Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Juditom, zoknit nézd meg az ágy alatt, utána a sütőben, ha ott sincs akkor sétálj el a boltba és vegyél a papának egy tucat zoknit, legközelebb pedig írd fel, mit hová tettélxDxDxD Ja csak a cetlit ne felejtsd el hová tetted:D:D:D

Kedves Pifepöfe a ruhacsipesz azéééé kell a kávé után, ha még mindig nem tudod nyitva tartani a csipádat, a csipesz csodákra képes:p:p:D
    Taktikát váltottam, az összes fa kint van, az állatokat letartoltam, először letermelem a gazokat, után jöhet mindenhová az állatkert;)
    Slusszot én is kérek, megint itt ülök a napköziben, már mindenki lelécelt, egyke maradtam:wuerg::wuerg:

georga06, Tavirózsa, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Megvannak:) Most, hogy így irtátok a lehetőségeket leültem átgondolni, hogy is volt ez a zokni dolog. Szóval leszedtem a szárítóról, párosítottam őket, (több is volt, nem egy pár sajna) , aztán eszembe jutott, hogy a vasalót kivegyem a beépített szekrényből, kivettem és eszembe jutott, hogy akkor már ki is törölhetném a polcot!
    Szóval kitöröltem , aztán jött az ötlet van ott egy polc, ami majdnem üres, a másik szekrény meg dugig van, hát átraktam a ruhás kosarat a kisebbiket oda:)
    Na az ürült ki és abba dobáltam a zoknikat, míg végzek a vasalással, de közben meg fogtam a kis kosarat és elsúvasztottam a szekrénybe zoknistúl, mindenestűl:)
    Zoknik megvannak a helyükön a fiókban:)
    Egy gond letudva márcsak a nyakkendőket tudnám hova pakolásztam:)

eszter.77, Füvonó, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én
    Én nyáron nem szoktam összevárni a zoknijait, mert elég büdi lenne a szennyestartóban minden, még a fürdőszoba is:wuerg: Nyáron sajnos az ő holmiját (ing, zokni és rövidnadrág mind melós és színben is igyekszem úgy válogatni neki hogy együtt lehessen mosni őket) minden nap kénytelen vagyok kimosni. Viszont télen valahogy elmúlik a lábszag és az izzadtság is (nem értem ez hogy lehet, pedig higgyjétek el ha valaki, akkor én ****** allergiás vagyok ezekre a szagokra) de heti 2 nap mosok rá felsőruházatot. Szerintem nem izzad úgy mint nyáron:oops: Na most jól kiteregettem ezt a szennyest:D
    Juditkám nem irígylem azt a nőt akinek a párja nyakkendős munkát végezo_O Bár magamat sem mert az én párom föl nem vesz semmit csak inget, télen-nyáron, így van mit vasalnom nekem iso_O

Füvonó, georga06, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kukac42

Teljesen osztom a megfigyelésed a lábszaggal kapcsolatban. Télen valahogy nincs!
    Na, jó nyáron sem nagyon, mert Papa folyton lábat mos, mondván izzad a talpa! Nekem meg viszketni szokott, amikor egy nap 10x is elmegy lábat mosni!
    Mondtam is Neki, viszket a talpam ettől, mindjárt jól popón billentelek, hát minek fél óránként talpat mosogatni?:)
    Na jól kibeszéltem az öreget, majd ad a fejemre, ha meglátja!
    Nem látja, mert nem jön már néha-néha sem:)
    Nyugodtan kipletyózhatom, csak a lelkiismeretem kell még lelökni innen a vállamról, ne sugdolózzon a fülembe:)
    A nyakkendőket meg útálom!!

eszter.77, terika01, Füvonó és 2 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na án mostanában kevesebb inget vasalok, mint régebben,
    de ezt mondjuk nem bánom. A nyakkendő meg mostanában már nem divatos.:)
    Nálunk a zoknikkal sincs szerencsére baj.

