Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A lányom is mindig erre panaszkodik. Anyu itt minden húst véresen tálalnak!
    Én ott biztos éhen halnék, mert véresen nem bírnám megenni:)

Kergekacsa, patakvera, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  2. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Hát Juditom az csak a vámpiroknak valók....itt azok is vannak....meg mindehol,csak titkolják!!!:)

Kergekacsa, patakvera, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Kergekacsa, patakvera, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Ide értem én is. Először is üdvözlöm az új kuckósokat:) Mivel szép az idő, kint vagyunk napok óta a kertben, van mit csinálni:( A szántást nem dolgozta meg rendesen a fagy, ezért nekünk kellett elboronálni, gereblyézni. Már tegnap megfogtam az ásót is hogy a fasorokat majd én felásom. Párom próbált lebeszélni, de aztán 2 fa közét felástam és kénytelen voltam belátni, hogy igaza van:wuerg:
    Ma elvetettük a gyökeret, répát, raktam fokhagymát is (mert ugye az 1 hektár amit az ősszel raktunk az messze van és nem rohangálhatok ki a földbe minden főzés előtt:D) A babra, uborkára, krumplira még korán van. Leghamarabb majd a krumplit rakhatjuk, e hónap végén.
    Persze reggel takarítással kezdtem, csak utána mentem ki a kertbe.
    Juditkám amióta a lányom ide költözött, az íróasztalomat fölvittük a hálóba a fésülködő asztalom helyére, de a tükröt nem szedtem le a falról. Olvasva az írásodat, széles vigyorral belenéztem a tükörbe amivel szemben ülök :D Csak aztán a szádon el ne felejts levegőt venni! Egyébként pár napja egy délután én is olyan nyavalyásan éreztem magam, prüszköltem, folyt az orrom, de másnapra kialudtam szerencsére, mert én nagyon nyűgös beteg vagyok:oops:
    Gyógyuljatok, kúráljátok Magatokat!
    Gizusom
    csodaszer nincs, mondjuk az antibiotikumokat én nem szeretem, legalábbis az újabbakat, mert azt én csak 1 napig tudom szedni, másnap már rabul ejt a wc:D
    Apuci remélem a gyerkőc hamar rendbejön:)

5. georga06

georga06 Fórum hercege

Ahogy itt olvaslak benneteket a nyers husrol, eszembe jutott amikor meg anno otthon vettem egy grill csirket. Nagy orommel vittem haza, feldaraboltuk es elment az etvagyunk a rozsaszines husikatol:wuerg: na, de a kutyak legalabb jol laktak tole. Azota soha tobbe nem vettem grill csirket. Ha kijon a jo ido inkabb itthon sutogetunk, jo kis BBQ-s kajakat. Habar van asztali BBQ-m, de az nem az igazi.
    Itt akarhanyszor ettunk steak-et, mindig jol atsutve kerjuk. Nem igazan vagyunk oda a felig nyers husokert.

Kukacka csak vigyazz, mire hazaer a papa vedd ki a nozidbol a zsebkendot, nehogy megijedjen;)xD Elarulhatom, hogy en is csinaltam mar ezt amikor nagyon nathas voltam:p
    Apuci jobbulast a gyerkocnek!
    Gizus remelem valami igazan hathatos csodaszert kapsz a dokinenitol ;)

Tojasos lecsot csinaltam ebedre friss kenyerrel bekajalta a csalad (kiveve en), estere majd hot dog-ot csinalok nekik (sult hagyma, savanyu ubi bele).
    Gyorgyikem nehogy megint porulj jarj a kemeny munkaval, csak mertekkel draga:)

6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

és itt a folytatása a kálváriánknak és valszeg nem is a vége a sztorinak :S
    voltunk házidokinál aki beakart minket küldeni kórházba :S de hála égnek rokon volt az aszisztens és ő mondta a dokinak mielőtt beküldi lehet fölös indokokkal csináltasson vérképet meg májfunkciót :S hidje el szenvedett ez a gyerek eleget amikor kórházba voltunk nem egyszer Kati volt az osztályon nővérke :) úgyhogy holnap irány a messzebbik kórházba vérvétel reggel 7-re :S kész vagyok aztán szerda délután vissza házidokihoz :S elöször a közelebbi kórházba akartak küldeni de ott csak lelet jövőhéten lett volna én meg mondtam kivisszük hajnalba mi az az órácska buszozás :( ennyit a magyar eüről :S

