Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

na kezdhetem újra a csilag gyűjtést :D nem lesz megint term gyógyászom :D megnöveltem 200-ra a víztartályom meg kivettem a fürgemalmot

Na mondom hogy a szappanoperánk még folytatódik visszamentünk háziorvoshoz lekérte a leletet és nyúlt a beutalóért irány a fertöző mondtam áááá-áááá szó sem lehet róla van még injekció is a világon. Jó írok fel neki 2 adagot megkapja az elsőt most a másikat holnap ha lázas a gyerek akkor holnap mennek a kórházba előadott valami orvosi protokollt blablablát :) hozzuk vissza az injekciót bemegyünk apuka neharagudjon nem a láztól teszük függővé a kórházat mert az injekció lázat okozhat (mi mindenféle injekciótól 39 fok feletti lázunk van) hanem az általános állapotától a gyereknek.
    előre várom a holnapot sztem mivel már másodjára verjük ki a kezéből a beutalót holnap meg is kapjuk (a jó öreg közmondás 3 a magyar igaszság ) csak itt nem lesz 4-ik :D fejébe vette hogy beküldi. nem baj laptopnak van jó aksija van free wifi a kórházba így az event nem marad ki mert én megyek száraz dajkának :D

Utoljára szerkesztett: 18.3.15
    zorcso, Kergekacsa, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Azért a kórházban inkább a gyerkőcre figyelj....a farm megvár-nyomhatod még eleget. Tapasztalatból mondom a játék eszedbe sem fog jutni....csak a picúr legyen jobban végre!

3. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo reggelt Mindenkinek!

Egy kis elenkito, majd a reggeli aztan kezdodhet a nap. Bar vannak akik mar javaban dolgoznak en meg varok kicsit mert a gyermekeim meg alszanak, nem akarok senkit sem felzavarni reggel 7-kor. 8 utan tudok nekiallni a hazi munkanak (amibol mindig van jocskan).

Kukacka, a mumia es szultan teveim mind egy szalig elkeltek, igy jocskan gyarapitottak a CSP keszletem, koszonom megegyszer a segitsegedet;):)

A mai ebed, az en reszemre es a csalad tobbi tagjanak. A levessel bajban vagyok (mint mindig), nehezen tudom eldonteni milyet csinaljak. A tegnapi szilvasgomboc nagyon jol sikerult, mind elfogyott pedig volt vagy 30 db:p
    Kicsit huvos a reggel, de a napocska mar sut, ugyhogy hamar felmelegszik a levego. Kiteregethetek legalabb, a friss levegon szarado ruhakat szeretem igazan. Dupla seta ma is, reggel a kutyussal, ebed utan a fiammal. Kozben vegzem a napi teendoket, mert a mozgas sosem art;)

Mindenkinek csodaszep napot es jo eventezest kivanok!

Kergekacsa, Kriszti, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Georga paradicsomleves az még hidegen is finom:) Tálalhatod tejszínnel a tetején, vagy betűtészta bele , savanykás és édes is egyben:)
    Apuci remélem ma már jó híreket a hozol a fiacskádról!
    Györgyikém Te merre vagy?
    Brekusz dolgozik azt tudom, de kap egy beírást, a tegnapiért. Itt volt, de persze csakis a pletyisekhez írt, nekünk még egy szia sem jutott:(
    Terika ma kész lett az eventnövényből a kékszínű. No mit ültettem el? Perszehogy a kéket. kapálhattam ki az összeset és ment be a sárga:)
    Ehh, nem megyek a szomszédba én sem észért!

Zsémbes-banya, Kergekacsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  5. patakvera

patakvera Fórum félistene

Növényből igyekszem előbb legyártani a sárgát,mert most van időm gyakran ide látogatni. Holnaptól kezdődik a 3 nap éjjel...:cry:...el is kezdhetem a kék növény termesztést komfortosan. Kiváncsi leszek,hogy ezt az eventet be tudom-e majd fejezni.o_O
    Szépen süt a nap itt is. Kislányomékat holnap viszik a víz világnapja alkalmából Dunakilitire az erőműhöz. Nem is lenne bajom,de...-.-...pont holnap lesz ez a napfogyatkozás is....>:( Szemüveget a környéken nem kapni sehol.o_O Aztán egy 10 éves gyerkőc majd biztosan nem lesz kíváncsi....:wuerg:

6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Georga én is kiraktam a szultánomat, meg egy múmiát, de nem kell senkinek (még eddig), a többi tenyészállatot vitték szépen. A Szusim is ott figyel a piacon napok óta.
    Kukacka ez a betegség utóhatása lehet még, hogy össze-vissza vetsz:D. Azért jó olvasni ezeket, mert látom, hogy nem csak én vagyok képes ilyenekre (ez nem káröröm, mert az távol áll tőlem, csak megnyugvás).
    A paradicsom leves nagyon finom, én azt a régi hagyományost szoktam csinálni, itt a munkahelyi menzán is szokott lenni, és a legtöbben fujjognak, én meg nem nagyon hangoztatom, hogy nekem jól esik.
    Apuci, remélem kisfiad megússza a kórházat.

