Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Cicuskám már megint ittál!! Persze aki a koktélokat szereti! :DxDxDxDxD

kukac42, Tavirózsa, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

pedig penge gépem van ahoz hogy ugráljon de ha a kétmagos procit lecserélem 2-ről 4-re akkor 4 szintet fog ugrani? :D vagy a memot cseréljem 4-8 gigára :D de mivel penge vagy tenyésztésbe általában a legelső arany állatka tyúknál ugorhat vagy ha szamarat teszek be az is lehet arany vagy hogy arany állatom van fokonként lépegessek végig?

3. breki072

Semmi köze a mi gépeinknek a tenyész állatkák ugrásához.Oly mindegy mit és melyiket tenyészted ha ugrik ugrik ha nem akkor nem.Sokunknak ugrik a legnagyobbra viszont van olyan akinek egyáltalán még idáig nem ugrott a legnagyobbra vagy az alatta lévőre

4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Tudom hogy a gépeinknek nincs semmi köze hozzá :D ez ilyen poén szerű akart lenni megakartam lovagolni a gépfüggő részt a posztodba balul sült el :D

kukac42, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  5. breki072

megkaptam xDxDxDxDxDxD

kukac42, terika01, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

most kéne valamivel lekötnöm magam holnap délelőtt 11-ig de még az asszony is reggelre megy melózni :D összehoztam 4 tarkatyúkot :D és még van 120e csp-m meg 64 szupitápom ezzel nagyot kaszálhatok ha megvárom a bummot még a tenyésztelepet is kitöröltem :D biztosra megyek :D

kukac42, terika01, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na én vagyok az élő példa, akinek nem ugrálnak az állatkái, hanem szép sorban menetelnek.
    Egymás után ahogy kell.:)
    Cicus, majd írok!

josie, -Erika31-, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én a kivételek közé tartozok mert bummon is meg alap esetben is egyet kihagy 70-30 arányba de valahogy a bölcs tölgyön begyűjthető állatokig bírok tenyészteni feljebb még nem ugrott pedig már nem egy pl dísztyúkot tenyésztettem és az istenért sem ugrik mondjuk sztártyúkra de pl bögyösről 10-ből 7-szer ugrik tarka tyúkra :D és azért már 60x szinten nem tojás a beadandó egy egy feladatba hanem pl fazék :D meg tojás ami olyan áron van hogy szinte lehetetlen letermelni illetve lehetetlen bevásárolni ha az embert nem hagyják potyázni de ma megdolgoztam a sok pénzért bár hozzáteszem amit feladatokba öltem meg tenyésztésbe ma azt hoznám csak vissza :D

kukac42, terika01 és klakli67 kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!
    Cicuskám akkor nem jól emlékszem, de az biztos hogy valaki ismerőssel egy piacon vagyok, csak nem ugrik már be hogy kivel. Valamikor kitettem tenyészállatot és rácsodálkozott az illető, hogy mennyiért, és abban is biztos vagyok hogy a kuncogóban tette meg.
    Brekuszom én betároltam 2000 szupertáppal biztos ami biztos alapon, bár fogalmam sincs melyik állattal érdemes foglalkoznom:eek: A bahán sosincs szerencsém, a farmon meg szinte minden rózsa terményesre van cserém lebeszélve illetve magam raktam össze. Kivéve a kecsketej és tehéntejesre. De amióta ezek a termények fán teremnek:D, azóta számomra mellékesek ezek a rózsa terményesek.

kukac42, breki072, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. breki072

Szép reggelt sziasztok! A rózsaól szépek dizájnosak csak is azért kellenek :D kérek kölcsön 1000db szuptáp ;)

kukac42, Kergekacsa, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép reggelt!

Van tartalékom is bőven van 140 szupitápom tarka tyúk betárazva :D várom hogy leteljen ez a bő 70 perceske és mehet a móka és remélem nem kínlódás lesz meg bukó :D

12. breki072

Én pedig most azonnal bevonulok egy alapos kivizsgáltatásra mert megint találtam valamit a farmomon amiről azt hittem nincs meg és majd csere napkor megszerzem. A red farggle ahova az kel arról a felhősorról van szó, ott feketedett a felhő mikor mind a 4 kitehető megvan. Az egyik megint jól elbujt a kergén :Dvaksi

kukac42, apuci30, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Adnék én Brekuszom, de azt nem lehet ajándékba küldeni:oops:

14. breki072

Nem is ajándékba kel ;)

kukac42, Kergekacsa és georga06 kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Fraggle Rock dekorációs tárgyak még soha nem vettek részt az Ajándékozási és kereskedési nap mini eventen.

kukac42, apuci30, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  16. breki072

Szia Laboviti! Húú akkor meg se bírtam volna szerezni! De mán nem is kel :D
    Figyu csak, tényleg csak egy picike szupitáp akciót nem intéznél el de úgy mise vegyük észre de azé legyen;)

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Hát ránk férne pár új terület, mert tényleg átláthatatlan már a kerge kert is, mint a kincses sziget. És a többiről ne is beszéljünk, mert ha eszel csatnit, akkor termelni kellene, de akkor meg az állatok nem szaporodnak. Nem is tudom sokszor mit is csináljak:wuerg:
    Brekuszom! Cavinton a gyógyszeres dobozból:D

kukac42, apuci30, Kergekacsa és még 1 ember kedveli ezt.
  18. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo reggelt!

Meglepodve olvastam, hogy ma lesz megint Boom. Valahogy talan megereztem, mert vasarnap meg vettem egy XL-es csomagot, hogy legyen boven szupitapom, ha szukseg lesz ra. Amint latom, nem hiaba vettem;) Most van olyan 1000 koruli szupitapom, ugyhogy kiteszek 20 telepet a farmra, meg a bahara is annyit, hatha lesz valami jo ugras. Maradt par kozepes tenyeszallatom is, keverek be majd nehanyat, aztan eldol, hogy sikerul e vagy sem.

Mindenesetre elobb a szokasos reggeli seta a kutyussal, aztan kezdheto a tenyesztes, majd egy ujabb seta a tenyesztgetesek utan. Tenyesztes kozben persze munka ezerrel. Meg jo, hogy a gepem mindennapos vendeg a konyhaban;):p

kukac42, Tavirózsa és breki072 kedveli ezt.
  19. breki072

Cavinton az meg minek! Akkor sem látom meg amim van xD inkább hemüveg kéne xDxDxD

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

van egy szemész ismerősőm :D ha kell megadom a számát :D

Kergekacsa, georga06, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.