galfranciska, Fatther, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    No kérem az a helyzet, hogy nincs semmi javulás. Kiveszem a papírzsepit, de mire bedobom a kukába már csöpög is az orrom:) Egyik kezemmel törlök, másikkal, dobok:)
    Doktorbá azt mondta középfül gyulladás , adott fülcseppet és annyi!
    Azt volt a fülcsepp dobozán van bent lidokain, de ebből tuti kispórolták, mert még mindig érzem a fülem. Cuppog, nyekereg és ha iszom, na az a csúcs!
    Minden nyelésnél egy dugó jár le-fel a fülemben:)
    Tök jó, hogy nem bírok már nyugton lenni:)
    Györgyikém legalább nevettél egy jót:) Azért ne tudd meg, milyen szép is vagyok zsepikkel az orromban és vattával a fülemben:)
    Missz istencsapása:)

kekmaci75, galfranciska, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A fiam is így kezdte meg ha háborúznának a fejébe meg repkednének a helikopterek :D de ő ezen túl van már :)

kukac42, galfranciska, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt van a másik beteg.
    Juditom mi elkaptuk egymástól ezt a fránya taknyosságot.:)
    Neked a füled, nekem a hörgőim rendetlenkednek, kaptam szirupot,
    és sajna antibiotikumot is.
    Én is iszogatom a szirupot, zsepit az orromra kötöttem, most indul a gyógyítás.
    Ja és gyógyteát is rendeltem.:)
    Holnapra meg kell gyógyulnunk.!:)

zorcso, -Erika31-, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  10. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Azt mondják, akkor gyógyulsz meg, ha a betegségedet átadod valaki másnak :D

kukac42, galfranciska, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Judit, a kozepful gyulladas nagyon ismeros szamomra. Gyerek koromban ki-be jojoztunk a fuleszetre. Tobbszor felszurtak a fulem akkoriban es a vegen a mutet segitett. A paromat szinten kezeltek gyerekkorban kozepfulgyulladassal es mutottek ot is. Lekopogom, de szerencsere a gyerekeink nem orokoltek a hajlandosagot.
    Fajdalom csillapitasra es a gyulladasra is jo, ha sot melegitesz es egy konyharuhaba csomagolva a fajos fuledre teszed. A szaraz meleg mindenkepp jot tesz. Anyukam anno egesz ejjel a parnamat melegitette a konvektoron es a meleg parna segitett oldani a fajdalmat. A rendszeres orrfulyas is jo, ha eldugul az orrod hasznalj orrcseppet, mert a valadeknak mindenkepp tavozni kell. En gyerekkent sokszor "vissza szippantottam" az orrvaladekot ahelyett, hogy kifujtam volna es persze azonnal a fulemre ment.

kukac42, galfranciska, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  12. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Judit ne fokozd tovább, vizuális típus vagyok. Elképzeltem, ahogy az orrodból és a füledből is apró (vagy kicsit nagyobb) fehér pamacsok lógnak kifelé:):):)xD:cry:
    Minden betegnek, kicsiknek és nagyoknak mielőbbi jobbulást kívánok!

kukac42, galfranciska, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Csak beköszöntem, megyek levágok, megkopasztok 2 tyúkot. Juditkám nem nevettelek ám ki, csak én is vizuális tipus vagyok és elképzeltelek magam előtt vagy magamat két pzs-vel az orrlikamban. Kicsit muris látvány lehet. Én ha megfázom, egy napig ömlik az orromból a váladék és másnap szinte jelentéktelen a mennyiség, viszont akkorra már csupa seb az orrom az előző napi sok törölgetéstől:(
    Na megyek, később jövök.

Kergekacsa, kukac42, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  14. patakvera

patakvera Fórum félistene

Jobbulást kívánok minden betegnek! Ez egy fránya vírus az biztos! Lassan 1 hónapja fújom az orromat!>:( Na de titeket olvasva-már túl vagyok a nehezén! Apuci kis fickónak jobbulást! Annál rosszabb nincs mint amikor a gyerkőc beteg!:( Nekem gyerekkoromban felszúrták a fülemet-anno ez nagy "divat" volt....most 35 évesen is élénken él az emlékezetemben!:sleepy:

Kergekacsa, kukac42, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hidd el mai napig divat túl vagyunk az újabb eü-s megpróbáltatáson megjártuk a vérvételt hát inkább visszük felnőtt vérvételre és nem a távolság miatt hanem alapból tegnap az orvos azt mondta hogy menjünk oda 7-re odamegyünk és leordítják a fejünket hogy vérvétel 8-tól van és szép magyar nyelvezettel elmagyarázták hogy miértnem 8-ra mentünk elkezdődik a rendelés elsők vagyunk meg minden intézzük az adminisztrációt majd meglátja a gyereket hogy nem vetközött neki még otrombán lehordja a gyereket megint szép magyar nyelvünk vulgáris kifejezéseit használván mire én közöltem vele nem maga van miattunk mi vagyunk magunkért ha senki nem jönne vérvételre maga nem kapna fizetést és nem lenne állása és ha szerencséje van mehet a kőzmű programba :D és ezután jön a java gyereket kezdik szúrni nem talált vénát neki jó oké nincs egy nagyon vaskos vénás keze mint nekünk felnőtteknek de az nonszensz hogy 6 ember keres rajta vénát nagynehezen az aneszteziológus professzor talált rajta beszúrja itt a véna örülünk majd a nővérke közli hogy ez nem jó így és megfordítja a tűt na így se jóü visszafordította a tűt majd levették a vért. a vénája szétdurrant és dagad a keze és mind ezt egy lázas gyerekkel :S

