Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

És még hozzá milyen kis bucókák!xDxDxD:inlove::music:xD Köszi szépen Judit!:)

patakvera, terika01, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nincs valakinek egészen véletlen valami óriási fülvédője? Fúrnak, fúrnak én meg mindjárt sikítok. Füldugót beraktam, de így is hallom. Komolyan mondom már nem bírom, ilyen nincs:(
    Minek költöztek ezek ide? Vagy én miért nem tudok már innen megszabadulni?:(

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Még mindig az alattad lévők?

terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ejej nagy hiba nem nevelted be őket rendesen :D én mikor ide költöztem szépen lassan beneveltem őket azóta mindenki Csókolomot köszön pedig én vagyok a lépcsőházba a legfiatalabb kinyitják nekem az ajtót :D új szomszédoknak kb 2 éve egy 200e csekkel mutatkoztam be mikor beköltöztek és leáztattak minket :D na a lényeg be kell őket nevelni :)

sziszi1965, Kergekacsa, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  5. kukac42

Azok hát!
    A fene enné már meg őket!

eszter.77, Kergekacsa, klakli67 és 7 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt vagyok és ragyogok! Juditom minden szupi!
    Szó szerint mondták.;)
    Pörgetés még lányomnál lesz, de lehet kell majd egy diszkórózsa, amit nem engednek cserélni, és jót nevettünk.:sleepy:

zorcso, Kergekacsa, klakli67 és 6 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jelzem hogy akinek virághiánya van és cserenapon küldhető is lesz, jelentkezzen nálam.
    Juditkám már komolyan sajnállak az örökös fúrással történő vegzálás miatt:( Pont télen csinálják mikor az ember a hideg miatt szinte alig mozdul ki otthonról. A franc essen má tényleg beléjük!
    Az eventnövényből még egy fél kört kell termeljek, aztán kiteszem az erdei állatos óljaimat, na meg persze a kaméleonokat, hadd szaporodjanak.

terika01, georga06, nyific és 4 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem 78 csillagocska kellene és jobban érezném magam :D

terika01, georga06, nyific és 5 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Hát csillagocskát nem lehet küldeni:(

terika01, kukac42, hejakutmacsonya és 4 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem értem! Belekezdek tenyészetbe ha hiszitek hanem arany lesz mindenből :D

Kergekacsa, Tavirózsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  11. nyific

Biztos aranykezed van, amivel berakod a párocskákat, vagy nagyon boldogok!;)

Viszont anyu megszerezte a diszkórózsát, csak ennyi. Van is a lánykámnak most a többiből,
    majd kerítésnek jó lesz, vagy valakinek?..
    Kész a pakolgatás, húh de untam. :cry:

zorcso, Kergekacsa, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  12. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Ej Judit mar megint zajosak a szomszedok? Ezt mar pofatlansagnak tartom, hogy nincs a lakoknak nyugalmuk az ilyenek miatt >:( Miert nem vesznek az ilyenek hazat maguknak aztan bontsanak, epitsenek kedvukre.
    Breki nagyon ert a tenyeszteshez. En a boom-on kivul hiaba tenyesztettem, soha nem ugrott, igy mar nem is probalkozok vele.
    Gizus orulok, hogy jo hirt kaptal. Na es a viragot is sikerult kiporgetni :) A viragokbol mar nalam is "soveny" keszult:)
    Franciska bizonyara nagyon el van foglalva, talan mar otthon van az apukaja. Remelem jol vannak!
    Rozsam is nagyon el lehet kapatva;)
    Erika, Zsembi es Cicus is be-be jelentkezik, orommel olvasom.

13. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Hijnye a nemjóját ,de mennyire xD?
    Háááááárom napos buli volt kilátásban : kaja, pia, cigányprímás, borkóstolás, szánozás meg mindenfajta jóság.... de , apóstata nem volt jól, így hát jóóóóóóó nyugodtan eventeztem. Az utolsó két percben sikerült itt is a 60000 tp az állatosból, igaz hogy mindent bevetettem még a 40 valahány kacsaólamat is xD. Aztán a pandák az utolsó két percben beértek és tádám meglett :). Igaz három nagy aratásból és több kicsiből. Ingem gatyám ráment, köllött vagy 200 fát még vegyek, no de még két kör eventes növény és meglesz a felhő ;)xD.

No én meg híztam vagy nemtomhánykilót Györgyi kamrájától, utánna meg Györgyi sütijétőőőőől... jajjjjj anyám, mennyi finomság !!!

Volna innen is meg onnan is amit még tanulnom o_O;):)!
    Judit :inlove: , nem tudom mit mondjak... Tömbházban éltünk mi is, igaz csak 10 évig, de mikor arra ébredsz, hogy a szomszi húzza le e fejed fölött a vécét, meg ne adj isten mikor hangosan rászáll a méhecske a virágra..., tudjátoko_O... nem beszélve tényleg a fúrás faragásról.... Őszintén sajnálom kedves !!!

Mindig olvaslak ám Titeket :inlove:, ííííírogassatok csak nyugodtan !
    Válaszolni meg épp, hogy szakajtok egy csöpp időt, néha :).

Puszi Mindenkinek :inlove::)!!!

