Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát komolyan mondom szinte hihetetlen, hogy Nektek ez az ugrás hogy megy!
    Nálam ez egyszerűen nem megy, de nem panaszkodom, nem baj.
    Györgyi is nagyon ügyes, jól csinálja.:)
    Erika Te meg gyógyulj meg teljesen, én már szinte teljesen jól vagyok.

-Erika31-, zorcso, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gizusom annyira jól vagy már, hogy csak néztem milyen gyorsan szintet léptél:)
    Gratulálok kedves barátosném:)

-Erika31-, eszter.77, nyurgaponty és 6 más kedveli ezt.
  3. georga06

georga06 Fórum hercege

A tanarom egy kis zold, nyalkas, csokitorta szereto kisbeka volt;) Itt a tandij :p

Apuci mid van kinn a piacon?

-Erika31-, Kergekacsa, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  4. kqkacc

kqkacc Járnitanuló

Ajjajaj ez naggyon szomorú :cry: , de szerintem is biztos.xD:pxD

5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Georga gratulálok! Nagyon jók lettek! Igaz a mondás, hogy kockázat nélkül nincs siker. Én nem merek kockáztatni, bár egyszer kipróbáltam, akkor bejött, aztán legközelebb vitt mindent, azóta óvatos vagyok, nem kevergetek.
    Apuci nagyon szorítok neked, igazán megérdemelnéd, ha ugrana egy jó nagyot, mert megteszel érte mindent.

6. nyific

Köszönöm! De jó, hogy észrevetted. :)
    Azért tanultam Tőled egysmást, nemde?
    Gondoltam is valamiféle jutalomra, de ez a fránya szerver nem lát semmit.xD

-Erika31-, klakli67, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

elvitték mindenem majd 10 perc múlva várhatóan egy szilaj bika ha mondasz árat annyiért kiteszem :D hogy kukacka ne rágja lett a körmét 1 szilaj bika meg magyar szürke marha ;(

Utoljára szerkesztett: 11.2.15
    klakli67, terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Csak rakd ki amit akarsz, viszik, mint a cukrot most a tenyeszallatokat ugylatom.
    En is tettem ki parat es mar csak 2 maradt, most ujra tettem ki. Jo kis CSP hozam;):p Raadasul a levesesbe mar bement a szerelmes uszo es az aranymalacka, igy 120 szupitappal, 1700 szupitragyaval lett tobb, 2 szintet leptem a bahan es szintet leptem a farmon is.

Tavirózsa, kukac42, nyific és 2 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

10. nyific

Hát Neked is szerencsés kezed van.:)
    Jól csinálod.
    Georga a leveses jól adja ezeket a szupikat, de meg kell érte
    dolgozni.:)

-Erika31-, klakli67, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

12. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Délelőtt elkezdtem írni, közben behalt az internet, most kezdhetem előröl. Igaz láttam, hogy már más is hozott Brekinek szemüveget, de azért ez már ne maradjon nálamxDxD
    Georga gratulálok a szintlépéshez és a jó tenyésztéshez. Nálam nem megy a szint ugrás, csak szépen sorban adja a tenyésztés, most nem is kísérleteztem:)

kukac42, terika01, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép reggelt mindenkinek és aki még tenyésztget annak jó tenyésztést :)

kukac42, georga06, breki072 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdcLue2_ndXrVCIFY32epSSMJMAVYkBqO51uxE6QiHGbN9wUBIoQ
    Annyira készülök az eventre, hogy simán learattam reggel>:(. Mostanában mindig bakizok valamit event kezdéskor, bár ez még mindig jobb, mint a múltkori, amikor kikapáltam a magokat:p. Majd pótolom a felröpiket komfortos hagymával, amiatt nem aggódom, csak magam miatt:music:. Lehet, hogy öregszem:oops:? Nem-nem, inkább csak szétszórt vagyokxD.
    A tegnapi tenyésztés nem is zárult rosszul, nagy ugrás nem volt ugyan, de abból a kevés tápból, lett egy pár piros szintű állatom, most a piacon várják a sorsukat.
    Apuci látom azért csak bejött neked is.

kukac42, georga06 és csokoládétorta kedveli ezt.
  15. kukac42

Sziasztok:)
    Na tegnap gondoltam keverek egyet. 3 doktorból és egy csókosból lett egy csókos!
    Bepipultam vissza a csókos 3 szivárvánnyal, mit ne mondjak megint buktam:)
    Na ennyit a keverésről. Nekem nem jön be eddig se jött be sosem, és többet írjon bármit ez a Brekusz nem keverek:)

eszter.77, nyurgaponty, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nem tanultál tőlem hogy kell keverni :D

georga06, terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  17. kukac42

Látod:) Én má csak ilyen vagyok. A saját fejem után megyek, meg néha a Brekuszom belerángat felelőtlen dolgokba, de mit csináljak, ha a szívem csücske a kölök?:)

eszter.77, nyurgaponty, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám a keveréseket általában én is bukom, tegnap a tehenekkel is buktam a szilajt meg a bájosat nem is egyszer. És csak nem tanultam belőle, elkövettem 2x ugyanazt a hibát:wuerg: Szerintem az sem mindegy milyen sorrendben tesszük be az állatokat.

nyurgaponty, georga06, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én akkor nyerek keverésből ha kissebbről haladok felfelé ha valamiből kettőt teszek be közbe teszek vagy nagyobbat vagy kissebbet nekem a 3 egyforma 1 másik szintű inkább a bukó :)

terika01, georga06 és kukac42 kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ágyúból jó ha több van, lehet lesz felhő nekik is és akkor van mit rápakolni ;)

Utoljára szerkesztett: 12.2.15
    terika01, georga06 és kukac42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.