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap délelőtt fodrász, körmös, délután meg a virágoskertemmel voltam elveszve, ma Földhivatal, bank. Földhivatal csak kedden nyit ki,:wuerg: bankba kaptam egy utalós kütyüt, föltelepítettem a gépemre, de a kártyaolvasója rossz, délután mehetek vissza vele.. Ahh nem sikerült ma semmi eddig>:( Ezeket az eventeket meg már lassan követni sem tudom, mikor mit vessek. Nem elég nekem azt tudnom hogy a saját kertembe mikor mit kell vetni? Csináltam pár kör 0-s hagymát mert az izzók sem igazán jöttek. Na mindegy, majd lesz valahogy. Apuci remélem a gyerkőc már javul. Ezt a kálváriát? Én biztos az asztalra csaptam volna!>:(

8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) A növényekből a 6 órás talán mostani aratásból meglesz, ha minden igaz.
    A másikból is kell mennyiség, nem kevés.
    Nem vagyok még teljesen jól messziről hallani a hörgőimet. Van egy csodamasina,
    egy inhalátor készülék, most azzal kell inhalálnom, naponta többször.
    Kénytelen vagyok, hogy elmúljon a sipolás.
    A felröpikkel jól állok, a 0 perces szegfű az oka, de a gazok, hmmm.
    Mai ebéd, a lányom hoz valamit ebédre. Nem engednek ma még főzni.:p

Adruka98, Andi11, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok

Ma már nem volt lázas reggel ugymond tegnap estétől nem lázas így ma mentünk vissza reggel és megkaptuk a második szurinkat 1,5 óra múlva megyünk vissza a harmadikért holnap reggel a 4-kért majd holnap délután jöhet az 5-ik szuri ha az nem hat akkor szombat vasárnap az ügyeletre kell kivinni naponta kétszer ami napi 3-4 óra utazgatás függ a busztól :) de legalább ma már nem akart bezavarni mert az egyik mandulájáról lement a tüsző teljesen és nem volt még hőemelkedése sem este mentem is korán aludni 10-kor :D de a tv ébresztett reggel mert nem vettem ki az ébresztőt :S Az biztos hogy jövő héten még itthon lesz aztán két nap suli és tavaszi szünet szóval tartottunk egy elő nyári szünetet :D Reméljük hatnak az injekciók és már jövő héten jobban lesz bár most itt poénkodik hogy fessünk a fenekére egy darts táblát hogy tudják hova kell a következőt szúrni :D

kék növény pipa 1-es feladat pipa ketteshez már csak 4 vadszamár 1 tehercsacsi hiányzik meg 20 felröpi ami 20 perc múlva meg lesz dinnyéből ami kell a gazdakörihez szóval meg vagyok elégedve és az esti event topikos kívánságom remélem teljesülni fog :D tehát nem vagyok nagyravágyó :D

túl vagyunk a mai napi második szurin ami kész paródia volt Jöttek dokihoz bejelentkezni orvoshoz meg az első éves oltást beadni a gyereknek az új kissebbségi házaspár mikor mentünk csávó gubbaszt a széken. gyerek már ordít hogy apa jöjjön oda hozzá az anyja hadakozott a gyerekkel fejezze be apa fáradt már mindent kitalált a gyereknek de nem volt jó Egyszer az apa megindul felpattan elindul megbotlik a saját lábába és elindul oldalazva és a következő pillanatba nem tudom mi volt de a manusz neki esett a folyosóvégén a falnak lecsapott egy csempét gyorsan mentem a manusz után összekaparni él -e még vagy mi van vele visszakísérem a gyerekéhez mentem bekopogni hogy kapjuk már meg a szurit nyitja az asszisztens az ajtót és bemegyünk megkapjuk a szurit majd annyit hallunk kimenet hogy nagy puffanás gyerek üvölt és a csávó meg a pelenkázó alá esett a nő meg kitépi a gyereket a kezéből másik kezével meg egy táskával üti az urát...

Utoljára szerkesztett: 19.3.15
  10. nyific

Örülök, hogy jobban van a gyermek, rendbe fog jönni,
    legalább nem kellett pár napig iskolába mennie.:)
    Nálam már megint vacakol valami egész nap.
    Ide is alig tudtam jönni, meg más zavaró is van,
    remélem hamarosan megszüntetik.

Adruka98, Andi11, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  11. kukac42

Gizusom mi baj van? Remélem nem estél vissza a betegségben!

12. nyific

Juditom, nem akar ez a fránya hörgőgyulladás gyorsan gyógyulni,
    csak lassan cammog előre, már sokkal jobb, de még nem annyira.
    Ez a készülék nagyon jó, kimondottan erre való, még régebben írta fel nekünk, az ismerős dokinéni,
    így nem került olyan sokba.
    Megmaradok azért, csak nem az igazi.:)
    A hangom szopránból átment repedtes baritonba.

Adruka98, Andi11, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Sziasztok!:)

14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

szép jó estét magácskát is lehet errefelé látni? :D

15. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Magyarán készülsz a következő énekes válogatóra? :D

16. kukac42

Türelmetlen vagy, mint én!
    Az a lényeg meggyógyulj rendesen!
    Brekuszom, pótolod a tegnapit?:)

klakli67, Zsémbes-banya, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Igen :D

18. galfranciska

galfranciska Rutinos

Az enyém bass bariton lettxDxDxDxD néhány hétre.

Andi11, Zsémbes-banya, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

Juditom lehet igazad van, de a nátha nálam max. 3-4 napig
    tart, ha náthás vagyok.
    Te már teljesen meggyógyultál?
    Ezt a rövidérésű gazt nem szeressem, nagyon kevés van még.
    Okosak voltak a készítők, mert előbb letermeltették velünk azt a rengeteg
    holdvirágot, nehogy kihagyjuk azokat.
    Csúcs.
    Kriszti, a válogatáson, majd halasztok.:)

Adruka98, Andi11, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  20. kukac42

Tudom nem vígasztal Benneteket, de én most a szokásosnál és rondábban nézek ki a piros orrommal és ehhez még jön a vatta a fülembe, valamint némileg megvastagodott hang is járul hozzá:)
    Aztán meg folyton ordítok, mivel kicsit megsüketültem vagy mi, mert nem hallok semmit se meg:)
    Nem Gizusom a fülem még mindig pattog, de már nem fáj. Időnként szörcsög is, főleg amikor iszom:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.