Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Azé hunap is benézhetnél a kis beteghez xDxDxDxD

2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Majd hozok neked finom, gyógyító erejű kamillateát! Főzök spenótot, sok benne a vitamin. Aztán ha ettől nem gyógyulsz megfelelő ütemben, akkor készítek tavaszi tisztítóteát is, az majd méregteleníti a szervezetedet, és kiűzi belőled a bajt. Nagyon finom. Csalánból, gyermekláncfű leveléből, nyírfalevélből (azt sajnos frisset nem tudok ilyenkor még szerezni, de jó lesz a szárított is), útifűből és csalánból áll. Ugye milyen jó lesz?
    Ezt kapnak majd a többiek is, ebben a sorrendben!:)

Aranyos ez a Maci Erika!:)
    Szép álmokat!:)

4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Igenis várom:D de gyere :)majd tüsszentek és te is elkapod es együtt kortyolgatjuk majd utána játszunk az új
    http://barbie-babak.gyerekjatekbolt.hu/doc/6426_barbie.jpg
    látod mennyit szereztem már neked

5. terika01

Zsémbike, ha ezt szeretnéd megitatni a betegekkel, lehet, hogy inkább meggyógyulnak gyorsan, Breki meg, meg sem mer betegedni :D

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D Szépek és jó sok, jut belőle Kukackának és a többi gyengélkedőnek is!:)
    A többiek lehet, hogy inkább meggyógyulnak, de látod....., Breki inkább lustizni és játszani szeretne!
    Na puszi mindenkinek, tessék gyógyulni és vidámnak lenni!:)

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kamillatea, spenót, jöhet:) A többit inkább kihagyom:)
    Az eventtel még sehogysem állok nem azt ültettem amit az elsőbe kell adni:)

8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én mára befejeztem, holnap folyt. köv.:)
    Juditom holnapra meggyógyulunk, aztán mindent bele.
    Aludjatok jó, és álmodjatok szépeket, vagy olvassátok el a mesét,
    mert aztán van, aki nagyon tud ám mesélni.:)

zorcso, -Erika31-, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép reggelt :) kezd nagyon elegem lenni a dokikból >:( Tegnap délután elviszem a másik háziorvoshoz a gyereket mert már a 40-et veregette de előtte 1-2 órával kapott lázcsillapítót mondom a dokinak hogy mit akarunk erre ő nem tud velünk mit kezdeni ez ilyen betegség! Mire én közöltem egy algopirin injekciót nem adna neki mert lázcsillapítás nem használ -.- nagyságos asszony módjára megvizsgálja hát itt nincs mit tenni csillapítsa a lázát vagy hat vagy nem nem kell feladni nem lesz baja de azért mekkora volt a láza mikor indultak mondom 9.5 és algopirin injekcióért jöttünk mert tudtommal 39 fölött lehet adni makacs láznál oké mérünk egyet megméri majd közli velem ez csak 8.8 így nincs injekció meg amúgy is csak 40 foknál jár mert azt nevezzük extrém láznak ha este 7-8 felé fent van a láza 39 felett vigye ki az ügyeletre majd akkor meg szúrják de előtte ne adjon neki csillapítót vagy ha akkor ad akkor éjszakába taxizzon ki. Hazajöttünk este 11-re sikerült leszorítani 37-re hasjnali 2-kor 9.2-vel kelltünk hát nem taxiztunk és sikerült reggel 5-re 37-re levinni és most ezt tartja hála égnek :) de így is elég ramatyul van :) Délután megyünk saját dokinkhoz aki kórházba akarja dugni tehát valszeg a szappanoperánk folytatódik lehet készíteni a chipset kólát :D

Amúgy ne sírjak ríjjak csak éjszaka tudtam aratni meg ültetni így már van 3000 holdvirágom :D de sajnos még 16 felröpi kell ahoz hogy az evewntbe belekezdjek és nincs aratógépem mert az kínlódás vetni vetek manuálisan de aratni katasztrófa :D 3 területen 1*1-en :D

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  10. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép reggelt Mindenkinek!

Most olvastam vissza a tegnap estéteket. Breki ezek a Barbie babák szörnyűek.:wuerg: Bár én mindig is inkább fiús voltam- kisautók,foci...-lehet ez az oka a nemtetszésnek!;)
    Apuci kitartás!

11. terika01

12. kukac42

Sziasztok:)
    Első feladat kész, de megint sikerült a másikat elültetnem:)
    Apuci jobbulást a gyermeknek. Reménykedjünk, hogy nem lesz nagy baj!

