Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Kuncogó Kuckósok!
    Jaj remélem nem gond,hogy bemászok ide..bár ma már csak négy vagy hány kézláb fog menni,mert olyan de olyan fáradt vagyok,hogy nemi identitás zavarom is lesz,,,,tehát nem tudom fiju vagyok- é vagy leány...Nos gyors bemutatkozás--40 felé vagyok járva,kicsivel több de még nem 100...kerekitve 44 :)Era a tisztességes ungarise nevem,van egy gyönyörü 24 éves leányzóm aki magyar országon él....még....mert remélem suli után követi anyuciját németbe.Van aki ismer a kistesóról..ott a Tünci világba se vagyok nagyon normális,és szándékomban sem áll azzá válni.Keresem a helyem..most mert na de nem is tudom .....remélem nem gond,hogy irtam hozzátok.
    Lakás felújítunk....amig élek addig...tehát vagy 40 évig tuti...de nyugodt vagyok,mert benne van az elsö 100 éves projektemben.Addig csak ki lesz festve.Ma be lettem betonozva..konyha fala megkívánta,mert akkora lik volt rajta,hogy szomszi 140 éves mumia nénnye átlesett rajta...vagy ö vagy én halunk szörnyet...:)Párom kérdezte,hogy melyik a kedvenc helyem,,,hát ugyan mi a konyha vagy a bank...de az utóbbi csak akkor ha pénzt adnak...:)igy konyhába lettem bekeverve....rám is kente a kapuccsinós mázat a Párom..moshatom majd le a morcos arcomról, ha letudom,Igy ma eléggé szinváltósra sikeredtem.
    Fözni imádok..vagyis fogok...ha lesz majd konyhám.
    8 hónapja vagyunk Németbe,de ez már 30 évet kóstál,,vagyis ugy érzem.Hiányzik a magyar hon,,hun nem hun nagyon.:)Dee dolgozunk ezerrel,hogy haladjunk.
    Jáj mennyit irok,,még elzavartok.....:)

zorcso, patakvera, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szia Era! Örülünk neked. Lakásfelújítás terén (legalábbis a kísérő hangokban, fúrás, faragás:wuerg::wuerg::wuerg:) itt Judit (Kukac) van a leginkább otthon.
    Juditom remélem már csend és nyugi van a házatokban:D:D
    Én is nekiálltam a lakásfelújításnak, felrakattam a konyhában a szép új csempét, másnap jött egy vevő, és huss eladtam az egészet. Tehát rám most a költözés vár:wuerg::wuerg:, aki akar jöhet pakolni:p:pxDxD

Én csomagot vettem, igaz kicsit sajnáltam érte a 630 FA-t. Egér 2, kivi 2, macska 3, farkas 2, narancs rodeó, citrom rodeó, piros kaptár, galamb 2, gólya 2, vakond 2, mosómedve, sün 2, aranymosó narancs, kakas 3, béka 2, retró hód++, juhakol piros, angóra narancs, ezek szerint kész az állatkertxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 15.3.15
    patakvera, galfranciska, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Dehogy zavarunk el Era!
    Gyere csak minél többször. Jó kis társaság van itt. Igen mi szeretünk beszélgetni és igazán nem bánjuk, ha nem sajátmagunk válaszolunk rá:)
    Ilyen is van látod-e?:)
    Jajj, ne is mondd! Most már vagy egy hete teljes a csend, de maradjon is így:)

patakvera, galfranciska, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  4. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok Kuncogósok! Benéztem Hozzátok. :)
    Lakásfelújítás terén én is tudnék mesélni, mivel tavaly novemberben egy rövidzárlat miatt szénné égett a lakásunk. Ezért nincs gesztenyés felhősorom... A karácsonyt úgy ünnepeltük, hogy végre ki volt festve a lakás. De se bútor, se fenyőfa, se ünnepi ebéd, se ajándék. Vagyis az ajándék, hogy mindenki élt.
    A főzést majd kitárgyaljuk, van szép új tűzhelyem :)
    És a mostani titokzatosokból van minden új ólam (igaz sokat vettem, ennyit nem akartam).
    További jó hétvégét és jó játékot mindenkinek!