Másnak is rosszul kezdődött a nap. bementünk a boltba se kenyér se zsemle csak a 40Ft-os (azt szoktuk venni általában) de ma fini hagymás kenyeret reggeliztem volna ha már hazafelé nem jött a másik busz csak ami kerülő úton ment volna :S akkor meg jó kis lángost ehettem volna így maradt volna a hagymás kenyér na sztorira visszatérve csávó a zsemlésnél elhányta magát így olyan lett a zsemle árujuk meg aztán elájult és mögötte áéll a kenyeres kocsi amire ráesett felborított és két bordáját törte a manusz mentő vitte el az esett miatt pótolni kellett az árut meg egy órát a mentők miatt zárva volt a pékség :S és még nem volt árujuk de hála égnek a helyben sütött zsemlének nem lett baja és nem maradtunk éhen na meg fél áron adják délig az összes pékárut :D

Utoljára szerkesztett: 17.3.15
    kekmaci75, georga06, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  16. patakvera

Katasztrófa az egész! Nagyon sajnálom szegényemet! Minden nap hálát adok a JóIstennek,hogy az én kis Drágám 1,5 éves kora óta nem volt komolyabban beteg! 1x kerültünk kórházba-a jól bevált pelus helyett anyuka olcsóbbat vásárolt,mert nem volt a megszokott....gondoltam én 1 napig kibírjuk az ócskábbal is! Na kórház lett a vége! Nem sterilen csomagolt pelenkától kapott egy jó kis fertőzést....>:( Akkor még a fejéből vettek vért....:cry: Kitartást kívánok nektek-neki!

georga06, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hát amit ez a gyerek nekünk leszenvedett már az nem emberi mondjuk azt hogy a terheesség utolsó hetében saját dokihoz neves szülészeti osztályra vittük be mondván efolyt a magzatvíz áh anyuka nyugodjon meg most már hogy 2 hét van szülésig bentartjuk ne aggódjon minden rendben kereken egy héttel később meg volt a reggeli rutin nst stb... behívnak engem meg az asszonyom a főorvosiba hogy nyugodjanak meg de amikor jelentkezett a kórházba nem bevízelt hanem tényleg elment a magzatvíz és a gyerek elkezdett sorvadni egy picit de ne ijedjenek meg nincs nagy gond de ha holnap nem veszük ki meghalk a magzat így császármetszés eljön a nagy nap én már 5-kor a kórházba biztos ami biztos el ne késsem a 9:30-as rajtot :D hát mégis nagy nap jönnek szúrni az érzéstelenítőt eddig minden tök jól megy irány a műtő engem nem engedtek be kintről nézhettem majd annyit vettem észre hogy kijön az egyik nőcike a műtőböl dumálni meg a műtős legény beáll az ablakba hogy ne lássak semmit pár perccel később annyit láttam hogy a műtöből tolnak ki valakit hát az aneszteziológust aki szúrta a feleségem azt mondta a nőcike hogy történt bent egy kis komplikáció de a feleségem jókl van csak alszik nyugodjak meg az aneszteziólogussal mi történt áh semmi történt bent a szülész orvos meg közte egy kis nézeteltérés mondom oké :D aztán látom a gyereket legközelebb a nyakára csombékolva a köldökzsínór és 42cm és 1 kiló 80-al született és utólag kiderült a feleségem érezte a műtétet és altatni kellett és a szülész orvos meg leütötte az aneszteziolóhgust aki koponya sérüléseket kapott :D ment a kóraszülöttre :S 3 hétig volt ott majd 2 hónaposan került újra kórházba akut betegséggel majd 6 hónaposan sérvvel aztán pár órás otthon tartozkódás után rotával ment vissza aztán még 2-szer volt :S

kekmaci75, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  18. patakvera

Uhh...ezt nem kívánom senkinek! Sajnos a jó orvosok elvándorolnak-aki itt marad és jó az csak maszekba jó. :sleepy::(:cry:

kekmaci75, georga06, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nyugi akit másnap szúrt az a manusz az rosszabbul járt kismama mert lebénult a tüdeje és lélegeztetőn volt egy napig majd mikor már tudott önállóan lélegezni közölték vele hogy a lánya holtan született mert félreszúrták az érzéstelenítőt neki és nem bírt egy napig lélegezni ésoxigénhiányos állapot lépett fel a magzatnál aki nem élte túl :S

georga06, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  20. patakvera

:(:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.