Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nemá!
    Pont a rosszat kéne tudnom, hogy felkészüljek ellene:)

2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Ó,köszönöm az infót!:) Háát van egy pár "patkány",akire gondolhatnék.:sleepy: Bár az ex-főnököm viszi a pálmát!:p

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

A rossz, ha lehet mondani, azt írja, hogy
    nőnél gonoszat jegyeznek kigyók, akik a szobába kúsznak, és körülveszik az ágyat.
    De ugye Téged vettek körül. Ne foglalkozz vele, és kész.
    Csak egy álom volt.:)

Adruka98, titjungne, Andi11 és 4 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Tudjátok mit, közelítsük meg inkább máshonnan! A kígyó az észt, az értelmet jelképezi.....az is lehet, hogy valami olyan dologban, ami eddig komolyabb fejtörést okozott "megvilágosodsz", rájössz a megoldásra!:) Amúgy is január az új év kezdete, ennek fényében ez a magyarázat sokkal megnyugtatóbb.:)

5. kukac42

Aha!
    Már megvilágosodtam. Papa gonoszkodni kezd én meg kidumálom az észt a fejéből és kész:):D

6. nyific

Látod Juditom, nem kell ide Krudy, kitalálod Te magadtól is,
    most már az álomfejtéshez is értesz.:)

Adruka98, titjungne, Andi11 és 3 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom, Kukac megfejtette az álmot, amíg telefonáltam, de juszt is ideteszem, ha már előtte kikerestem azon az internetnek nevezett valamin, aminek létezéséről Breki nem is hallott. xD Több álomfejtést nem vállalok, még a Jónás álmaival csak-csak elboldogulok, na de kígyók, patkányok...brrr még a gondolatuktól is ráz a hideg. :D
    Most keresgéltem egy kicsit a kígyókról s ez a gondolat az, ami akár a sajátom is lehetne: "Semmit nem jelent, mert az álomban megjelenő dolgoknak nincsen általános érvényű jelentése.
    Azt jelenti, amivel Te felruháztad. Tehát, ahogy viszonyulsz a kígyókhoz, amilyen érzéseket, emlékeket keltett benned. Többet nem jelent..."
    Lássuk akkor a medvét vagy kígyót. :D
    - A kígyó elemi félelmeket kelt minden emberben, hiszen a természetben halálos veszélyt jelent, így a rejtett fenyegetés, kegyetlen támadás szimbóluma. Emellett a kígyó néha levedli bőrét, így ha megjelenik álmodban, sokszor a megújulás, teljes átalakulás eszményével is összeköthető. Hogy a kígyós álom negatív vagy pozitív élmény számodra, az attól függ, hogy kellemes vagy rémületes dologként éled-e meg az életedben zajló változásokat.
    - Hatalom a természeti erők felett. Ha betegség jelentkezik, legyőzi.
    - Középkorú és idősebb embereknél a változás, a sorsforduló jele. Vigyázni kell, nehogy a szexualitás átmeneti megoldását válassza.
    - Az álmoskönyv szerint, hamisságot jelent! Lehet, hogy valaki hamis veled szemben.
    - Az élethelyzetektől és nemtől függően jelképezheti a okosságot, ravaszságot, a pénzt, szexualitást, az racionalitás hatalmát. Ha beteg ember álmában jelenik meg: legyőzi a betegséget. Ha nő álmában jelenik meg: a hölgy kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet, átverhetik, visszafordíthatatlan lelki károsodást okozhatnak neki. Astrampsychos szerint jövedelmet jelent. Ha a kígyó megmarja az illetőt: nagy jövedelem, ha az illető agyonveri a kígyót: elveszti jövedelmét.
    - Más értelmezésben a kígyó figyelmeztetése arra utalhat, hogy durva, érzéketlen személy van a közelünkben, akiben nem szabad megbíznunk. Jelezheti továbbá, hogy érzelmeink saját magunk ellen fordultak, s a belső agresszió, mint a mérges kígyó marása, megmérgezi az életünket, és valóban beteggé válunk.
    - A kígyó az egyik legkomplexebb jelentéssel ellátott szimbólum. Ha kígyót lát, vagy megharapja álmában az akkor rejtett félelmet sejtet, ami belülről félemlíti meg az embert.