patakvera, galfranciska, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  5. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szia Drága!!
    Na még jó ma nem vagyok Skizofréneses hangulatomban,hogy magammal beszélgessek...bár ha igy haladok,rendelek még is egy fajin lakososztályt az elmeháborgós intézményben..én leszek az agysebész,aki szikékkel rohangál a dokik után ..:)És alulról,csipöböl mütöm ki a mandulájukat.
    Na de vettem 15 nagyon titok ólat...te Juditom az annyira titok hogy nálam az is maradt.Kettes fejlesztések,meg retro cuccok..se talpasszájúcsacsacsörü,sem nem Zöldkiwike.Nah majd 2029-ben megveszem a pijacon addira csak csak lemászik a bányászokig a becses ára.Tele vagyok nyávogós macskákkal,mert túrós vakondokékkal...:)
    Itt nem furnak,,majd mi fogunk,,a szomszinak csak a fogát furták 50 évvel ezelött,ma már olyan vizes-poharas van nekije.Van pár szuper polcom,amihez sajna kell lik,mert nem lehet beletenni a dűbelebalázst.Igy nem tartja meg a légy szárnyát sem meg....
    Köszönöm Kergekacsácska...kedves vagy,,kellemes fogadtatás!
    Juditommal csacsogunk néha Tünci országban,de ma felettéb ide köt a való világ.
    Ilyen nekem is volt anno,még szüzies lejány koromban,,mikor is agyig felujitott lakásomat azonnal izibe adtam el....válásom után..hogy még a szine se emlékeztessen semmire sem a multamból.Mert a jövö érdekelt!!!Most nem tudom érdekel-e már mert az is kusza szövevényes lett...:)De jól vagyok,imádott Párommal....
    Konyhám még nincsen kész,mert az elöttünk lakó szerény véleményem szerint a robbantás mestere lehetett...miinden olyan volt,mint az amcsi robbantós filmekben mikor megláttam.....el is ájultam,,,ugy szedtek össze elemjeimröl.Na azóta ujitgatjuk lelkesen....van már laminált padló...olyan legós amit össze vissza kell illesztgetni,de a gyártó sem tudná össze rakni,,,,meg bútorunk,az szuperjó a dobozába még egyik másik....a fürdöt nem tudom mikor robbantjuk be..de lehet szólok az elöttünk lakónak,mert ahogyan érzékeltem,az igen csak ért hozzája.:)
    Tehát sütö sincsen még igy rakottat csak interneten nézek.....sült csirkét is,,,:)

patakvera, galfranciska, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hali! Kit látnak szemecskéim, csak nem ?
    Era de jó, hogy jöttél közénk, lehet itt mindent, kuncogni, cincogni, mint az egerentyűk.:)
    Itt mindenről lehet cseverészni, kaja, pija... pasik, szóval jó helyen jársz.
    Mi itt szeretünk egymással beszélgetni, nem magunkban ám, ahogy Barátosném
    is írja. Gyere sokszor, jó egy kis frissítés.:)

zorcso, patakvera, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  7. kukac42

Szia:)
    A legszebb ajándékot kaptad akkor! Életben maradtatok! Majd az idén már kellemesebb lesz az ünnep!
    Főzni meg szeretünk, csak nekem sosincs ötletem, hogy mit:)

