Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patakvera

patakvera Fórum félistene

B.U.É.K. Mindenkinek! Nagyon zúg a fejem-pedig esküszöm csak 1 kortyot ittam...;)8)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

ááá ezt nem szeresük :eek:imádjuk:D van még :pxDxDxD

eszter.77, georga06, nyific és 6 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Rózsám nyáron szívesen laknék felétek, mert a nagy meleget nem szeretem, de a téli hideget aztat nagyon-nagyon nem szeressem:wuerg: Tegnap reggel mifelénk -14,5 fok volt, oda is ragadt a kilincshez a nem eléggé szárazra törölt markom, ma csak-8.
    Az ünnep eltelt, számunkra ugyanolyan nap a szilveszter is mint egy átlagos nap, este 6-kor fürdés, majd egy kis tévénézés, aztán alvás. Sosem bírtam az éjszakázást. A saját lakodalmamban is már hajnali fél 4-kor asztalra hajtott fejjel szundikáltam:(
    Az eventtel nagyon lassan haladok, nem nagyon jönnek felreppenők. A gazokkal holnap végzek, aztán majd valami mást termelek hogy több felröppenőm legyen:D A turbómalommal sem sok rakétát lehet ledarálni egy nap alatt. A két kisebb farmon nem is töröm magam, a kitehetőket megpróbálom megszerezni, de a felhőhöz nem ragaszkodom.

georga06, Kergekacsa, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!
    GyönygyRózsa,
    jót mosolyogtam a mondásodon, mert az én Életem Értelme szokta mondani, hogy ha hidegebb van, akkor azt onnan érzed meg, hogy összeragad az orrod.Mire én kérdeztem, igen igen, de hány foknál.Az bizony tiz fok felett működik, szólta.

További jó játékot kivánok!

georga06, kukac42, nyific és 8 más kedveli ezt.
  5. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Igaza volt Életed Értelmének :), tényleg mínusz tíz fok felett, de inkább közelébb a 20-hoz ;) van az orrragasztós hideg :).
    Nálunk a férfiak :D kórusban, nem énekeltek, hanem horkoltak :eek:. A nagylányommal együtt múlattunk, pezsgőztünk ;)xD .

georga06, kukac42, nyific és 6 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

E' de milyen egy Boldog Új Évet Kívánok!:D
    Olyant amiben csak jó van, és a rosszat is úgy tudjuk megélni, mint valami jónak a kezdetét! Na ez kérem így legyen, értve?!!!!!:D
    Kávét és minden finomságot ittam, ettem, kilóimnak már úgyis mindegy. Majd holnaptól teszek valamit annak érdekében, hogy egy picit kényelmesebbek legyenek a ruháim.:p
    Gizus
    a Te lájtos slusszod betett egy picit, de nem bántam meg!:)
    Nálunk ma már enyhébb az idő, de tegnap amikor mentem korán reggel a buszra bizony összeragadt mindenem!:D
    Ma csak főztem finomat, mást nem szabad csinálni. Ezt hallottam, hogy és mivel nagyon magamévá tudtam tenni az állítást, hát így teszek.:)

Gyöngyöm
    valamit előre be kell vallanom. Mindkét lányod nagyon aranyos, de azt a kis dacost én azt hiszem kikapom a képről, és vissza sem adom míg a puszis képének minden négyzetmilliméterét összevissza nem csókolom, meggyurmázom, megformálom kezét, lábát pociját, pofiját, mindenét!:D

georga06, kukac42, nyific és 5 más kedveli ezt.
  7. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Nagyon aranyos vagy :inlove:! Talpig nőből van azért a lelkem ( hogy honnan örökölte fogalmam sincs o_O:eek:) ;):).

Zsémbes-banya, georga06, mhanna és 10 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Istenem......, hiszen már nem is dacos baba, hanem egy kis hölgy!:) Sejtésem lenne, hogy honnan örökölte a báját, bár azt mondják a lányok az apjukra hasonlítanak inkább!;):pxD

georga06, hejakutmacsonya, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Óh Kedveskéim, ha tudtam volna, hogy ízlik a kaja, bizony pótadagot is hoztam volna Nektek.
    Este megjöttek a lányomék a kiruccanásból, és hazafelé beugrottak egy Újévi puszira,
    és felfalták a maradékot.:p
    De ahogy tudok hozok.:) Rózsa a lánykád tényleg nőből van, igen így kell ám.
    Tényleg olyan kis meggyömöszölnivaló.
    Köszi a dicséretet, aranyos vagy.
    Mi ma egész nap pihiztünk Tv-t néztünk, szundiztunk, már túl is pihiztem magam.
    De nagyon jól telt a mai nap.:)

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Rózsám kész kis hölgy a lánykád el tudom képzelni, hogy anya tűsarkú cipellőjében tipeg-topog a kis szentem, mint annak idején az enyéim tették:D

Zsémbes-banya, georga06, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Nahát-nahát, nem tudtál aludni, hogy ilyen korán írtál, vagy menned kellett a játszóházba?

