Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ablak csere tavaly, ajtó meg most! Aztán az idén még szeretnék ablak cserét:)
    De ez pénz kérdése, nagyon drága:)

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áh akkor ajtócsere nooo. :p Ajtót már nálunk is kellene cserélni. A bejáratit mindenképp, de beépítéssel együtt, majd 90 000ft. Pfff.

3. kukac42

Felment az ára! 95 az a 90, legalábbis itt mifelénk!
    Megvettem a felhősort a kitehetőkkel együtt és még a maradékból a szigetre érmetrükköt +-ban! Ráadásnak egy Páncél Panni is befigyelt:)

Utoljára szerkesztett: 1.4.15
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Gratula az ismételt 98. szint lépesedhez xDxDxD
    Akkor hunap nem bizti kapok Pankát

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Mondjátok mit tud ez a Panni, hogy ennyire kelendő?
    Juditom most látom, hogy léptél, nagy-nagy gratuláció neked. :):)

6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Gratula a szintlépéshez.
    Miből készülnek azok az ajtók? aranyból? :D
    nálunk csöveslandbe az újfajta ajtó sok pontú zárral 65-70e beépítéssel :D akcióval 15-20erel kevesebb :) Pedig Borsodba minden ár az országos átlag felett van :D

7. Ninett79

Néé már Borsodi vagy? Mert én is :)

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szerelem vezérelt Avasi :D

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ne már, én is avasi vagyok :):D

Kergekacsa, galfranciska, apuci30 és 2 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Előértem én is a húsvét előtti hajrából:) Mai napra már csak posta, gyógyszertár, zöldséges volt beütemezve, na meg még amit úgy gondoltam hogy kétséges hogy kibírja keddig a készlet, azt vettem. Mi is 2-en leszünk a papával, egyébként sem nagy divat már a locsolkodás errefelé, de ha mégis betoppan valaki, nem fogok kétségbe esni és szégyenben maradni. Igaz a nagytakarítást elhalasztottam húsvét utánra, mert elég szeles esős most az idő mifelénk. Jövő hét vége felé már jobb időt mutat, és én akkor szeretek nagytakarítani, amikor százágra süt a nap, mert akkor legalább látom is azt hogy mit csinálok. A szutyok meg eddig sem evett meg bennünket:) Ninikém láttalak ám másfelé csavarogni, de mindíg is reméltem hogy egyszer visszatérsz közénk:)

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Szia Györgyikém! :) Igen mostanában tértem vissza, és hát hazataláltam. :) Veled miujs? Jól vagy drága? :)

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm Ninikém, tudod én is olyan döcögősen, mint Juditkám, amióta volt ez a vérnyomás problémám, azóta külön jól kell éreznem magam ahhoz hogy felmásszak a létra tetejirexD És ebben sokat segít nekem, ha süt a nap, nem pedig ilyen szeles, borus, esős bolond idő van:) Még a kedvem is más olyankor, előre betervezem a napi teendőmet és képes vagyok nem enni, de akkor is megcsinálom, majd a jóleső elégedettséggel és fáradtsággal másnap folytatom tovább. Remélem Nálatok rendben minden:)

13. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok!

Úgy látom, pont jókor néztem be! :)
    Nini, örülök neked, párszor már azt hittem, hogy lázas betegen kell majd néznem téged... ;) De szerencsére nem vesztél el!

Nem készülök én sem különösebben a Húsvétra, nem is nagyon leszünk itthon. Évfordulók közelednek...
    A nagytakarítás nálam is az ünnepek utánra marad, nem tudok most szabira jönni, de ez van. A Húsvéti event viszont tetszik, és nem is túl nagy kihívás (így első olvasás után), így megcsinálom. :)
    A vakondok reggel megnevettettek. Bár bevallom, először nem kapcsoltam, és mikor le akartam szedni a sárkányomat, amit rögtön ki is
    kivágott a vakond, megijedtem. Aztán leesett! xD

Brekuszom, sajnálom, hogy nem nyertél. Pedig szurkoltam! :(
    Kukackám, még egyszer is gratula a 98. szinthez! xD

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Én mindig nyerek :)

15. kukac42

Nemá:)
    Hát léptem szintet az biztos de már lassan egy hónapja március 6.-án! A 98 szintnek már a negyedénél járok:)
    Apuci ez 16 ponton záródó acél ajtó! Van olcsóbb is műanyagból, de az nekem nem kellett, a régi is az volt!

16. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Ebben én is biztos vagyok! :)
    Ez a hiba már megtréfált bennünket párszor. ;):)
    Igyekszem én is, már kondenzcsíkot húzok magam után. :D

17. kukac42

Pont ez jutott eszembe:) Legutóbb Nálad volt, hogy csak gratuláltam, gratuláltam és lám megint csak gratulálhattam:)

18. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Akkor gyakrabban fordult elő ez a bibi. :)
    De talán a 100. után nem csak bibi lesz. :)xD

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok, én már ültetni fogok holnapra, mert jön Szuli, és azt feltétlenül
    nézni szeretném.:)
    Juditom, én csak most vettem észre, hogy léptél, és ott is gratuláltam,
    köszi a Tp-t.
    Szóval mi van ezzel a Páncél Pannival? mit is tud?:)

20. kukac42

Páncél Panni5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak felbukkanásának aratáskorBank Legalább 300 FA rendelésével.

Kergekacsa, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.