Era én nagyon imádok felújítgatni. Tervezgetem a színeket, formákat, a sajátom is magam terveztem. Amikor kész lett sokan lopták az ötletem s ma már sok lakásban ugyanaz az elosztás a lakásban, mint nálam.
    Egyszerűen lelkesítenek az ilyen dolgok. Belépek egy lakásba és megjelennek előttem a dolgok. Most éppen egy dohányzóasztalt álmodtam meg. Az asztalosnak amikor megmutattam a rajzaim, hogy milyennek is képzelem, hát tátva maradt a szája:)
    Gizusom nekem még mindig úgy fáj a nyakam, hogy majd be...!
    Kéne valami gyógymód!

kekmaci75, patakvera, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szólj az uradnak hogy vgyen kezelésbe és egyből nem fog fájni :D

kekmaci75, patakvera, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  9. nyific

Barátosném a nyakadra meg amit a bagoly vitt, jót tesz, hidd el.
    Én meg olyan taknyos vagyok tegnap óta, köhögök is, elég csúnyán.
    lehet holnap megmutatom a torkomat a családbarát dokinőnek.
    Szerintem még hőemelkedésem is van.
    Ma korán lefekszem, holnap majd minden kiderül.
    Jóéjt!

zorcso, patakvera, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Tegnap kicsit elfoglalt a család (testvéreim, anyukám), de nagyon jó volt.
    Georga a tortád ismét fantasztikus lett.
    Én a gyömbért teának szoktam készíteni, összedarabolom, leforrázom, hagyom állni kicsit, és beízesítem, mint a teát. Nagyon finom, és egészséges. Náthára különösen jó, Gizus próbáld ki, hátha használ. Ha nem, akkor marad az orvos. Gratu a sünökhöz.
    Judit jó kis időszak vár rád, de csak az eleje rossz, aztán amikor az új helyen lehet már tervezgetni, rendezkedni, az már jó. Nem beszélve arról, hogy amikor kész a "mű", és be lehet lakni, na az már nagyon jó.
    Kriszti sajnálom, ami veletek történt, de a lényeg, hogy nektek nem lett bajotok, és innen már csak előre van.
    Szia Era, jó, hogy jöttél. Itt tényleg nem magunkban beszélgetünk, de neked elárulom csendben, hogy én szoktam magammal is beszélgetni. Ebben az a jó, hogy mindig nekem van igazam.
    Hogy jól induljon a nap
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7uu5KKQprzzmk2zcnpq0QP4FLxUqWff7HvgtcD-MkmvMvAKR0

Kergekacsa, patakvera, Clauriel és 4 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép hétfőt kívánok mindenkinek :) Végre vége ennek az istenverte hétvégének meg az egész hétnek! Ugye csütörtökön írtam hogy a fiúnak fáj a füle orvoshoz vittük kapott gyógyszert... Pénteken vissza háziorvoshoz, hogy hétfőn mehet suliba csak tesizni nem. Örült mindenki szombat délelőtt megtanul készült a versenyre délután elkezdett köhögni mint valami tüdőbeteg ferlhívtuk az ügyeletet ahol közölték hogy ha köhög majd elmúlik igyon sokat és feküdjön ...
    tegnap hajnalba arra kelünk hogy a gyerek lázas 9 feletti egész nap panadol algopirin hütőfürdő vízesruha vízeslepedő minden bevetve de 8.8-nál lejjebb nem ment tegnap estefelé hívjuk az ügyeletet hogy bevinnénk adjaqnak neki injekciót mert egész nap nem bírjuk levinni neki mire az ügyeletes orvos közli velem ne hozzuk a gyereket mert nincs oltoanyag mondom se algopyrin se demaalgon se semmi egy kórházba nincs na ne játszon velem. Mire közli hogy ez van maradjanak otthon és csillapítsák a lázát mire belőlem kijött az úriember és a felmenőit is elátkoztam és megragoztam és rájuk csaptam a telefont. Hála istennek mára visszatért a köhögés meg folyik az ora és csak kissebb láza van :S ha ez mind nem lett volna elég tegnap reggel bekapcsoltam a gépet és úgy gondolta a gépem hogy vasárnapi zárvatartás rá is vonatkozik így kikapcsolt magától 3* eljátszotta 4-jére nem kapcsolt be ;( gépet dirib darabra szedtem kipucoltam kifújtam újrapasztáztam stb... és telepítés csak egyik rendszerlemezem nem volt itthon üres dvd min idg 100-val van itthon de most az se volt itthon :S így mehettem haveromhoz akinek mindig van dvdje és miért is ne neki sincs így mehettem tovább és harmadik ismerősőmnek akinek arra alkalmas gépe van csináltunk pendrivera rendszert :S de neki is tehettem a gépét újra mert azt se ment rendesen de legalább egy kis pénzt kerestem :) tehát elegem van

