Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Brekuszom békát nem verek, csak megeszem:)
    Rántva, főleg.
    Barátosném az álmok valóra válnak nem hallottad még?
    Amúgy igen hiszek benne, hogy az álmoknak van jelentése. Végülis az általunk megélt dolgokat , az agyunk így dolgozza fel.
    Szóval elmaradott dolog vagy sem, én hiszek bennük:)

eszter.77, galfranciska, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Egyébként, én is hiszek az álmokban, mindig utána nézek, ha
    álmodom, és emlékszem is, mit.
    Én nem álmodom mindig, nem tudom mitől függ, hogy álmodik az ember vagy nem.
    Az én uram mindig azt mondja, ha kérdezem mit álmodott, hogy Ő nem szokott
    álmodni.:)

titjungne, Andi11, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

na akkor megvan mé nem megyek hozzád ;)
    kukackám engem nem rántottál ki és nem ettél meg :p
    pedig rántva én is szeretem magamat xDxD

4. kukac42

Jájj, Brekuszom, hát persze, hogy nem rántottalak ki!
    A jó dolgokat az ember szereti sokáig kiélvezni, Te pedig igazán jó dolog vagy az életemben:)
    Egy igaz barát mindennél többet ér!

eszter.77, galfranciska, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  5. patakvera

patakvera Fórum félistene

Amikor apukám meghalt sokáig nem találtam a helyem-nem tudtam belenyugodni...rengeteget sírtam-hónapokig miatta. Aztán megjelent álmomban a legjobb barátjával-aki utána halt meg 1 hónapjára-nyugodtan iszogattak egy pincében...vidáman! Azt mondta nyugodjak meg,mert ő jó helyen van-az életben csak szenvedett volna már...
    Azóta hiszek abban,hogy álmoknak van jelentésük!:)
    Na de vidámabb téma: a békáknak nálunk jó soruk van. Minden tavasszal békamentő-akció indul. Kislányom nagyon élvezi! Kimentjük őket a vízóra aknából,a pincéből és irány a tóba velük! :) Öröm nézni,ahogyan elúszkálnak!:)

6. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Egy újszülöttnek, minden vicc új...

Egy pasi sztorija:
    Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira.
    Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 magasságában - sík részegen - elindultam hazafelé. Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkolt. Gondoltam, a feleségem még a végén felébred, és kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől.
    Másnap reggel feleségem megkérdezte, hogy mikor értem haza?
    Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na..., gondoltam, ezt megúsztam.

Kb. 5 perc múlva a nejem megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkos órát. Kérdeztem én:
    - Miért?
    - Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt még kettőt, és ....pukizott egyet:D>:(:D

.
    .

Utoljára szerkesztett: 7.1.15
  7. kukac42

Sziasztok:)
    Végre nem fúj a szél:) Gyorsan lekopogom! Holnap event indul, kíváncsi leszek mit kell tenyészteni?
    A békákat mi is szeressük ám!
    A Lóczy-barlangban papa fétve őrzött 3 kis ásóbékát. Elbújtatta a látogatók útjából nehogy rálépjenek és mindig figyelte legyen víz a közelükben:)
    Képet is készített róluk. Ritka dolog egy barlangban békára bukkanni. Majd megkeresem a képeket is és megmutatom Nektek:)

eszter.77, galfranciska, nyific és 3 más kedveli ezt.
  8. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nálam ma megjelentek a békák.
    Kuruttyoltak ezerrel és azt hittem egy pillanatra, hogy a Balatonon vagyok a nádasban.
    Szééép emlékek fűznek a balatoni nádashoz és a békakuruttyoláshoz
    :)
    .
    .
    .

.
    .

galfranciska, breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  9. breki072

Sziasztok! baby boom- ot megvárni ami pénteken lesz aztán tenyészteni pipit kacsát. A piacon nincs termény, sebaj van bőven barkács ól máris termelik a terményeket :D

galfranciska, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  10. kukac42

Honnan vetted ezt a pénteket?

eszter.77, breki072 és galfranciska kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!
    Barátosném megjött a válasz, a kedvencedhez.
    Tyúkokat, kacsákat elő, mert dolgozniuk kell. Kellenek az utódok.:)

Adruka98, titjungne, Andi11 és 3 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Gizusom az meglesz hamar, a takrót legyártani a hosszú idő.

eszter.77, breki072, nyific és még 1 ember kedveli ezt.
  13. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Beestem, jókat olvastam és nevettem. Már sikerül az is:). Brekusz mi a kerti medence mellől a szomszédba szoktuk áttessékelni a békákat mert ott van az otthonuk a kicsi tóban. Volt amelyik akkora mint a hüvelyik ujjam fele.;)
    Álmodni mostanában valamiért nem szoktam vagy nem emlékszem rá de nem is baj a fene tudja mit hoznék ki belőle.
    Örülök mert apukám jól van :Dmár haza is hozhatnám de kell szereznem neki olyan speciális ágyat amiben nekem is könnyebb őt ápolnom ezért még egy kicsit kell neki lennie a krónikus osztályon. Hál' Istennek már infúzió nélkül is jól van. Köszönet nektek a sok jókívánságokért és az ösztönzést amivel pozitívabban láttam a világot. :):):)
    Puszi és köszönet mindenkinek:)

pifepöfe, patakvera, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. nyific

Adok én Neked takarót, mennyi kell? Tudod van bőven nekem,
    ha kell még a nyaralóból is behozzuk őket, az is a Tiéd.;)

Franciska Örülök, hogy apukád már jobban van, és nemsokára hazavihetitek Őt.
    Jobbulást kívánok Neki.

Adruka98, titjungne, Andi11 és 4 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Franciska örülök, hogy apukád jobban van és reméljük, hogy még tovább fog javulni.
    Juditom egy pár takarót én is fel tudok ajánlani.xDxD
    Breki ha pénteken kell tenyészteni, addig akár játszani is lehet http://kepfeltoltes.hu/150106/lolhu_d19e7bd9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Na de kacsára horgászni....:D:D vagy csak simán elgáncsolnál?

breki072 és galfranciska kedveli ezt.
  16. nyific

Most mi ndenki tenyészgethet kedvére, a takarók legyártása,
    én megint később tudok kezdeni, de remélem nem lesz baj, csak a malom indítás
    késik, amit sajnálok.
    Remélem cserébe sok csibét, meg pelyhes kiskacsákat kapok.:)

Adruka98, galfranciska, titjungne és 3 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Amíg a nagyobb szinteken van event az alacsonyabb szintűek nem kapnak eventet? mondjuk nem is nagyon zavar mert így is van mit csinálni csak kérdezem :)

galfranciska, Kergekacsa és pifepöfe kedveli ezt.
  18. breki072

Tapasztalat :)

19. nyific

Igaza van Brekinek, mert mindenki erről pletyizik, mindenki várja
    mert szeretik az ikreket.
    Szerintem is lesz, Juditom hinni kell, és kész-.:)

Adruka98, galfranciska, titjungne és 4 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes az event feladatai között szemezgetni, hiszen a pehelytoll a 23. szinttől, a birkagyapjú a 31. szinttől előállítható.
    Update: Csak azokon a farmokon jelenik a komplett event, amelyek elérték a 61. szintet.
    (Így egyértelműen az eventkiírás információja a pontos a szint megjelölésével.)

galfranciska, Andi11, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.