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem akarom kezdünk újra lázasodni pedig már a cspmet majdnem meg 10*-tem :D :( katasztrófa :S

Kergekacsa, Tavirózsa, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Judit, Gizus es a tobbi beteg, remelem mar jobban vagytok es gyogyulgattok. Apuci a gyermeknek jobbulast!
    Zsembike is vegre, ujra betert a Kuckoba:)

Erika a tolgyesen nekem is csak a mamutok maradtak kinnt, az olakat be kellett szednem, mivel a bahan nem lehet termelni event novenyt. A mamutokat viszont be nem szedem

Az eventtel haladok, meg nehany kell a holdviragbol, aztan mehet a hajnalpir. Kezdetben en is ugy jartam, mint Kukacka, a hajnalpirt kezdtem ultetgetni serenyen, na de nem baj pentekig legkesobb kesz leszek az eventtel. A felropik gyatran jonnek, de majd ma este besegitek egy kis 0 perces hagymaval, ugyis kell a csatnihoz:p A gesztenyes felhosort a hetvegen veletlenul learattam, ugyhogy nemtudtam tegnap bevetni, de soha nem keso;) A titokfakbol lett 2 XXL alma, 2 kokeny, 1 XL narancs es 1 szamoca.

Majd 1 honapja (febr. 11), hogy szintet leptem (88-ra) es ma reggel szinten meg volt a szintlepes. Vegre befejezhetem a "kerteszeti kiallitas" gazdakorit is, amit a begonia hianyaban meg nemtudtam teljesiteni.

Belekezdtem az uj bahas gazdakoribe is, de meg nehany majmot, pandat ki kell tenyesztenem (majd boom-kor). Egyenlore csak az 5.-ig csinalom meg, mert eppen a gyombert, szolososkafat es moringat nem valtottam meg ki a szentelybol, na meg 3 uj fat. A 209. szinten vagyok a bahan es csak 66 bananom van jelenleg, ugyhogy meg van mit gyujteni. Na, de nem hajt sem a torok, sem a tatar, majd meg lesz minden szep sorjaban. A mumia es szultan teveket kitettem a piacra, jo aruk van most.

Megyek kiteregek, aztan megkezdem a reggeli seta idoszakot. Gyonyoru ido van, eppen setahoz illo. Penteken napfogyatkozas lesz, eppen amikor setalni szoktunk (9-utan) akkor fogjuk latni, vagyis erzekelni a sotetseget, mert nem nezek a napba. Nalunk kb. 92%-os lesz a napfogyatkozas, tolunk eszakabbra lesz 100%-os.
    Ma szilvasgombocot fozok es valamilyen levest hozza, azt meg majd eldontom. Tegnap csirkes paellat csinaltam, elfogyott mindegy szemig:p

Mindenkinek csodaszep napot, jo eventezgetest kivanok!

Utoljára szerkesztett: 18.3.15
  15. nyific

Sziasztok! Mosolygós Szép Napot!:)
    http://s10.images.www.tvn.hu/2010/03/02/10/13/www.tvn.hu_5f06993ad5bb4a7b67a22dde70c46048.jpg
    Gerorga, igen én úgy érzem kezdek gyógyulni, de azért ez nem 1 , 2 nap. Neked jó sétát!:)
    Juditom bagoly ment. Én ugyanazt csináltam, amit Te, mit ültettem reggel? persze, hogy hajnalpírt.:)
    A felröpik az rendben, én a szegfűt dobtam be.
    Apuci vigyázz a kicsire, menjetek vele, nem tudni, hogy mi lehet ebből.
    Erika! Köszi a kaffét!:p

zorcso, -Erika31-, titjungne és 7 más kedveli ezt.
  16. terika01

Én meg bedobáltam az ezüstöket (a harmadikig, oda még egy kör kell), az aranyat, gyémántot nem, mert azt hittem, oda is kell növény. Most néztem, nem is kell. Gyorsan be dobáltam, mindjárt jobban haladok.
    Georga nekem is a mamutok vannak a tölgyesen, azért nem akaródzik leszedni, megpróbálom a nélkül megcsinálni.

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  17. kukac42

No én lettem a Hibbe csúf:)
    Gizusom már késő bánat, elvégeztetett a csúfság:)
    Apuci nagyon szorítok a kis fickónak! Győzze le ezt a betegséget hamar, hamar!
    Georga akkor mégis jó lett az a fránya szultán valamire:)

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A sok jó szó kezdi meghozni a hatását kb 2 órája lement a láza és egyenlőre lent is marad úgy néz ki :) a délután meg az este még kérdés meg ha megmozgatom mi lesz vele de már ugrál(na) :D eventtel haladgatok szépen már majdnem megvagyok a holdvirággal felröpiből még 71 hiányzik hogy a második feladatba belekezdjek és bő 24 óra alatt 120 csillagot szedtem össze :D már csak 18 csillag kel a term gyógyászathoz :)

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Ha most már nem tudsz mit csinálni, legközelebb jusson eszedbe, ez a kenőcs,
    amit írtam, csodákat művel.

zorcso, -Erika31-, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Annyira jó,hogy végre itt a tavasz. Teljesen más a kedve az embernek!:D

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.