kekmaci75, Kergekacsa, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

xDxDxDxDxD Nagyon jóóóóóó ötlet. Tudsz valamit a nőorvosnál is?

Kergekacsa, patakvera, Clauriel és 4 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Sziasztok:)
    Franciska tudni éppen tudnék, de itt azt nem írhatom le:) Nyakam már jobban van, de betaknyosodtam, alig látok, és időnként ráz a hideg. Fő a változatosság:)
    Apuci és most hogy van a gyerek???
    Csak mérgelődtél, de nem írtad, hogy látta-e orvos már?
    Ilyen magas láz csak úgy nem lesz!

kekmaci75, Kergekacsa, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  14. galfranciska

galfranciska Rutinos

Szióka! Nagyon örülünk neked. Tudod vizes-poharast a körzeti fogorvos szokott készíteni ezért nem is megyek hozzá. A másik meg jó csak egy kicsit húzós árban de az állandó pacienseknek részletre is elkészíti.
    Mostanság be be néztem(Biatündér) odaát de a favásárlós event nem lelkesített. Itt nagyon szeretek lenni.
    Vettem én is egy csomó titokólat és csak egy lett ami érdemleges a kivimadár. A többi nyávogó, burukkoló állat (csak meg ne egye a macska a galambjaimat). Most jelenleg úgy állok mivel jó sokat költöttem az utolsó gazdakörire mert azt gondoltam, hogy lesz kacsacsőrűm. Lett is csak nem figyeltem, hogy ez nem az az ól. Nem tudom etetni így csak van.

Kergekacsa, patakvera, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  15. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Ajaj, megertem visszaolvasgatni, de hat ugye aki lemarad az potolja be:p
    Kriszti, Era udv a Kuncogok kozt:) Szeretunk jokat derulni es en Era irasan nevettem is eleget, vagyis csak mososlyogtam, mert a csalad mar furcsan nez ram, ha magamban nevetek. Olyankor a lanyom meg a parom osszeneznek es csak annyit mondanak "farmozik".

Na, de a mai napon jo is, ha kicsit kedvet hoztok ebbe a szurkesegbe. Log az eso laba:p
    Gondolkodom (tehat vagyok) mit is fozzek a mai napon. Mar egy hete, hogy szilvasgombocot akarok fozni, de meg nem jutottam el odaig ido hianyaban. Ma is valami gyorsan elkeszithetot kell csinalnom, mert futkosos napunk lesz. Apa elvitte a kutyust setalni, ugyhogy a reggeli seta most mellozve, hamarosan megyek at a "nagyiekhoz" elvegezni a szokasos munkat, miutan hazaerek egy gyors fozes, aztan delutan irany a fogorvos. Ugyis sokat emlegettetek az elmult napokban. Bar en nem felek, csak a rendszeres fel eves ellenorzesre megyek. Nincs semmi problemam, amiota az itteni dokibacsihoz (aranyos, fiatal doki) jarok. 2 eve rendbetette amit kellett, azota csak ellenorzesekre megyek (fogko eltavolitas, polirozas, stb.). Annyira nyugis vagyok a fogorvosnal (egyebkent minden dokinal itt), hogy az mar csucs. Otthon gorcsoltem, ha orvoshoz kellett mennem, kiveve persze, ha maszek alapon mentem, mert akkor a penzert meg emberszamba is vett. Itt penz nelkul is igy van.

