, azt a tanárnőt mindannyian szerettük, csak hát férjhez ment Németországba. Az új tanárnőnket nagyon útálta az osztályban mindenki. Olyan túlbuzgó, izgága volt hogy még a nyelvet is sikerült megutáltatnia velünk.
    A párom perfektül beszéli a szlovák nyelvet, mikor összekerültünk, az anyjáékkal rendszeresen szlovákul beszéltek előttem, mire én ezt megelégelve elmagyaráztam neki, hogy a szülei beszélhetnek hozzá szlovákul de válaszoljon magyarul, amit én is értek, ellenkező esetben el sem megyek vele, oszt kitárgyalhatnak a hátam mögött, mert ha nem hallom, akkor nem zavar.

Filia62, eszter.77, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  4. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Sziasztok !! Mindenkinek jó étvágyat kívánok az ebédhez !!

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam is kész az ebéd, sajtos, tejszines cs.mell, csőben sütve, és krumplipürét csináltam hozzá.

Hát nekem nuku nyelvérzék, még a német valahogy elbiceg, mert tanultam 5 évig, és sokat jártunk Németországba, voltak ott rokonaink, ill. vannak, és ugyan Ők magyarok, de sok német barátjuk volt, meg vásárlás stb. tehát tudtam gyakorolni.
    Sielni az osztrákoknál voltunk mindig, ott pedig az uram rokonai laktak, viszont csak németül beszéltek. Na akkor izzadtam sokat, mert az csak németül tudtunk csevegni.
    Az uram viszont több nyelven is beszél, jó papírja felsősokon csak az angolból van meg, de szinte minden nyelven ért, és beszél is kicsit.
    Valószinű ezt a latin tanulásának köszönheti, még középiskolás korából.
    Jó étvágyat az ebédhez.!:)

klakli67, eszter.77, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  6. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Tudtam, hogy ma még bajom lesz a karfiollal:p. Vettem, most a hűtőben vár jobb sorsára. Vettem levesnek tanyasi csirkét, hát valami mutánsot sikerült választanom. Volt 3 db alsó combja és 1 db szárnya:D:oops:. Valószínűleg én jártam jobban, mint aki 3 db szárnyat találxD. Felébredt a gyerekem, kérdezte mi lesz ebéd, felvilágosítottam, rántott karfiol. Kb. olyan zöld lett, mint breki:wuerg::wuerg::wuerg:. Főztem pörköltet (egy kis vargányával megbolondítva) meg galuskát, cserébe rálőcsöltem a fűnyírástxDxDxD.

greenfields, eszter.77, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  7. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jóóóó reggelt, jóóóó napot, szervusztok nagyon kedves, aranyos, figyelmes, jókedélyű topiclakók!
    Köszönöm szépen jókívánságaitokat, olyan jól esett, megsimogatta lelkecskémet :):inlove:.
    Le is szídtam az uracskámat, hogy látod látod a számítógép ;)hamarabb felköszöntött, mint te -.-;)!

Ahogy látom nyithatnánk akár egy új topicot: Oroszul tanult, tanuló és tanulni vágyók címszó alatt ;):pxD.