Na de az event későbbi kezdése, nekem nemigen jó, de majd megoldom.:)
    Átmegyek szervezőbe, mert takarítási nap lesz holnap, de majd ügyesen
    kiszervezem magam kis időre. ;)

terika01, Füvonó, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kukac42

A nyakkendő viselést nem a divat diktálja! Öltönyhöz nyakkendő kell!
    Sajna:(

eszter.77, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  7. nyific

Hát Juditom bizony manapság nem divat a nyakkendő.:)
    Ma ing és zakó, ez megy, vagy V alaku nyakkivágással pólószerűség, és zakó.
    Csak mi idősebbek szoktuk ezt meg, mint az én uram is, mert nem tud
    megbarátkozni, hogy inghez ne vegyen nyakkendőt.
    Biza, így van ez.:)

terika01, kukac42, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Ideertem! :)Valahogy ma nagyon gyagya vagyok :p
    A rakott krumplit megcsinaltam. Aztan megjott apa, jol felhuzott, fel kellett vilagositanom nehany dologrol, de megertette fel ora magyarazas utan:oops:
    Aztan neki keszultem, hogy sutok, erre ranezek a naptarra, akkor nezem, hogy nekem fodraszhoz kell mennem 6-ra. Na hoppa! Hazaertem 7 utan, akkor meg mar semmi ertelme nekiallnom sutni, mert furdetes jon.
    Szoval nem vagyok a toppon :p
    Ugyerzem mostanaban szinte osszegyultek a tenni valok vagy csak en talalok mindig valamit:eek:
    Holnap gyors kiporszivozok, elvegzem delelott a munkakat, fozok aztan delutan sutogetek vegre. Hozom majd a vegeredmenyt! ;)

patakvera, Tavirózsa, nyific és 3 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Nem egészen Gizusom vitába szállok Veled:) Tudod a hivatali etikett, amit nagyon betartatnak ma is ing, nyakkendő és zakó!
    Nem a divat diktál, hanem az etikett. Egyébként ki nem állhatom , amikor egy öltönyös pasi az inghez nem visel nyakkendőt. Rendetlennek látszik és az is, hiába hivatkozik a divatra és nekem nem is tetszik:)

Hoztam az idei divat trend előírását férfiaknak:
    Férfiaknál alapviselet az öltöny és a nadrág-zakó összeállítás mindig inggel és nyakkendővel. A hivatali öltözéknek nincs ünnepi jellege, az öltöny tipikusan városi viselet. A cipő színe a ruha színéhez igazodva lehet barna vagy fekete.

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
    eszter.77, georga06, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Erre szoktam mondani kinek a pap kinek a papné :D

georga06, nyific, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. nyific

Jóreggelt!
    Juditom folyt.... én a divatról beszélek, Te a hivatali etikettről, ami persze, hogy most is van. .
    Én sem követtem 100 %-osan divatot sem a ruházatban, sem másban, pld. fruzurában.
    De manapság nagyon elterjedt az ing nyakkendő nélkül. Láthatjuk nap, mint nap a médiában is.
    Az más dolog, hogy pld. nekünk sem tetszik, az uram sem hajlandó felvenni zakóhoz inget
    nyakkendő nélkül, sőt még a zokni szine sem mindegy.
    Na jól van Barátosném az eventre gondoljunk, és hagyjuk azokat az ingeket,
    elég őket vasalni.

terika01, georga06 és kukac42 kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

13. kukac42

Gizusom akkor egyról beszélünk megint:) Hiába, ha valaki ért, akkor az, az egyik Te vagy! Amúgy meg imádom amikor érvelünk egymásnak, mert a végén csak kiderül má megen egy véleményen vagyunk:)

Brekuszom, Neked nagyon jól áll az a pepecs is:)

14. nyific

Kiírva ki van, hogy elkezdődött az event, de nem írt jóvá semmit.:sleepy:
    Nem számol az óra, csak a perceket-

15. kukac42

Nyugi majd valamit csinálnak vele, csak addig mit csináljak? Most levehetem a fákat vagy hagyjam?
    Na ez ám a dilemma:)

eszter.77, terika01, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

terika01, georga06, nyific és még 1 ember kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nálam megy szépen csak nincsa elég fám és már mentor lennék mivel túl vagyok a 40-es szinten így senki nem tud küldeni sok sok fát :Slegalább egy party pörgő összejönne vagy valaki megvenné a tenyésztett állataim hogy feladatokat tudjak csinálni amivel kárpótolhatnám magam

terika01, kukac42 és georga06 kedveli ezt.
  18. patakvera

patakvera Fórum félistene

25 pörgetésből 1x láttam a kis vigyori virágot! Már csak ez hiányzik....:);)

19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Az első feladaton sikeresen átjutottam ezen a farmomon. Kislányomén meg a kisebbiknél gáz van, kevés a fa:oops:

terika01, kukac42, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem se lesz meg még 1 party pörgetés sem :S ha megvennék a kőszálimat akkor tudnék fákat venni amit meg szupertrágyáznék és akkor talán nagyobbat kaszálhatnék de addig nem :S

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.