Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Hm mások már kész is vannak én meg még csak most iszom a fekete nedűt ébresztőnek. 2db csúfság lett.

2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kukacka nagyon ügyes voltál, hogy már mindennel kész vagy, én akkor nyitogattam a szemeimet. Az én ebédem még csak gondolatban van meg, igaz, hamar kész lesz, krumplilevest főzök (nagyon szeretem), és sütök pár palacsintát.
    Gizus, én már rég nem bosszantom magam ezen, míg több ólat vettem, addig dühös voltam, hogy sokból nem lett semmi, most hármat veszek, így nem mérgelődök, mert nem is várok semmit, ha meg mégis sikerül valami jó, akkor örülök. Előbb-utóbb (inkább utóbb) így is meg lesz minden.

klakli67, galfranciska, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Juditom igaz a mondás, ki korán kel aranyat lel, én
    most megpróbálok a Te kezeddel játszadozni.:)
    Neked elismerésem ebédügyben is,.:)
    Nálam csak most indul a mandula ebéd ügyben.
    Erika nem is bosszankodom, igazán kicsit szomorú, mert úgy szerettem volna a kivit, már a multkor is.
    Reménykedtem, hogy most meglesz.:sleepy:

klakli67, zorcso, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Mai ebéd: grízgaluska leves, rántott husi meggyszósz. Egy része készen is van, a husit majd csak félkor kezdem kirántani.
    Lett még egy kacsacsőrűm és 2 kivim. Kislányom farmján is kettő lett az újból, lett farkasa is, de kivije neki sincs:(

galfranciska, patakvera, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  5. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Vagyok am, csak van, hogy eppen olvasgatni van idom.
    Tegnap este meg a farmon sem arattam le annyira bele vetettem magam a torta diszitesbe, de keszen lett es ma delutan szallitjuk le. A megrendelonek nagyon tetszett amikor elkuldtem neki az "ilyen lett" kepet. Mar dobozban varja az utazast.

Nem vettem tegnap meg a csomagot a titkosbol, hanem vettem 30 titokolat es abban lett 1 kacsacsorum, 1 kivim (ketto van igy mar), 1 farkas (5.), lett kakasom, bekam, golyam, galambok, sunok, mososmedve, macska, eger, vakond, retro hodok, 1 piros ol es 5 narancs ol. A lenyeg, hogy lett kacsacsoru. Tovabb nem probalkozom, boven eleg az egy is belole, ugyis csak egy ideig lesz kinnt, ahogy majd a termenyese is.

Nagyon ugyesek vagytok, en le vagyok maradva a munkakkal. A mai seta is letudva, a mosogep dolgozik. Egy gyors porszivozas, gyorsan fozok valamit, kiteregetek aztan keszulodes es indulas. Apa dolgozik delig, ebed utan elvisszuk a tortat, megejtjuk a bevasarlast es irany haza kicsit pihizni. Holnapra vendegek jonnek delutan, delelott skype-olok a baratnommel fozes kozben ugyhogy unalomban nem lesz reszem.

Tovabbi szep napot Mindenkinek! Majd erkezem amint tudok:):p Veletek vagyok mindennap;)

galfranciska, patakvera, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Györgyikém ezzel a tortával volt ám dolgod rendesen:wuerg: Én ilyenbe bele sem mernék fogni annyira nincs az ilyenhez kézügyességem:oops:

galfranciska, patakvera, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  7. nyific

Nagyon ügyes itt mindenki, ebéd kész, emlős pipa.
    Az ebéd Györgyikém hasonló a tiédhez, csak pipicombot rántottam.:)
    A helyzet ólak szempontjából változatlan. keresem a kivit, de sehol sem találom,
    biztos nem szeretne nálam lenni.:)
    Gerorga a tortád művészi lett, szinte hihetetlen miket tudsz alkotni.:p

klakli67, zorcso, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A fiam fiókjába vetterm egy titokólat narancs disznaj jött ki belőle asszonynál meg 50e csp kell hogy tudjak ólat kivenni én meg az eventekbe ha lesz titokzatos vagy fa vagy csemete nyitok onnan :)