Breki kiadós reggelije után, alig maradt hely a sok finomságokra, amit ebédre főztetek. Már olvasás közben megéhezek tőlük: borsóleves, csirkepaprikás nokedlivel, káposztás tészta, mind mind kedvencem. Főleg a csirke! Ha édesanyámékhoz megyek, mindig azt készít Nekem :inlove:. Kergekacsa, kedves Judit utólagos elnézésedet kérve, a karfiolt majd megeszem, akkor, mikor egyedül vagyok ;), a családom annyira kedveli o_O. Györgyi nem is tudom, mikor készítettem rántott csirkét. Így még nem próbáltam, hogy levesbefőzés után bundázzam ki. Remek ötlet, a következő három lábú tanyasi csirkémet így készítem el :). Gizus , bizony ám, hogy tetszik a neved. El is mondtam a férjecskémnek, hogy megismerkedtem egy valós, igazi Gizussal, és ő nem is Gizike, nem is kicsi Gizi, na meg végképp nem Gizi, aztán nem is beszélve arról, hogy vén Gizi ;):). Akkor meg én kaptam dorgálást, hogy miért árulkodok ;):). Ninett nem álmodtam oroszokkal, csak azt, hogy oroszul kellett letegyem a következő román vizsgámat ;). Tigrislady, egyelőre csak így inkognitóban tudok hozzád szólni, nagyon figyelmes, kedves vagy, hogy mindenkire figyelsz, beköszönsz, elköszönsz, bíztatsz, tanácsokat adsz, segítesz és mindezt nem is egy topic keretén belül, hanem sok-sok helyen :). Légyszíves mesélj még a kertecskédről :)! Judit és Zsémbike, imádlak Titeket olvasni, aminek mindig az lesz az eredménye, hogy a családom kiakad, hogy én kiakadok :cry::D a sírvakacagástól.
    Terika szívesen látunk a zöldfülű megszállottak asztalánál ebédre, a menza soha nem volt jó és nem is lesz az :wuerg:. Remek ünnepi ebédet tálaltak fel itt a hölgyek ;):), vagy pedig brekit megkérjük, hogy az éjjeli őrangyalkodás után esetleg lepjen meg valami fincsivel még :).

Rólunk egy kicsit később írok, ezt valahogy először győzzétek elolvasni :):D.
    Szép napot Nektek, érezzétek jól magatokat szeretteitek körében, mosolyogjatok sokat egymásra! :):inlove:

Filia62, breki072, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szerintem az uracskád május 7-én akart megköszönteni, ugyanis akkor van Gizella;);). Hajtsd be rajta az ajándékot és a jókívánságot akkor isxDxD.

kukac42, terika01, eszter.77 és 2 más kedveli ezt.
  9. gyongyvergazda

Ez nadon jó :DxD. Kell még jöjjek hozzátok fifikát tanulni ;)xD!

kukac42, terika01 és eszter.77 kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kedves Rózsa!

Isten éltessen téged névnapod alkalmából.. Kicsit röstellem, hogy nem írtam neked előbb, de a többiek olyan szép képeket varázsoltak, aztán a rózsás képet is ellőtték, hogy én már csak ilyen kis szerény üzenet formájában teszem meg köszöntésem.. (úristen ha ezt meglátná a magyartanárom, sírva adná vissza a diplomáját)... :D

A valódi nevem Reni, de mindenki Eni-zik általában a családban, úgyhogy hallgatok erre is, arra is.. :D

További szép délutánt minden Fórumozónak, látogatónak..

eszter.77, kukac42 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok Mindenki! :)

Ma nagyon sok dolgom volt így sulikezdés előtt, és még nem értem a végére. :p Majd este hamar gyorsan sokat olvasok! xD

Rózsa, ez a Tiéd! ;)

Most rohanok tovább, majd még jövök! :)

Jut, eszembe! Ninikém, gratula a 80-ashoz!!! :) Ejnye, hogy te már milyen vén csibe vagy! ;)xD

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
    eszter.77, kukac42 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Lassan rohanj! Tudom a macskának négy lába van, de a ló is megbotlik!;)
    Erről eszembe jutott Csehov Cseresznyéskertjének paródiája, amiben Alfonzó, Kovács Zsuzsa, Szemes Mari játszanak. Mindenki enerváltan bámul maga elé, Ányecska a lehető leglassabban hintázik, a csáját oda sem nézve öntik a csészealjba, mindezeket lereagálva Alfonzó (Bácsikám) megszólal: "Minek ez a rohanás.....?";)xD

eszter.77, breki072, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  13. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Ha most négy lábam, sőt négy kezem lenne, az is kevés lenne... :)
    Egyébként jól sikerült az orosz nyelvlecke, ha most már az én házimunkámról is Csehov jut eszedbe! :pxD
    Szerintem a kengyelfutó gyalogkakukk most előbb tesójává fogadna. xD

