Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Sajna a tegnapi piszkálástól a lábilábim ég, fáj, szurkál és lüktet.
    Nem hagyott aludni a piszok/mocsok :)
    .
    .
    A stewardess kérdezi az utastól:
    - Parancsol vacsorát?
    - Miből lehet választani?
    - Igen vagy nem:D:inlove:xD
    .
    .
    A feleségemmel mindig fogjuk egymás kezét.
    Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.;)
    .
    .

galfranciska és patakvera kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAQmomweBhj7g_sWJlL8mRTvMDTylyKP2kdRkWPyHDYSX4ZfLlJA Franciska részvétem. Ilyenkor nem nagyon lehet mit mondani, de együtt érzek veled. http://img5.lapunk.hu/tarhely/flavin7/kepeslap/kozepeskep/120070.jpg

Kukacka örülök, hogy meggyógyultál, nemsokára tesztelheted a sonkát.
    Event ma kész lesz, még érik az utolsó kör dióm. Tőlem nem kért semmi extrát, a fazéktól tartottam, az kevés van (előtte dobáltam be a gazdaköribe), de szerencsére csak egyszer kérte, annyi meg volt.

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nekem nem úgy jött ki a piacozás ahogy akartam így az állatosba újabb feladatot kellett kérnem hátha olyat dob amim van és akkor be tudom dobni a mézkerep meg még érik sajnos nem tudtam előre termelni a dolgokat mert kevés a földterületem

galfranciska, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Pifepöfe:
    Szia!
    Az indoklásodban a kép méretének adatait felcserélted. A szélesség és a magasság adatai nem cserélhetők önkényesen.

Kérlek a moderátori tevékenységet ne bíráld felül!
    Ha gondod van a munkámmal, jelentsd a supporton.

5. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Köszönöm az intelmeket, további szép napot kívánok:)

galfranciska, terika01, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Csak beugrottam köszönni, megyek a dolgomra, vár a hagyma és zöldségpucolás. Délután desznyóvágás:wuerg:

galfranciska, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Elkiabáltam én ezt azt hiszem. Még mindig vacakolok, de majdcsak vége lesz már.
    Szerintem ezt a beszólok , mert töröltek egy képet ne itt rendezzétek. Ebben a topikban nem szoktunk vitát, sem feszültséget kavarni senkivel sem, moderátorokkal sem. Ha gondod van, ezentúl Pifepöfe megkérlek használd erre a célra a panasz topikot!
    Egy kicsit a kuckó olyan, mintha a virtuális otthonunk lenne és nekem marhára rosszúl esik ilyeneket itt olvasni!
    Ha úgy gondoljátok túlzok, vagy túl érzékeny vagyok szóljatok nyugodtan, de ez most kibukott belőlem!

Senki, galfranciska, eszter.77 és 7 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ide én per pill a társaság miatt járok be ha veszekedést akarok hallani látni akkor más játék fórumát olvasom vagy ezen fórum más részét kint a 10 titokfa végre pénzem is van és lesz új területem és ha minden stimmel akkor nem rinyálok :D és már 5 éjfél tenyészet is karnyújtásra van már csak dióznom kell hozzá :D
    De mikor lesz már délután 3 az első titokfáim lennének :D

9. kukac42

Nekem lett 4 galambducom vagy mi a neve. A fák meg éppen dió xxl és bodza xxl :)
    Semmi érdemleges, de mondjuk van mindenből, nehéz lett volna a kedvemre való dolognak jönni:)
    Cserenapon feltétlen kiállts rám, mert annyi ólam, fám van, hogy szívesen adok olyant, ami Neked még nincs, de kellene!
    Szóval ne szemérmeskedj, sikíts majd!

Senki, galfranciska, eszter.77 és 7 más kedveli ezt.
  10. georga06

georga06 Fórum hercege

Draga Franciska, oszinte reszvetem az apukad elvesztese miatt. Aterzem a fajdalmadat, de talan igy jobb, hogy nem szenvedett tovabb. Mi akik csak kivulrol latjuk a dolgokat nem erezhetjuk mekkora szenvedes ez a beteg szamara. Most mar megnyugodott, nem erez fajdalmat tobbe es idovel talan neked is enyhulni fog a fajdalom amit az elvesztese okozott. Barati olelest kuldok es mielobbi megnyugvast kivanok neked.

Rozsam kuldok neked at receptet estefele, addig sajna nem lesz eleg idom.

