Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszi! Vége a Szulinak, jön az alvás.:)
    Juditom kapd be azt az álomkapszulát, tudod amitől
    már egyszer tudtál aludni. Szükséged van az alvásra.
    Jóéjt!

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Cicus! Örülök,hogy látlak. És köszönöm minden kedves szomszédkámnak,hogy kitartott mellettem és nem hagyott el. :) Veled miujs? Jól vagy?
    Györgyikém! Nálunk minden oké, csak ez a munkakeresés olyan elkeserítő, mert eddig még semmi. :(

Kergekacsa, galfranciska, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ninikém én 6 éve vagyok munkanélküli, de én már 56 évesen nem leszek senkinek sem a bohóca, nem ugrálok, mert már nem bírok:( Te még fiatal vagy és könnyebben találsz majd Magadnak munkát. Bár kisebbik lánykám is nagyon nehezen talált diplomával is magának. Az viszont biztos hogy a mai fiataloknak nagyon meg kell dolgozniuk azért a kevéske kis fizetésért is:( Amikor hallom rádióban hogy ennyi meg annyi az átlagkereset, hát csak szörnyülködni tudok rajta, mert a felét sem közelíti meg a gyerekeké. Na de tudom hogy hogy készítik a statisztikát, én is csináltam egy időben és megvan róla a véleményem is:(

4. Ninett79

Györgyikém, képzeld el, hogy én a magam 35 évével is már sok helyen öregnek számítok. :( Sok sok helyen max. 30 éves korig. Ezt sosem fogom megérteni miért? :( Bizony a mai világban nehéz boldogulni a munkakeresés világába.

5. nyific

Sziasztok Kuckólakók!:)
    Ninikém sajnálom, hogy nem találtál valami munkát, biztos rossz helyen laksz
    ilyen szempontból.:sleepy:
    Csajszik jól vannak? Suli, ovi, jól megy?:)

6. Ninett79

Miskolcon lakok, nem egy kisváros pedig. :( Csajok jól vannak, most tavaszi szünet van, tehát itt nyűzsögnek körülöttem. Neked a kedves párod hogy van drága? :)

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Leáztattam a nagy sonkát, holnap főzzük üstben. Alágyújtunk 8 óra felé, aztán du. 4-re talán kész lesz. Igaz nem öreg a hús, de a sonka viszont hatalmas. Juditom nem tudom hogy boldogul vele a panelban:wuerg:

8. nyific

Köszönöm megvagyunk, sokat javult, még van egy-két apróság, de az is
    rendben lesz. Miskolc igaz város, de ezek szerint munkahely szempontjából nem
    túl jó.:) A gyerkőcök majd segítenek neked a húsvéti előkészületekben, vagy nem.xD
    Györgyikém, ez a sonka jó nagy lehet, de milyen finom lesz, üstben főzve.
    Biztos megy a gyerekeknek is belőle, na meg a locsolóknak is, a piros tojás mellé.:)

9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nini, Cicus de jó benneteket újra látni. Kukacka az egydüllétet is meg lehet szokni, csak az a baj vele, ha az ember hozzászokik, már nem akar senkihez sem alkalmazkodni. Hamar eltelik az a két nap, aztán megint körülötted lesz mindenki. Csinálj úgy, mintha "szabadságon" lennél, és ajándék ez a két nap, amikor csak magaddal kell törődnöd.
    Nini biztosan találsz majd munkát, csak idő, meg türelem kell hozzá. Nem egyszerű álláshoz jutni manapság, de ne add fel, neked is van valahol egy hely, ami a tiéd, csak még nem találtad meg.
    Györgyi az a sonka biztos isteni lesz.
    Várom az eventet, tettszik, de nem tudom, hogy fogok vele haladni, mert hazajön a lányom húsvétra, és övé az elsőbbség, vasárnap meg a családi ebéd is nálunk lesz (9-en leszünk), úgyhogy vagy előre dolgozok készülődés közben, vagy húsvét után próbálom befejezni.

