Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha összejönnek azok a feladatok amiket megakarok csinálni akkor veszek amúgy nem :)

georga06, Kergekacsa, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám tudod, ki korán kel az korán fexikxD
    Erika néha szokott jönni, de Nini és Zsémbike nagyon rég volt már itt. Nem tudom mi van velük:(
    Vera hogy ízlik az új munkahely? Naná hogy veszek egy csomag állatot én is, mert kell az a puhacsőrű nekem is, megőrülnék ha elkerülnexD Tudjátok milyen jól árultam a kivikből és a farkasokból? 6 millát besepertem. Ja és a gazdakörijükkel is készen vagyok már.

georga06, Kergekacsa, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  3. patakvera

patakvera Fórum félistene

6 milla??? Az ösz vagyonom nincs ennyi....:eek: Jó a munka-szeretem csinálni-erre vágytam mindig is! A párommal vannak kisebb csaták miatta / csak férfi kollegáim vannak /,de remélem átvészeljük majd ezt is!:inlove: Szerintem én is beruházok a csőrösbe!;)

georga06, Kergekacsa, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Az nagyon jó ha az ember szereti azt amit csinál. Ha jó is vagy abban amit csinálsz, a férfi kollégáid elismerését kivívod magadnak, akkor a párod sem fog szekálni;)

patakvera, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyikém én eladogattam sok kivit meg farkast és későn kezdtem gyüjtögetni őket, de 3 millát azért én is kiárultam:)
    No lett 2 kacsacsőrű, két farkas és két kivi ami érdemleges. Rengeteg macskaház, abból Dunát tudnék rekeszteni. Lett még gólya 2, kakas 2, és más szóra sem érdemes ólak is. Ennyi elég is :)

Utoljára szerkesztett: 13.3.15
    patakvera, georga06, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nekem csak 1 kacsacsőrűm lett egy csomagból, egy narancs kaméleon, egy kakas, egy farkas, sárga tehenészet:wuerg: piros ló, de tarolt a macsek és a++hód.

patakvera, georga06, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Kacsacscsőrűm már, aranyos olyan kacsás csőre van.:)
    Kiváncsi vagyok mi lesz a csomagból.
    Juditomnál megint dupláz a gép, Györgyikém a Tiéd se rossz, kivid nem lett most?

klakli67, zorcso, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...qAhkoVqH970OrEI1juEmnaLE53NN2Op17aYogiswrkQaQ
    Sziasztok! Látom ti már belendültetek, van akinek már van is kacsacsőrűje, gratula hozzá. Én vettem 3 ólat, gondolom nem kell tápot kevernem neki. Már rég megfogadtam, hogy nem veszek ólakat, és tartottam is magam hozzá. Egy kilengésem volt a békánál, persze az nem lett. Azóta már ketten is vannak. Most is kivételt tettem, de csak hárommal, aminél ugye nagyon kicsi a valószínűsége az új ólnak.

patakvera, georga06, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom kivim most egy sem lett:( Egy farkas és egy kakas, de már a sokadikok:( Ráadásul a kakas annyit zabál, hogy a kukoricát nem győzöm termelni a tápjához:eek:

patakvera, georga06, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  10. nyific

Györgyikém az a baj tudod, hogy van ám olyan ól, ami nekem nincs, vagy egy van
    pld. kivi, farkas, sün, a lerágott csont.:) hát azért ezeket szeretném, de ha
    ennyi ólból nem lesz, akkor legközelebb én sem veszek ennyit.
    Mindig mondja az ember lánya, aztán csakzértis vesz.:)
    A farkas még mindig jó árban van a piacon, meg a kakas is, kerestél az ólakkal
    egy kis költenivalót.

klakli67, zorcso, patakvera és 7 más kedveli ezt.
  11. kukac42

Nekem helyem nincs hova kirakni ezt a sok dögöt!

patakvera, georga06, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok.
    Itt vagyok én is csak még írni nem tudtam. Vettem három ólat kezdésnek kacsacsőrű ugyan nem lett de kivi az igen. Nagyon örülök neki. Vettem még ötöt. Kíváncsi leszek mi bújik ki belőle.xD
    Jövő héten megyek fogdokihoz mert kiesett :oops:a tömésem és pont elöl van. Úgy nézek ki mint egy fogatlan bábaxD. Sajna nem lesz olcsó mulatság. Azt hiszem egy pár pelenkát is kell vennem. Nagyon félek a fogorvostól de csak addig míg be nem ülök a székbe.
    Szép estét mindenkinek

patakvera, georga06, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

bátor vagy nekem nincs egy fogam de nem bolondultam meg hogy henteshez menjek vágóhídra akkor inkább villamosszékbe ülök :D

http://kepfeltoltes.hu/view/150313/coool_www.kepfeltoltes.hu_.png hogy nem jön össze ilyen boomkor :D

patakvera, terika01, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  14. galfranciska

galfranciska Rutinos

Szuper.
    Azért megyek én is a magándokimhoz mert ott legalább valamennyire biztonságban érzem magam és ha azt mondom neki, hogy képt injekció akkor kettő.:wuerg:

patakvera, georga06, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én tartom az ígéretem.xDxD Én is vettem ólakat, de csak pár darabot, most várom az eredményt:):):oops:

klakli67, georga06, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  16. nyific

Na megvannak az ólak, örülök is meg nem is.:):sleepy:
    Nagyon vártam egy kivit, egy sem lett.
    Lett kacsacsőrű, kakas,macska, galamb, gólya mosómedvék, narancsólak, kaméleon narancs,
    hódok++-ok, farkas, stb.
    Ja és lett egyetlen egy sün, amire már várok pár hónapja, de abból is csak egy.
    Egy kivit nagyon szerettem volna. :sleepy:

klakli67, zorcso, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Sziasztok:)
    Gizusom galamb ül a térképen:) Franciska teljesen Veled tudok érezni ebben az ügyben:(
    Tudod van ám egy jó módszer a fogorvos megfékezésére. Beülsz a székbe. Doki odaáll melléd, máshova nem is állhat!
    Te megragadod a...., na ott és megszólalsz negédesen, akkor most ugye nekem sem fog fájni, meg magának sem fog fájni:)
    Garantáltan ad injekciót:)

kekmaci75, galfranciska, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Hát nem lett sem kacsacsőrűm, sem kivim, sem farkasom, de lett rózsaszín tehénkém, úgyhogy örülés van. A három ólamtól csodát nem vártam, de ennek most örülök. Az titok ólak egyébként addig vannak kinn, amíg megnézem hogy néz ki, nincs annyi hely, hogy azokat is kipakolja az ember. Jaj hát majd elfelejtettem, narancs lovam is lett!

klakli67, zorcso, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  19. nyific

Erika nekem sem lett kivim, látod, örüljünk annak, ami van.:)
    Majd legközelebb lehet összejön.
    Franciska, engem meglát az ajtóban, már nyúl is az injekció után, addig be nem ülök a székbe,
    de már ismer, mennyire rinyálok ha a fogamról van szó.:)

klakli67, zorcso, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  20. kukac42

Sziasztok:)
    Gombaleves kész, rakottkrumpli kész, takarítás megvolt, most meg nézegetek a semmibe.
    Ja és slussz is van:) Csináltam tiramisut:)
    Ma kora reggel meg gondoltam egyet és vettem szólóban pár titok ólat ,na így már 5 kacsacsőrűm van!
    Nem tudom hogy csináltam de amit vettem abból egy volt ami raktárba való:) Lett 2 kacsacsőrű, 2 farkas és még egy kivi:)
    Többet tényleg nem veszek már:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.