Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ez marad a többieknek!:D
    Jaj Zsémbike hm bár ne hoztad vona a savanyút :) áá

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Bocsáss meg! Neeeeem tudtam, hogy neeeeem szereteeeeed:( Ajajjajjjajjjjajjjjjj:(:oops:;)xD
    Ne keseregj! Tisztítsd ki a másik tepsit is, pont jó lesz hozzá a savnya!;)

3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Zsémbike nem nehéz az hidd el!
    Tedd csak le szépen! Köszönjük szépen:) Ezt a békát meg elhessintem innen:)
    A gyerek a muszklissal tolta, nagyon megy neki. Én eddig 4-5-ször játszottam, de még a régi rendszerben a kalózossal és ott szerencsém volt. Maximumot 250 zsetont csináltam vagy 3x is:)
    Amióta nincs ekkora nyereményre lehetőség, nem is csináltam semmit Valdemárnál.

4. Zsémbes-banya

Na jól van...., ha azt mondod, akkor alkudj a békával, aztán jó étvágyat hozzá!:)
    Gyerek szemérmetlenül ügyes.
    Valdemárra én is berágtam a változtatás után. Félszeműt jó párszor át tudtam verni és a 250 zsetont régebben megcsináltam, aztán elment a kedvem az "optimalizálás" után. Végül ma rászántam magam, és miután egyszer rontottam, másodszorra elszedtem tőle a 75 zsetont. Ezzel le is álltam, mert többször nem sikerült volna.
    Napfogyatkozást megnéztétek?

Kergekacsa, Tavirózsa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

közvetlenül nem csak közvetve :D lemaradtunk a szemcsis akcióról tegnap még én is próbáltam szerezni boltokba nem volt az utcai árusok pofátlan sokat kértek :D De találtunk egy módszert amivel közvetve tudtuk nézni :D kartonlapos módszer több blogon és oldalon is megtalálható volt a módszer de engem a 2081-es jobban érdekel :D

Kergekacsa, patakvera, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nnnna megvan a sárkányom! Sapkát nem kapott, már nincs hideg, nem fázik meg. Kukac nagyon jól néz ki Valdemár bazárja, nagyon ügyes a gyermek. Én is a muszklissal ügyködtem, de a legtöbb 20-as volt, amit adott, azt is csak párszor, a legtöbb 9-es, és 15-ös volt, azt hittem, sosem érek a végére. Még a moringát megpróbálom holnap, zsetonom van, de türelmem az nincs hozzá már.

Tavirózsa, nyific, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Remélem együtt nézzük majd, és nem csak közvetve, hanem közvetlenül!:D
    Ügyes vagy! Gratulálok! Ilyenkor már tényleg nem kell sapka, és a sárkányok amúgy sem fázósak. Ha meg mégis, majd okád egy kis tüzet és el van intézve. Időd mint a tenger, ha eddig elvoltál nélküle, nem érdemes sapira pazarolni.:)

Tavirózsa, terika01, apuci30 és 3 más kedveli ezt.
  8. galfranciska

galfranciska Rutinos

Megvettem a moringát és nem tudom kirakni. Nem kell hozzá egy alapfa is?

A kutyafájátamáját már megtaláltam. Sosem lesz annyi anyarbanánom.

patakvera, Tavirózsa, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én is a moringát szeretném, majd muszklissal, az a legjobb.
    Nem kell már sokat ütögetnem, sárkányom már megvan.:)

Adruka98, Andi11, zorcso és 7 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

ép fordítva és az emlékek :inlove:

Kergekacsa, Tavirózsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Nincs még kiváltva?:( Azért ez az XXL-es jó lesz akkor is ha kiváltod magát a fát. Majd egy üres földre tedd ki az XXL-est alap nélkül, mert ebben benne van az alap is. Laboviti volt olyan kedves és felhívta rá a figyelmet.:)
    Brekikém.....bocsáss meg, nem gondolkodtam, csak hoztam.:)

Kergekacsa, Tavirózsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Köszi szépen:)

Adruka98, Andi11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  13. nyific

Na én is megvettem az XXL-es moringafát,
    már ki is raktam a helyére, szép, nagy.:)

Adruka98, Andi11, zorcso és 6 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

na kinyiltak a fák 3 szamóca birsalma xxl diófa xxl tölgyfa xl :cry: és nem lett kökény :) majd kárpótlásnak kapok 4 farkast :D vagy mondjuk valami piros műhelyest :D más nem jöhet :D

Kergekacsa, terika01, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ébresztő!! Hasatokra süt a nap:) Györgyikém gondolom már a munka közpében leledzik, de a többiek hol vannak?
    Egyedül félek!!!

16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ne félj Juditkám, nem esz meg senki:D
    Igen én már hajnalok hajnalán keltem, hogy a franc essen a csipámba megint, de ha eszembe jutnak dolgok, nem hagynak tovább feküdni sem:( Az utolsó kör gaz érik aztán végeztem az eventtel. A három bahás fát FA-ért váltottam ki, sajnálom az aranybanánokat. A gyömbér még várat magára. Kitettem a kapott ólakat fákat a farmon, majd hozom hogy mik lettek. Tegnap megmetszettem a szőlőtőkéket, ma fasorok ásása van folyamatban 2 segítséggel, azt már nem mertem bevállalni:wuerg:

patakvera, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok megjártuk a gyeket megkaptuk az utolsó szurinkat vásároltunk húst nyulnak tápot stb... így elment a délelőtt hamarosan ebédkészítés rántott pipimell

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

A 4 ól:egér, béka, galamb, kakas. Fák: naspolya, citrom xl, sbarack xl, sárgab xxl, mandula xxl, dió xxl.

19. nyific

Sziasztok!:)
    Nálunk csudára süt a nap, de had süssön, az jókedvre derít.:)
    Én még mindig hajnalpírt gyártok, mert kitettem a mamutokat, pár terményest, majd
    este meglesz az is. Nincs a sarkamban senki.:)
    Sőt most még délutáni szieszta is van, és a finomságok
    belélegzése, ezt nem szeressem.
    Györgyikém gratula a titkosaidhoz.
    Apuci örülök, hogy a fiad jobban van.:)

Adruka98, Andi11, zorcso és 7 más kedveli ezt.
  20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Befejeztem az eventet végre. Délelőtt itt volt a húgom egyik kisfia (13 éves), megkértem, hogy játsszon egy kicsit nekem a muszklissal, a moringát kiszedte, de abbahagyta. Hiába mondtam, hogy van még zseton, játsszon nyugodtan, azt mondta, unalmas. Ja, ez a bajom nekem is vele, meg még ügyetlen is vagyok, a gyereknek sorba jöttek a 20-ak.
    Titokólak: reménykedtem egy farkasban, és lett sárga halásztanya, narancs tehén, egérlyuk, meg mosómedve.

Andi11, zorcso, patakvera és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.