9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

10. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszi csajok:) Igyekszem a legjobbat nyujtani a tortak teren. Eppen ma reggel mondtam a paromnak, hogy soha eletemben eddig nemtudtam egy gyurma figurat sem csinalni normalisan. Rajzrol meg ne is beszeljunk ....:p Amiota a tortakat csinalom, azota a figurak teren is egyre jobban megy. Soha nemtudtam volna elkepzelni, hogy keprol egy igazan jo figurat (hasonlatosat) csinaljak. A parom mikor ma reggel meglatta a kesz tortat (mert ugyebar ejjel fejeztem be) csodalkozott, hogy milyen szupi lett. Raadasul mind sajat kezuleg csinaltam, igaz orak teltek el vele, de ugyerzem megerte. A 4 eves kislany aki kapta, sikongatott amikor megmutatta neki az anyukaja. Ez boven eleg elismeres volt szamomra.
    Bevasarlas letudva :p a boltok dugig emberekkel, rengeteg viragcsokor mindenhol. Holnap lesz anyaknapja.
    Meg a mososgatast kell letudnom, aztan csaladi mozi a nappaliban lefekvesig.
    A kovetkezo ket nap megint mozgalmas lesz.

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Hol lesz? az még másfél hónap :) vagy esetleg rossz filmet nézek :D

galfranciska, patakvera, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  12. georga06

georga06 Fórum hercege

Itt nalunk;) Skociaban.

galfranciska, patakvera, apuci30 és 4 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nálam a "legszebb" titokzatos ól a citromsárga tojástojóxDxDxDxD Mégis kell vennem egy csomagot.

galfranciska, georga06, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Jah azt nem tudtam :) bocsánat :)

galfranciska, terika01, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Georga le a kallapal előtted! Gyönyörű tortát alkottál!
    Judit szorítok Neked:)
    Ma marhapörkölt lesz nokedlival (vel), és zöldbab leves. Már kész van, de a nokedlit majd frissen szaggatom ki:)

galfranciska, terika01, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Judit mehetek egy kis zöldbablevesrexDxD? Imádom és én nem főzhetek, mert a fiatalság nem eszi meg:(
    Szoríthatsz, kipakoltam a csomagot:p:p:oops:
    Georga és akkor most nálatok otthon kétszer is tartatok anyák napját?:D:D

17. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Ma szerencsém lett az ünnep miatt-nem kellet dolgozni mennem. Fáradt is vagyok....na meg a gyomrom is rendetlenkedik! Esetleg ha tudtok valami jó emésztés segítőt-ami nem szadul meg-írjátok le nekem! Próbálkozom mindenféle teával,de a vége mindig a dulkolax stb....és ezek elég jó kis görcsöket csinálnak.
    2 éve csináltattam a fogaimat. Az orvos tanácsára bevettem 1 sanaxot-gyengét-a kezelés előtt fél órával....amilyen félős-ideges voltam csodák csodájára rosszullét nélkül végig ültem a 2-3 órát. Tudom ajánlani!
    A torta csodaszép lett! :D
    Vettem 30db ólat-a biztosért sajnáltam 630FAt. Délután jelentem-remélem-,hogy lett kivim és kacsacsőröm!8)

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gyere csak szívesen látlak:)
    A gyömbér és a kardamom csodákra képes. Vagy egyiket, vagy másikat edd. Vagy készíthetsz főzetet belőle, de legegyszerűbb elrágcsálni pár kardamom magot, vagy némi kis reszelt gyömbért. A gyömbér kicsit csípős, de garantáltan segít.

19. nyific

Sziasztok!:)
    Had dicsekedjek valamivel. Lett sünöm végre, nem is hiszem el,
    igaz kivi helyett, de végre lett.xD

az ember lánya próbálkozik, nem adja fel, persze lehet ez rossz is, már
    ha negatív értelemben gondoljuk.
    Tudnék erre is példát. De most fő, hogy lett sünöm.:cry:

klakli67, zorcso, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Gyömbért próbáltam...:cry: Olyan keserű volt,hogy feladtam.:oops: Kardamomról még nem hallottam...o_O Rákeresek tüstént!:D 20 ólból 1 kivi lett+1 farkas ami említést érdemel. :wuerg:

zorcso, galfranciska, terika01 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.