Kergekacsa, patakvera, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Rózsa, ezek szerint megkínlódtál, de elérted amit akartál.
    Én ugyanígy voltam a virággal, de hát ha valamit nagyon akarunk,
    bizony sokszor meg kell érte küzdenünk.
    Hát így voltunk mi is, és még sokan mások is, biztos.:)
    Georga majd ketten építjük a kerítést, lehet más is beszáll.
    Barátosném sajnállak, hogy ennyi zajt kell átvészelned.:sleepy:

zorcso, Kergekacsa, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nálunk a legdurvább sztori panelba az volt amikor ideköltöztünk vagy 3-ik nap után a felső szomszéd egy családi ramazurit nyomott hazament mindenki és utánna az asszonnyal elkezdtek anyás papást játszani és lábon álló ágyuk volt és kitört mind a 4 lehuppantak de úgy hogy nálunk a csillár leszakadt :D talán életem lekínosabb veszekedése volt a szomszéddal hajnali 2-kor :D még jó hogy nem ránk esett

georga06, sziszi1965, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

3 évet laktam panelban-elég volt. A felettünk lévő lakást mindig kiadták. Csudaszép népek jöttek-mentek. Sajnos volt olyan,akinek szólni sem "mert" az ember a sötét színe miatt....:sleepy: Pedig nem vagyok egy gyáva gyerek,de azért ezeknél nem lehetett tudni! Azért az 1 szem cicámat is nekik köszönhetem. Napokig hallgattam a sírását a szerencsétlennek az erkélyen....a végén a drágám inkább öngyilkos akart lenni és leugrott a 9. emeletről.:eek: Szerencsére beesett hozzánk...:) Azonnal fogtam-irány az állatorvos,aztán uzsgyí haza édesapámékhoz. Azóta is vígan éli világát és az ő mércéjével mérve idén lesz 70 éves.:D

georga06, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  17. kukac42

A mi házunk elég jól van megépítve nem hallatszik át a szokásos napi élet zajai! Gondolok itt a WC lehúzásra és beszéd, csak a hangoskodás, na az igen. Mindegy sosem fogok innen megszabadulni:(

eszter.77, georga06, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nyugi a macskák talpra esnek még a 10-ről is ezt múltkor láttam sajnos :( mert egy "beteg" ember bár erről még a közvetlen ismerősei között is megoszlott a vélemény kiugrott a 10-ről és utánnaugrott a macska és még a lába sem tört el Csak egész karácsonykor nézhettük a fekete zászlót :S már a manusz más kérdés :) de mondjuk aki ismeri Miskolcot és járt már itt az tudja hogy a panelok égnek a 20 emeletesről napi rendszerességgel jönnek le gyors járatba és ezzel van teli a híradó is.

georga06, Kergekacsa, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  19. georga06

georga06 Fórum hercege

Jo reggelt Mindenkinek!

Eloszor egy kis kave aztan indulhat ki-ki a dolgara:)
    Nalunk szep, deres kinnt minden, ugyhogy eleg ropogos, friss a reggel. Setaltatasnal csak ugy ropogni fog a talpam alatt a fu ;)

En soha nem eltem panelban, ugyhogy nincs szemelyes tapasztalatom a panelos zajokrol. Mindig is kertes hazban laktam, de itt amolyan tarsas sorhazak vannak ahol lakunk es nekunk is meg volt a kalvariank a szomszeddal.
    Ket szomszed kozott vagyunk. Az egyik szomszedasszonyom a baratjaval (volegenye) szokott orditozni, cirkuszolni, de nappal teszi leginkabb (viszont lekopogom, most karacsony ota nyugi van) es eleg murisak szoktak lenni. Amikor a konyhaban vagyok kesz cirkuszi eloadast lathatok az ablakbol amikor futkosnak ki-be, kozben ajtocsapkodas, kiabalas, boges is elofordul.
    A masik szomszed az mar bajosabb volt, mert ok ejjel csinaltak a rohangalasokat, ajtocsapkodasokat, orditozast, a lanyok sikitva futkostak, es sokszor a falnak dobtak ezt-azt. Hozzajuk kuldtuk is ki a rendoroket ejjel, nappal meg az onkormanyzat egyik csoportja latogatta meg oket honapokon keresztul. Ugy gondoltak nekik mindent szabad, atugraltak a kertunkbe, volt, hogy boldog, boldogtalan kapott vizibombat nyaron az utcan, stb. Ezek amolyan munkaundorban szenvedo egyenek, marmint a no, meg az elettarsa, anyukanak van 4 lanya es egy nagyobb fia aki mar nem el veluk. Apukat elpateroltak hazurol az uj pasi miatt, azutan kezdodott a ribillio. Ok olyanok, hogy nappal doglenek, ejjel viszont fenn vannak es altalaban 2 orakor ternek nyugovora. Nalunk meg ugyebar az a trend, hogy este 10-11 korul megyunk aludni es reggel 6-8-kor kelunk, attol fuggoen, hogy apa szabadnapos vagy sem. 2 nyugodt evet elvettek az eletunkbol. Volt aki azt mondta jobb, ha elkoltozunk, mert ezek nem valtoznak meg, de mi ugy gondoltuk miert mi adjuk fel, tegyek oket mashova (onkormanyzati lakasban laknak). Aztan ket ev allando hivatali zargatas utan ugynez ki, hogy atgondoltak a dolgot es feladtak :)
    Bar mi jobb szeretnenk egy farmhazat, ahol nyugisan lehetunk, de nagyon nehez talalni kiadot.

Apropo lanyok! Ninettel mi van? Tudtok rola valamit? Mar reg nem jart itt:(

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Laktam én is családi házba sőt életem javát olyanba töltöttem :D ezerszer visszasírom azokat az időket :D gyxerekként személyre szabott játszótér stb... :D na de oda is kötnek rossz emlékek de inkább jobbak :) mindegy jobban szerettem falun lakni mondjuk a házak szintjén túl semmi különbség nincs :D ott is voltak pletykás vén boszorkák és itt is vannak

georga06, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.