14. Zsémbes-banya

Ez nagyon sokszor eszembe jut amikor takarék üzemmódban vagyok. Próbálok kibúvókat keresni a munka alól és akkor jön, hogy "Bácsikám menjünk be a városba az Orvos Orvosovics Orvosovhoz!". Legtöbbször ez jön elő: "Ejjj! Ha ezt az én galambocskám, Galuska Galagonyovics megérhette vóóóólna!".
    Viszont ha ilyen gyors vagy, akkor bip - bip!:)[​IMG] :D
    Átfutok hozzánk, úgy nézem jött valaki!:D

15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt ismét:D uzsi nincs kelés után??-.-Falun ilyenkor én, réges régen egy messzi messzi távolban megkérdeztem:van valami kaja?? Van fiam! Menny a kamrába találsz nagy bödönt benne a zsírral, tudod te is hun van. Gyerek be, szelnek neki nagy finom kenyeret rá a jó kis házi zsír,. Kéne valami zöldség is hozzá vélekedek én. Nosza ki a kis kertbe. paradicsom, ubi, paprika, hagyma ki a földből, le a töröl leporol és harapja a sok finomságot a zsíros kenyér mellé. Mikor nagyobbacska lettem és ismét lent nyaraltam és anyuék is lent voltak mindenki kiült ahova tudott az udvarba és hatalmas zsíros kenyér uzsit csaptunk
    http://image.hotdog.hu/user/csakfinoman/magazin/zsiros-kenyer3.JPG

eszter.77, Tigrislady, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Igen. (sóhajtós szmájli) Akkor még kenyér volt a kenyér, zsír volt a zsír = zsíroskenyér volt a zsíros kenyér.
    Kerti munkák közben sem finnyogtunk semmit. Aki szomjas volt és messze volt a demizsontól (nem bor volt benne, hanem víz, csak mivel később melegedett meg benne, ezért abban szoktunk kivinni magunkkal) az lehajolt és szedett egy - két szem földiszedret, már jól is volt. Nem kellett azt mosni, direkt úgy volt egészséges. Még fiatal lánykoromban a mi városunkban volt egy szórakozóhely, amit magunk között zsírosdeszkának hívtunk, mert ott közkívánatra a zs.kenyér volt az esti menü lila hagymával vagy pirospaprikával megszórva. Nyámi.:D

eszter.77, Tavirózsa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  17. breki072

Szia kis csavargónk! Ahogy írtad úgy volt minden. Hmmmmmmmmmmm , igen :)

18. Zsémbes-banya

Mitetnemmonttá nekem?:D Asszem lassan nagy csavargó lesz belőlem.:oops: Mit csináljak ha egyszer ma nem tudok annyira pörögni mint máskor, és csak ülök és ülök a senejdenejemen, közben unatkozom. Rátok telepedtem szépen + a kilencvenesekre is, és így volt, és na.:D

19. gyongyvergazda

Én nem győzök elég hálás lenni azért, hogy mindezt most is gyakoroljuk kis családommal. Házi sütésű kenyeret eszünk, a disznózsírt mi olvasztjuk, melléje a paprikát a kertből szedjük. A közeli városunkban van egy szórakozóhely, ahol uzsonnára azt lehet kérni. A gyerekek csigatenyészetet készítenek a verandára, utánna az anyjuk a cirokseprűvel, hol a csigákat szedi le a faloldaláról, hol a gyermeket dorgálja : No, megállj, huncut kölke!!! Este, mikor az utca gyerekhadából ki kell választani a tiedet, először lecsutakolod, hogy felismerd melyiket seprűzd haza. A leánka pelenkáját. azért cserélted le, mert megtelt homokkal, nem másért... Folytathatnám, de nem teszem, egyszerűen csak köszönetet akarok Nektek mondani.

Köszönet érte, hogy ilyen megbecsüléssel beszéltek az otthoni zsíroskenyérről :):inlove:.

Cicuskám köszönet a szép cicusért :) és a szép emlékekért!

eszter.77, kukac42 és breki072 kedveli ezt.
  20. breki072

És így lesz és ez jó:D Tán nem megint egyedül hagytak a többiek!
    Most pirítok kenyérkét, lesz hozzá k kefir gyere nyamizz velem. Na nem uzsi hanem már a vacsi lesz ez

eszter.77, kukac42 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.