Gyorgyikem mar megint disznovagas:eek: Ej, de jo lenne ott lenni, de gondolok majd ratok;) a toportyunel meg gondolj ram;):p
    Eventet befejeztem ma reggel. Ideje volt:p Mar elobb is vegeztem volna, ha a tisztast bealdozom, de nagyon nehezen szedem fel a mamutokat es az olakat. Vekkert nem hasznaltam, volt boven mindenbol a pajtaban.
    Gizus, maradt 390 elemem, azt szivesen atadnam, ha lehetne.
    Az olakbol egyedul a farkas barlang(4.) ami emlitesre melto, a tobbi gozosre valo. A fakbol tobbnyire XXL-esek lettek es egy japan naspolya (10.), szoval a fakkal is inkabb a gozosre varok. A kokeny messze elkerult most is.

Kukacka a sonkahoz hamarosan "erkezik" a csulok es az egyeb inyencseg, Gyorgyiek disznolkodni fognak ma ;)
    A dietam kozepette ez nagyon jol jonne szamomra:p Meg jo, hogy van salata boven a pajtamban :D

Megyek a dolgomra, mert allando kesesben vagyok (legalabbis ugy erzem).
    Tovabbi szep napot Mindenkinek!

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

fogok és előre is köszönöm :) bár farkasra pályáznék de sajnos nem fogok most se kapni mert se babérlevelem meg hagyma ami kell a táphoz :) De majd egyszer az is lesz :D na de aminek nagyon örülnék azok piros ólak azok jól jönnének mert sosem fogok tenyésztett állatból annyit felhalmozni meg költeni rá hogy legyen ilyenek ahoz túl zsugori vagyok na meg a kasszám mindig közelebb van a 0-hoz

12. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Bagoly (magánlevél) ment :)

13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!Barátosném, én még nem tettem ki a fáimat, pedig nagyon kiváncsi vagyok mi lesz belőlük.:)
    Állandóan azt énekelem, hogy kék a kökény recece........
    ezzel bűvölöm a menűben a titokfákat.:)
    Na Györgyi már megint disznólkodik, gyorsan megették az előző kocát.:p
    Nekem fő a káposztám, finya lesz.:p
    És képzeld a bótba nem volt elem, valaki felvásárolta előttem az egész készletet.:eek:

Adruka98, zorcso, klakli67 és 6 más kedveli ezt.
  14. patakvera

patakvera Fórum félistene

Egyenlőre én csak megszerzem az ólakat-fákat. Majd ha végeztem kiszórom őket...bár sokat nem remélek.o_O
    Tegnap megint besz...a szemem. Mára feldagadt-holnap irány maszek orvos. SZTK-ba 2 hónap múlva fogadnak....>:( Hétfőre helyre kell jönnöm....:mad: Így mégsem kezdhetek az új helyen!:wuerg:

galfranciska, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  15. kukac42

El van sikálva piros ól annyi, mint a dög itt, kapsz amennyi csak kell:)

Megkaptam, ment a válasz is, Te meg ne sértődj meg, tudod próbáltam leírni, mit is akartam én!
    Gyere csak szépen továbbra is közénk, itt a helyed!

Ú , de sajnálom:( Próbáltad a jégkockát? Kicsit macerás a szemeden tartani, de a dagadásnak és gyulladásnak jót tesz!
    Árpával pedig menj orvoshoz az nem játék!

Senki, galfranciska, eszter.77 és 4 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

A szemmel nem szabad szórakozni, minél előbb el kell menni orvoshoz.
    Én az állatosnál állok, a többi rész kész, elfogyott az elem.:sleepy:

Adruka98, zorcso, klakli67 és 5 más kedveli ezt.
  17. patakvera

Az árpa csak az előjáték volt...:sleepy: Holnap megyek dokihoz-maszek...mert 2 hónapot várni!!xDxDxD Erről ennyit!

zorcso, galfranciska, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Jobbulást Neked! Reméljük pikk-pakk rendbe jössz:)

Senki, galfranciska, eszter.77 és 4 más kedveli ezt.
  19. patakvera

Köszönöm. Nem akarok rinyálni,de a szememmel sokszor voltak gondjaim. Rövidlátó is vagyok+az utóbbi 2-3 évben mindig kijött rajtuk valami. Halogatom a műtétet,mert nagyon drága....:(8)
    Na de vidámabb téma-már akinek-szakad a hó nálunk!:)

galfranciska, Kergekacsa, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  20. kukac42

Nálunk az eső szakad hajnal óta! Tegnap vagy 20 centis hó esett ma lesz belőle sár, no ezért nem szeretem én a telet!

Senki, galfranciska, eszter.77 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.