12. hejakutmacsonya

Háááát Zsémbikém, mikor talpig gumicsizmában hordom a finoman fogalmazva komposztanyagot a fák tövére, meg furkósbottal kosztolom a juhászkutyákat, na azt mindennek lehet nevezni ,de bájnak nem ;):pxD.

Gizusom, azt hiszem, hogy a sminkelés tudományát majd ő fogja nekem megtanítani ;):).
    Nálunk is pihenő volt a tegnap, látszik is ma a házon o_O:eek:. De minek kapkodni ;)xD, nem kell tartsak attól, hogy más elhappolja előlem a munkát :music::).
    Györgyikém , jól gondolod, tipeg-topog mindenféle magassarkúban, kivéve a tűsarkút, mert az nálunk nem leledzik, ugyanis az édes jó anyukája nem tanult meg benne járni :eek:;)xD.

Franciska kedves, remélem már meggyógyultatok és drukkolok, hogy apukád is legyen jobban. Hozzad a jó hírt !!!:)

Georga , vannak szép szilveszteri fotóid :)? Már hiányolom a képes beszámolóidat ;):)!

Kedves Judit, lejárt a névnapozás, szilveszterezés , újból gum papával kettecskén? :)
    Most is sütöttél olyan sok sok bejglit, vagy most más finomságot? Képzeld, megdícsérte a család a lencselevesemet xD!
    Köszönöm Néked :inlove::)!
    .
    Szomszi Judit, csaknem dolgozol o_O:eek:?
    Legalább kávéztatok-e lányok, fiúk?:music:

u.i. Gondoltam ezt még elhozom nektek :).
    Huráááááá, let egy gólyám a nagyon xD, a kicsin meg egy sün xD.

Utoljára szerkesztett: 2.1.15
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám! Aki este korán fekszik, reggel korán kel. Úgy éreztem kipihentem magam, onnantól nem tűr meg az ágy:D Ez nyáron kifejezetten előnyös, mert a hűvösön elrendezem a kinti dolgomat, s mire jön a nagy meleg, már behúzódok a hűvös lakásba:) De nem 3.10-kor írtam, hanem egy órával később, csak a fórumon jelenik meg rosszul az óra. Vagy én nem jól állítottam be.

14. Kergekacsa

Sziasztok!
    Rózsa ma nem dolgozom, itthon raktam rendbe a lakást. Úgy vagyok vele , mint Te, minden munka megvárxDxD
    Gyönyörűek a lánykáid, a nagyobbik hiába próbál meg komolyka lenni, a szeme az úgy, de úgy mosolyog:):):)
    Györgyi én pedig pont az ellenkezője vagyok, későn fekszem, de reggel nagyon tudok aludni;);)

15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Sehol senki, mindenki csendben van, jó a nyüzsgés után,
    majd lassan visszatér minden a maga utjára, most még kicsit pihengetünk.
    Én is így vagyok vele, de élvezem is.:)

16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Az idén még nem is voltam itt, de nem nagyon hiányoztam:) Kicsit olyan nincs kedvem írni hangulatom volt, de olvasni azt olvastam ám:)

17. hejakutmacsonya

Ilyet ne tessen kérem mondani, hogy nem hiányzott, még kérdéseket is tettem fel Ön irányában, amire azóta is türelmetlenül várom a választ -.-;):)!

18. patakvera

patakvera Fórum félistene

Nagyon szépek a gyerkőcök szerintem is!:)
    Sajnos én is a "későn fekszem-későn kellek" típusba tartozom...csak az a baj kislányom-9éves-is átvette ezt a szokást a téli szünetben...:inlove:...nem tudom hétfőn reggel majd hogyan fogom kiszedni az ágyból.:wuerg:

19. Kergekacsa

Szia!
    Egy szóval NEHEZENxDxDxD Még engem is meg fog viselni a hétfői korán kelés:wuerg::wuerg::wuerg: brrr.
    Nálunk szépen süt a nap, olvad a még megmaradt kevéske hó is:D:D:D Ezt az időjárást már szeressem, én nagyon utálok fázni,
    nem is tudom mi lenne velem olyan hidegben, mind ami Rózsáéknál van.
    Juditkám, hát persze, hogy hiányoztál. Mi újság a házban felújítás fronton?? Ez :music::music:, vagy ez :mad::mad:>:(

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ma még volt némi vendégjárás, de aztán már nyugi lesz. Sütöttem, de nem bejglit az karácsonykor volt.
    Szilveszterre rágcsálni valókat.
    Örülök, hogy sikere volt a levesednek:)
    Láttam ám a kis Tündérkéid!
    Nagyon szép kislányok:)

Juditom, egyelőre mély csend van:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.