Csak a 2 kiemelt jelentésre szeretnék reagálni. Mint mondtam, én nem hiszek az álmokban, de ha Téged foglalkoztat, akkor gondold végig, hogy ki lehet az a patkány a közeledben, akiben nem szabad megbíznod. Ha meg tudod válaszolni, akkor többé már nincs is hatalma fölötted. :)
    Belső félelme is lehet mindenkinek. Abban a pillanatban, amikor van elég bátorságunk, hogy saját magunknak bevalljuk félelmeinket, ezek már meg is szűnnek, mert elkezdünk a megoldáson gondolkodni. Ilyennek van alkotva az ember. :)

Szép álmokat Mindenkinek! Azokat legalább nem kell megfejteni, nyitott szemmel is tovább tudja mindenki álmodni. ;):D

galfranciska, Kergekacsa, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

galfranciska, Tavirózsa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  9. patakvera

Na tessék-kellet nekem a volt főnökömet emlegetni....:( Ma éjjel nála dolgoztam rabszolga formájában!:wuerg: Szerencse,hogy csak álmodtam! Édesanyám adott egy jó tanácsot: Kevesebbet kéne étkezni lefekvés előtt édes lyányom! Szerintem igaza lehet...;)

10. kukac42

Sziasztok:)
    Ajjaj, van itt minden kérem! Akkor marad a saját verzióm, nyerek a lottón, megjavíttatom a szivárgó csapot, Papának betiltom a horkolást és az az izé, az a kekszualitás, na azt nem tudom micsoda:)
    Amúgy az életben undorodom a kígyóktól. Nem félek, hanem rettenetesen undorodom tőlük!
    Na de, ma meg páviánokkal harcoltam álmomban, pedig nem is vacsoráltam:)
    Az egyiknek a fejét ütöttem egy szekrényajtóval és vártam mikor fog megharapni, de nem jutott odáig a dolog, mert Papa felébresztett:)
    Amúgy meg akkora szél tombol itten, hogy az is csoda, hogy még nem vitte el a házat.

eszter.77, galfranciska, nyific és 4 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ezek szerint rémálmaid voltakxDxD , tudod ne fesd az ex főnököt a falra, mert vele fogsz álmodni:wuerg::wuerg::wuerg:

Juditom, mi ez az állatkert az álmaidban, a kígyó még valahol érthető, de az a pávián honnét keveredett. Csak nem az új szomszédod keveredett a képbe??xD

galfranciska, nyific, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  12. patakvera

Áhá..;) Látom mindenkinek van "félnivalója"!;) :p Az idő itt is megkergült-este dörgött villámlott! Csoda kérem,hogy mi is zöldeket álmodunk?!:eek: Kekszet én is régen láttam...:music::p

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Akkor itt az ideje kígyóval is álmodni. xD Bocs, ezt nem lehetett kihagyni. :p

galfranciska, nyific, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Tudom én, hogy honnan jönnek? Csak jönnek az álmokban. Hol így, hol úgy:) Azért szoktam én mást is álmodni, de újabban folyton állatokkal bíbelődöm:)

eszter.77, galfranciska, nyific és 2 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám még ha én álmodnék kígyóval-békával! Karácsony óta a papa állandóan a Digi World-re kapcsoltatja a tv-t velem, na ott aztán minden van:wuerg: És ráadásul én is iszonyodom a hüllőktől:wuerg: és persze sajnálom szegény antilopokat, gazellákat, kafferbivalyokat, amiket a nagymacskák meg az undorító krokodilok elkapnak és felfalnak:( Tudom hogy ez a természet rendje, de akkor is sajnálom őket:(
    Neki talán megszólalt valahol a lelkiismerete:

Utoljára szerkesztett: 5.1.15
    galfranciska, nyific, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Györgyikém én is nézem ezt a csatornát sokat. Láttam már ezt a videót és nagyon szépnek találom:)
    Csoda! Vajon mi lett később a kis páviánnal?

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Elköltözöm ahol szeretik a kis zöld békát :p rántva sütve de szeretik és nem akarják fejbe verni például szekrényajtóval vagy ha meglátják seprűvel elverni ;)
    Ma kezdtünk laza nappal holnap már 100% lesz :)

18. patakvera

:D;):D

galfranciska, _Cygnus_, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok! Most estem haza, hát ronda egy idő van odakint. Olyan
    havaseső szerűség esik kint, már inkább eső. Be van az ég borulva,
    szóval nem szeressem idő van.

Ti még hisztek az álmokban.? :) Ahány álomfejtő, annyiféle verzhió, én a Krudy álmoskönyvéből írtam Juditomnak a kígyókról, de látom, Cygnus teljesen másokat írt.
    Na ebből mi a tanúság, aludni kell és nem álmodni,
    esetleg kekszelni azt lehet.:)
    Brekivel azért nem álmodunk, mert nincs a TV-ben békamese.;)

Adruka98, titjungne, Andi11 és 6 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám lehet hogy a kis pávián éhen pusztult ha nem jutott táplálékhoz:( De a sakáltól akkor, ott biztosan megmentette.
    Brekuszom én ha meglátlak biza seprűt ragadok és elverem a port a hátsódon:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.