Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon jó volt a mai nap. Ketten voltunk, csöndben,
    ebéd után szundiztunk egy kicsit. Sétáltunk is, no jó, nem sokat,
    de jól esett. Igazi pihenés volt tényleg.:)
    Kaptam ajándékot én is a férjemtől is, a lányoméktól is,
    én annak örültem, ahogy Ők bontogatták az ajándékokat, és végre mikor kibontották,
    láttam, hogy örültek, tényleg meglepi volt.
    Így eltelt a Karácsony, és jön egy újabb év, és az ember azt gondolja, majd biztos
    jobb lesz mint az előző, kevesebb gonddal, bajjal.:)

Adruka98, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én is inkább annak örülök, mikor látom milyen örömmel bontják ki az ajándékokat.
    A mai nap én is pihiztem, vacsorára meghívott a barátnőm, mire elindultam haza gyönyörűen esett a hóxDxDxD és piszkosul le volt fagyva az út:wuerg::wuerg::wuerg: maradt a háztól-házig megoldás a taxi:D:D:D

titjungne, georga06, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  3. patakvera

patakvera Fórum félistene

Tegnap mindenhol havat jósoltak...reggel úgy is keltem,hogy irány a szánkó!:sleepy:
    Kinézek az ablakon-hát nincs hó! Na jó-én annyira nem bánom,hogy nem kell havat lapátolnom...na de Kislánykám...:cry::(

georga06, breki072, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Vettem titokos fákat, rengeteget! A bahamarán nagyon jókat adott nagy TP-s xxl-s fákat . pl. csavarpálmát, matéfát és társait. Lett 4 xxl pisztácia is és 4 tamarinduszfa is.
    A farmon már nem annyira rózsás a helyzet. 4 xxl sárgabarack és egy árva kökény vagy milyen bokor. Viszont itt is renegteg xxl cukorjuhar, mandula és a régebbi titokfákból is rengeteg.
    Összeségében jó volt:)

eszter.77, georga06, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gratulálok Juditkám:)
    Én is rengeteget vettem, de nekem a bahán csak 2 tamarinduszom lett. 3 xxl-es pisztácia, cédrátcitrom, xxl-es maté, datolyaszilva, gránátalma, licsi, stb. Most tényleg sok xxl-es fa került a csomagokba (karácsony miatt vajon?) A farmon lett 5 kökénybokrom, 3 xxl-es sárgabarackom japán naspolya, szakuracseresznye, és egyetlenegy xxl-es szivarfa (ez már a 101.)xD De ott is feltűnően sok xxl-es fát adott most. Bár mindíg így lenne:)
    Na az előbb bátorkodtam egyesével 3 fát venni a bahára. Kitettem egyenként a tamarinduszfa helyére, a háromból kettő tamarindusz lett, a harmadik xxl-es pisztácia:D Így van 4 tamarinduszom és 4 xxl-es pisztáciám is.

Utoljára szerkesztett: 27.12.14
    georga06, breki072, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  6. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Egy picikét benézek csak, hogy hírt adjak magamról. Sajnos a karácsonyom nagyon rosszul sikerült. Szenteste Apukámhoz kellett mentőt hívni mert rosszul lett. Sajnos tüdőgyulladása van. Ebben a korban ez elég veszélyes. 25-én meg bekaptunk a férjemmel egy jó kis vírusos hasmenéses betegséget. Még most is csak feküdni tudok a nővérem jár be apuhoz. Remélem most már túl leszek rajta.
    Nem tudunk senkihez menni és nem is jöhet senki. A sok jó falat még a hűtőben lapul. Remélem mindenkinek szép karácsonya volt és Boldog Újéve lesz.
    Puszi mindenkinek mert szaladok.

georga06, patakvera, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok!
    Nekem még eddig nem lett új fám, de veszek még, akkor is.
    Juditom, Györgyi, Nektek gratulálok!:)
    Váratlan látogatóink jöttek ma, egy órával az érkezésük előtt tudtuk meg.
    De aranyosak voltak, jól elvoltunk.

8. Kergekacsa

Én is vettem egy csomó fát, de az újakból egy db sem lett, na vettem még egy garnitúrát:D:D:D és most várok:oops::oops:
    Franciska Neked és apukádnak is gyógyulást kívánok.
    Itt nálunk szép nagy pelyhekben esik a hó és rendesen meg is marad:):D Reggel lapátolhatok:wuerg::wuerg::wuerg:
    Jöhettek segíteni a hólapátokkal, kaptok egy kis [​IMG] és egy kis itókát [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 27.12.14
    hejakutmacsonya, kukac42, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  9. patakvera

Jobbulást kívánok apukádnak és nektek is!
    Fából én nem tudtam sokat venni-4/4-et -mert az utolsó eventnél a lisztkeverést elfelejtettem elindítani...a végén kb. 40 FA-ba került! Költeni most nem akartam....Bahán lett egy tamarindusz...a többi XXL.

10. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!:) Szep telies napot kivanok mindenkinek! Nalunk se tul hideg nincs, se ho. Holapatom sincs, ugyhogy meg segiteni sem tudok a lapatolasban Judit szomszed, hacsak nem adsz hozza lapatot is:p
    Tegnap moziztunk apaval, ma a lakasban kell kicsit rendet tennem.
    En nem kaptam karacsonyi ajandekot (mert nem kertem semmit), de annal jobban elveztem amikor a tobbiek bontogattak, mert egyik sem tudta, mit kapott a masik :) az iden sikerult titokban tartani;)igy egyszerre lattam a meglepetest es az oromot is mindenkinel. En majd akkor kapok ajandekot, ha szuksegem lesz ra, mert amit szeretnek majd, az meg nem aktualis;)

Titok.... Hat a titkosokkal meg vagyok elegedve, habar kokeny meg nem lett, de hat meg nincs vege:) Viszont vettem eddig vagy 170 fat es abbol egesz jok lettek, sok titokfa es XXL-es, ahogy mar Judit es Gyorgyi elottem irta.

Orulok, hogy jol sikerult a karacsonyi vendegeskedes es a masnapi pihengetes.

Franciska
    mihamarabbi gyogyulast neked, a parodnak es a papanak is. Igy valoban nem egy jol sikerult karacsony lett, de remeljuk az uj ev csak jobbat tartogat mindannyiotok szamara.

11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Itt is esett a hó!
    Igaz nem annyi, hogy szép is legyen, de ahhoz elég, hogy minden tiszta latyak legyen tőle meg sár!
    Mondtam már, hogy útálom a telet?

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám én sem szeretem a telet:( Pláne ha lapátolni kell a havat, 26 méteres utcafronton, + 2 kapubejárón:wuerg: Nálunk is lassan belep mindent a hó, papa belül a járdán már el is söpörte. Ráadásul mínusz van, el sem fog olvadni, s ha így esik továbbra is, mehetek az utcát söpörni:(
    Franciska mielőbbi gyógyulást Nektek, remélem már jobban vagytok:) Györgyikém örülök hogy Neked is sok szép fácskád lett;)
    Brekuszunk merre kujtorogsz? Napok óta nem is láttalak:( De Rózsa sem jelentkezett már régen:(

13. nyific

Sziasztok!
    De jó kis nyugis nap, imádom. Esett egy kis hó is,
    De már olvadozik, és csúnya latyak lesz belőle. Este olyan szép volt,
    néztem ki az ablakon, és esett a hó.:)
    Kergekacsa Te merre felé laksz, hogy hólapát is kell, annyi hó esett.:)
    Rendezgetek, rámolgatok, kimosom a terítőket, felrakom a másikat,
    kettesben az uracskámmal. Jó ez a nyugis nap.
    Végre lett egy díszcseresznyefám, és japán naspolyám. Új fák nem lettek,
    de jó kis titokfák, és XXL-esek igen.
    Szeretnék még az újakból is, remélem sikerülni fog.:)

14. patakvera

Nálunk-Mosonmagyaróvár-is szépen megmarad a hó. Megyek is lapátolni,hogy párom bejusson majd kocsival az udvarra. Kislányom apukánál-ma romantikus este lesz!:inlove:

15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Itt reggel óta folyamatosan esik a hó, már szépen belepett mindent, ráadásul fúj a szél, és hordja is. A szobából nézve nagyon szép, de holnap munka, úgyhogy ki kell menni reggel, ha addig így esik, akkor jól nézünk ki. Nálunk is jól telt a karácsony, nagyon jól sikerült a családi vacsora. Lányom tegnap ment vissza, ma visszaállt minden az eredeti kerékvágásba.
    Titokfáim egész jók lettek, lett 3 kökényem, meg 2 japán naspolyám, így már abból is 3 van, de a többi titkost nagyon jól adta, meg lett XXl-ből is jó pár. A bahán kevésbé volt jó a felhozatal, de lett az újból 1, és lett végre 1 szentjánoskenyér fám is, az eddig nem jött össze, a többi titkosból is lett pár, de itt az XXl-t nem adta. Összességében jók lettek.
    Franciska gyógyuljatok, ha a karácsonyotok így sikerült, legalább az újév kezdődjön jól.

gyongyvergazda, kukac42, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Nálunk most megállt a hó, de szép fehér minden. Lapátolni nem sokat kell, mivel a szél simán elfújja:D:D

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Nagyon hideg van ismét, viszont hó az nincs. Ma event nem learatni!!Barátosném ha hiszed ha nem karácsonyoztam :D

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Egész éjjel úgy fújt a szél hogy rossz volt hallgatni is. Tegnap a papa meg a lányom körbefóliázták a szín alatt lévő farakást, hogy ne hordja be hóval a szél. De a szél biztosan megkezdte valahol az éjjel, mert állandóan hallottam hogy csapkodja a fóliát. Alig aludtam valamit:( Tegnap este a lányom egyik vadász ismerőse hozott egy nyuszit meg 2 fácánt. A fácánokat majd ma elintézem, a nyuszihoz össze kellett szedni minden bátorságomat hogy megnyúzzuk a lányommal. Soha nem csináltam még ilyet, gyerekkori rossz emlékeim miatt. Mindíg sajnáltam őket ahogyan sírtak, mikor anyukám levágta őket. De nem is ettem meg a nyuszihúst, inkább rágtam a száraz kolbászt kenyérrel. Jó pár éve hogy egyik barátunknál ettem vadnyulat sütve, az nagyon finom volt, majd valamikor megsütöm én is, egyenlőre még ázik hideg vízen, majd ma megy a fagyasztóba.
    Brekuszom: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1430599232_7250e3b34ad868f47e9bc2630abd8aa6

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!! No gyere csak mert én ma már játszóházban vagyok és nuku alkohol így ma benneteket kínálgatlak :p na meg amennyi puszit kaptok :):D

20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.