Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gizusom:)
    Tiéd a kezem:)

2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszi, majd reggel valahogy átcseréljük, viszont akkor jobb ha holnap
    a tenyésztést hanyagolod.
    Gratulálok az aranykához!:)

zorcso, -Erika31-, Andi11 és 6 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kukackám én belehúzok te meg turbó sebességre kapcsoltál :D az idén meglesz a 100 :)Gratulálok :D

Adruka98, terika01, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  4. kukac42

Köszönöm szépen:)
    Azt nem hinném, nagyon sok Tp kell még odáig!

nyific, terika01, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Azt hiszem egy időre elköszönök a kaméleonoktól, valami mással próbálkozom:( Kb 500-ból lett 1 diszkósom, 3 szivárványos.:(
    A diszkós is 4 irányítóból lett, tehát max 2-őt ugrik nálam. Lehet hogy később majd előveszem őket és jól megregulázom, hátha összeszedik magukat:D
    Gratulálok a sikeres tenyésztőknek:)

kukac42, nyific, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  6. galfranciska

galfranciska Rutinos

akkor ez most kézfogó?xDxDxD

kukac42, nyific, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! Tenyészet folyt köv. Kaméleonok mennek egész nap

galfranciska, kukac42, nyific és 3 más kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo napot Mindenkinek!

Latom sikeres a tenyesztgetes;)
    Tegnap este kicsit megkesve alltam neki, mert sutogettem delutan es elment az ido vele. Sajtos rudat es 5 perces turost sutotttem. A turost most probaltam ki eloszor, nagyon bejott az egesz csaladnak, pedig a parom jobbara a kremes sutiket szereti, de ez annyira jo, hogy krem nelkul is izlett neki.
    A kameleonos gazdakorit gyorsan kivegeztem, 72 tenyesztessel meglett az egesz. Ugrott is, na nem tul nagyokat csak az iranyitoig, de a feladathoz az is eleg volt, maradt is tenyesztett kameleonom, de nem dobtam piacra. Most ujra betettem par tenyesztelepbe kameleont kivancsi leszek mekkorat fog ugrani.
    A szomszedokat mar megszortam tegnap es ma is szupitappal. Volt tobb, mint 700 szupitapom kezdesre, vettem 2 XL-es csomagot azt eltenyesztem es vege.
    Szamarnal volt egy nagy ugras, vadszamarbol szepfulu (meg sosem sikerult). A bahan tegnap sima tevebol lett szultan, ma zen pandabol joga (mennek a piacra). Ezzel be is fejezem a bahat, mert most nem nagyon ugralnak ott az allatkak.
    A farmon a lo, meh, hal, strucc es szamar tenyesztesre alltam ra. A levesesbe szeretnek egy-egy arany allatkat:p;)
    A kameleonnal megvarom milyen ugrast produkalnak, attol fuggoen fogok tenyeszteni beloluk.
    Ragaszto muhely van es hozzavalo is, ugyhogy elinditom ma a ragasztogyartast.

Mindenkinek sikeres tenyesztest kivanok, minnel nagyobb ugrasokkal;):)

galfranciska, kukac42, nyific és 3 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szép napot Nektek! Nekem már megvan. A kaméleonok közt időnként megy 1-1 kör más is, lett egy vagány denevérem (ducikból), egy fürkész struccom simából, egy csacsi kongom vadszamárból. A bahán simából egy szultán. A kaméleonból kaptam több irányítót, meg lett szívárványosom is, igaz, az a piacról.

galfranciska, georga06, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam azért nem megy ám úgy a kaméleon, mindet ki kell tenyészgetnem, nem sok van már.
    Nekem aztán nem ugrál szokás szerint.
    nem is igen szeretem a tenyésztést, ezért. Sikerélmény nuku.:)
    Barátosném Neked nagy gratula a lépéshez, vár valaki a sarkon, oda rohansz?;)

zorcso, klakli67, titjungne és 8 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Az állatos rózsa ólra való 2 kaméleonom megvan, de az egyik 4 irányítóból, a másik 4 szivárványosból lett, tehát nem igazán ugrál, szinte csak a kötelező következőt adja:( A terményes rózsára már nem lesznek elegen az állataim, és a bájitalom is elfogy.

Andi11, galfranciska, Adruka98 és 3 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Georga a szultánt ne add el!
    Kell a bahás új gazdakörihez, vagy eventhez már nem emlékszem de kell az biztos és múmiák is meg bőgőmajmok!

galfranciska, terika01, apuci30 és 3 más kedveli ezt.
  13. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszi, hogy szoltal! :inlove:
    Nagyon le vagyok maradva a pletyiseknel az olvasgatasban ezert nem is tudom mik fognak kelleni a kozeljovoben, de ma meg holnap estefele olvasgatni fogok, hogy utolerjem magam.
    Van szultanom, mumiam, bogomajom is nehany. Akkor bahas tenyeszallatok maradnak a pajtaban;)

galfranciska, terika01, nyific és 3 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Én is ezért kezdtem el a bahán is tenyészteni. Vannak tevéim, de nagyobbak, szóval kell a szultán nekem is meg a múmiák is:) Azt nem tudom mennyi kellhet, de legalább 2-3 db jó lenne belőlük, biztos ami biztos:)

galfranciska, terika01, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én most röpke 1 óra alatt kaméleonból összekaptam 1 misit majdnem elértem a 72-es szint végére :D nem adja jól a kaméleonokat de viszont gazdaköriket tudom csinálgatni ma még apróbb szupitápokat kiszedegetem majd holnap van két nagyobbam amiből kijön 100 szupitáp és azt holnapo zárás előtt fogom ellödözni :D

georga06, galfranciska, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

17. kukac42

Na látod kár volt a saját hangulatod tegnap rombolni! Csak sikeres lesz a vége:)
    Györgyikém ez a szivárványos tetszik nekem a legjobban:)
    Gratulálok!

georga06, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

bibibi már a fitneszből jött ki egy sportos is :D visszajön az életkedvem lassan igaz még nem diszkós de majd lesz belőle az is ha nem akkor vagy vödör vagy lavor :D

georga06, galfranciska, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  19. kukac42

Szuper:)
    Csak így optopistán és sikered lesz:)

georga06, terika01, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Azóta túl vagyok egy gorillán egy irányítón most méhecske strucc meg tyúk van porondon remélem nem egyeket ugranak legalábbis nem alá kapom a plussz állatot mint eddig :D

georga06, terika01, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.