Kergekacsa, -Erika31-, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Örülök,hogy a párod jól van, csak így tovább, minden oké lesz. :) Itt már cseppet sem divat a húsvét, locsolók se jönnek, tehát csak a család magának készül, de azt se túlzásba. Utálom a húsvétot :pxD

Kergekacsa, galfranciska, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  11. nyific

Ninikém ne mondj ilyet!
    Miért nem szereted? a rokonok sem jönnek locsolni?, meg a nagy lánykád fiúbarátai
    sem? A gyerekek is szeretik, az ember eldugja a nyuszikat, meg a tojásokat,
    Ők meg keresik, sok finom süti van stb.:)

12. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Nagyon bolond ez az aprilis ugylatszik;) Tegnapelott igaz meg marcius volt, de felenk meg egy kis havasesot is lehetett latni delutan. Egy nap alatt szinte 3 evszak is volt. Delelott meg tavasz volt, delutan tel (havas eso, hideg), este oszies (esos, szeles).
    Tegnap bolond szel fujt:mad: Ma hetagra sut anap, melegszik az ido es tuti nap lesz ez a mosashoz (bar mindennap mosok:p), takaritgatashoz, ablakpucolashoz. Na nem azert mert husvet lesz, itt nem divat a nagy keszulodes, vendegeskedes, locsolas meg plane. Nalunk nem lesz senki mas csak a mi kis csaladunk, apa is szabad lesz vasarnap, hetfotol meg kezdodik a melo megint.

Nini itt a Ninett is ujra es Cicus is jon amint ideje engedi, Zsembirol ne is beszeljek:D Olyan jo hallani, hogy mindenki jol van.

Kukacka es a tobbiek, nem lesztek egyedul a 2 napban, mert itt leszunk veletek;)
    Boven lesz idom abban a ket napban forumozni, na meg farmozni is, ugyhogy az eventet biztosan meg is csinalom, nagyon tetszik.
    Szombaton sutok egy-ket finomsagot (tejszines turost, Gyorgyikenk fele sajtos csigat, meg nehany sajtos rudat), megfozom a sonkat, vasarnap egy konnyu ebed (delutan) aztan mar el is mulik a nap. Apa eppen tegnap mondta, hogy ne nagyon fozocskezzek, sutogessek.

Gyorgyikem azt a finom hazisonkat en is szivesen megkostolnam :p;)

Felhosort megvettem, felkeszulten varom az event kezdest a paszulyokkal egyutt.
    Viszont most mar mennem kell a szokasos setara. Mosogep mar dolgozik, mire megjovok az egyik setabol addigra mar vegez, gyors kiteregetem, aztan johet a masik seta. Kozben a mosogep csak dolgozik szepen, en meg majd keszitgetem a mai menut (cukiborso leves, sult husi, zoldseges ujkrumpli, slussznak pedig tiramisu) na meg ablakot pucevalok a "szabad" idoben. A porszivozas mar rutin munka, delutan meg a ruhas szekrenyeket kell atbongeszni, kiselejtezni. Remelem lassan mar elpakolhatom a teli holmikat is:p

13. Ninett79

Nem nem drága, ez a nagyvárosba nem szokás. Nem jönnek sem osztálytársak, sem rokonok, főleg,hogy mind messze lakik. :)
    Erika, georga pussz nektek, örülök,hogy látlak titeket :)

14. reggaelion

reggaelion Fórum-zöldfülű

valaki tud mostani ajándokkódokjat pls kezdő vagyok

galfranciska kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  16. reggaelion

reggaelion Fórum-zöldfülű

köszi:)
    de itt hol?

kukac42 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Jelenleg nincs érvényben lévő ajándékkód.

kukac42 kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Akkor lehet látásból láttuk is egymást sőt lehet beszéltünk is már? :D sőt az nem lehet hanem biztos :D

Kergekacsa, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

No ne titokzatoskodj, ki vagyol? :pxD Áruld el. Kérlek. :)

Kergekacsa, apuci30, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Sehogyse Györgyikém, holnap viszem ki egy ismerőshöz , aki kertesházban lakik és megy ez is az üstbe:)

Györgyikém számíthatsz rám, sokat leszek itt úgy sejtem:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.