Judit szomszed anyak napja egesz evben van, ahogy nonap is;)(amugy a mamaknak otthonra, majusba kuldom el az ilyenkor megvasarolt lapocskat). Nalunk azt jelenti, hogy mivel anya es no is vagyok, egesz evben nekem van igazam es gondolkozhatok a tobbi helyett is;):p Az a plane, hogy ram is hagyjak a tervezest, gondolkodast, mert nem nagyon akarnak ilyennel bibelodni. Igy kenyelmesebb nekik. Neha azert van egy-egy sajat otletuk, de az csak a mozira vagy egy-egy vacsi erejeig terjed ki:)

Mindenkinek szep napot kivanok. A koltozoknek, felujitoknak jo pakolaszast, a betegeknek mielobbi gyogyulast.

Kergekacsa, patakvera, Kriszti és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!:)
    Én most indulok a dokinénihez, megmutatom a torkomat,a náthámat,
    mert az orrom is folyik, nem kicsit.
    összességében nem vagyok a toppon,
    utálom, amikor beteg vagyok, inkább elmegyek hozzá, valami csodaszerért.

zorcso, Kergekacsa, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Csütörtökön elvittük magándokihoz meg pénteken körzeti orvoshoz de a hétvégén nem látta doki sajnos ma is csak délután lesz doki néni :S most is lázas már rendesen délután már közelebb lesz 40 fokhoz mint 38-hoz a hője :S

Kergekacsa, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Jelentem én megoldottam a problémát! Bedugtam az orromba két papírzsepit és így üldögélek most itt:) Egyedül vagyok senki nem lát, megtehetem:) Bár ahogy elnézem, hát nagyon röhejesen nézek ki:)
    Apuci az nagyon nem jó:( A fene essen az ilyen ügyeletekbe! Hát nem azért vannak, hogy gyógyítsanak?
    Én még ilyent nem is hallottam! Szégyelhetik magukat!
    Jobbulást a gyereknek!

Kergekacsa, patakvera, Kriszti és 6 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha Miskolcon ilyen az ügyelet akkor kis falukba milyen lehet? :S

Kergekacsa, patakvera, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  20. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Drágáim!!
    Ujra köszöntem e kedves fogadtatást!!
    Na ugy néz ki erre germánia felé süt a nap..nekem fözhetne is ezt azt igy ez alól fel lennék mentve....bár konyha nélkül elég rázós bármiféle komolyabb eledelt össze ütni.Tápot itt hiába is keverek,nem szeresse húsevö Párom.Igy ma megint Dínót kell vadásznom...de nem ám olyan kicsi pipi szerüt..ááá amolyan 120 kg tiszta cupák.Na Era fözd meg....de hol??Konyha robbantás elött vagy utánna??Na de lesz majd nekem is szupin felszerelt konyhám..hütö tuti lesz benne.mert az van már...a többi apró semmiség mellé.Na akkor majd kutyulok valami ehetöt is.addig jó a döner,meg amiben hus van...amiben nincs az meg nekem.Nem vagyok vega,de ki állitja,hogy az mááá komolyan döglött husi??Minap voltunk itt Stuttgart mellet egy fajinnak kinézö kajáldába..de Csajok,,pasik olyan nyers volt a csirke,hogy egy diploma nélküli jobb doki is ujraélesztette volna...na nem tudtam megrágni.Fogam van,de azt nem tudtam ,hogy lufit fujjak-é belöle vagy csak köpjem valamerre,mint ha versenyen lennék.Fizettünk és fülig mosolyogva köszöntem meg a túlélös roston még élö csirkét....na ma nem eszek tuti..:)
    Jövök még...
    Mosolyogni való KÉP KATT

patakvera, georga06, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.